Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Süpersiniz kızlar ya çok güldüm şu makyaj olayına,Allah iyiliğinizi versin.
Bu arada mum hala içimde valla hiç bakmıom napıo ne ediyo diye ben keyfime bakıom kalsın orda, git gelde yapmıom.beklese de yeter.

yuppppiiiiiiiiii tey tey tey altheacımm çok sevindimmm tüm arkadaşlar için dua ediyorum ama seni ve umutu özellikle var mı bi haber diye takip edip duruyodum görünce seni çok mutlu oldum eferim kız çok iyi hazırlandın ama tebrik edeyorum seni mutluluğunuz daim olsun

Kızlar mumu şimdi çıkardım neredeyse 3 saattir içimde kaldı. ama hiç git gel yapmadım...

Kızlar bu arada mumu ölçtüm 8 cm çıktı ayyy acaba ben mi yanlış ölçtüm 8 cm se süper yaaaa

Son düzenleme:
Kızlar mumu şimdi çıkardım neredeyse 3 saattir içimde kaldı. ama hiç git gel yapmadım...

Kızlar bu arada mumu ölçtüm 8 cm çıktı ayyy acaba ben mi yanlış ölçtüm 8 cm se süper yaaaa

Az kalmış yenmene canım,gel gitler de yapmaya çalış rahat olunca kalınlaştırırsın biraz da en fazla 2 günde halledersin bu işi inşallah..

Canım benim ne kadar sevindim adına anlatamam...Darısı olmayanların başına.

Ben de bugün sadece 2 cm. kadar kulak çöpü alabildim daha da ileri gidemedim...Bakalım gerisi gelicek mi??

Yalnız bırakma arkanda kalanları...Gene bak burlara...Öpüyorum kocaman...Allah başka dert tasa göstermesin...Hep mutlu olun bundan sonra...

olsun canım işte böyle böyle korkutacaksın vajiyi

Elvanım 2 cm. nasıl ondan haber ver sen bana...ya aşağı falan göndermeye çalıştım da olmadı bbeaaa...azıcık gaz lazım bana gene galiba...

canııııııııııııııımmmmm çok teşekkür ederim.evet çok şükür kurutuldum sonunda.iyi dileklerin için çok sağol

çoookk teşekkür ederim canımben hep buralarda olucam merak etme2cm de olsa 10 cm de olsa oraya bişeyler alabilmek önemli.ilk başalrda korkudan dolayı biraz kendini kasıyor olabilirsin ama azıcık sık dişini.gerçekten egzresize başlamak en büyük adım sonra miki çok daha kolaymış sen de göreceksin inşallah.bu iş biraz sabır gerektiriyor kimi zaman cmlerce ilerliyorsun kimi zaman yön bulamıyorsun ama ne olursa olsun bir gün yeniyorsun.ben kulak çöpünü hiç denemedim gel seni de mumcu yapalım1i7beni ye bak maşallah mumla çok hızlı ilerledi.darısı başınıza

Fıstığım süpersin işte böyle bak vajinin belini bükmeye başladın bile.7cmden sonra 8-9-10 cme kadar arka arkaya yapmıstım bekleterek.o yüzden çok zorlanmadım.sen de o yolda ilerliyorsun tabrikler

günaydin kizceler nasil gidiyo egzersizler, azygosvein, 1iyedibeni,umuut.......
althea canim hersey yolunda dimi :)) ben bugun mutluyum ya istedigim biyer vardi is icin, beni görüsmeye cagiriyorlar huhuhuh :))

