- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.701
ya eczaneden alcaktım geçen gün eczacı erkekti çekindim, bu jeli nasıl alabilirim ? ne diycem yani alırken vaji olduğumu belli etmek istemedim
Ya arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum. Dün itibariyle ilk egzersizlerime başladım. sadece kaslarımı sıkıp bırakmayı yaptım. Forumda başarı hikayelerini okuyorum da parmak, aparat, vs sokuyorlar. Benim sormak istediğimse hala bakireyken nasıl oluyor bu? Yani kızlığını kendin mi bozuyorsun? Anlayamadım bi türlü
Eğer almak istediğiniz ultrason jeli ise eczanelerde değil medikallerde var 5 tl ye almıştım ben bebe yağı da iyi oluyor ama mantar yapabiliyormuş ikisini de deneyin hangisi rahat olursa onu kullanırsınız.
Bu arada hanımlar aklıma birşey takıldı egzersizlerde ilk girişte ıkınıyoruz ya daha sonra aparat bazen girmiyor yine ıkınmak ya da aparat içimizdeyken kegel yapmak gerekiyormu yoksa sadece kendimizi rahat bırakmak mı gerekiyor
çok güzel enerji alıyorum sizden çok teşekkürler canım benim.yaaa dün biz deneme yapacaktık aslında ama talihsizlikler peşimde bu aralar.dün sınavım vardı,sınav çıkışı fuara uğrayıp ordan eve geçip denemelere başlayacaktık.neyse sınavdan cıktım tam fuara varıcaz kaza yaptık ne olduğumuzu anlayamadıkallah korudu da hafif bir kazaydı ama bütün günümüzü mahfetti.eee arabasız kaldık bır de bız ilçede oturuyoruz oraya koştur buraya koştur ben ayağımdan tedevi görüyordum üstüne tuz biber oldu,ayağım daha beter oldu.eve gidince deneme yapalım mı dedım,haklı olarak hiç o havada değilim dedi eşim.sonra o deneme yapalım dedi bu defa ben ayağımı çok zorladığım için ağrıdan kıvranıyordum ben olmaz dedim.böylelikle 1 günümüzü daha ziyan etmiş olduk.öyle işte
ah canim bende kirilmisitim biseylere kabuguma cekilmistim ama takip ettim hep uzaktan tum guzel haberlerdn ve gelismelereden haberim varrr.... baktim kizlardan iyi haberler var hemen dayandim ozel msja
sen nasilsin canm iyice alistin insallah:
Günaydın Kızlar........hiç egzersiz yapasım yokhastalığım bitti dün müsaitti de ama ama yarın yaparım diyip erteledim, şu mum olayıda beni kasıyo, ya hiç acı duymadan ilk gcesinde yapabilen var mıdır acaba bunu çok merak ediyorum.
Eğer almak istediğiniz ultrason jeli ise eczanelerde değil medikallerde var 5 tl ye almıştım ben bebe yağı da iyi oluyor ama mantar yapabiliyormuş ikisini de deneyin hangisi rahat olursa onu kullanırsınız.
Bu arada hanımlar aklıma birşey takıldı egzersizlerde ilk girişte ıkınıyoruz ya daha sonra aparat bazen girmiyor yine ıkınmak ya da aparat içimizdeyken kegel yapmak gerekiyormu yoksa sadece kendimizi rahat bırakmak mı gerekiyor
teşekkür ederim canım çok sağol.Başaramıycam dersen zaten olmaz.kendim düşünce cesaretim var ama eşim deneyelim dediğinde tırsıyorum açıkçası.ama korkunun ecele faydası yok bişekilde olacak.ihtiyacımız olan şey artık cesaret
ya önce iyce bi inceledim daha öncede yapmıştım zaten sonra kulak çöpünü bi sade deniyim dedim pamuk tarafını bakıyim yaklaştırabilcemmi dedim, nefes tekniğini uyguladım 8 kere say al bırak yani 5. cide nefes verirken denedim ağzına bile dokununca basınç hissediyorum, çok kolay gibi gelmişti okuyunca yaparım demiştim ama çok zormuş yapamadım( bu ulusoy aynı tekniği uyguluyosa 1,5 günde nasıl çözüyo bu işi ya, burdan okuduğum kadarıyla aparatlarla günler sürüyo, keşke kendi başıma başarabilsem o adama o kadar parayı vermek istmiyorum ama çok zor gözüküyo beynim hazırmış gibi geliyodu bana ama hiç hazır değilmiş
İyiyim çok şükür E_lvancım sen nasılsın?sinir olamaya başaldım hergün plan yapıyorum hep bişey çıkıyor.ama az kaldı bitecek inşallah.
miki diyorsunuz ya içim bir garip oluyor yabir ara araştırmıştım p.. korkusu olanlarda genelde fare korkusu olurmuş, p... ona benzetiyorlarmış
ya eczaneden alcaktım geçen gün eczacı erkekti çekindim, bu jeli nasıl alabilirim ? ne diycem yani alırken vaji olduğumu belli etmek istemedim
esine söyle tabi cekinecek bisey yok bunda...ilk zorlanirsin bende serce parmagimin bir bogumunu almistim. ikinip nefes aldikca dogru yönü buluyorsun. benim yaptigim gibi hemen pes edip cikarma parmagini birak icinde kalsin derin nefes al tekrar dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?