- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.501
sen artık bir yola girdin, dönmek yok canım.
kızlar mrb geçmişe bakınıyodum çok birikmiş..umut doktora gidiyomuşsun tebrikler yendin say kendini..
egzersiz yapan arkadaşlarım çok ii gidiyosunuz vajili kimse kalmasın formumuzdaa
kızlar ben bişe sorayım aklımdayken ya geçenlerde elimi kestim bıçakla kanamayı durdum lakin sonra sürcek bi krem aradım yok.bepanthen kremi duymuştum araştırdım netten lakin bisüürü çeşidi var krem,merhem vs.dedim kızlara sorayım bilirler yaralara hangsi ii gelir merhemmi kremmi?bide bikaç syfa önce okudum vajiyede sürülüyomuş doktorlar veriyomuş sizinki hangi tür kullanan canlar bana yardım edermsnz?
Evet farkındayım, sonlandıramıyorsun, o yüzden yıpranıyorsun, dikkat et. dün adam ne yaptı ki yine yolundan vazgeçtin? Sertleşme problemini burda bir çok kişi yaşıyor (ben dahil).ben cok yola gırıorum da gırdıgım yolları sonlandıramıorum neyse konuyu saptırmıyım kusum egzersız yapmıycam bı sure kacıs yapmıorum ara vercem herhalde.forumda alıskanlık yaptı egzersız yapmasamda kalabılırmıyım sessızce otururum kenarda
ben cok yola gırıorum da gırdıgım yolları sonlandıramıorum neyse konuyu saptırmıyım kusum egzersız yapmıycam bı sure kacıs yapmıorum ara vercem herhalde.forumda alıskanlık yaptı egzersız yapmasamda kalabılırmıyım sessızce otururum kenarda
kizlar gunaydin ya bisey sormam lazim..
dilator seti almistim kendime bir suredir egzersiz yapiyorum.3 numaRaya gelince kanamam olmustu bi kac seferde ben de zar gitti tmm d4edim ama simdi 4 numarayla calisirken yine kanamam oldu bikac damla..size de boyle olmus muydu yani aparati her kalinlastirdiginizda kanama devam etti mi yoksa bi seferde oldu bitti mi ?
bi de ben bu yazdoktora GITMISTIM KIZLIGIN ANCA PENIS 8 CM GIRINCE BOZULUR DEMISTI.sonucta benim su anda kullandigim aparatlar pns kalinliginda degil ondan her seferindeazar azar mi oluyodur acaba? iice kafam karisti valla..bi el ativerin su duruma pls
oncelikle yardimci olmaya calistigin icin senden ve burdaki hrkesten allah bin kere razi olsun..muhtesem bi yer burasi .. internet zararli mi faydali mi tartismasinda ornek gosterilecekler listesinin basini cekiyor kesinlikle :)
simdi konuya gelelim..
gittigim doktor muayeneden sonra gayet guzel bi zarin var demisti(bi zar nasil guzel olur bilmem:S) yani ilk gecede cok rahat gider demisti..ya bilmiyorum bana da pek bi problem varmis gibi gelmiyor sanki icimde bi rahatlik var gibi..ins kurtulucam bi gun,bir an once anne olmak istiyorum,Rabbim isteyen herkese nasib etsin ins..
rica ederim canım .herkes gibi ben de bir an önce hepimizin bu dertten kurutulmasını isitiyorum.güzel bir zarın var derken ince ve kolay yırtılabılcegını anlatmak ıstemıs olabılır.dediğim gibi sen çalışırken zarı zedelıyorsundur o yüzden tamamen bozulana kadar kan gelmesi normaldir herhalde.burada kaç cm le çalışıyorsun?
