Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olmuyo girmiyo 2.bekletiyorum regl yeni bitti şimdi 2.rahattı oda zor olmaya başladı niye

Ters gününe denk gelmissindir. normal bunlar. 2. rahatken simdi zorlanman aradan dolayi kaynaklanabilir. Regliden sonra normalde daha rahat calisilir. Direk 3le basladiysan, vajina nazlanmistir. Bugün ve yarin iki ile calis. 2 yi yarin en az 30 -40 dk icinde beklet, sona dogru 3. jelle, 2.yi cikarir cikarmaz hemen 3. ü dene. Giris kaslarini gecene kadar ittir, sonra biraz durmana izin var. Hafif bir yanma hissedebilirsin. Cikarma sakin. Icinden 100 e kadar say, daha güzeli sarki söyle. Bitince, yavasca nefes verirken gidim gidim ittir. Önce hop diye hepsini alamazsan diye söylüyorum. Hop diye de alabilirsin. Sana kalmis. Geriledim diye düsünme. 1 ve 2 nasil olduysa 3 de olur. Olmuyor kelimesi yasak.

tebriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mululuklar dilerimmmmmmmmmmmmm

tebrıkler canım ccccoooooookkkkkk sevındım.bıraz anlatır mısın....acı ve kan var mıydı,özelliklede girerken basınc hıssettın mı.....bu malum herzamankı soruları soruyorum cunku sen yapan kısı olarak soylşersen daha cok rahatlacam

teşekkür ederim canım darısı tüm vajililere inşallah

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhh ohhhh yandann yandannnn haydeeeeeeeeeeeeeee. Kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılllllll mutluuu oldummmmmm sanaa anlatamammm bugün ki en güzell haber buuu yaaa canımmmm benimm işteee budurrrrrr budurrrrrrrrrrrrrrrr. Bravooooooo sanaaa kuzumm benimmmm. Eylül Gelini Olucazz dedikkkk eylül gelini oldukkkkkk ohhhhhh ohhhhh. Şükürlerr olsunn. Allahım Bizlere Başka dert vermesinn.. Haydeeeeee bütün halaylarr sanaa gelsinnnnn canımmmmm teyyy teyyy teyyy teyyyyyyy

Çooook teşekkür ederim geri dönüşleriniz için. Bu akşam eve gidince ilk işim bu egzersizleri denemek olacak. Ya sadece ilk gecede ki bir pozisyon hatasından kaynaklandı eminim. En rahat bayan alttayken mi oluyor yoksa üstteyken mi hangisi daha acısızsa öyle deneyelim bir de.

halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:

emeği geçen herkese binlerce teşekkürler.şuan kocam başımın dibinde yarın daha ayrıntılı yazışırız şunu söyleyim hiç bişey anlamadım okadar kolay olduherkese vajisiz geceler...

HSSSSTTTT PSSSSTTT bensiz halaymi çekilirrrrrrrrrrrrrrrrr

Tebrik ederim balimmmmmmmmmmmmmmm hemde benim dogum günümde yenmissin 11.5 cmi alanin kukisi böyle kapar mikiyi iste
YARISMANIN 1. GALiBi ; ALTHEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BAKALIM sirada kim var.. 11 Ekime kadar vaktiniz var.. Haydi neselendirin topigi.. Son verin bu kabusa artikk

eeee harika bi haber buu hobaleyyy

Egzersiz dediğiniz nasıl yapılıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

Hosgeldin elam..
Öncelikle uyusturucu spreyi bi kenara at birdaha kullanmamaya bak.. Sonra takinti haline geliyo.. Birakilmasi zor oluyo..
Kayganlastiriciyla birlikte isaret parmagiyla baslayabilirsin.. Karsina büyüteç bi ayna alip burundan nefs alip agizdan ikinarak verirken ittir parmagini.. biraz beklet sonra çikarip tekrar almaya çalis.. Bunlari rahat yapinca orta parmaga geçersen ayni islem.. biraz gitgel çalisirsin.. Inanki korkulacak bisey yok.. Daha çok yeni evlisin çok rahat ve çabuk atlatabilirsin bu sorunu..
orta parmaktan sonra iki parmaga geçersin.. bu genelde orta parmak isaret parmaginin üstüne koyularak yada orta parmagi yüzük parmagina koyarak yapiliyo.. Allah yardimcin olsun, burayi takip edebildigin kadar et, basari hikayelerimiz var onlari oku, kendine güvenin artacaktir

ne bileyim birden korktum,ilk zaten 2 ile başladım 1 bana basit geliyo orta parmağım kadar,2 böyle kolay olurken birden zorlanınca 3 yapamayacagim korkusu sardı birden tamam yarın öyle yaparım girsinde şarkıda söylerim sayıda sayarım keçide

arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?? 3 kulak çöpünü rahatla yapabiliyorum... tabi kulak çöplerini yana yana dizip pamukla sarıyorum... kalın oluyor... aynı yöntemi 4 kulak çöpüyle denedim bugün çok azı oldu... bu normal mi???kaç saat uğraştım olmadı olmadı...

Ya kulak çöpünü birakipta ince bi mumla denesen? yada baska biseyle.. ben kulak çöpüyle çok zorlanmistim :26:

yapamiycam diye birsey yok, henüz yapamadim ama bir sonrakinde yaparim var. baska düsünce yok. keci koyun sayma, sarki söyle... =) bitince yanma olursa gecmis oluyor. 3'ü alinca yavastan mikiye yan yan bakabilirsin

aci diye birsey yok. hepsi acisiz. sen kendini nasil rahat hissediyorsan öyle yap. aci olsa söylerdik. her sekilde nefes verirken esin ittirsin, ikin. jeli bol kullan. cuup diye kayip gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…