- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.701
Eğer almak istediğiniz ultrason jeli ise eczanelerde değil medikallerde var 5 tl ye almıştım ben bebe yağı da iyi oluyor ama mantar yapabiliyormuş ikisini de deneyin hangisi rahat olursa onu kullanırsınız.
Bu arada hanımlar aklıma birşey takıldı egzersizlerde ilk girişte ıkınıyoruz ya daha sonra aparat bazen girmiyor yine ıkınmak ya da aparat içimizdeyken kegel yapmak gerekiyormu yoksa sadece kendimizi rahat bırakmak mı gerekiyor
teşekkür ederim canım çok sağol.Başaramıycam dersen zaten olmaz.kendim düşünce cesaretim var ama eşim deneyelim dediğinde tırsıyorum açıkçası.ama korkunun ecele faydası yok bişekilde olacak.ihtiyacımız olan şey artık cesaret
ya önce iyce bi inceledim daha öncede yapmıştım zaten sonra kulak çöpünü bi sade deniyim dedim pamuk tarafını bakıyim yaklaştırabilcemmi dedim, nefes tekniğini uyguladım 8 kere say al bırak yani 5. cide nefes verirken denedim ağzına bile dokununca basınç hissediyorum, çok kolay gibi gelmişti okuyunca yaparım demiştim ama çok zormuş yapamadım( bu ulusoy aynı tekniği uyguluyosa 1,5 günde nasıl çözüyo bu işi ya, burdan okuduğum kadarıyla aparatlarla günler sürüyo, keşke kendi başıma başarabilsem o adama o kadar parayı vermek istmiyorum ama çok zor gözüküyo beynim hazırmış gibi geliyodu bana ama hiç hazır değilmiş
İyiyim çok şükür E_lvancım sen nasılsın?sinir olamaya başaldım hergün plan yapıyorum hep bişey çıkıyor.ama az kaldı bitecek inşallah.
miki diyorsunuz ya içim bir garip oluyor yabir ara araştırmıştım p.. korkusu olanlarda genelde fare korkusu olurmuş, p... ona benzetiyorlarmış
ya eczaneden alcaktım geçen gün eczacı erkekti çekindim, bu jeli nasıl alabilirim ? ne diycem yani alırken vaji olduğumu belli etmek istemedim
esine söyle tabi cekinecek bisey yok bunda...ilk zorlanirsin bende serce parmagimin bir bogumunu almistim. ikinip nefes aldikca dogru yönü buluyorsun. benim yaptigim gibi hemen pes edip cikarma parmagini birak icinde kalsin derin nefes al tekrar dene.
belitcim ben o tezi çürüteyim ben fareden hiç korkmam hamster filan elime alıp severim yanımdan fare geçse aman ne tatlı bile derim :)
Arkadaşlar, ben parmak egzersiziyle başlayayım dedim ama serçe parmağımın 2. boğumunu bile alamadım...çalışıyorum, akşamları da yemek yap vs...vakit kalmıyo...bi de sizin eşleriniz biliyor mu egzersiz yaptığınızı? yani ben yapacaksam eğer eşimin bilmesi lazım, öyle odalara kapanıp kapanıp açıklama yapmadan olmaz heralde...ama bu konu açılınca gerildiğimiz için korkuyorum da bir yandan, daha yeni düzelttik arayı bi daha bozmayalım diye...siz konuşup durumu anlattınız mı? ne bileyim bu egzersiz sonuçta zara da zarar vereceği için bir açıklamada bulundunuz mu? PLEASE HELP...
Merhabaaaaaaa
nasilsiniz kizlarrr altheamm nerdesinnn napionn hadi guzel haberlerle gell
oceann bisi sorcam bu emla bepanthen kayganlastirici jel spermleri olduruyomu acep yada bayanda sorun olusturuyormu
ben yatakta yapiyorum egzersizlerimi. belimi yatagk basina dayiyorum, dizlerimi cekiyorum ve öyle yapiyorum bilmem anlatabildim miPes ediyorum şekerim ya( Bu siteyi keşfetmeden önce psikoloğa gitmiştim...o da aynen senin dediklerini söylüyodu...içinde tut, derin nefes al, kegel yap, güzel hayaller kur vs...ama sakın çıkarma demişti...ama ben çıkarıyorum...nasıl ikna edicem kendimi???
Bi de bişey sorucam: Hangi pozisyonda yapıyosun egzersizleri? Oturarak mı, çömelerek mi...nasıl ne şekilde tarif edebilir misin?
canım eşine söylemen en doğrusu, eğer bir kuşku duyduğunu düşünüyorsan önce herhangi bir jinekoloğa gidin zarın durumu hakkında bilgi versin eşine sonra başla egzersize, ben egzersiz yapacağım esneyebilir kanama olmayabilir istersen önce doktora gidelim dedim gerek görmedi.[/QUOT
Jinekoloğa beraber 2 kez gittik zaten de...ya benimkisi biraz da ertelemek için bahane bulmak galiba...Bir düzene sokabilsem egzersiz olayını, devamı gelir de...Helal olsun bak buradaki bir çok kişi azmetmiş yenmiş...Bizim neyimiz eksik:)) Sen ne alemdesin şekerim??? çözebildin mi?
ben yatakta yapiyorum egzersizlerimi. belimi yatagk basina dayiyorum, dizlerimi cekiyorum ve öyle yapiyorum bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?