Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya kulak çöpünü birakipta ince bi mumla denesen? yada baska biseyle.. ben kulak çöpüyle çok zorlanmistim :26:

beyaz muma pamuk sardım dün streç filmle de sardım yapamadım... sanki kulak çöpü daha iyi gibi geliyor bana.. ama bugün 4 taneyi denedim olmadı lanet olası şey... çok sinir oldum.. off ya pazarda regliy dönemim ben ona kadar biter sanmıştım(( çok sinirim bozuldu..

Ben nasil yapiyodum biliyonmu oturdugun zaman bi egim olusuyoya e giriside göremiyodum once bakiyodum aynadan yerlestiriyodm girise sonra uzaniyodum sirt ustu ve o sekilde devam ediyodum.. ha birde ben kulak çöpüyle yapamamistim, serçe parmak daha rahat oldu.. kayganlastirici kullansan daha iyi olur cnm bu arada.. hem 2 saat kadar fazla bi zamanada gerek yok ben 10,5 cm yenmeden 40 dkkmi ne beklettim içimde..
Eger otururarak yapacaksanda düz itmiceksin çubugu buna dikkat et, düz girdirip biraz sonra asagi dogru ilerleteceksin

önce 3 alip bekletip 4 mü denedin? yoksa basindan 4 taneyi mi almaya calistin?

bir de mumu pamukla sarip kalinlastirmissin, cok atlayarak gitme, azar azar arttir baslarda. ve her zaman egzersize bir adim geriden basla. bu hem seni rahatlatir, hem vajina penetrasyona alismis olur, esnek oldugu icin bir sonraki boyuta naz yapmadan adapte olur.

Son düzenleme:

bak gel beni dinle serçe parmaginla bi dene :) steril eldiven kullan istersen.. inan bana kulak çöpünden daha rahat olacak bende israr etmistim kulak çubugunda ama kizlar israrla parmak dene dediler inat ettim yok yapmadim ertesi gun bi yaptim oh valla parmak kaydi gitti..
ha tabi sen kendini nasil rahat hissedeceksen öyle devam et.. ama yilma, hep ilk egzersizini düsün 1 taneyi alamiyodun simdi 4taneye geçtin :)

önce 3ü yaptım ama sanıyorum pamukla fazla kalınlaştırdım... hemen çözüme ulaşabileyim diye.. bu durum çok can sıkıcı..daha ne kadar sürecek acaba..evet yarın öyle deniyeyeim .. çok teşekkür ederim...

doktorda parmağınla yap dedi... çok itici geliyor parmak.. kulak çöpünden daha kolaysa yarın bir de öyle deniyeyim.. 1 taneyi bırakın ben deliği zor buldum... sonra yönü bulamamışım günler boyu eziyet ettim kendime:)))

elvanım sen yenmeye çalışırken kulak çöpüyle yapıyodun olmuyodu ben de aynen bu şekilde seni zorladığımı hatırlıyorum :) sonra sen almıştın kulak çöpüyle boşa uğraşmışım filan demiştin :)

Beraaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy yavrum teşekkür ederim canım herşey içineylül gelini olucaz dedik olduk aynen canım

iyi ki seni dinlemişim bekleterek çok çabuk yol katettim.gerçekten çok teşekkür ederim bunun bana çok faydası oldu ve şimdi egzersizdeki arkadaşlara şiddetle bu yolu tavsiye ediyorum.umarım onlarda en kısa zamanda kurtulur

Evet bak bi dene :) Tabiki yavas yavas ilerle ama emin adimlarla InsAllah
evet hersey yolunda gıdıyordu ama su akıntının içinde 3 gundr kan göruyorum dye korkudan kastım kendımı olmadı....

kasma kendini sonuçta onu bikere yapmisin ne oldugunu biliyosun aci olmadigini biliyorsun..
Akintidaki kirmizi baska biseye baglidir bence. Geçmesini bekle ve rahat ol yapabilirsin inan kendine.

Ayyy evet bende keçi gibi inat ediyodum habire.. 1 günümde bosuna gitmisti öylece

Son düzenleme:

kendin egzersizlerimde yardımcı olduğun gibi doğduğun günle de uğur getirdin bana.artık bu günü ikimiz de unutmayız seneye hem doğum gününü hem benim başarımın yıl dönümünü kutlarız artık

afedersiniz yazılarınızı okudum bende de aynı sorun var aklımda bır soru var hep hamile kalınca normal dogumla gecer dıye bır düşünce var kafamda siz ne düşünüyorsunuz

Bugun hiç egsersiz yapasım yok

itiraz ediyorum hakim beydün ne kadar iyiydin bugun de aynı performansı beklıyoruz.en azından içinde beklet tv izle canım sende o güç var.dün de yapasım yok dıyordum ama yaptın.çok da güzel oldu pek de güzel oldu.haydi bakalım egzersizebeni kırmazsın değil mi

Seni kırarmıyım hiç altheam , neyse birazdan yalan dünya başlayacak bari mumumu koyup onu izleyeyim , ek mumda almadım evdeki mumda hafif yamulmuş, du bakim kalkım bari.

halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:

TEBRİK EDERİM canım hergün girip bakıyorum buraya sen ve umut arkadaşımızın sona geldiğinizi bildiğim için nezaman bitireceksiniz diye merak ediyordum allah vajiyle uğraşan herkesi biran önce kurtarsın sanada vajisiz mutlu geceler halaylar sana:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…