- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.641
arkadaşım banada vajinismus teshisi koydular ama ben kızlık zarını aldırdım yine fayda vermedi ilginc olanıda ben normal bir hastanede sıradan dogum uzmanına vajinismus oldugumu söylemedim simir testi yaptırdım rahatta verdim testi iki parmağımla oraya gire biliyorum sorun yok burda da neden ilişkiye giremiyorum anlamıyorum ki vajinismus olduğumdanda şüphe edmeye başladım artık bilgisi olan bana bilgi versin
canım ben yendim ve daha da uğramadım. Zaten burda genelde geyik muhabbeti yapılıyor o yüzden girmiyorum. Bugün de tesadüf girdim beni anmışsın :) Ben yenip regl olmuştum. Bitince de düzenli olarak birlikte olmaya başladım. kahverengi akıntım vardı bekarken de bunun nedeninş öğrenme için, yumurtalıklarıma baktırmak için, yanmalarımın sebebini ve de bana uygun korunma yöntemini öğrenmek için doktora gittim bugün. Eve gelince de bi foruma bakayım dedim :)
Canım Burda Genelde Geyik Muhabbeti Yapılıyo Demişsin. Ama Burda Kimse Geyik Muhabbeti Yapmıyo. Herkes Burda Birbirine Yardımcı Olmaya çalışıyo. Yanlış Düşünüyosun Bencee ! Vaji Sorununu Yaşayan O kadar Çok Kişi Var ki bizim Amacımız Burda Onlara yardımcı Olmak Geyik Yapmak Değil
beraycım seni ve yapmayanları tenzih ederim
bana yardım edenleri n hakkını yemiyorum
Kızlar birinci yılımızda hediye olsun dedim denedik ama gene başaramadık biz yabıçak saplanıyor gibi canım yanıyor Parmak egzersizi yapmıştım ama düzenli yapamadım iş yoğunluydu, kayınvalidemler geldiler kaldılardı derken vakit bulamadım devam edemedim, ondan mıdır ? - Cem Keçe2nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabı bir işe yarar mı alanlar var mı?
Bi de ben eczaneye gidip jel almaya utanıyorum:26: biraz da küçük gösteriyorum genelde öğrenci sanıyorlar beni :26: puf!:26:
ben aldım o kitabı kadın dogum doktoru onermişti ilk zamanlar çok korktugum için biraz göz gezdırdım ama bana faydası olmadı ama sana olur belki oturup kıtabın hepsını okumada önemli yerlerini oku mesela rabbımm yardımcımız olsun ne kadradır bu sorunla birliktesın bilmıyorum ama yaparsın yeterki iste kendıne guven buraya sıksık gel oku oku oku ınanırmısın ben egzersız yamadan önce gelip burdan ilham alıp öğle başlıyorum egzersıze eşim bile ögrendı git formu oku ogle dene dıyo :)))) buranın faydası oldugundan eşimde emin ...hadi bakalım ekim gelini olcaz inş yarın yıldönümümüz inş yaparım :)
tatlım ben sende guvensızlık goruyorum her konuda kendıne her alanda guvenmelisin utanma neden utanıyosun sen evli bı kadınsın ve gayet guzel gidip jelini alabilirsin zamanı geldıgınde hamılleık testı bıle alabilirsin yaparsın guru duy kımse senın vajılı oldugunu anlamaz bu konuda sıkıntı yaıyosan evli olup vajınusmus olmayan kadınlarda kualalnıyor jeli o fikrini at kafandan. sana ben kıtap onerıyım onu oku %100 DÜŞÜNME GÜCÜ jack ensıgn addıngton ben bu kıtalaptan çok şey ogrendım herkesede tavsıye edıyorum...
Bi de ben eczaneye gidip jel almaya utanıyorum:26: biraz da küçük gösteriyorum genelde öğrenci sanıyorlar beni :26: puf!:26:
merhaba canım.jel alışveriş merkezlerinde de var ben ordan almıştım
Canım bir yılı bir ay geçti işte...Ben bir günde orta parmağıma kadar sokmuştum parmak egzersizlerinde. Ama sonrasında devam edemedim. Bebe yağı ile yaptığım için mantar oldum sonra da kaldı. Eczaneye gidip jel almam lazım ama utanıyorum işteİnşallah sen yenersin :)
bende beb yağı kullanıyorum mantarmı yapıyo jelmi almam lazım eczaeye gıtıı ben ultrason jeli istıyorum dedim bana valtoksan dıye bı krem verdi agrılar için hemde krem viks gibi bişiydi onu surseydım norlurdum bilmıyorum. lalalhtan sürmedim ama vazelinde kullansam olurmu bide FEMORE medıkal jeli varmış onu denemk lazım..
Nere olursa olsun utanıyorum yaf:26:
eşine aldır ozaman.benimki artık alıştı pedidir tüy dökücüsüdür hepsini aldırıyorumalışverişe gittiğinde sepetin içine atıver arada kaynıyor zaten
Ben kendime çok güveniyorum sadece bu jel konusunda nedense utanıyorum işte... Yoksa ben tiyatroculuk yaptım zamanında , televizyona da çıktımMuhabirlik de yaptım Arkadaş ortamında sürekli taklit yaparım, kimseden çekinmem, çok sevilirim, hep aranılırım, çok aktif ve sosyalimdir, her işi iyi yaparım oyy ne övdüm kendimi ama işte şu jel konusunda çekiniyorum yoksa babam hariç ailem ve arkadaşlarım vajinismus olduğumu biliyor kimseden de çekinmem söylerim yani o derece utanmaz bi tipim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?