- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.741
Aman aman kimseye söylememek en iyisi ben herkese söyledim şimdi herkes beni her görüşünde soru soruyor naptın oldu olmadı mı bıktım bu sorulardan vallaha
sekerpare bende aranıza yeni katıldım 3aylık evliyim ve sadece yarıya kadar alabildim p..i ama devamını getiremiyorumm senin nasıl oldu sonu lütfen yardımcı olun
tebrıkler kızlarr ekimi güzel bir şekilde karşıladınız ınşallah ayagınızı surtmüşsünüzdürrrr:)
hoş geldin cnm ben de tam çıkmazk üzereydim,yeni evliysen ve hele de yarıya kadar aldıysan yenmen daha kolay canım,o anda yapabileceğin şeyleri söyliym kısaca,öncelikle rahat olması için jel kullanmanı tavsiye ederim,ve ilk girdikten sonra eşin yavaş yavaş iterken sen de derin derin nefes alıp vermelisin nefes alıp verirken orası rahatlıyor ve genişliyor tam o anda eşin itmeye devam etsin ayrıca ucu girdikten sonra popuşu az yukarı kaldırısan daha kolay yön buluyo p..ve rahat kayıyor bir de sırtüstü yatarken bacaklarını karnına doğru çekip hafif yerden kesince de kolaylaşıyor ilerlemek
tebrıkler kızlarrrr
Jel hiç kulanmadım canım cunku kayıp giderse diye hep korktum acıyacak diye cunku kanamam oldu yani zar bozuldu sanırım fakat bacaklarımı kendime dogru ceksem bitecek eminim ama kasmaktan heyecandan itip duruyorum eşimi
ben de çok ittim inan bana ama egzersizler sayesinde çok rahatladım bacaklarımı gevşetmeyi öğrendim sen de kegel egzersizi yapabilirsin sayfanın en başında var anlatımı o da kasları gevşetmemize yardımcı oluyor,bu arada eşin yavaş olursa kayıp gider ama acımaz yani rahat olur o manada kayma,ıslaklık iyiyse zaten jele de gerek yok,bu bacakları kaldırıp kendine doğru çekme gerçekten çok işe yarıyor bir deneyin bakalım söylediklerimi işe yarayacak mı güzel haberlerini bekliyorum
ben de çok ittim inan bana ama egzersizler sayesinde çok rahatladım bacaklarımı gevşetmeyi öğrendim sen de kegel egzersizi yapabilirsin sayfanın en başında var anlatımı o da kasları gevşetmemize yardımcı oluyor,bu arada eşin yavaş olursa kayıp gider ama acımaz yani rahat olur o manada kayma,ıslaklık iyiyse zaten jele de gerek yok,bu bacakları kaldırıp kendine doğru çekme gerçekten çok işe yarıyor bir deneyin bakalım söylediklerimi işe yarayacak mı güzel haberlerini bekliyorum
Bizde ıslaklık başta iyi oluyor da o ana geldiğimizde anında kuruyorum yahu:26:
Sağol canım inşallah yeneceğiz hepimiz. cok teşekkür ederm
Ya ben şimdi gaza geldim egzersiz yapmak istiyorum ama evde bebe yağı var sadece o konuda kayganlık sağlayacak. E o da bende mantar yapıyor... N'apabilirim başka?:26:
Bizde ıslaklık başta iyi oluyor da o ana geldiğimizde anında kuruyorum yahu:26:
bende canm bendekorkudan o (
TEBRiKLERRRRRRRRRRRRRRarkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))
Olacak tabi Allahin izniyleBu arada serçe parmağım içeri girdi...her yerim titriyo...ama oturarak yapamadım, ayakta yapabildim...ilk defa içeriyi hissettim ve acı sızı falan olmadı...daha büyük bir parmakla deneyeceğim...
Olacak olacak...yapıcam ben bu işi...
Canm farketmez 12 ekim olsun ozaman..Elvancim senin yarisma yaptigindan.hbrm yoktu tatlimm ondan ben atladmcokk iyi ildu bu yarisma.fikri ama tek bir itirazim ar sunu 12ekim yapsak tek rakam takintim var da
hadi kizlarr yarismaya devam bol bol egz. Yenievliyim cok iyi gidiorsun canm ha gayrett 3.lugu sana verelimm
Kizzzz ne ara geldinde ne ara yendin msllh sanaArkadaşlar hepinize çok ama çookkk teşekkür ederim.
