- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #124.841
kızlar farkındaysanız forumda sadece yenenler var şuan.egzersiz yapan kimse yok mu yaa
biz de alışma dönemeinde olanlar diye topic mi açsak
yardımcı olabilmek için burdayız ama yardım edecek kimse yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar farkındaysanız forumda sadece yenenler var şuan.egzersiz yapan kimse yok mu yaabiz de alışma dönemeinde olanlar diye topic mi açsak
![]()
Hiç Sormaa kuzumm. İşte Bak Ne kadar Sadık Üyeleriz. Birisi Gelsindee Yardımcı Olalım diye dört gözlee bekliyoruzz
Bulunmazz Bizim gibileriii
![]()
he vallaaslında bir yandan seviniyorum vajili sayısı azaldı diye öte yandan misafirlerin sayısı da fazla demekki etrafımızda vajili arkadaşlar var hala...eğer burayı okuyup da paylaşım yapmayan arkadaş varsa çekinmeden yazsın lütfen.bu şekilde daha çok yardımcı olabilceğimizi düşünüyorum.Buarada Beraycım senin koca da yok evde bu akşam di mi ikimiz de forumdayız
ahh kader arkadaşım benim
![]()
Evettt yaa kuzumm benim koca da yokk yarın gelecekk. Yalnızımmm dostlarım yalnız yalnızHahahha
Arabesk'e bağladım hemenncik. Kaderr arkadaşımm benimm Nolacak Bizim Bu halimizz böyleee Yaaaa
![]()
benimki 12 de gelecek ama yarın gece 3te gelecek ben zaten her ıkı saatte de uyuyor olucam:100ldu olacak aynı dönemde hamile kalalım bari diycem de benim daha 1 yıl niyetim yok:26:
evet cnm normal doğum düşünüyorum yani en azından öyle olsun istiyorum yaş da 27 oldu otuz olmadan ilk çocuğu yapmak istiyorum tabi hayırlısı her şeyin inş hayırlı zman da gelir bebişlerBencee Biraz bekle canım. Tam anlamıyla alıştıktan sonra bebişi yap derim. Hem Vajin Biraz genişlesin diye söylüyorumNormal Doğum yapmak istiyosan bunun çok büyük önemi var çünkü
Sonraa Gelsinn Bebişlerrr
![]()
evet ya ben yenince daha çok girmeye başladım foruma,egzersiz yapanlara başlamak isteyenlere yardımcı olmak için ama tek tük gelen var tabi ziyaretçi çok fazla çekinmeyin arkadaşlar,soru sorun durumunuzu yazın yardımcı olak el ele verek yenin siz de şu vajiyi:kızlar farkındaysanız forumda sadece yenenler var şuan.egzersiz yapan kimse yok mu yaabiz de alışma dönemeinde olanlar diye topic mi açsak
![]()
kızlar sizlerin yaş kaç oldu benim 13 ay oldu evlilik ben de ilk sene istemiyordum bbeiş 2. sene düşünmeye başlarız diyordum ama 2 sene dolmadan içimde bir istek var baya çok hem de bu vajinin üstüne fazla gitmenin nedeni de bu![]()
kızlar sizlerin yaş kaç oldu benim 13 ay oldu evlilik ben de ilk sene istemiyordum bbeiş 2. sene düşünmeye başlarız diyordum ama 2 sene dolmadan içimde bir istek var baya çok hem de bu vajinin üstüne fazla gitmenin nedeni de bu![]()
evet canım sen bizden gençsin bayaBen 20 YaşındayımmmmDahaa Çokk Gencimmm.. Hatta Aranızda en küçük benim diye biliyorummm
![]()
canım ben 26 yaşındayım.4.5 aylık evliyim.aslında 3 yıl çocuk düşünmüyorduk ama eşim yeğeniyle zaman geçirdiğinde ne 3yılı demeye başlıyorben daha kararsızım ama 1 yıl kesin istemiyorum.daha vajiyi yeni atlatmışken doğumdan çok korkuyorummben yaaa
![]()
Canım Söylediğin Jelle İlgili Bir Bilgim Yok. Çünkü ben Jel Kullanmıyorum. Ama eczanede satılan bir çok jel var. Onlardan Birini Alabilirsin.
ben bu vajini illetini sadece kendimde var zannediyodum vede kimselere bahsedemiyodum burda birazcık yazısınca okadar rahatladımki herkese tekrar teşekkürler
ben bu vajini illetini sadece kendimde var zannediyodum vede kimselere bahsedemiyodum burda birazcık yazısınca okadar rahatladımki herkese tekrar teşekkürler
biz de 2.denemeyi yapcaz bugün ama beyimiz uyuyor yorulmuş baya,ben de yoruldum baya ama dinledim erken gelince eve, merak ediyorum kızlar 2.si nasıl olcak die birden farkı var mı siz de nasıl oldu
biz de 2.denemeyi yapcaz bugün ama beyimiz uyuyor yorulmuş baya,ben de yoruldum baya ama dinledim erken gelince eve, merak ediyorum kızlar 2.si nasıl olcak die birden farkı var mı siz de nasıl oldu
cnm bizim de ilki hazırlıksız egzersiz yapmadan oldu, ben de öle düşünüyorum 2.deneme daha rahat olcak gibi ama en azından bilyorum artık nasıl bişi olduğunu,bizim miki de nazlanıyor bazen napsın onlarda hep ayakta yoruluyor garibanlar1. plansız olduğu için 2.den daha rahattı sanki.ama artık olduğunu bilmenin rahatlığı da vardı tabi.3.yü ise cok deneyemedik miki nazlandı![]()
Evet Canım Farkı Çok Var. Bi kere daha rahat oluyosun ve daha kolay oluyoo.Bende Öyle Olmuştuu![]()