Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatlim biliyomusun bende yenmeden onc aksilikler hep ust uste geldi, basari hikayemde anlattim yanls hatirlamiyosam ama o aksilikler sonrasi yendim.. Ser sonu hayir oldu :) InsAllah sende bu tatsiz olaydan sonra yenersn dikkat et kendine

Tebrikler
Allah kucagina almayi nasip etsin :)

Tatlim biliyomusun bende yenmeden onc aksilikler hep ust uste geldi, basari hikayemde anlattim yanls hatirlamiyosam ama o aksilikler sonrasi yendim.. Ser sonu hayir oldu :) InsAllah sende bu tatsiz olaydan sonra yenersn dikkat et kendine

İyiyim çok şükür E_lvancım sen nasılsın?sinir olamaya başaldım hergün plan yapıyorum hep bişey çıkıyor.ama az kaldı bitecek inşallah.

althea cok gecmiş olsun....

kızlar uf ya ben bu işi başaramayacam sanırım iş oraya gelince korkuyorummmmmmm

teşekkür ederim canım çok sağol.Başaramıycam dersen zaten olmaz.kendim düşünce cesaretim var ama eşim deneyelim dediğinde tırsıyorum açıkçası.ama korkunun ecele faydası yok bişekilde olacak.ihtiyacımız olan şey artık cesaret

ya aynada inceliyom kaç gündür kulak çubuğunu denemek istedim, bir gıdım içeri ittiremedim yaklaştırdığım an acayip bir basınç hissediyorum, asla kendi başıma aşamıycam galiba, ya bu ulusoy ne yapıyor gidenler varsa nolur anlatsın, bıktım artık kurtulmak istiyorum ( kafayı yiycem orası o kadar küçükki hayatta olmaz gibi geliyo

Çok şükür canım benim nhayet rahatlamış gördüm seni bir daha kötü düşünme işte bak ara verdin diye bi değişme yok işte..

Kızlarrrrrrrrrrrr :) Ben Geldimm.Giremedimmm bayadırr annemler geldiler ev kalabalık anlıyacağınız. Yenen Arkadaşlarımı Tebrik Ediyorumm. Halaylar size gelsinn.. Althea,Umutt Hadi siz naptınız bakalımmm ??? Eylül Bitmedenn Bitirinn Şu işiii..Hayırlı Haberlerinizi Bekliyorummm. Beni Soracak Olursanız. Çook İyiyim Benn Herşey yolundaa.Vajii Yok hayat çok güzel. Kızlar hepimiz bu mutluluğu hakediyoruz. Biraz cesaretle biticek birşey buu.Hep Sizleri düşünüyorumm. Acaba yenen oldumuu diyee.İnşş hepiniz yenersinizz..Hepinizi Öpüyorumm. Güzell haberlerr bekliyoruzzzz

kız sen nerelerdesin kaç aydır, şimdi hortlamışsın!!! görüşmeyeli iyisindir umarım, nere kayboldun bakiiim hııı???

ah canim bende kirilmisitim biseylere kabuguma cekilmistim ama takip ettim hep uzaktan tum guzel haberlerdn ve gelismelereden haberim varrr.... baktim kizlardan iyi haberler var hemen dayandim ozel msja
sen nasilsin canm iyice alistin insallah:

Son düzenleme:

ya daha ağzındayken basınç hissediyom, yönü hafif popoya doğru olcak demişlerdi olmuyo ya bu ulusoy napıyo giden varsa anlatsın ben net üzerinden tedavi almayı düşünüyorum

ya daha ağzındayken basınç hissediyom, yönü hafif popoya doğru olcak demişlerdi olmuyo ya bu ulusoy napıyo giden varsa anlatsın ben net üzerinden tedavi almayı düşünüyorum

canm yonu popoya dogru baya,
asagi dogru iterek almaya calis icine
ulusoy fln burdakinden farkli yontem izleyen klinik duymadim ben ve burdaki motivasyon hicbirinde yok emin ol
sen hic egzersiz yaptinmi, ufaktan egzersizlerle baslarsan daha rahat ilerlersin

giriş kısmına yerleştiriyorsun popo yönünde itiyorsun... çok paniksin.. önce sakin olmalısın.. çok basit aslında biliyormusun... ayna kullanıyor musun??? aynasız olmuyor... birde ne ile başladın... ben bir tane kulak çöpünü streç filmle sardım... jelledim... ilk onunla başladım... şimdi iki kulak çöpüne geçtim... sende istersen ilk önce tek kulak çöpünü dene ... o çok kolay giriyor... doktorların hepsi aynı tedavi yöntemini öneriyor... değişik bir şey yapan yok... sen bunu buradakilerin yardımıyla kendinde yapabilirsin emin ol..

ya önce iyce bi inceledim daha öncede yapmıştım zaten sonra kulak çöpünü bi sade deniyim dedim pamuk tarafını bakıyim yaklaştırabilcemmi dedim, nefes tekniğini uyguladım 8 kere say al bırak yani 5. cide nefes verirken denedim ağzına bile dokununca basınç hissediyorum, çok kolay gibi gelmişti okuyunca yaparım demiştim ama çok zormuş yapamadım ( bu ulusoy aynı tekniği uyguluyosa 1,5 günde nasıl çözüyo bu işi ya, burdan okuduğum kadarıyla aparatlarla günler sürüyo, keşke kendi başıma başarabilsem o adama o kadar parayı vermek istmiyorum ama çok zor gözüküyo beynim hazırmış gibi geliyodu bana ama hiç hazır değilmiş

kulak çöpünü ben sadece streç flme sardım yaptım.. çok hissettim... sonra buradkilerin tavsiyesi ile kulak çöpüne biraz pamuk sardım öyle yaptım... daha yumuşak oluyor... kendini kasıyorsun bence serbest bırakmalısın... sade derken jel kullanmadın mı?? jel kullanmalısın... zoor değil emin ol.. kendin bilirsin seni etkilemek istemem... ama çok para istiyorlar... burada bir haftada 15 günde çözenle var.. çokta uzun değil bence... herkes yapıyorsa bizde yapabiliriz... beyinini sen hazırlayacaksın.. motive etmelisin kendini.. bu işi çok küçük yaşlarda yapan insanlar var bizde yapabiliriz...

ya eczaneden alcaktım geçen gün eczacı erkekti çekindim, bu jeli nasıl alabilirim ? ne diycem yani alırken vaji olduğumu belli etmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…