- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.621
Elvancim senin yarisma yaptigindan.hbrm yoktu tatlimm ondan ben atladmcokk iyi ildu bu yarisma.fikri ama tek bir itirazim ar sunu 12ekim yapsak tek rakam takintim var da
hadi kizlarr yarismaya devam bol bol egz. Yenievliyim cok iyi gidiorsun canm ha gayrett 3.lugu sana verelimm
E bende istiyorum bu halaya bir mendil de benim için ekleyelim :) Eylülün son günü gerçekten eylül gelini oldum sonunda :)
Tebrik Ediyorumm Canımm. Ama Tarihi yalnış yazmışsın heralde. Ağustosun Sonun damı yendinn vajiyi??
kızlar. çok şükür ben de yaklaşık bi bir hafta 10 gün önce, eşimin resmi ve dini nikahlı hatuunu olmamın yanı sıra, kadını oldum gerçekten:)) yani vajiyi yendim çok şükür, bakmayın şakaya vuruyorum1 defa ilişkiye girdik sonra adet oldum 1 hafta kadar ara verdik. akşam tekrar denedik taktık prz..tfi sürdük kayganlaştırııcyı. sırtüstüyüm belime yastık koydum. inanın çok zor oldu sanki yeterli ıslaklığı sağlayamadım. o poşet uzadıı böyle ve bazen yeterli sertliği sağlayamadık. kızdım vazgeçim çektim gittim salona, sonra eşim geldi yanıma döndüm vazgeçmek yok dedim yapıcam ve son pr...ztfi taktık. girdi ama çok canım yandı. hafif git gel yaptı. ağladım uzun süre. sanki orası açılmıyor gibi, acayip canım yandı.hiç böyle olmamştı. ama dayanmak zorundaydım. miki içimde her büyüdüğünde benim ızdırabım ikiye katlandı. çocuklar gibi bağırarak ağladım inanın. sanki orası dar ve küçükmüş gibi hissettim ve son noktaya gelinmiş gibi ağrılı basınç oluştu. en son eşimden artık bitirmemizi istedim. tüm bu can acıma rağmen eşim b.. ş..ldı içime ve aynı esnada ben de bunu yaşadım. Anlamadım hemen nasıl oldu da bunu yaşadım??!!??? çok canım yanmasına rağmen haz aldım. bir de nefes alıp ıkınmama rağmen çok canım yanıyor çok zorlanıyorum kızlar ne önerirsinizzzzz?:44:
Nasilsn tatlimm.aramiza hg mikizede olarakbel agrisi normal tatlm.ilk hafta bizimkindede olmustu surekli deneme yapmak ve sekilden swkile girmek yoruyo esleri onlar bizden fazla performans harcio o anda.icindeki yanma hissi mi basinc mi.bende ilk sira yanma oldu esim dioki suan pen..oralari acio ister istemez o kadar sizi olacak ama simdi sizi yok basinc varr gitgellerde icine aliyoruzya sonlarda duvara carpio gibi sanki bi yeri zorluyo tosluoz orda o yuzdende hizlanamiyrz ama zamanla geciomuss canm ins bizimkilerde geceecek bide iliski oncesi esinde sende wc cikin..sonrasinda da tabiki.
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır yazılarınızı takip ediyodum. vajinismus denilen hastalık varmı bende 1 yıllık evliyim ama ilişkiye giremiyoz kücük bir operasyonla ordaki zarı aldırdım ama sonuc vermedi fakat operasyondan sonra simir testimi cok rahat yaptırdım yaban dr haberi yoktu vajinismusdan bende söylemedim simir testini yaptırdım artı normal alttan kontrollere de cok rahat gire biliyorum kendimde bu sefer kafamda soru işareti oluştu ben gercekten vajinismusmuyum bana bilgisi olan cevap yazsın lütfen cıldırcam yoksa
selam kızlar umarım herkes iyidir. Bir süredir egzersizdeyim işaret parmağındayız şuan,rahatım çok şükür. çift parmağa geçicez ama hafiften korkuyorum inanın. egzersizleri aksattım birkaçgündür misafir falan geliyor. 2 gün yapamadımm43:
-çift parmaktan sonra 3 parmağa geçmeli miyim??? yoksa p..se mi geçmeli??
- Bir de p..s e geçince ilk ilişkide prezervatif kullanmalı mıyım sizce gerçi doğallıktan yanayım ama korunmam da gerek,3 ay d.kontrol hapı kullandım geçen ay bıraktım,rahatsız etti beni. ilk ilişkide sizce prezervatif alışkın olmadığım için rahatsız eder mi beni?????(nazlıyım da biraz:)) )) içeriye b...ş.lmadığı sürece sorun olur mu?? YARDIMMMM plzz!! bana koçluk yapacak taze gelinlerrrrr. sevgilerimle.......
