- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.361
Ayni his bendede oldu agzimi kapattim disimi sktm ama dayanamadimmerhaba kızlar!!!!
dün gece sizin tavsiyelerinizin ardından 2 eş parmak denemesinden sonra mikidenemesi de yaptık yarıdan fazlasını alabildim eşimin dediğine göre,acımadı batma yanma olmadı ama yarıdan sonra sanki ilerlettikçe içimde bomba patlayacak gibi hissettim baya bir direndim sonuna kadar olsun diye ama bu his olunca yeter dedim bıraktık.önceleri başı girerken bile çok acırdı şimdi acı olmadı ama işte o his beni yıldırdı napcam şimdi???
merhaba kızlar!!!!
dün gece sizin tavsiyelerinizin ardından 2 eş parmak denemesinden sonra mikidenemesi de yaptık yarıdan fazlasını alabildim eşimin dediğine göre,acımadı batma yanma olmadı ama yarıdan sonra sanki ilerlettikçe içimde bomba patlayacak gibi hissettim baya bir direndim sonuna kadar olsun diye ama bu his olunca yeter dedim bıraktık.önceleri başı girerken bile çok acırdı şimdi acı olmadı ama işte o his beni yıldırdı napcam şimdi???
Ayni his bendede oldu agzimi kapattim disimi sktm ama dayanamadim
Canımm Merhabaa öncelikle. Burdaki Arkadaşlarımızın Bir Çoğu KK Sayesinde yendi vajiyi. Tabi Buna Bende Dahil.Bende Vajiydimm Ve Burdaki arkadaşlarımın desteği sayesinde Yendim.Ağrın,yanman olabilir Bunlar gayet normal. Neden Bunlar Oluyo çünkü sen kendini canım yanıcak diye şartlandırmışsın bu yüzden ağrı oluyo. Ama Bırak P....s tamamen girsin gitgel yapın. Canın yanınca hemen çekme Bırak canın yansınn.İnan ucunda ölüm yok. Ucunda ölüm olsa Dünyada kadın kalmazdı bunu unutmaZatenn Gitgel yapa yapa ağrın bir kaç saniye içinde yok oluyor. Sen o sırada derin derin nefes al. Bu dediklerimizide unutma. Sen zoru Başarmışssın zaten güzelimm. Artık Sende bir kadınsın. Bunun Devamını getir. Korkmaaa. Birazz cesarettle olucakk tamam mı.Aklına takılan birşey olurssa yazz.Şunu da unutmaa BUraya sık sık gir yazılanları oku cesaretlenmen için.SAKINN kAÇMAAA Hergün girmeye ve vajiyi yenmeye çalışş. Biz sana yardımcı olucazz..
valla cnm çok direndim ya ama yok artık deyip pes ettim bu nasıl bir histir böle ben de ağzıma yastık da kapatmıştım ama derinden nefes de almaya çalışıyordumgirdiğim hale bak
Sizce parmak egzersizimi yoksa dilatörmü?
eeee sen gelin mi oldun şimdi kafasından sonra hiç bir zorluğu yok kaldı ki ben onu bile hissetmedim
Dayanilacak bir aci degilki kizlik zarinin yirtilmasindan kat kat daha fazla aciyor
ben de ne acı oldu ne de yanma bu his tuhaf farklı bişi anlatamıyorum kelimelerle
valla cnm çok direndim ya ama yok artık deyip pes ettim bu nasıl bir histir böle ben de ağzıma yastık da kapatmıştım ama derinden nefes de almaya çalışıyordumgirdiğim hale bak
Dayanilacak bir aci degilki kizlik zarinin yirtilmasindan kat kat daha fazla aciyor
Sizce parmak egzersizimi yoksa dilatörmü?
Basinc oluyor sanki demi P..nis ilerledikce
Canım Burdaa Parmak Egzersizleriyle Yenen de var.Aparatlarla yenen de var. Ben Parmak egzersizleriyle yendim.Aparatla yenen Çok samimi arkadaşımda var Altheaa Yani Söylüceğim Oki sana iki türlüde Yardım edebiliriz. Sana bağlı parmak egzersizi diyosan ben yardımcı olurum. Aparatla diyosan seni arkadaşıma yönledirim. Altheaa Aparatların ustasııı
cnm ben şimdi 2 parmak egzersizine devam mı edeyim yoksa direk miki denemesi mi yapalım bu kadar yol katetmişken bir an önce yenmem lazım bunu ya
kızlarrrrr bende mumla denedım en son en kalın buydu zorlandım ama yavaş yavaş ilerledım guzel şeyler düşündüm enstrumantel müüzk açtım yaparken sakınleşmek için baskı oluyor cok bı garıp duygu dedıgnız gıbı p... ucunu aldım devamını almak hedefım allah hepımıızn yardımcısı olsun inş. yaıcaz yapıcaz elele vererek yuppyssssss :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?