MERHABA herkese gunaydın.........!!! 2 ekimde iki senelik evli olıcam ve ben hala yenemedım bu hastalığı.ıkı haftadır forumu ızlıyorum okuyorum takip edıyorum ve cesaretlendım sayenızde :)bilgisyarımda sorun oldugu ıcın üye olmakta geçiktim. ama sonunda baaşrdım :) sizinle olmak bana iyi gelicek ınanıyorum.ıkı haftaaa once adet olmadan once yanı egzersızlere başladım. kulak çöpüyle ınananamadım.hatta eşime gösterdım ve ben gerçekten orasını tanımıyomusum. ıkındıgımda açılmasına çok şaşırdım hem sevinç hem üzüntü bilgisizligimden tabi.aneston krem , bebe yağı işimi görüyo.parmak lada yaptım ama sadecee bırını alabildim.acımasından korkuyorum kalın oluşundan hatta kondiş taktım parmagıma kaysın dıye ... kulak çöpünü bırak artık dedı eşim bana makyaj malzemelrimden kalem getirdı bunu dene dıye onu denedım.gün gün kalınlaştırıyorum.sabah eşim gel deneyelim dedı korka korka yok yapamam dedım şuan degıl falan anca ucunu alabildim ve eşim yapıyosun bak dedi oda şaşırdı.ama ben bıraktım bu bıle ıyı bı ılerleme benım için çünkü...ben kadın doguma gıtııgımde doktor parmagımı koyup ıttırmemı sogledıgınde ben yapamadım.pskologa gııtıım5 seans faydası olmadı .depresyomdaymısım ve oğleydım ıkı senedır. 3 tane ilaç verdı 3, gün bıraktım çünkü benı dahaa kötü yaptı ve hafıf dozda tek bı ılaç alıyorum o ıyı geldi sakınleştim . ve ben boşanma derecesıne gelmiştim bile ama bu hastalıgı yenersem hiçbişeye gerek kalmıcak.bebek hayali kuruyorum he ama yınede cesaretımı toplayamadım. ama inanıyorumkı son gunlerımde yanımda olıcaksınız.sizde bana rabbımın bı armaganı bi ışıgı olıcaksınız.

canim bende henuz tam bir birlesme yasayamadim senin dedigin gibi sadece basini alabiliyorum. ama buradaki tüm arkadaslarin ortak söyledikleri sey su: en zoru basinin girmesi! ondan sonra nefes verip ikininca pit diye giriveriyormus :)) yani aslinda biz zoru yapiyoruz, sonrasinda korku mekanizmasi devreye giriyor ve kendimizi geri cekiyoruz. sen hep kendini motive et. bak 2 sene olmus. yazik gunah...benim 2 ay olacak ama cok kararliyim reglden sonra bu isi bitirmeye. önemli olan senin oraya biseylerin girebilecegini görmüs ve buna inanmis olman. ne kadar büyük kalin o simdilik önemli degil. bence sen burayi takip et ve egzersizlerine devam et 1-2 hafta icinde yenersin :)) düzenli yaparsan tabi. ben 2 haftadir yapmadim mesela 1 hafta kendi tembelligimden 1 hafta reglliyim diye. ama buna izin verme sen! kulak cöpü alabildiysen iki kulak cöpünü birlestir öyle devam et. kayganlastirici kullan yada bebek yagi dedigin gibi. veee unutma basini alabiliyorsan artik pekte vajili sayilmazsin (ben öyle motive ediyorum kendimi) cunku cinsel temastan korkmuyorsun aslinda, ilerleyince acimasindan ürküyosun :))) hadi bakalim devam egzersize...

Althea tebrikler canım çok sevindim ben demiştim sana kısa sürede yapacaksın az kaldı diye bak oldu işte tadını çıkar darısı başımıza inşallah....

Son düzenleme:
gleitgelen jeli nasıl yeni aldım,faydası oluyomu nasıl kullanılıyor
selam su bazli kayganlastirici oluyor gleigelen...bende kullandim ama pahali ve ben egzersizlerde falan cok fazla tüketiyordum. 2-3 tüp gidiodu bende yani kayganlastirici olarak o kadar iyi deegil bana göre! hemen kayganligi gidiyor.
bende mecburen okeyin kgsina döndüm. ama medikallerde ultrason jelleri oluyormus hem büyük hem ucuz

kızlar bizde 2 gün önce eşimin 2 parmağına kadar çıktık. emla krem kullanmıştım. şuanda bile genital bölgem yanıyo ve kaşınıyo. kremdenmi acaba. dün sadece 1 parmağını alabildim. kan gelecek diye çok korkuyorum. ayrıca önerdiğiniz bi kayganlaştırıcı krem varmı? bu siteyi görmeseydim dokunmasına bile izin veremezdim. hepinize çook teşekkür ederim.

günaydin kizceler nasil gidiyo egzersizler, azygosvein, 1iyedibeni,umuut.......
althea canim hersey yolunda dimi :)) ben bugun mutluyum ya istedigim biyer vardi is icin, beni görüsmeye cagiriyorlar huhuhuh :))

GÜnaydınnn, hadi bakalım hayırlısı olsun. Ben egzersizlere devam ediyorum, egzersizden sonra ölçtüm 8 cm miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…