Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrrrrrr bu illeti yendiğimde üzerimden de büyük bir yük kalkmıştı.. yendiğim zaman hemen hamile kalmayı istiyordum. zaten eşim evlendiğimizin daha ilk ayından beri nekadar çok istediğini dile getiriyordu.. ama asla sıkmadı bunaltmadı hep destek oldu yanımda oldu çok zor günler atlattım.. ve yeni öğrendim hamileyimmmmmmmmmmmm çok mutluyummmmmmm rabbimin bu güzel hediyesine binlerce şükürler olsun..... rabbim olmayan isteyen herkezin gönlüne göre versin .... soracağınız bütün sorular için yardımcı olabilirim..

oo şahane bir iş yapmışsın tebrik ederim. diğer kızlara örnek olsun. ne kadar çok beklerse o kadar rahat oluyorsunuz, içinizde boşluk hissi oluşuyor. e orası boş diye bilince kasmaya da hacet kalmıyo. bir bakmışsın mikinin hepsi içinde. hadi hayırlı işler, halay var 3 vakte kadar

inciiiiiiii!!! seni boş bırakmaya gelmiyor haa, gene karalar bağlamış oturmuşsun, bu ne haaaal!!! çabbuk toparlan, elini yüzünü yıka, şöyle giyin süslen şatilli ol sonra da keyfine bak, kocan istesin diye yapma bunları içinden geldiği için yap. bu senin anlattıklarını hepimiz yaşadık. biz yenince beylere performans korkusu geliyor, ilişkiden kaçmaya başlıyorlar. kaçmakta da haklılar, çünkü sertleşme sorunu yaşıyorlar. bunu aşmanın yolu da bişe yokmuş gibi hayata devam etmek. çünkü onlar bunu kafaya çok takıyor. senin eşinde sorun yoktu bildiğim kadarıyla ama sorunu olmasa bile "ya olmazsa" diye endişe ediyor olabilir. bir de yorgun olabilir gerçekten. benim eşim çok yoğun ve stresli çalışıyor, hafta içi hiç yapamıyorduk. o yüzden alışamadım hemencecik. bir de sertleşme sorunu vardı, iyice bunalıma girmişti. ben yendikten sonra 1 ay ara verdim, sonra başa döner gibi oldum. ama daha yeni yeni düzeldim sayılır. bak sana moral olsun diye yazıyorum, bütün bunların arasında, yendikten sonra hiç egzersiz yapmadım ilişki için. zorlandığım oldu, yapamadığım oldu ama yılmadık, denemeye devam ettik. egzersiz olmadan yapabildim hep. canını sıkma o yüzden, unutma diye bir şey yok. bir kere olunca hep oluyor. daralırsan elbette egzersiz yap ama sakın ha sakın, egzersiz yapmadım deneme yapmadım heralde başa döndüm diye düşünme. çünkü öyle bir şey yok. ben egzersizi yendikten sonra sadece doktora giderken yaptım. o da kendimi rahat hissedeyim diye.

gözünaydııııın!!! tebrikleeeeeeerrr!!! hobaaaaaaa

o et parçasını yok etmenin çok kolay bir yolu var. aynada dene önce gözünle gör ikna ol, sonra egzersizin çok kolaylaşacak zaten. bacakların ayrı oturuyorken poponu azcık kaldırırsan o parça yukarı kayıyor ve tamamen açıklık görüyorsun. yalnız dizlerin kırık ayakların yere basıyor olsun, poponu ayağından güç alarak kaldır, kalçanı kasma. dene bakalım işe yarayacak mı. sonucu paylaş burda mutlaka.

kız sen nerelerdesin kaç aydır, şimdi hortlamışsın!!! görüşmeyeli iyisindir umarım, nere kayboldun bakiiim hııı???

nasılsınız kızlar? yenen arkadaşları tebrik ederim.sela nerlerdesi kuşum sen tatilden yenimi geldin yoksa .ben hergün siteyi ziyraret ediyorum.ne var ne yok diye umutcuğuma bakıyom inş. az kaldı herhalde yenmesine hayırlısıyla.

yok ben sinir krizindeydim, tatilde değil. burdaki arkadaşlara kızıp çıktım, 1 haftadır girmiyordum. sinirim geçti geri geldim

canım benim sizlerin buraya gelen arkadaşlara çok faydanız oluyor.sen o kızdığın kişiyi duymamazlıktan gel tatlım siz kurtarıcı meleklersiniz.sana Allah razı olsun dedilermi yeter kuzum yanaklarından öptüm.

işte allah razı olsun diyeceklerine suratına çemkirirlerse cinnet moduna geçebiliyorsun. dediğini yapıcam zaten, kızdıklarıma cevap yazmıyorum. insanda biraz akıl izan olur, olmayana da allah versin napak

napıyosun canm yazdığını okudum dün. bana şaşırıyodun bak sen de aparatla uyumuşun. sıran gelmiş senin de kuzum yeni gelin adayımız sensin bekliyoruz halay için..

canııımmmm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,geçici bir dönem olduğunu biliyordum.insan yürümeyi nasıl unutmazsa o işi de unutmaz canım bunu aklından sil ateee artık senden bolbol action haberlerini bekliyorum.iyisin hadiii kızzz şatilliiiiii

napıyosun canm yazdığını okudum dün. bana şaşırıyodun bak sen de aparatla uyumuşun. sıran gelmiş senin de kuzum yeni gelin adayımız sensin bekliyoruz halay için..

çok güzel enerji alıyorum sizden çok teşekkürler canım benim.yaaa dün biz deneme yapacaktık aslında ama talihsizlikler peşimde bu aralar.dün sınavım vardı,sınav çıkışı fuara uğrayıp ordan eve geçip denemelere başlayacaktık.neyse sınavdan cıktım tam fuara varıcaz kaza yaptık ne olduğumuzu anlayamadık allah korudu da hafif bir kazaydı ama bütün günümüzü mahfetti.eee arabasız kaldık bır de bız ilçede oturuyoruz oraya koştur buraya koştur ben ayağımdan tedevi görüyordum üstüne tuz biber oldu,ayağım daha beter oldu.eve gidince deneme yapalım mı dedım,haklı olarak hiç o havada değilim dedi eşim.sonra o deneme yapalım dedi bu defa ben ayağımı çok zorladığım için ağrıdan kıvranıyordum ben olmaz dedim.böylelikle 1 günümüzü daha ziyan etmiş olduk.öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…