- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.281
Ya kulak çöpünü birakipta ince bi mumla denesen? yada baska biseyle.. ben kulak çöpüyle çok zorlanmistim :26:
Canım ya benim regl bugün bitti...ben de öğle tatilinde başlayayım dedim...hazırlıklı gitmiştim işe...streçli kulak çöpü...sonra gevşeme egzersizi yaptım nefes eg. vs...fito kremle kremledim...ıkınarak ilerlettim...ama sadece 2 cm. kadar ilerleyebildim...biraz sızı oldu...biraz da engele takıldı gibi oldu...2 cm. de kaldı...böyle hafif eğimli oturdum uzattım bacaklarımı ...girişte problem olmadı da ilerletemedim daha fazla ...içerde 2 saat kadar beklettim...öyle işte...başlangıç için nasıl???
beyaz muma pamuk sardım dün streç filmle de sardım yapamadım... sanki kulak çöpü daha iyi gibi geliyor bana.. ama bugün 4 taneyi denedim olmadı lanet olası şey... çok sinir oldum.. off ya pazarda regliy dönemim ben ona kadar biter sanmıştım(( çok sinirim bozuldu..
beyaz muma pamuk sardım dün streç filmle de sardım yapamadım... sanki kulak çöpü daha iyi gibi geliyor bana.. ama bugün 4 taneyi denedim olmadı lanet olası şey... çok sinir oldum.. off ya pazarda regliy dönemim ben ona kadar biter sanmıştım(( çok sinirim bozuldu..
önce 3 alip bekletip 4 mü denedin? yoksa basindan 4 taneyi mi almaya calistin?
bir de mumu pamukla sarip kalinlastirmissin, cok atlayarak gitme, azar azar arttir baslarda. ve her zaman egzersize bir adim geriden basla. bu hem seni rahatlatir, hem vajina penetrasyona alismis olur, esnek oldugu icin bir sonraki boyuta naz yapmadan adapte olur.
bak gel beni dinleserçe parmaginla bi dene :) steril eldiven kullan istersen.. inan bana kulak çöpünden daha rahat olacak bende israr etmistim kulak çubugunda ama kizlar israrla parmak dene dediler inat ettim yok yapmadim ertesi gun bi yaptim oh valla parmak kaydi gitti..
ha tabi sen kendini nasil rahat hissedeceksen öyle devam et.. ama yilma, hep ilk egzersizini düsün 1 taneyi alamiyodun simdi 4taneye geçtin :)
Bibliyofil sen yenmistin yanlis hatirlamiyorsam degilmi?
bak gel beni dinleserçe parmaginla bi dene :) steril eldiven kullan istersen.. inan bana kulak çöpünden daha rahat olacak bende israr etmistim kulak çubugunda ama kizlar israrla parmak dene dediler inat ettim yok yapmadim ertesi gun bi yaptim oh valla parmak kaydi gitti..
ha tabi sen kendini nasil rahat hissedeceksen öyle devam et.. ama yilma, hep ilk egzersizini düsün 1 taneyi alamiyodun simdi 4taneye geçtin :)
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhh ohhhh yandann yandannnn haydeeeeeeeeeeeeeee. Kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılllllll mutluuu oldummmmmm sanaa anlatamammm bugün ki en güzell haber buuu yaaa canımmmm benimm işteee budurrrrrr budurrrrrrrrrrrrrrrr. Bravooooooo sanaaa kuzumm benimmmm. Eylül Gelini Olucazz dedikkkk eylül gelini oldukkkkkk ohhhhhh ohhhhh. Şükürlerr olsunn. Allahım Bizlere Başka dert vermesinn.. Haydeeeeee bütün halaylarr sanaa gelsinnnnn canımmmmm teyyy teyyy teyyy teyyyyyyy
yapamiycam diye birsey yok, henüz yapamadim ama bir sonrakinde yaparim var. baska düsünce yok. keci koyun sayma, sarki söyle... =) bitince yanma olursa gecmis oluyor. 3'ü alinca yavastan mikiye yan yan bakabilirsin
canım benim ben hiç bir şey yapmadım seni kendime çok benzetiyodum ama benim gibi çalıştın aparatı beklete beklete :) diğer topiğe yazmışın baktım kuki mikiyi yedi yazıyo dedm yenmiş çok sevndm vallaa..
doktorda parmağınla yap dedi... çok itici geliyor parmak.. kulak çöpünden daha kolaysa yarın bir de öyle deniyeyim.. 1 taneyi bırakın ben deliği zor buldum... sonra yönü bulamamışım günler boyu eziyet ettim kendime:)))
evet hersey yolunda gıdıyordu ama su akıntının içinde 3 gundr kan göruyorum dye korkudan kastım kendımı olmadı....
elvanım sen yenmeye çalışırken kulak çöpüyle yapıyodun olmuyodu ben de aynen bu şekilde seni zorladığımı hatırlıyorum :) sonra sen almıştın kulak çöpüyle boşa uğraşmışım filan demiştin :)
HSSSSTTTT PSSSSTTT bensiz halaymi çekilirrrrrrrrrrrrrrrrr
Tebrik ederim balimmmmmmmmmmmmmmm hemde benim dogum günümde yenmissin 11.5 cmi alanin kukisi böyle kapar mikiyi iste
YARISMANIN 1. GALiBi ; ALTHEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BAKALIM sirada kim var.. 11 Ekime kadar vaktiniz var.. Haydi neselendirin topigi.. Son verin bu kabusa artikk
beyaz muma pamuk sardım dün streç filmle de sardım yapamadım... Sanki kulak çöpü daha iyi gibi geliyor bana.. Ama bugün 4 taneyi denedim olmadı lanet olası şey... çok sinir oldum.. Off ya pazarda regliy dönemim ben ona kadar biter sanmıştım(( çok sinirim bozuldu..
Bugun hiç egsersiz yapasım yok
evet hersey yolunda gıdıyordu ama su akıntının içinde 3 gundr kan göruyorum dye korkudan kastım kendımı olmadı....
itiraz ediyorum hakim beydün ne kadar iyiydin bugun de aynı performansı beklıyoruz.en azından içinde beklet tv izle canım sende o güç var.dün de yapasım yok dıyordum ama yaptın.çok da güzel oldu pek de güzel oldu.haydi bakalım egzersize beni kırmazsın değil mi
halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?