• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm bizim de ilki hazırlıksız egzersiz yapmadan oldu, ben de öle düşünüyorum 2.deneme daha rahat olcak gibi ama en azından bilyorum artık nasıl bişi olduğunu,bizim miki de nazlanıyor bazen napsın onlarda hep ayakta yoruluyor garibanlar:52:

inş cnm rahat olur,valla sanki daha yenmemiş gibi hissediyorum o an inanmamıştım eşime soruyorumdum oldu mu hepsi girdi mi die:9:

Böylee Düşünmen Gayet Normal. Bende İlk Yendiğimde 2. Olacakmı yapabilecek miyim? Diye Düşünüyodum. İçimde Bişeyler Beynimi Kemirip dururdu. Olacakmı diyee. Amaa Olduu Hemdee Çok Güzel oldu. Onun İçin Rahat ol Canımm:16::16:

Son düzenleme:
kızlar vajiliyim ama bebek istiyordumm bugun hamile oldugumu ögrendim.. p..i de yarıya kadar alabiliyorum hepsinide umarım alırım şans getirir inşallah bebegim bana

kızlar vajiliyim ama bebek istiyordumm bugun hamile oldugumu ögrendim.. p..i de yarıya kadar alabiliyorum hepsinide umarım alırım şans getirir inşallah bebegim bana

Dediğin Gibi Umarım Bebeğinn Şans Getirir sana canım. Tebrik ediyorum. Zor Olacak amaa Hem Vajili Hem Hamilee İkisini Bir Nasıl İdaree ediceksin ? Bir an öncee Vajiden Kurtulmaya bak bencee tatlımm..:18:

Dediğin Gibi Umarım Bebeğinn Şans Getirir sana canım. Tebrik ediyorum. Zor Olacak amaa Hem Vajili Hem Hamilee İkisini Bir Nasıl İdaree ediceksin ? Bir an öncee Vajiden Kurtulmaya bak bencee tatlımm..:18:

canım ben hıc kendımı vajili psikolojisine sokmadım tam olarak cnku yarısını alabılıyorum tamamınıda alırım diye düşünüyorum.bide hamilelik ve vajili olmak arasındaki bagıntı ne giibi cnmm

canım ben hıc kendımı vajili psikolojisine sokmadım tam olarak cnku yarısını alabılıyorum tamamınıda alırım diye düşünüyorum.bide hamilelik ve vajili olmak arasındaki bagıntı ne giibi cnmm

Meselaa Normal Doğum Yapmak İstiyosan Bu Çok zorr. Vajili olduğundan vajin genişlememiş durumda Çatalın Genişlememiş durumda. O yüzden Söylüyorum. P.....s Yarısını Alan Arkadaşlar Burada Çok var. Önemli Olan yarısını Almak değil tümünü almak. Ben senin İçin diyorum canım. Ama sen ben vajili değilim diyosann Bu konuda napıyosunn onu merak ettim açıkçası :16::44::44:

kızlar bizim miki gece gündüz ayaktaydı.neden böyle oldu anlayamadım.bir de biz birbirimize bakınca gülme kırizine girdik belki de ondan konsantre olamamışızdır.bizimki belim ağrıyor o havada değilim dedi ama pek inanmadım bizim mikiyi bildiğim için.bakalım zaten mikinin keyfi bilir benim mumlarım var hııııııhhhhh dedim kocama hala nasıl sağ kaldım bilemiyorum:9:

performans endişesi, tahtarevalli etkisi diyoruz buna. takmayın kafanıza zamanla düzelecek. bir de mikinin bir huyu var, oraya girmeyecekse dimdik ayakta ama gireceğini anlayınca boynu bükük küçük emrah oluyor kendisi :1::1::1::1::1: sebebini çözemiyoruz, bizde de hep böyle, yapacak bir şey yok. kuki gibi o da nazlı napak, bir günü bir gününü tutmuyor. hele bi de lazımsa nazından geçilmiyor :47::47::47: şaka bir yana, uzunca bir süre her denemede yarıyolda kalınca miki de gevşemeye şartlanıyor, görevini unutuyor. böyle olmasının sebebi vajinismus aslında...

