Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yeni evli olan herkesi bende düşünüyorum acaba olmuş mudur diye ya da yaşı çok küçük olanlar nasıl yapıyor diye ?????????

tebrik ederim... gözünüz aydın... soru sorabilir miyim?? toplam ne kadar sürede yendiniz?? hangi boyuttan sonra p... denemesi yaptınız?? eş parmağı egzersizler için gerekli mi??

evet bende aynı şeyi düşünüyorum mum parmak gibi şeyler kızlık zarına zarar vermiyor mu
canım egzerszi yapmak esnetiyor o bölgeyi o yüzden öle yırtılma falan olmuyor hatta esnediği için kan bile gelmeyebiliyor gelenler de var ama çok hafif leke gibi

yeni evli olan herkesi bende düşünüyorum acaba olmuş mudur diye ya da yaşı çok küçük olanlar nasıl yapıyor diye ?????????
onu biz de hep düşünüyoruz acaba yaptılar mı bir biz de mi var sadece die ama bu sorunu yaşayan bir hayli varmış burda gördüm,işte yaşla da alakası yok bence bünye karakter ve yaşananlarla psikolijik birçok nedni olabilir biz biraz da nazlıyız o yüzden bu durumla uğraşıyoruz biraz da canımız kıymetli benim ki gibi, sen ne aşamadasın başladın mı egzersize

elvancım takip ettiğim kadarıyla
1. Althea
2.zeyzeyzey
3.sade123
4.1i7beni
5.elamm_19( yeni farkettim,tebrikler)

sekerpare ve mormutluluk 6.lığı paylaşıyorlar:) haydi kızlar yarışma devam ediyor

tebrik ederim... gözünüz aydın... soru sorabilir miyim?? toplam ne kadar sürede yendiniz?? hangi boyuttan sonra p... denemesi yaptınız?? eş parmağı egzersizler için gerekli mi??

teşekkürler canım hemen yanıtlıyim, 2 hafta boyunca eşle parmak egzersizi yaptık aşaama aşama, eş parmak yerine yapabilirsen kendi parmağınlada yapabilirsin ama eşle olunca hem eşine karşı da güven oluşuyor gerçek deneme de daha rahat oluyosun ki zaten ben kendim parmak egzersizi yapamadım o yüzden eşle denedik o rahat oldu ,önce işaret parmak rahat yapmaya başlayınca sonra orta parmak,orta parmak alışınca iyce rahat olunca 2 parmağa geçtik oda rahat olmaya başlayınca ki 3 günde rahatladı o zman da p.. denmesi yapmaya başladık,ama her denemeden önce parmak egzersizi yaptık sırayla tek parmak 2 parmak ve p... sıralamasına uyduk hep,yavaş yavaş oldu önce yarısıı sonra da hepsi oldu önemli olan bir aşama rahat olunca diğerine geçmekmiş bunu anladım

evet bende aynı şeyi düşünüyorum mum parmak gibi şeyler kızlık zarına zarar vermiyor mu

kızlık zarı ile ilgili bir kaç tane soru gördüm..kızlık zarı dediğimiz şey çok ince bir tabaka ve genel olarak hilal şeklinde..bu nedenle kulak çubuğu ve parmak egzersizlerinde genellikle zarar görmüyor.. hatta egzersiz zarın esnemesine neden olduğu için bir çoğunda kırmızı olmayabiliyor.. ama tabi hepimiz birbirimizden farklıyız.. bu yüzden öncelikle bir jinekoloğa görünmekte fayda var..

