Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilahi sana neden olmasın vajinan...

canım neden başlayamıyorsun egzersize. geçmişi okuyamıyorum. bahsedermisin?

başlayamıyorum değil de devam edemiyorum titriyorum serçe parmağımı bile alamıyorum..umudum da tükendi artık. o işten nefret eder hale geldim.bitse de kurtulsam, bi defa yapsam da kurtulsam modundayım..herkes yapıo ben niye yapamıyorum sorunlu muyum vs vs..atamıyorum bunları kafamdan..eşim yanaşınca itiyorum oraya değdirtmiyorum bile.

canım hepimiz öyleydik inana. ben 14 ayın içinde yendim. başarı hikayelerini okudun mu?

kuzucum ıkındığında orası açılıyor biz bebek çıkartmıyoruz ki aparat sokuyoruz içeri.ikisi biraz farklı şeyler.ben dahil çoğumuz bu yöntemle yaptık ve oldu.ama aklına yatmıyorsa sen bilirsin canım

kızlar ben egzersiz olarak sadece eşimin parmaklarıyla deniyorum. onda sıkıntı yok. ( sadece biraz bakı oluyor) ama pe.. sıra gelince hiç bi şekilde girmiyoo c.tesi günü yine denedik parmaktan sonra olmadı. eşim sinirlendi ve bağırdı bu parmağın girdiği yere bu nasıl girmiyo diye ( moralim alt üst oldu. denemeye korkuyorum artık ağlamaktan bıktım. neden girmiyoo anlayamıyorumm (((((((((

başarı hikayelerini okudum biraz ama ne bileyim ya..inancım kalmadı artık.

ben egzersizlere bir yıllık evli kaldıktan sonra başladım. ozaman hazır hissettim ya da kafama dank etti. ve başarı hikayeleri sayesinde başladım. denemişsin acı falan hissetmemişsin işte,neden devam edemeyesin. en zorunu başarmışsın. bence yolu yarıladın say kendini. yapman gereken vazgeçmemek. bunu iş gibi gör kendine,her gün yapmak zorunda olduğun bir görev. reglin olmadığın sürece her zaman vakit ayır. zamanla ilerlediğini göreceksin ve kendin denemek için can atacaksın inan bana. bu dertten kurtulmak istiyorsan kafanda ki olumsuzluklardan kurtul önce.

canım eşine güven açısından denemeleri eşinle yapman süper. ben de ona alışamamıştım ilk başlarda. bence yönü bulabilmen pe... ilerletebilmen için senin de denemeleri yapman lazım.denedinmi hiç,ne durumdasın bunda?

kiz bende öyle yapiyorum tabi ama alman sitelerinde tam tersini söylyüorlar o yuzden sasirdim kaldim :) sen bana yardim edeceedin hani hemen sen bilirsin dedin

Ayyyyyyyyyyy Canımmm Benimmmmmmm Senii Çook Çook Tebrik Ediyorumm Bravoo Sanaa. Bundan Sonra Durmak Yokkk hergünn yappAlışmak İçin Gerçekten birebir.Kendimden örnek veriyorum. Allah Başka dert vermesinn. Sendee Artık Eylül Gelinisin Yupppiiiiiiiiiiiii. Halaylarr Sanaa ve Bütün Eylül Gelinlerinee Gelsinnnn

ahhh bu koca kafalı kocaları ne yapmalı,keyfimizden girmiyor sanki kendini üzme bir şekilde olacak egzerzi yapıyorsan tam gaz devam et.kendini sıkma parmak gırıyorsa miki de girer hem de daha kolay girer canım.söylemesi kolaymış gibi görunuyor belkı sana ama bız de senınle aynı duyguları yasadık.orayı başka organlarla kıyaslama orası çok mucizevi bir yer genişliyor sonra eski haline dönüyor,inanması güç

kiz bende öyle yapiyorum tabi ama alman sitelerinde tam tersini söylyüorlar o yuzden sasirdim kaldim :) sen bana yardim edeceedin hani hemen sen bilirsin dedin

sen almanlara bakma biz türküz türkben sana herzaman yardımcı olurum canımcım ama inanmadığın birşeyi yapmaya zorlayamam.senin egzresizler ne durumda bakalım sen ondan haber ver

sen almanlara bakma biz türküz türkben sana herzaman yardımcı olurum canımcım ama inanmadığın birşeyi yapmaya zorlayamam.senin egzresizler ne durumda bakalım sen ondan haber ver
iste sabah denedim orta parmagi alabiliyorum hepsini degil diger parmaklarim engelliyor 2cm kadar disarda kaliyo. sonra iki parmagin bi bogumunu aldim sonrasi ilerlemiyor iste

ben kendim hiç denemedim. eşimle denedim sadece. pe.. için en uygun pozisyon hangisidir. Kontrol bende olduğu zaman daha rahat hissediyorum kendimi.eşim sırtüstü yatık bende ona dönük dizlerimin üzerinde deniyorum ama.. pozisyonmu yanlış acaba?

