- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.701
çokkkkkkkkk mutluyum kızlar ben de yendim ben de tam olarak gelinim artık sonunda bugün yaptık ve oldu inanamadım bile hem de tamamıyle her şeyiyle oldu süper bir duyguymuş ya kelebek gibiyim
Kızlarrrrrrrrrrrrekim gelini oldummmmm çoooooooook mutluyummmmm aşkımın yüzünü güldürdümmmmmmmm :118: :118: :118: Darısı başınıza inş.:122: :122: :122: Allahım formda olan herkese çok çok teşekkür ederim alalh razı olsun sizden destekleriniz için Yanımda oldugunuz ıcın:118: :118:
tebrikler.. beklenen haberlerden biriydi:) çok şükür kurtuldun
canım egzersiz yapınca orası esniyor ya o yüzden bazılarından hiç kan gelmiyor ya da çok hafif bişi geliyor çoğunlukla gelmiyor ama sen ona takılma bence bir an önce başla egzersize hadiiiiiiKızlar kulak çöpü ya da mum sokunca da mı kızlık zarı yırtılmıyor?
teşekkürler,olsun cnm geç olsun güç olmasın yeter ki hayırlı bir zaman da olsun bekliyoruz güzel haberlerinisekerpare mormutluluk tebrikler kizlar acilisi yaptiniz. bizimki hala gelmedi bu is yarina kaldi belli ki
canım egzersiz yapınca orası esniyor ya o yüzden bazılarından hiç kan gelmiyor ya da çok hafif bişi geliyor çoğunlukla gelmiyor ama sen ona takılma bence bir an önce başla egzersize hadiiiiii
teşekkürler,olsun cnm geç olsun güç olmasın yeter ki hayırlı bir zaman da olsun bekliyoruz güzel haberlerini
çokkkkkkkkk mutluyum kızlar ben de yendim ben de tam olarak gelinim artık sonunda bugün yaptık ve oldu inanamadım bile hem de tamamıyle her şeyiyle oldu süper bir duyguymuş ya kelebek gibiyim
Bu egzersizler için set mi satılıyor?
Kızlarrrrrrrrrrrrekim gelini oldummmmm çoooooooook mutluyummmmm aşkımın yüzünü güldürdümmmmmmmm :118: :118: :118: Darısı başınıza inş.:122: :122: :122: Allahım formda olan herkese çok çok teşekkür ederim alalh razı olsun sizden destekleriniz için Yanımda oldugunuz ıcın:118: :118:
Şimdi eşim evde değil, şehir dışında, o yokken egzersiz yaparken zar yırtılırsa aklında şüphe oluşturmayayım? ondan dolayı korktum :26:
tebrikler!
cnm o zman eşinle konuş öncelikle bu duurmu egzersizden bahset böyle birşey olabileceğini söle sonuçta önemli olan senin bu durumu yenmen, birbirinize güvedikten sonra çok da problem değil bence zar, o da anlayışla karşılayactır,bu arada setler satılıyormuş evet apaaratlar var dilatör diyolar boy boy, alan arkadaşlar vardı burda onlar bilgi verirler sana elvan vardı o kullanmıştı aparat onunla yendi ondan bilgi alalbilirsin
Çok sağol canım
ne demek sor aklına karıştıran şeyleri cevaplarız dilimiz döndüğünce burayı bulduysan yenmek için ilk adımı attın demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?