Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya eczaneden alcaktım geçen gün eczacı erkekti çekindim, bu jeli nasıl alabilirim ? ne diycem yani alırken vaji olduğumu belli etmek istemedim

Eğer almak istediğiniz ultrason jeli ise eczanelerde değil medikallerde var 5 tl ye almıştım ben bebe yağı da iyi oluyor ama mantar yapabiliyormuş ikisini de deneyin hangisi rahat olursa onu kullanırsınız.

Bu arada hanımlar aklıma birşey takıldı egzersizlerde ilk girişte ıkınıyoruz ya daha sonra aparat bazen girmiyor yine ıkınmak ya da aparat içimizdeyken kegel yapmak gerekiyormu yoksa sadece kendimizi rahat bırakmak mı gerekiyor

Son düzenleme:

bende parmak egzersizlerindeyim.Ilk onceleri bende senin gibi endise ediyordum hatta doktoruma soylemistim ben bunu yapamam diye ama bu vajinusmusu yenmek icin bu egzersizler onemli.Endise edilecek bisey yok rahat ol.Parmak egzersizlerinde benim kanamam bile olmadi.

ıkın ve kendini rahat bırak canım,kasmazsan çok rahat olur..

geçmiş olsun kuzucuk. kendinize dikkat edin. vardır bunda da bir hayır, sıkmayın canınızı. allah korumuş, sizlere bişe olmamış.

ah canim bende kirilmisitim biseylere kabuguma cekilmistim ama takip ettim hep uzaktan tum guzel haberlerdn ve gelismelereden haberim varrr.... baktim kizlardan iyi haberler var hemen dayandim ozel msja
sen nasilsin canm iyice alistin insallah:

seni gidi misafir sanatçı seniiii ben iyiyim. tam alıştım diyemem, hala tekliyorum ama yapacak bir şey yok, nazlı bir gelinim hayırlısı olsun diyorum, kafama takmıyorum. yenemediğim zamanları aklıma getirip halime şükrediyorum. elbet bir gün her şey rayına oturacaktır.

kendini rahat bırakırsan her zaman rahat ilerler. ama girişi yerleştirdikten sonra popoya doğru yön verirsen zaten kolayca kayıp gidiyor. kaymazsa bekle, nefes alıp ver, nefes verirken ittir. böyle böyle tamamen alırsın aparatı. aparat içerdeyken kegel yapman da faydalı, kastığında nasıl acıdığını kasmadığında ise hiç acı olmadığını iyice kabullendirirsin beynine.

tam olucak dıyorum cesaret topluyorum pe... girerken basınc hıssettıgımden tırsıyorum ya althea,napcam kızlar

1.5 günde nasil cözüyor? 1. aparati alip, ardindan hic bekleme yapmadan büyüterek miki boyuna gelirsen, sen de 1 günde cözebilirsin. burada bunu yapanlar da oldu.

egzersizler gercekten kolay ama kolayligina ancak aparatla ya da kulak cubuguyla giris kaslarini gectikten sonra ikna olabilirsin.simdi daha minicik bir dokunmayla bile basinc duyuyorum dedigin noktada aslinda dayanilmayacak bir sey yok ama bilincaltin sana bunu tahammül edilemez olarak algilatiyor. her gün ayni taktikle 1 cm dahi ittiremesen bile iceri, egzersize otur. o minicik dokunma hissine alis. yavas yavas ilerle. kendine zaman ver. o ilk temasa alisinca ittirmeyi dene.
bana da oluyordu, sinirlenip dilatörlerimi firlatiyordum, yok yapamam edemem diye. ama bir süre sonra o ilk temas eskisi gibi korkutucu gelmedi. hatta elimle ittirmeye cesaretim yoktu baslarda, elim sabit kaldi vucudumu dilatöre dogru ittirdim. nefes verirken...

İyiyim çok şükür E_lvancım sen nasılsın?sinir olamaya başaldım hergün plan yapıyorum hep bişey çıkıyor.ama az kaldı bitecek inşallah.

gecmis olsun =(... su mesaji görünce dayanamadim, aksilikler cikiyor diye e-lvan'a dert yanmissin ki bilemedim hanginiz bu konuda daha dertli. elvan elini mi kesmedi, sacini mi yakmadi ... kendi anlatsin

gecmis gün olur ki serisi...

ben de yendigim gece migrenliydim, sonradan anladik bir de gida zehirlenmesi de gecirmisim. yenme sevincinin ardindaki 10 dk icinde yer gök batmisti, midede ne var ne yok disari... heyt miki nelere kadir koca bir de temizlik yapti

hicbir sey miki yolundan caydiramaz

miki diyorsunuz ya içim bir garip oluyor ya bir ara araştırmıştım p.. korkusu olanlarda genelde fare korkusu olurmuş, p... ona benzetiyorlarmış

kızlar mrblar ?

umarım hepınız ıyısınızdır hayatımızdakı her seye ragmen............

yenı gelın cıktı mı gecen hafta ya da haftasonu acaba ???

Arkadaşlar, ben parmak egzersiziyle başlayayım dedim ama serçe parmağımın 2. boğumunu bile alamadım...çalışıyorum, akşamları da yemek yap vs...vakit kalmıyo...bi de sizin eşleriniz biliyor mu egzersiz yaptığınızı? yani ben yapacaksam eğer eşimin bilmesi lazım, öyle odalara kapanıp kapanıp açıklama yapmadan olmaz heralde...ama bu konu açılınca gerildiğimiz için korkuyorum da bir yandan, daha yeni düzelttik arayı bi daha bozmayalım diye...siz konuşup durumu anlattınız mı? ne bileyim bu egzersiz sonuçta zara da zarar vereceği için bir açıklamada bulundunuz mu? PLEASE HELP...

esine söyle tabi cekinecek bisey yok bunda...ilk zorlanirsin bende serce parmagimin bir bogumunu almistim. ikinip nefes aldikca dogru yönü buluyorsun. benim yaptigim gibi hemen pes edip cikarma parmagini birak icinde kalsin derin nefes al tekrar dene.

Pes ediyorum şekerim ya( Bu siteyi keşfetmeden önce psikoloğa gitmiştim...o da aynen senin dediklerini söylüyodu...içinde tut, derin nefes al, kegel yap, güzel hayaller kur vs...ama sakın çıkarma demişti...ama ben çıkarıyorum...nasıl ikna edicem kendimi???

Bi de bişey sorucam: Hangi pozisyonda yapıyosun egzersizleri? Oturarak mı, çömelerek mi...nasıl ne şekilde tarif edebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…