Canımm. Aynı Şeyleri Yaşamışız seninle. Bende Senin Gibiydim.. Niyeeeeeee Girmiyoo ? Benim Deliğimm Yokmuu ?? Diyee Düşünüyodumm artıkk Amaa Yılmadımm. Egzersizlere devam ettim. Ben Aparatlarla Değil de Parmak Egzersizi yapıyodum. Tabi Bu Sana bağlı. Kendini Hangisinde Daha rahat hissediyosan öyle yap.Ben En Son 3 parmak Almıştım içeriye. Bir Gün Eşim Evdeyken denemek istedik.Tabi Artık Ben Kafama koymuştumm. Yapıcam dedimm.Geri Dönmek yok dedim. Önce Eş Denemesi Yaptık. Eşim 2 Parmağını Sokmuştu. Sonra P....s Denemesine Geçtim. Üst Pozisyonda daha rahat hissettiğim için kendimi o pozisyonda denedim. Ben Jell Yerine Bepanten merhem kullanıyorum. Tabi Sen Jelde Kullabilirsin. Bu Çok Önemli değil. Üst Pozisyonda Girişi Doğru Tuttum Ve Oturmaya başladım. Ağrım Olmadı sadece basınç hissettim. Oda gayet normal İlk defa giriyo çünkü. Bir Baktımm öyle Bir kaydı kii Hepsi İçindee. Yanii Amann amann Korktuğumuz Gibi bişey yokmuş onu gördüm. Tam Tersine Çok kolaymış.İşte Benim Hikayem Böyleydi. Bendee Çok Ağladımm. Çok zor Günler geçirdim. Hep yarım hissediyodum kendimi amaa artık bendee bir Kadınım diyorum. Sende Bunu Söylee bende bir Kadınım De.Ve yapmayı kafana koy. Ben Vajiyi 5 EYLÜL'de Yendim 4 Gün Sonra Tam 1 Ay Olacak. Çok Şükürr Vajiyi yendikten sonra kendime güvenim geldi. İnş Darısı Sana olur. Biz ALTHEA 'yla Hep konuşurduk Eylülün İlk Başlarında Derdikk Kızzz Hadii EYLÜL GELİNİ olalım diye.Allahıma Şükürler olsun İkimizde EYLÜL GELİNİ olduk. Demem O ki Kafada bir süre belirlemek bana göre çok önemli bişey. En azından Bir hedefin oluyo.Hayırlı Haberlerini Bekliyoruz Canımm.

o kadar çok istiyorumkii hayırlı haber vermeyi. bu siteyi iyiki buldum yoksa dokunmaya bile cesaret edemezdim. parmak olayına bile hala şaşkınım zaten nasıl girdi diye. umarım pe.. de olur en kısa zamanda.

arkadaslar nolur bu aksam icin bana dua edin noluuuuuuuuuuuur. dedigim gibi basini alabiliyorum bu sefer altima yastik koyacagim ve ikinacagim,gerekirse elimle de ittirmeye calisacagim.
bu aksam artik olsun bitsn istiyorum sizde duanizi esirgemeyin lütfen

o kadar çok istiyorumkii hayırlı haber vermeyi. bu siteyi iyiki buldum yoksa dokunmaya bile cesaret edemezdim. parmak olayına bile hala şaşkınım zaten nasıl girdi diye. umarım pe.. de olur en kısa zamanda.

Sen Egzersizlere Devam et. Parmak egzersizi yapıyosun heralde .. Hanfgi parmağını sokuyosun ?? 2 Parmak Alabiliyo musun ?

evet canım benim yaaabir hedef koyduk farklı yöntemlerle de olsa birlikte çalıştık ve oldu çok şükürdarısı tüm vajililere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…