- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.241
egzersizci kızlar,erteleyenler,cesaret edip yapamayanlar haydi hiç durmayın başlayın devam edin hiç bırakmayın,hayatınız o kadar değişiyorki yendiğinizde ;ilk önce vicdan azabından kurtuluyorsunuz ,kadınlık yapamıyorum diye üzülüyordum bu da beni geriyordu,sürekli tartışmalarımız oluyordu bunların hepsi çok şükür bitti,o kadar güzel bir evlilik yaşıyoruzki çok şükür şuanda,Allah nazarlardan saklasın.Biran önce harekete geçip yenin şu illeti,hayatınızın nasıl güzelleştiğini göreceksiniz,elimden geldiği kadar yardımcı olurum size,diğer arkadaşlarımın hepsi zaten yardımcı olmak için burada,siz sadece topici takip edin..
canım daha yeni olmuş sen evleneli ve vajiyi başta farkedenler için yenme süreci daha hızlı ilerliyor ama çaba göstereceksin.sonuçta armut piş ağzıma düş olmuyorvajide sabırlı olmak gerekiyor.o kriz anlarını çok iyi bilirim.yaşadıklarının çoğu bu duruma bağlı olarak oluşuyor zaten.eşleri de anlamak gerekiyor bir açıdan onlarda sapıtıyor,hazmedemiyorlar canım sen reglin bitince egzersizlerine odaklan,yenmeye çalış bir an önce.sen bi yen bak nasıl dolaşacak peşinde )
Dokunma mı? İşaret parmağımın yarısını sokmayı başardım bile.(Diğer yarısını sokamadım çünkü diğer parmaklarım izin vermedi. Artık nasıl beceremediysem. ) Nefes alıp verdim ve ıkındım. Onu vajiyi tanıma ve dokunmayla beraber yapmıştım. Ikınınca açılmıştı.
Cnm senin esini kendi esime o kadar benzetiorumki boyle agzim acik okuyorum sadece bende var bu model zannediodum...ama sen daha 6 aylik evlisin biz iki seneden.sonra bu sene bu hale geldik 15 gunluk evliydik sen vajinusmussun dedi ama ben kesinlikle hic bir yere gtmem bu konuyla il..gili dedi..netten arastirmis..ne cok is yapmis demi cnm...simdi tedavi gordum beynen ruhen her anlamda hazirim ama kacio istemiorum sogudumm her gece yatip uyuyo yaklasmio..benim yapabilecegim hic bsey yok coktan bitmistibelkide ama boyle suruncemede kaldim iste ...ALLAH hepimize yardim etsin...halbuki nede buyuk bi askla evlenmistik...
Arkadaşlar Merhaba,
2 haftalık evliyim. Ve sanırım burdan okuduğum kadarıyla vajinusmusum.
Yani daha önceleri çok istekliydik ikimizde ama ne olduysa ilk gece oldu. Kendimi kasınca hafif bi can acımasıyla birlikte sürekli acıyacağını düşünmeye başladım. 2 haftadır sürekli deniyoruz En son dün uyuşturucu sprey kayganlaştırıcı jel denedim ama sadece orta parmağın ikinci boğumu kadar girebildi. Bi de o anda tuvaletimi tutamayacakmışım gibi hissettim. Bunun sebebi ne olabilir ?
Parmakla hiç denemedim. Parmak egzersizleriyle atlatanlar var.
Bana yardımcı olabilir misiniz nasıl oluyor bu egzersizler ?
Bitsin istiyorum bu işkence.
Kolay olacağını biliyorum kafamda kendimi de inandırıyorum ne var ki yaparım diyorum ama iş o ana gelince olmuyor.
Çaresizim yardım istiyorum.
Inan ekime kalmak istemiorum desem cnm her gecen dakika beni sikio bunaltio tatlim ins en kisa surede herkesler kurtulur o huzura erer ne pis bir seymis bu yaaa sülük gbi yapisio valla...oyle bi durumdayimki su 10 gundur ne evden cikiorum ne kendime bakiorum ne kimseyle gorusuorum her seyimi kurtulucagm zamana endeksledim ...hic bsey yapmak istemiorum...
Yürü kim tutar seni. Elimden geldigince burda olmaya çalisacam.. Korkma çuvallamazsin, biz yirtariz delik desik ederiz o çuvali
Arkadaşlar Merhaba,
Yani daha önceleri çok istekliydik ikimizde ama ne olduysa ilk gece oldu. Kendimi kasınca hafif bi can acımasıyla birlikte sürekli acıyacağını düşünmeye başladım. 2 haftadır sürekli deniyoruz En son dün uyuşturucu sprey kayganlaştırıcı jel denedim ama sadece orta parmağın ikinci boğumu kadar girebildi. Bi de o anda tuvaletimi tutamayacakmışım gibi hissettim. Bunun sebebi ne olabilir ?
canm hg aramiza cok yenisin ve cok sanslisin.bu yuzden gillarini tuketmedin.oncelikle aynayi al elin
Kolay olacağını biliyorum kafamda kendimi de inandırıyorum ne var ki yaparım diyorum ama iş o ana gelince olmuyor.