Arkadaşlar merhaba;
Ben siteye henüz bugün üye oldum. Üye olmamın sebebi de vajinismus denen lanet ve çözüm arayışı
Eşimle 2 yıllık birlikteliğimizin ardından severek evlendik...6 aydır evliyiz.İlk 2 ay kadar kendi kendimize denedik olmadı...Eşim ilk günler sesini çıkarmadı, nasılsa olur diye düşündü heralde; sonra baktı olmuyo beni suçlamaya ve sürekli olarak surat asmaya başladı...Benimle bu konuya dair konuşmamayı seçiyordu...Her denememiz fiyaskoyla sonuçlanıyordu...Ben her seferinde hırslanıp bu sefer olacak diyordum ve eşime ilk adımı atıyordum, ama olmuyordu işte bir türlü...Sonraları laf sokmaya başladı, şaka yapıyor gibi ama gerçek...Ben kendisiyle konuşmaya çalıştım , ne kadar kötü hissettiğimi anlattım,ağladım...ama kendisini öyle bir kapatıyordu ki kendimi duvarla konuşuyorum sanıyordum...Benim ona güvenmediğimi, o nedenle kendimi ona bırakamadığımı falan ima ediyordu..."Senin için hava hoş, böyle kardeş kardeş uyumaktan memnunsun" filan diyordu...Bu arada 2 kadın doğum uzmanı tarafından 3 kez muayene edildim. Bir problem olmadığını yırtılmaya müsait olduğunu falan söylediler...Balayı sistitim varmış onun için 4 tabletlik bir ilaç verdi 2. doktor...Acaba o yüzden mi çok acı çekiyorum diye düşündüm, ve umutlandım...İlaçlar bitince bir kayganlaştırıcı önerip onunla denememizi söyledi...İlaçları bitirdim ve jelle tekrar denedik, gene olmadı...Sonuncu gidişimde doktor beni terapiye göndereceğini, hiçbir anatomik patolojik problem olmadığı halde ilişkiye giremememin sebebinin vajinismus olduğunu söyledi...O zaman başladı bu illetle ilgili herşeyi araştırmaya başlamam...Sonra gene kendi çabalarımla bu sorunu daha önceden çözmüş olan bir psikolog buldum...Eşime ona gitmek istediğimi söyledim, kabul etti...Ama surat asmalar devam ediyordu tabi...Ayrıca şiddetli kavgalar başlamıştı...Sebepleri farklı gibi gözükse de tek sebep ilişkiye giremiyor olmamızdı. Kaç kez boşanmaktan bahsettik, sonra barıştık filan...Neyse ben psikologla görüşmelere başladım...Daha çok kavgalarımızdan, ilişkimizden bahsediyorduk...Benim için biraz evlilik terapisi gibi oluyordu...İlk seansa beraber gitmemizi istemişti psikoloğum...Ben yalnız görüşmek istedim...Eşim beni almaya geldiğinde emrivaki olarak onu da aldı terapiye...Sonra da bunun sadece benim değil eşimin de problemi olduğunu, görüşmelere beraber gitmemiz gerektiğini söyledi...Ben birkaç defa daha devam ettim, bu arada bana kegel ve parmak egzersizleri verdi...kegeli yapıyordum ama parmak eg.lerini yapmaya bir türlü elim varmıyordu...Yapamadım bir türlü...O kadar itici geldi ki anlatamam...Sonra zaten psikolog eşimle beraber ikimize birden ödev vereceğini, bunun için bir erkeğe ihtiyacı olduğunu söyleyerek eşimi gelmeye ikna etmem gerektiğini söyledi...Ama adam nuh dedi peygamber demedi...ve o gelmeyince benim de yalnız gidipte boşa para vermemin bir manası olmadığını düşündüm ve 4. seanstan sonra gitmemeye başladım...Şimdilerde bu sorunu çözen kadın doğum uzmanlarını araştırıyorum...parmak eg. vermediklerini söylüyorlar, farklı yöntemler uyguluyorlarmış...Ama verdikleri fiyat resmen uçuklattı beni: 2500-4500 arasında değişirmiş...ve bizim yaşadığımız şehre uzak olduğundan ayrıca yol parası ödenecek...bundan bahsedemedim bile eşime...çünkü psikoloğa verdiğim 90 lirayı bile fazla buluyordu...
