Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersiz dediğiniz nasıl yapılıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

Canım ya benim regl bugün bitti...ben de öğle tatilinde başlayayım dedim...hazırlıklı gitmiştim işe...streçli kulak çöpü...sonra gevşeme egzersizi yaptım nefes eg. vs...fito kremle kremledim...ıkınarak ilerlettim...ama sadece 2 cm. kadar ilerleyebildim...biraz sızı oldu...biraz da engele takıldı gibi oldu...2 cm. de kaldı...böyle hafif eğimli oturdum uzattım bacaklarımı ...girişte problem olmadı da ilerletemedim daha fazla...içerde 2 saat kadar beklettim...öyle işte...başlangıç için nasıl???

hehe süper! isaret parmaginda o problemi yasamazsin, daha rahat calisirsin. diger bir yöntem, kulak cubugunu streclemek, 1, 2, 3, 4 diye arttirak devam edebilirsin. ya da dogum günü mumu. tebrikler, en zor kismi gectin, gerisi corap sökügü gibi gelir.

Valla şekerim sen gene de şükret...en azından bi araştırmış ve senin vaji olduğunu kabul etmiş...bizde o da yok...hatta bana "eğer ben böyle bir durum yaşasaydım, seni bu evliliğe mecbur etmezdim" dedi...boşanalım dedi yani...ama ben, beni ne kadar çok sevdiğini ve sırf gururundan böyle şeyler söylediğini bilmesem ilk ayda boşanmıştık...şu sıralar suratıma bakmıyo...napalım işte, şu olayı atlatana kadar sabredicez...sen de üzülme...egzersizlerine devam et...biraz sexy giyin evde...sanki onun için değilde öylesine rahat olmak için giyinmişsin gibi yap...eşinin gözü önünde iş yapıyomuşsun, yerden bişey alıyomuşsun gibi eğil kalk kısa, dar eteklerle, şortlarla... senin için giyindim deyince takmıyolar, uzak durmaya çalışıp naz yapıyolar da, sen kendi halinde sexy sexy gezinirken birden üstüne geliyolar işte napçan...idare edicen artık...

Orta parmak 2. bogumu alabilmissin. Mesaneye basinc yapiyor olabilirsin, o idrar hissi cok normal ama seni alikoymasin. Hepimizde oldu.
Bol jelle, nefes verirken parmagini ittir. Ikinirsan daha rahat olur. Orta parmakla baslamissin, 2. boguma kadar yapabildigin icin o sekilde devam et. Rahat oldugunda ve 2. bogumu gectiginde 2 parmaga gecersin.

Canım sen aslında aştın bence sorunu ama olmazda yıne aynı tepkılerle karsılasırmıyım ıkılemını mı yasıyorsun??

Yürü kim tutar seni. Elimden geldigince burda olmaya çalisacam.. Korkma çuvallamazsin, biz yirtariz delik desik ederiz o çuvali

Canım ya violete de yazdım sana da yazayım aynısını
Benim regl bugün bitti...ben de öğle tatilinde başlayayım dedim...hazırlıklı gitmiştim işe...streçli kulak çöpü...sonra gevşeme egzersizi yaptım nefes eg. vs...fito kremle kremledim...ıkınarak ilerlettim...ama sadece 2 cm. kadar ilerleyebildim...biraz sızı oldu...biraz da engele takıldı gibi oldu...2 cm. de kaldı...böyle hafif eğimli oturdum uzattım bacaklarımı ...girişte problem olmadı da ilerletemedim daha fazla...içerde 2 saat kadar beklettim...öyle işte...başlangıç için nasıl???