Kizlaarr egz baslamadan isterseniz esinizle konusun bu konuyu.zar onemli mi deilmi kan gelme gibi bi beklentisi var mi.gelelim sorunuza egz.kucul aparat yada parmakla baslayip zamanla buyuttumuz icin esneyebiliyo kimimizden hic kab gelmio kimisinden ilk egz de gelio ama korrkulacak bise deil ben ben ilk 5cm llik aparatla baslamistm gelmedi sonra 7-9-10 derken boyle egz yaptm ve hep beklemistm acaba neden kanamadi die egz baslamadan oncede dr muaynesinden gectm hersey normal demisti 11cm ile egz gecince cok az kan geldi ama hic acimadi.sadece iki damla. Kadar...bir ay oldu yeneli dier denemelerde de hic gelmedi...

teşekkür ederim ... ben kendi parmağımla yapamadım buraki arkadaşların ısrarı üzerine bile.. aparat kullanıyorum ... tam orasının açıldığını hissettim cumartesi günü pazar regliy oldum malesef.. bitsin yeniden başlayacağım.. azimliyim diğer regliy dönemime kadar bitmesi lazım... çok sıkıldım bu durumdan... hayatımı yaşayamıyorum...

reglden sonra da rahat olacaksın gör bak benim öle olmuştu reglden sonra hiç ara vermmeiş gibi devam etmiştim açılıyor gerçekten yaptıkça denedikçe açılıyor büyüyor daha fazla esniyor yaşayarak görceksin aman ara verme ben işe gidiyorum gündüzleri akşam da evde egzersiz yaptım her gün yapmaya çalıştım sen de hergün yap egzersiz bitince regl, daha çabuk yenersin bu durumu gerçekten acayip stres yaratıyor insanda

psikiyatri her gün yapman lazım yoksa beynin unutur demişti... bende regliy olunca korktum yeniden başa dönmekten ... ama kadığım yerden devam edebiliyırmuşum... bende çalışıyorum... ama her gün yaptım sadece 1 gün ara verdim misafirden dolayı... her gün yapacağım... çok teşekkür ederim... sizler sayesinde yeneceğim bu hastalığı... hiç kimseye anlatmıyorum... zaten anlatsamda faydaları olmaz...

evet bu site bu forum bu topik olmazsa yenmek çok zordu,kimseye de anlatamadığın için daha çok rahatsız ediyor insanı burda anlatıp deşarj oluyoruz öğreniyoruz uyguluyoruz paylaşıyoruz,inş yeneceksin sen de ,regl döneminde bolca kegl egzersizi yapabilirsin boş durmasın orası

Aman aman kimseye söylememek en iyisi ben herkese söyledim şimdi herkes beni her görüşünde soru soruyor naptın oldu olmadı mı bıktım bu sorulardan vallaha

sekerpare bende aranıza yeni katıldım 3aylık evliyim ve sadece yarıya kadar alabildim p..i ama devamını getiremiyorumm senin nasıl oldu sonu lütfen yardımcı olun

sekerpare bende aranıza yeni katıldım 3aylık evliyim ve sadece yarıya kadar alabildim p..i ama devamını getiremiyorumm senin nasıl oldu sonu lütfen yardımcı olun

hoş geldin cnm ben de tam çıkmazk üzereydim,yeni evliysen ve hele de yarıya kadar aldıysan yenmen daha kolay canım,o anda yapabileceğin şeyleri söyliym kısaca,öncelikle rahat olması için jel kullanmanı tavsiye ederim,ve ilk girdikten sonra eşin yavaş yavaş iterken sen de derin derin nefes alıp vermelisin nefes alıp verirken orası rahatlıyor ve genişliyor tam o anda eşin itmeye devam etsin ayrıca ucu girdikten sonra popuşu az yukarı kaldırısan daha kolay yön buluyo p..ve rahat kayıyor bir de sırtüstü yatarken bacaklarını karnına doğru çekip hafif yerden kesince de kolaylaşıyor ilerlemek

Arkadaşlar merhaba bayadır giremedim internetimde problem oldu çözemediler. çok ayrı kaldım kimler yendi neler oldu?egzersizciler ne durumda...

Jel hiç kulanmadım canım cunku kayıp giderse diye hep korktum acıyacak diye cunku kanamam oldu yani zar bozuldu sanırım fakat bacaklarımı kendime dogru ceksem bitecek eminim ama kasmaktan heyecandan itip duruyorum eşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…