Meselaa Normal Doğum Yapmak İstiyosan Bu Çok zorr. Vajili olduğundan vajin genişlememiş durumda Çatalın Genişlememiş durumda. O yüzden Söylüyorum. P.....s Yarısını Alan Arkadaşlar Burada Çok var. Önemli Olan yarısını Almak değil tümünü almak. Ben senin İçin diyorum canım. Ama sen ben vajili değilim diyosann Bu konuda napıyosunn onu merak ettim açıkçası :16::44::44:

hayır o psikolojiye kendımı sokmadım demek istiyorum cunku girersem ozaman iyice büyütürüm bu olayı. mesela eşim anlayıslı ve yavas yavas yapyoruz denemeleri. birde ben zaten vajili deılkende yani bekarkende sezeryan olucam diyordum dogum fobim herzaman vardı zaten

Son düzenleme:
hayır o psikolojiye kendımı sokmadım demek istiyorum cunku girersem ozaman iyice büyütürüm bu olayı. mesela eşim anlayıslı ve yavas yavas yapyoruz denemeleri. birde ben zaten vajili deılkende yani bekarkende sezeryan olucam diyordum dogum fobim herzaman vardı zaten

Öyleyse Bir Problem Yok Canım. Senin Psikolojini Takdir ettim amaa. Böyle Düşünmen Gerçekten Çok hoş. Allah Gönlünee Göre versinn canım benimm:16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

Öyleyse Bir Problem Yok Canım. Senin Psikolojini Takdir ettim amaa. Böyle Düşünmen Gerçekten Çok hoş. Allah Gönlünee Göre versinn canım benimm:16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

darısı en hayırlısı ile sizin basınıza canımm isteyen herkese inşallah. Ben kafamı odaklamam kolay kolay odaklarsamda kurtulamam. vajili hamile kalan ben değilimdir ilk doktora söylerim gereken özeni gösterirler inşallah

Arkadaşlar hepinize çok ama çookkk teşekkür ederim.

Çok kısa sürede vajinusmusu yendim ve bu beladan kurtuldum çok şükürr.
Nasıl yendiğimi anlatmak istiyorum hemen. 28.08.2012 yani Bu cuma akşamı eve gittiğimde Önce bu kegel kasları dediğiniz şeyi farketmem gerektiğini düşündüm. İdrarımı yaparken tutup bırakıp tutup bırakarak p**s içime girerken kendimi kastığımda neyi kastığımı farketmeme yardımcı oldu. Daha sonra parmak egzersizi yapmak istedim Cumartesi günü akşam üstü şaret parmağıma jel sürüp içime almaya çalıştım. ilk boğum acısız girdi. Sonra inciozmen in dediği aklıma geldi ve ıkınmaya başladım. İnanın şok oldum o an. ıkındığınız zaman hiçbirşey yapmadan parmak kendiliğinden içeri giriyor. Vajina ıkındığınızda onu kendisi içeri çekiyor ne bir acı var ne de başka birşey. 10 - 15 dk o şekilde bekledim ve ikinci orta parmağımıda almayı denedim onuda başardım.

Daha sonra pazar sabahı 30.08.2012 eşimle denemek istedim. Kendisine hiçbirşey yapmamasını hareket etmemesini söyledim. Ben üste geçtim. Yüzüm eşime dönüktü. Önje jel sürdüm. Sonra parmağıma yaptığım şeyi denedim ve gözlerime inanamadım. ıkındığımda parmağımda olduğu gibi direk kendi kendine eşim ve ya ben hiçbirşey yapmadan tamamı girdi ve hiçbir şey hissetmedim. Ne bir acı ne bir sızı.

Gerçekten burdaki arkadaşlarımın dediği gibi 'Nasıl yani girdi mi şimdi bu muydu' diyorsunuz.
İnanamadık eşimle. Tekrar denedik pozisyon değiştirip. Yine aynı şekilde kolayca oldu.
O kadar kolaymış ki meğerse . Tüm sorun nasıl hareket edeceğinizi bilmekte ve rahat olmanızda.
Boşa geçen zamana yazık oluyormuş gerçekten. Vicdan azabı çektiğimizle kalıyoruz.