Çok kısa sürede vajinusmusu yendim ve bu beladan kurtuldum çok şükürr.
Nasıl yendiğimi anlatmak istiyorum hemen. 28.08.2012 yani Bu cuma akşamı eve gittiğimde Önce bu kegel kasları dediğiniz şeyi farketmem gerektiğini düşündüm. İdrarımı yaparken tutup bırakıp tutup bırakarak p**s içime girerken kendimi kastığımda neyi kastığımı farketmeme yardımcı oldu. Daha sonra parmak egzersizi yapmak istedim Cumartesi günü akşam üstü şaret parmağıma jel sürüp içime almaya çalıştım. ilk boğum acısız girdi. Sonra inciozmen in dediği aklıma geldi ve ıkınmaya başladım. İnanın şok oldum o an. ıkındığınız zaman hiçbirşey yapmadan parmak kendiliğinden içeri giriyor. Vajina ıkındığınızda onu kendisi içeri çekiyor ne bir acı var ne de başka birşey. 10 - 15 dk o şekilde bekledim ve ikinci orta parmağımıda almayı denedim onuda başardım.
Daha sonra pazar sabahı 30.08.2012 eşimle denemek istedim. Kendisine hiçbirşey yapmamasını hareket etmemesini söyledim. Ben üste geçtim. Yüzüm eşime dönüktü. Önje jel sürdüm. Sonra parmağıma yaptığım şeyi denedim ve gözlerime inanamadım. ıkındığımda parmağımda olduğu gibi direk kendi kendine eşim ve ya ben hiçbirşey yapmadan tamamı girdi ve hiçbir şey hissetmedim. Ne bir acı ne bir sızı.
Gerçekten burdaki arkadaşlarımın dediği gibi 'Nasıl yani girdi mi şimdi bu muydu' diyorsunuz.
İnanamadık eşimle. Tekrar denedik pozisyon değiştirip. Yine aynı şekilde kolayca oldu.
O kadar kolaymış ki meğerse . Tüm sorun nasıl hareket edeceğinizi bilmekte ve rahat olmanızda.
Boşa geçen zamana yazık oluyormuş gerçekten. Vicdan azabı çektiğimizle kalıyoruz.
Gerçekten bana bu konuda yardımcı olan arkadaşlarıma * @yrn03 * hayal258 * zealea * inciozmen çok ama çoooooook teşekkür ediyorum
Hakkınızı helal edin arkadaşlar.
Ay inanmıyorum 3. Aparatıda aldım sonuna kadar hiç acımadı ama çıkarırken biraz yanma oluyo ama acımıyo,şimdi mikiye yan yanmı bakayım yoksa selam mı göndereyim...ALLAHIM ya az kaldı 24 ekim evlilik yıldönümüm inşallah ogüne kadar biterde hakiki gelin olurum...
Ohhhhhhhhhhhh valla patlama yasiyoruz resmennnn bu ne bereket hep böyle bereketli geçer hergünümz Ins.. Tebrik ediyormçokkkkkkkkk mutluyum kızlar ben de yendim ben de tam olarak gelinim artık sonunda bugün yaptık ve oldu inanamadım bile hem de tamamıyle her şeyiyle oldu süper bir duyguymuş ya kelebek gibiyim
elvancım takip ettiğim kadarıyla
1. Althea
2.zeyzeyzey
3.sade123
4.1i7beni
sekerpare ve mormutluluk 5.liği paylaşıyorlar:) haydi kızlar yarışma devam ediyor
Canim tskr ederimelvancım takip ettiğim kadarıyla
1. Althea
2.zeyzeyzey
3.sade123
4.1i7beni
5.elamm_19( yeni farkettim,tebrikler)
sekerpare ve mormutluluk 6.lığı paylaşıyorlar:) haydi kızlar yarışma devam ediyor
valla ben bi iki kez egzersiz yaptım sadece onuda vazelinle felan bence bebe yagını kullan şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?