Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

en zor kısmı eşi beklemek, artık düşün o uzun zamandır bekliyor, empati yapmak için, insanın eşinin değerini anlaması için önemli bence. Buzzer diye bir içecek var, deneyen arkadaşlar var forumda.

canım bende buraya geldiğimde 4,5 aylık evliydim.ve 1 haftada yendim bu senin azmine kararlılığına bağlı ben ilk bir tane kulak çöpüyle başladım kulak çöpünü sokana kadar uğraştım ve sonunda başardım o akşam o sevinçle 3 kulak çöpünü birleştirip yaptım ve her akşam 2 aşama bitirdim günlük 40 dk ayırdım 7. günün sonunda bu kabustan kurtuldum şimdi 9 aylık bebeğim var çözümü olmaya birşey değil herşey sende bitiyor kararlıysan azimliysen bu iş biter canım sormak istediğin ne varsa sor kim olsa cevaplar

tatlım ben pamakla daha rahat yapıorum mumu denedım onceden bakkal mumuyla yapıyım dedım aldım tabı cehalet muma strec sardım jel surdum sokmaya kalktım bırden o kdarı gırmedı acıttı daha gırıste parmak ii tek parmak alabılıorum ama ıkı alamıorum emlaysa benı hıc mı hıc uyusturmadı bıde anestolu denıyım dıe dusunuorum ama bugun deıl

Sevgili umuut;geçenlerde bu sorunu çözen bir kadın doğumcu ile telefonda görüştüm...Bana, parmak egzersizi vermediğini,yanlış bilgilerimizi ve korkularımız hangi nedene bağlı ise o nedene yönelik bilinç altına, bilinç açıkken telkinlerde bulunduğunu ve 3-4 seansta çözüldüğünü anlattı...mantıklı geldi bana...ve sorununu çözdüğü hastalarından iki tanesinin numarasını verdi...biri 7 diğeri 2 yıllık evliydi...ben 7 yıldır evli olan bayanın çok zor günler geçirdiğini ve psikolojisinin iyice bozulmuş olabileceğini düşünerek onu aramaya çekindim ve 2 yıllık evli olanı aradım...daha ilişkiye gireli 8 gün olduğunu söyledi...o da bizim gibi psikologlara gitmiş uğraşmış çabalamış... hatta en son bu doktora gitmeye karar verdiklerinde dünya kadar borçları olduğu halde gitmiş kredi çekmişler ve kız iyi ki de çektik o krediyi diyor...yani demem o ki çareler tükenmiş değil, adam %100 başarı diyor...kafam karışık...bana kalsa hemen öderim o parayı ve giderim o doktora...Bence sen kocanı ikna edebilirsen bu parayı bulun ve gidin...Aşağıdaki linkte bir video var...Onu izle ve istersen konuşan doktorla iletişime geç...

Vajinismus nasıl tedavi edilir? - UZMANTV

cnm parmak egzersızı olmadan olmuo bence hıpnoz yaptıranlar bıle baksana yıne prmk egzersızı yapıolar bende gıdıcektım bı dr a o da hıpnoz yapıomus prmk egzersızı yok demıstı telde bana ama ona gıden bı arkadasımızdan ogrendımkı o da verıo prmk egzersızı bunu once aklımıza yerlestırmemız lazım parmak egzersızı olmadan gecmıo bu basta ıgrenc gelıo sacma gelıo ınsana ama sonra kabullenıosun hatta parmak gırdıkce basarıya yaklastıgın ıcın sevınıosun gercı daha cok bastayım ben ama ugrastıktan sonra olur umutsuzluga kapılmamak lazım

Hoş bulduk canım:)) yani illaki o parmak egzersizlerini yap diyorsun...2 aşama derken? günde 2 kez mi tekrarladın? çubukları pamuklu şekilde mi kullandın? bir soru daha: zarıma kendi kendime bir zarar vermek istemem...bunun sınırını nereden anlayabiliyoruz?sonuçta zar 3-4 cm. geride...çubukların tamamını nasıl girdirebiliyosun?

cnm benım ben suan tedavıdeyım zaten cok saol...2 hafta oldu ben kendımı hazır hıssedıorum..allahım bunu dedıgme ınanamıorum bu arada:) hazırım ama esım sıkıntı yaptı bu sefer sert...sorunu yasıoruz bende hadı hadı her gece çökemiorum basına stres olmasın dıe ıkı arada kaldım yanı cnm....

heh cnm bana tam dr unu göndermişsin ayy kusura bakma ya o benım gttıgım ılk dr bende oyle senın gbı konustum milletle...hatta gttım görüşmeye ama kimyamız uyuşmadı bu beyfendiyle....ayrıca neden kendını ispatlama çabası içersinde hastalarının no larını dağıtıo bunuda anlamıs deilim

canım 2 aşama derken yani 1. gün tek çubuk kullanmıştır daha sonra iki kulak çubuğunu kullanmıştır sanırım onu demek istedi..Kulak çubuğunu streçleyip kullanıyorsunn, Çubukları yavaş yavaş ilertetiğin için orayı genişletiyorsun o nedenle kanama olmuyor canım, ama eşin bu konuda hassassa önce onunla konuş daha sonra denemeye başlaaa

yapıcaksın canım diğer türlü çok zamanını alır eşinle denemedi bizde 4,5 ay denedik olmadı 2 aşama derken mesela kalemle bir boy pamuk sarıp yaptığım gün 2.katıda sarıp yaptığım olurdu ama fark etmez günde 2 kezde yapabilirsin.canım bazılarımızın zarı gidiyor bazılarımızın ki kalıyordu.ben pe...boyutunda aparatla bile çalıştım ama eşimle ilk ilişkimde yine kanamam oldu çok az bence onu düşünme eşine söyle egzersizde zarım gidebilirde eğer onu düşünerek yaparsan biraz zor olur

20 dk oldu surelı hala uyusmadım bı tupu bosaltmadım oraya ıkı nohut kadar dıyım yanı ama uyusmadı

uyuşmadan beklentin nedir ayrıca sana etki etmemesi diye birşey söz konusu deil ama oraya dokunduğunu hissediyorsun sadece sıksanda acı hissi olmuyor (bunu elinle minik biyerini sıkarak kendin test ederek gözlemleyebilirdin) ayrıca emla kullanan benim ve sürer sürmez etki ettiğini söylemiştim sanırım çok paniklemişsin ve beklentini yüksek tutmuşsun belden aşağının hissedilmeyecek derecede uyuşmasını bekliyor gibisin:) bence parmak egzersizine geçmeden önce aynada biraz daha bakmalısın ıkınarak deliği görüponunla barışma ve nefes egzersizi yaparak kendini rahatlatarak bakmalısın çünkü bu şekilde zor ilerleyeceksin gibi hissediyorum,ayrıca daha önce parmağını soktuğunu söylediğinde (yanlış yaptığını iddia ediyorsun) emla kremin de yoktu ve oraya dokunabiliyordun biraz kasılmadan dokunmaya alışmaya çalış madem

nbr cnm iyileştinmi?doktora gitmişmiydin sistit için yoksa kendikendinemi geçti?denemeler nasıl gidiyo alışabildinmi ilişkiye artıkın?

Saol canm iyilestim sayilir cok hafif yanmalarim var egl falan da girdi araya dra gitmedim esim bi antibiyotk ve tek kapsulden olusan bi toz karisim alms onla gecirdim.alistirma dun denedik iste ust pozisyonda oluo oturabiliorm ama altta yapamadik once yapmis hatta hizlanmistik ama dur bakalim bugun egz.yapcam reglden ciktm ondandr belki yarin yine deniycez..sen napionnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…