Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler...mutluluğunuz daim olsun

Kızlar kulak çöpü ya da mum sokunca da mı kızlık zarı yırtılmıyor?
canım egzersiz yapınca orası esniyor ya o yüzden bazılarından hiç kan gelmiyor ya da çok hafif bişi geliyor çoğunlukla gelmiyor ama sen ona takılma bence bir an önce başla egzersize hadiiiiii

sekerpare mormutluluk tebrikler kizlar acilisi yaptiniz. bizimki hala gelmedi bu is yarina kaldi belli ki
teşekkürler,olsun cnm geç olsun güç olmasın yeter ki hayırlı bir zaman da olsun bekliyoruz güzel haberlerini

Ama ama ama aşk olsun :26: 2 soru sordum hala cevap alamadım ben Vajinismus egzersizleri için aparat mı satılıyor? - kulak çöpü ya da mum vajiye girdiğinde kızlık zarı yırtılmıyor mu?:26:

Şimdi eşim evde değil, şehir dışında, o yokken egzersiz yaparken zar yırtılırsa aklında şüphe oluşturmayayım? ondan dolayı korktum :26:

bir gelin daha! cook tebrik ederim. sappi sappi

Şimdi eşim evde değil, şehir dışında, o yokken egzersiz yaparken zar yırtılırsa aklında şüphe oluşturmayayım? ondan dolayı korktum :26:

cnm o zman eşinle konuş öncelikle bu duurmu egzersizden bahset böyle birşey olabileceğini söle sonuçta önemli olan senin bu durumu yenmen, birbirinize güvedikten sonra çok da problem değil bence zar, o da anlayışla karşılayactır,bu arada setler satılıyormuş evet apaaratlar var dilatör diyolar boy boy, alan arkadaşlar vardı burda onlar bilgi verirler sana elvan vardı o kullanmıştı aparat onunla yendi ondan bilgi alalbilirsin

Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…