Canm hg aramiza zaman kaybetmesigin icin sanslisin uzulme moral bozma biz yardimci oluruz.simdi oncelikle kegel egz ogrenmelisin bunu en kolay wc idrara ciktiginda idrarini tut birak tut birak iste o kaslar kegelllerin bu kaslari kavrayinca evde surekli o kaslari tut birak.iyce ogrenn.sonra bi ayna al eline ve vajini incele bacaklarini ayirr nefes al burnundan.sonra agzindan ver oldukca derin nefesler al.aynayla bakarkende nefea al verirken serbest birak tum kaslarini ve ikin ikininca orasinin esnedigini acildigini goreceksn bugun basla bunlari yap sonra yine yaz bize...

Canikom yaparsın yaparsın...Niye yapamıycakmışsın bak herkesler yapıyoHerkese yazıyom sana da yazıyım

Benim regl bugün bitti...ben de öğle tatilinde başlayayım dedim...hazırlıklı gitmiştim işe...streçli kulak çöpü...sonra gevşeme egzersizi yaptım nefes eg. vs...fito kremle kremledim...ıkınarak ilerlettim...ama sadece 2 cm. kadar ilerleyebildim...biraz sızı oldu...biraz da engele takıldı gibi oldu...2 cm. de kaldı...böyle hafif eğimli oturdum uzattım bacaklarımı ...girişte problem olmadı da ilerletemedim daha fazla...içerde 2 saat kadar beklettim...öyle işte...başlangıç için nasıl???

bende yenı evlıyım ve aynı korkular bendede vardı ama benım sansım egzersızlere baslamadan yenmem oldu.İlk denemede kendımı cok kasmıstım ve asıl korku ondan sonra basladı sonra burayı buldum herkes egzersızlerden bahsettı nasıl yapacagım dıye dusunurken tamamen kurtuldum.İnan yenince bumuydu gunlerce moralımı bozan korktugum sey dıyorsun.Birazcık cesaret edersen egzersızlere gerek kalmadan asarsın sorunu.Hııı bu arada ben jel kullanmıstım hıc agrı olmadı

Yaptım cnm yaptım dün eve gittiğimde mumu sardım sarıştırdım, ama baya bir zorlandım koydum :26: (koydum da biraz tuhaf oluyor ama napayım) 10 dakikaya yakın durabildim onu çıkardım muma sardığım peçeteleri de çıkaardım, sadece bi tane peçete sardım ve baya 1-2 saat bekledim. du bakayım eve gidince hiçde yapasım yok ama gene egsersiz yapayım diyorum ama artıkın bakacaz duruma..

Ya bide kızlar hergün egzersiz yapmak zarar vermez demi oraya, her akşam yapıom neredeyse.

Olmuyo girmiyo 2.bekletiyorum regl yeni bitti şimdi 2.rahattı oda zor olmaya başladı niye

Ters gününe denk gelmissindir. normal bunlar. 2. rahatken simdi zorlanman aradan dolayi kaynaklanabilir. Regliden sonra normalde daha rahat calisilir. Direk 3le basladiysan, vajina nazlanmistir. Bugün ve yarin iki ile calis. 2 yi yarin en az 30 -40 dk icinde beklet, sona dogru 3. jelle, 2.yi cikarir cikarmaz hemen 3. ü dene. Giris kaslarini gecene kadar ittir, sonra biraz durmana izin var. Hafif bir yanma hissedebilirsin. Cikarma sakin. Icinden 100 e kadar say, daha güzeli sarki söyle. Bitince, yavasca nefes verirken gidim gidim ittir. Önce hop diye hepsini alamazsan diye söylüyorum. Hop diye de alabilirsin. Sana kalmis. Geriledim diye düsünme. 1 ve 2 nasil olduysa 3 de olur. Olmuyor kelimesi yasak.

tebriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mululuklar dilerimmmmmmmmmmmmm

tebrıkler canım ccccoooooookkkkkk sevındım.bıraz anlatır mısın....acı ve kan var mıydı,özelliklede girerken basınc hıssettın mı.....bu malum herzamankı soruları soruyorum cunku sen yapan kısı olarak soylşersen daha cok rahatlacam

teşekkür ederim canım darısı tüm vajililere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…