Haydin kıslarr yok mu egzersiz yapan, ben yapmayacağım diyordum ama şimdide yapayım boş boş oturacağıma diyorum, mumu hazırladım 7-7.5 cm cm falan oldu, yaparsam yazarım, ay inş.yapabilirim bunu. kızlar hadi birbirimizi gaza getirelim ya, tek başına olmuyor
Arkadaşlar Merhaba,
Canikom yaparsın yaparsın...Niye yapamıycakmışsın bak herkesler yapıyoHerkese yazıyom sana da yazıyım
Benim regl bugün bitti...ben de öğle tatilinde başlayayım dedim...hazırlıklı gitmiştim işe...streçli kulak çöpü...sonra gevşeme egzersizi yaptım nefes eg. vs...fito kremle kremledim...ıkınarak ilerlettim...ama sadece 2 cm. kadar ilerleyebildim...biraz sızı oldu...biraz da engele takıldı gibi oldu...2 cm. de kaldı...böyle hafif eğimli oturdum uzattım bacaklarımı ...girişte problem olmadı da ilerletemedim daha fazla ...içerde 2 saat kadar beklettim...öyle işte...başlangıç için nasıl???
Olmuyo girmiyo 2.bekletiyorum regl yeni bitti şimdi 2.rahattı oda zor olmaya başladı niye
Günaydın canlarım lafa nerden başlamalıyım bilmiyorum.artık son aşamadaydım biliyorsunuz.dün olabilceğini pek düşünmüyordum açıkçası kendimi pazara odaklıyordum.akşam yemeği için balık şarap hazırlamıştı eşim.şaraptan bir iki yudum alınca uyku bastırdı( zaten kendisi eksik olmaz benden.)dedim uyumadan duşumu da alayım.neyse duştan sonra öyle uzanıyordum eşim sırnaştı baktım iş o noktaya gidecek tamam ama egzersiz yapayım ondan sonra deneyelim dedim.üfff püüfff çekti siz zaten yaparsın kafanızda büyütüyorsunuz dedi.kenara çekildi sen ne zaman hazır hissedersen ozaman deneriz dedi sarıldı,uyuklamaya başladı.ama bende uykudan eser kalmadı.kalktım evin içinde birkaç tur attım.sonra tekrar yattım sarıldım kocama baktım uyandı.ben hala pazara odaklıyım ya getirdim jeli verdim eline kukiyi jellemesini ve oralarda gezinmesini istedim.ardında dedim ki pazar egzersiz yaptıktan sonra deneriz ama gel en azından poziyon deneyelim nasıl rahat edicez.ben altta hep rahattım yine alta geçtim popomun altına yastık koydum.sonra bolca jellendik.mikiyi ben yönlendircem ani harekette bulunma dedim.mumla çalıştığım gibi nefes alıp verdim ıkındım iki hamlede miki içerdeydi.ne ya uy acıyor sesim çıkmadı.o duvar dediğimiz yerden ne zaman geçti ne oldu hiç bişey anlamadım hatta dışarı çıktı sandım ama kegeldeki gibi kaslarımı sıktırdığımda içerdeydi!biz oldu mu yani içerde mi bilmem derken mikiyi şişirdi biraz evet geçekten içerdeydi ve hiç birşey hissetmedim.sadece içerde yanlış yere mi gittik ya da vajinin derinliği okadar mı anlayamadım mikinin dokunduğu yerde yanma oldu biraz.sonra üstte denedim sırtım eşime dönüktü. beni en şaşırtan da o oldu.üst hep garip gelmiştir bana yapamam edemem derdim ama bir baktım o da pıt diye içerde.oldu mu içer de mi sorularını papağan gibi tekrarladık durduk.sonra hala olduğuna inanmıyoruz ya yine altta denedik yine oldu hatta bu defa çok az git gel de yaptık ama çıkış kısmında herzaman olduğu gibi beni rahatsız eden bir his vardı.Buarada yön bulmada ve girişte hiç zorlanmadık ilk denemede hemen girdi ve kan olayı olmadı.hani hep diyordunuz ya miki daha kolay gerçekten egzersiz yapmak daha zormuş.ben zaten egzersiz yaparak mikiden çok daha zorunu yapıyormuşum.yani okadar ki miki olmasına rağmen sanki herzaman yaptığım doğal bişeymiş gibi doğal karşıladım.meğer benim gerçek zaferim mumlarmış.Kızlar okadar kolay yani bunları yazdığıma inanamıyorum ama evet yenenlerin söylediği doğru.yeni başlayan arkadaşlarım eğer egzersizlere başlama cesaretini gösterdiyseniz bile olayın %50sini bitmiş,eğer içinize bişeyler alabildiyseniz%99 bu işi çözmüşsünüz var sayın okadar diyorum.
altheam yenmişin canım çok sevindim ya Allah başka dert vermesin
tebriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mululuklar dilerimmmmmmmmmmmmm
yardımların için çok teşekkür ederim canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?