Merhaba Canım.. Vajinismus Olan Bir Kadın Kesinlikle Alttan Kontrolü o şekilde rahat yaptıramaz. Vajili bir kadın Bacaklarını Dahi Ayırmakta Güçlük çeker. Kaldı ki sen çok rahatmışsın. Bence Vajinismus değilsin senn. Hemen Kendini ben vajiliyim diye şartlandırmaa. Eşine Karşı Bir Güvensizlik söz konusu olabilir mi ? Yani Kontrol de çok rahatsın ama eşine karşı rahat değilsin. O yüzden Sordum. Baya da olmuş 1 sene az bir süre değil. Önceliklee Ne yapmayı düşünüyosun buna bir karar vermen lazım. Eğer Ben Bu Sorunu yenmek istiyorum diyosan. Önce Bir Eşinle tekrar dene. Baktın aynayine olmuyor. Seni Egzersizlere davet edicez. Vajine Hiç Aynadan Baktın mı ? Vajini ne kadar tanıyosunn ??
arkadaşım banada vajinismus teshisi koydular ama ben kızlık zarını aldırdım yine fayda vermedi ilginc olanıda ben normal bir hastanede sıradan dogum uzmanına vajinismus oldugumu söylemedim simir testi yaptırdım rahatta verdim testi iki parmağımla oraya gire biliyorum sorun yok burda da neden ilişkiye giremiyorum anlamıyorum ki vajinismus olduğumdanda şüphe edmeye başladım artık bilgisi olan bana bilgi versin
aynadan defalarca baktım hatta üc parmağımı bile girdirdim acaba psikolojikmi benimki bilmiyorum acıkcası
Canımm Benim Senidee Tebrik EdiyorummAğrılı Olmasının sebebi yine korkularından kaynaklanabilir. Ve Yalnış bir pozisyon olabilir. Ben Sana Üst Pozisyon Önericemm. O daha Kolay oluyo. Basınç olması gayet normal daha yeni yapıyosunuz çünkü. o zamanla geçicektir. Sen Başarmışsın Artık Sende Bir Kadınsınn Sadece Bunu Düşün Üst Pozisyonda Yinee Bolcaa jelle Denee derim. Bolcaa Ikınnn. Canının Yanması Gayet Normal. Çünkü Orası O anda p....s boyunu alıyo yani genişliyo. Buna sevinmelisin. Eğer Ağrıyosaa Vajin büyüyo demek. Sık sık yapmaya çalış. Ağrın zamanla Azalıcaktırr..
merhaba.. hoşgeldin..sorunumuz pek hoş olmasa da burayı gelip bulman çözüm açısından önemli bir adım atman demek... bu sorunun tek çözümü egzersiz.. doktorlarda bunu öneriyor.. burada doktora gitmeden forum sayesinde yenen bir çok arkadaş var.. bende onlardan biriyim:) egzersiz fikri ilk zamanlarda hepimize korkunç geldi.. ama zamanla adım adım ilerledikçe bunun yersiz bir korku olduğunu anladık.. parmak egzersizi dışında bir diğer alternatif aparat.. doğum günü mumlarından başlayarak aşama aşama mumu büyütüp onunla egzersiz yapanlarda var.. sen ilk aşama olarak vaji.yi incele.. al bir aynayı karşına.. derin nefes al, nefes verirken oranın açıldığını göreceksin.. yada ıkın.. önce kendimizi tanımalıyız.. zaten korkularımızın çoğu kendimizi tanımamaktan kaynaklanıyor..sonra aşama aşama egzersiz.. burayı takip et.. sorularını mutlaka sor.. burada herkes sana yardımcı olmaya çalışır
AAaaaaa Canımmm Sen maşallah 3 parmak bile sokuyomuşsun. Halbuki rahatlıklaa yaparsın. Bencee Vajinismus değilsin sen. korkmaa bol jellee üst pozisyonda dene. Ikındığında orası açılıyo ve girişi daha kolay oluyoo. Derin derin nefes all.Yaparsın sen merak etmee. Korkmaaa. Senn Vaji değilsinn !!
Yanıtın için teşekkürler Beraycım,Kadınlar Külübündeki tüm arkadaşların birbirine desteği sayesinde bir azimdir ki yendim çok şükür. Buradaki herkesi çok seviyorum inanın. bana iyi geliyor bu forum. Ki, an geliyor kendi arkadaşlarımıza anlatamıyoruz derdimizi, burda insanların özgüveni yerine geliyor diye düşüüyorum bu konuda. ve başarıyorlar örnekleme yaparaktan kendilerini buluyorlar,yerine koyuyorlar, kendilerini tanıyorlar cinselliğe dair, birbirlerinden destek alıyorlar. En faydalı psikoterapi merkezi burası.
En rahat olduğum pozisyon altta olduğum, aslında üstte olsam daha da rahat olacak ama onu ben beceremiyorum inan. üste geçince uygun mesafeyi ve vaji. girişini bulduramıyorum. bende boy sorunu yok da maalesef en sorunum va:) en uzun parmağı alıyordum. p.n.s parmaktan daha enli olduğu için doğal olarak acıyor. düzenli ilişkiyle zamanla bu sorunu da aşar,ağrıyı da egale ederim umarım. biz okeyin przrvtfini(geciktiricili) ve d.linin bebeyağı kullandık. var mı tavsiye ettiğin iyi bir przrvtf ve lubrikan????? öpücük ve sevgilerimle
gide gelen diye bir jel varmış nasıl bilginiz varmı kullanımı asıl oluyo
gide gelen diye bir jel varmış nasıl bilginiz varmı kullanımı asıl oluyo
umuut, ocean nerdesiniz ya özledim sizisumeku de artik ugramiyor
yenen herkesi tebrik ederim insallah bende yenerim hergun bi gelin cikiyo ben niye cikmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?