Velhasıl-ı kelam parmak egzersizi yapamıyorum, denedim ama hiç girmiyo...Forumdaki çoğu arkadaş bu şekilde kendi kendilerine çözdüklerini yazmışlar... Ayrıca evliliğim tehlike sinyalleri veriyor...Eşim "Biz hiç birşeyi beceremedik, karı koca olamadık ve bu evliliği yürütemiyoruz, bitirelim" falan demeye başladı. Çünkü ettiğimiz kavgalarda birbirimize karşı çok saygısızlaştık...Ben zaten yaşadığım cinsel işlev bozukluğundan dolayı gerginim, patlamaya hazır bombayım; o ise 6 aydır yatakta hiç bir şey yapmadığım halde bir de saygısızlık ettiğimi, herşeyde ondan baskın çıktığımı ve daha çok bağırdığımı söylüyor...Haklı da belki aslında( Keşke sinirlerime hakim olabilsem... Çok zor zamanlar geçiriyorum...Kocamı seviyorum, o da beni seviyor, şunu yapabilmek istiyorum artık...Bu evliliğin temel taşlarından bir çünkü...Lütfen birileri bana yardımcı olsun:..(((
Arkadaşlar merhaba;
Ben siteye henüz bugün üye oldum. Üye olmamın sebebi de vajinismus denen lanet ve çözüm arayışı
Eşimle 2 yıllık birlikteliğimizin ardından severek evlendik...6 aydır evliyiz.İlk 2 ay kadar kendi kendimize denedik olmadı...Eşim ilk günler sesini çıkarmadı, nasılsa olur diye düşündü heralde; sonra baktı olmuyo beni suçlamaya ve sürekli olarak surat asmaya başladı...Benimle bu konuya dair konuşmamayı seçiyordu...Her denememiz fiyaskoyla sonuçlanıyordu...Ben her seferinde hırslanıp bu sefer olacak diyordum ve eşime ilk adımı atıyordum, ama olmuyordu işte bir türlü...Sonraları laf sokmaya başladı, şaka yapıyor gibi ama gerçek...Ben kendisiyle konuşmaya çalıştım , ne kadar kötü hissettiğimi anlattım,ağladım...ama kendisini öyle bir kapatıyordu ki kendimi duvarla konuşuyorum sanıyordum...Benim ona güvenmediğimi, o nedenle kendimi ona bırakamadığımı falan ima ediyordu..."Senin için hava hoş, böyle kardeş kardeş uyumaktan memnunsun" filan diyordu...Bu arada 2 kadın doğum uzmanı tarafından 3 kez muayene edildim. Bir problem olmadığını yırtılmaya müsait olduğunu falan söylediler...Balayı sistitim varmış onun için 4 tabletlik bir ilaç verdi 2. doktor...Acaba o yüzden mi çok acı çekiyorum diye düşündüm, ve umutlandım...İlaçlar bitince bir kayganlaştırıcı önerip onunla denememizi söyledi...İlaçları bitirdim ve jelle tekrar denedik, gene olmadı...Sonuncu gidişimde doktor beni terapiye göndereceğini, hiçbir anatomik patolojik problem olmadığı halde ilişkiye giremememin sebebinin vajinismus olduğunu söyledi...O zaman başladı bu illetle ilgili herşeyi araştırmaya başlamam...Sonra gene kendi çabalarımla bu sorunu daha önceden çözmüş olan bir psikolog buldum...Eşime ona gitmek istediğimi söyledim, kabul etti...Ama surat asmalar devam ediyordu tabi...Ayrıca şiddetli kavgalar başlamıştı...Sebepleri farklı gibi gözükse de tek sebep ilişkiye giremiyor olmamızdı. Kaç kez boşanmaktan bahsettik, sonra barıştık filan...Neyse ben psikologla görüşmelere başladım...Daha çok kavgalarımızdan, ilişkimizden bahsediyorduk...Benim için biraz evlilik terapisi gibi oluyordu...İlk seansa beraber gitmemizi istemişti psikoloğum...Ben yalnız görüşmek istedim...Eşim beni almaya geldiğinde emrivaki olarak onu da aldı terapiye...Sonra da bunun sadece benim değil eşimin de problemi olduğunu, görüşmelere beraber gitmemiz gerektiğini söyledi...Ben birkaç defa daha devam ettim, bu arada bana kegel ve parmak egzersizleri verdi...kegeli yapıyordum ama parmak eg.lerini yapmaya bir türlü elim varmıyordu...Yapamadım bir türlü...O kadar itici geldi ki anlatamam...Sonra zaten psikolog eşimle beraber ikimize birden ödev vereceğini, bunun için bir erkeğe ihtiyacı olduğunu söyleyerek eşimi gelmeye ikna etmem gerektiğini söyledi...Ama adam nuh dedi peygamber demedi...ve o gelmeyince benim de yalnız gidipte boşa para vermemin bir manası olmadığını düşündüm ve 4. seanstan sonra gitmemeye başladım...Şimdilerde bu sorunu çözen kadın doğum uzmanlarını araştırıyorum...parmak eg. vermediklerini söylüyorlar, farklı yöntemler uyguluyorlarmış...Ama verdikleri fiyat resmen uçuklattı beni: 2500-4500 arasında değişirmiş...ve bizim yaşadığımız şehre uzak olduğundan ayrıca yol parası ödenecek...bundan bahsedemedim bile eşime...çünkü psikoloğa verdiğim 90 lirayı bile fazla buluyordu...
Velhasıl-ı kelam parmak egzersizi yapamıyorum, denedim ama hiç girmiyo...Forumdaki çoğu arkadaş bu şekilde kendi kendilerine çözdüklerini yazmışlar... Ayrıca evliliğim tehlike sinyalleri veriyor...Eşim "Biz hiç birşeyi beceremedik, karı koca olamadık ve bu evliliği yürütemiyoruz, bitirelim" falan demeye başladı. Çünkü ettiğimiz kavgalarda birbirimize karşı çok saygısızlaştık...Ben zaten yaşadığım cinsel işlev bozukluğundan dolayı gerginim, patlamaya hazır bombayım; o ise 6 aydır yatakta hiç bir şey yapmadığım halde bir de saygısızlık ettiğimi, herşeyde ondan baskın çıktığımı ve daha çok bağırdığımı söylüyor...Haklı da belki aslında( Keşke sinirlerime hakim olabilsem... Çok zor zamanlar geçiriyorum...Kocamı seviyorum, o da beni seviyor, şunu yapabilmek istiyorum artık...Bu evliliğin temel taşlarından bir çünkü...Lütfen birileri bana yardımcı olsun:..(((
NAZLI85 çok güzel bir avatarın var, bayıldımmm.
yazdıklarını okudum noldu neden vazgectın yıne...canım sadece sıkıntı ceken sen deılsın esıyle ben butun sıkıntımı bu vajıye baglamıs ve kurtulmak ıcın bir başıma boğusuyorum..en azından gel deneyelim demıssın denemiş sertleşme sorunu oldugunda adamların gözü dönüyo benım eşim gecen hafta evlılıgımızden hatta hayattan ble vazgecmekten bahsedıodu bu sorun oldugunda psıkolojı denen bsey kalamadı artık ama napıcaz yılmıcaz caba göstericez hiç bse yapmazsak kım düzelticek kim bizim mutlulugumuz ıcın caba göstericek...ben brazdan anneme gdıcem bse uydurup evdekilere yarın aksam gelıcem dıcem bu kadar ugrasıorum ama sonuc....dün gece o yattı kayınvalıdem banyo yapıo sasırdım yanında kremlerımı süremiorum gırdım normal wc ye egıle büküle yamula hazırlandım...gıttım resmen uyuma numarası yaptı açmadı gözlerini elleşemedimde dellenir die dedim şu odadaki herseyi kırım dökim bitsin gtsin ama düşünüorum ben sadece iki haftadır ıkı seferdir böyle yapmasına katlanamıorum ya o ıkı bucuk sene...sertleşme sorunu yasıoruz ve bu bizimkinden cok daha kötüymüş...iyi düşün git o dr a 1 parmak soktur ve izle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?