Gerçekten bana bu konuda yardımcı olan arkadaşlarıma * @yrn03 * hayal258 * zealea * inciozmen çok ama çoooooook teşekkür ediyorum
Hakkınızı helal edin arkadaşlar.

tebrikleeerrr :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

canım ben yendim ve daha da uğramadım. Zaten burda genelde geyik muhabbeti yapılıyor o yüzden girmiyorum. Bugün de tesadüf girdim beni anmışsın :) Ben yenip regl olmuştum. Bitince de düzenli olarak birlikte olmaya başladım. kahverengi akıntım vardı bekarken de bunun nedeninş öğrenme için, yumurtalıklarıma baktırmak için, yanmalarımın sebebini ve de bana uygun korunma yöntemini öğrenmek için doktora gittim bugün. Eve gelince de bi foruma bakayım dedim :)

aaaa sen ne zaman yendin :53::53::53::53::53: tebriklerrr!!! sanırım benim girmediğim hafta yendin ben kaçırmışım, kızlar da söylemedi (söyledilerse de ben hatırlamıyorum, hafızam kötüleşiyor galiba)... şaşırdım şimdiii... gözünaydın :64::64::64::64::64::64::64:

Kizlar slm yenen arkadaslar sekerpare,17 beni, mormutluluk, sade, zeyzeyzey hepinizi taa yurekten kutluyorum tebrikler:16: benimde yakinda bakalim ne zaman :1: maketime pecete sarip 12 cm yaptim is yapiorum kayinbabaya yemek veriorum evde geziorum:1: saka gbi rahatim relaksim ne zaman olursa artik kismet .....takmiom valla takmiorum artik hic suphem kalmadi cunku :1:.....

12 cm:53::53::53::53::53::53::53::53::53: ve ıs yapıyosunnn umutt haaa:53: ınanmıyorum sana yaaa kızım bıtmıs artıkkk hadı bıtır su vajının ısını hepımız burda senın halayını cekmek ıcın can atıyıyoruzzzz

selam arkadaşlar bende aranızda yeniyim konuyu bayadır takip ediyorum hatta ne çok yardımcı oldunuz sizler sayesinde ne çok bilgilendim anlatamam ama egzersizlere daha 3 gündür başladım bugün yani 3 n.cü gün parmağımı tek parmağımı oda yarıya kadar alabildim o basınç hissi midemi bulandırıyor beynim dönüyor 20 günlük evliyim bu durumu yıllara vurmadan hemen atlatmak istiyorum bu ıkınma yöntemiyle içeri girme olayınıda yeni okudum çok şaşırdım böyle birşey mümkünmü ya eğer arkadaşın dediği gibi ise bu durumdan kurtulmak inş. hiçde zor olmicak ama denemek lazım yazmak kolay olsada iş başa düşünce ne olacak bilemiyorum cumagünü dr a gideceğim vajinamın sol köşesinde dışardan belirgin tuvalet pozisyonunda durduğumda cevizbüyüklüğünde hisettiğimama normal duruşda ufak bir şişkilinlik hisettiğim bir şişiklik var çok korkuyorum daha ilişkiye tam anlamıyla giremeden spekulum olayını yaşıyacak olmakbeni inanılmaz ürkütüyor Allah yardımcımızolsun...

performans endişesi, tahtarevalli etkisi diyoruz buna. takmayın kafanıza zamanla düzelecek. bir de mikinin bir huyu var, oraya girmeyecekse dimdik ayakta ama gireceğini anlayınca boynu bükük küçük emrah oluyor kendisi :1::1::1::1::1: sebebini çözemiyoruz, bizde de hep böyle, yapacak bir şey yok. kuki gibi o da nazlı napak, bir günü bir gününü tutmuyor. hele bi de lazımsa nazından geçilmiyor :47::47::47: şaka bir yana, uzunca bir süre her denemede yarıyolda kalınca miki de gevşemeye şartlanıyor, görevini unutuyor. böyle olmasının sebebi vajinismus aslında...

heheheh sela kopardın beni sabah sabah:9::9::9:akşam eşim geç gelecekti biliyorsun,mikinin keyfi yerindeydi ama ben uykudan gözümü açamıyordum.o halde bile deneyelim diyorum adama :1:o da ne denemsi sen gözünü açamıyorsun acelesi yok diyor:27:adet dönemim de yaklaşıyor:18:

Ben 20 Yaşındayımmmm:16::16::16: Dahaa Çokk Gencimmm.. Hatta Aranızda en küçük benim diye biliyorummm:1::1::1:

Ooooohoooo sen cok kucuksun kuzum ya en guzel yillardir20-22 tadini cikar .kiz ne acelen vardi o yasta evlendin:3: bise sorcam cnm simdi sen gitgelde hizlanabildin mi ben hala yavasim ve o yuzden esim icine bo...alamio giriste problem yok ama biraz hizlanarak gelgit yapinca sonlara dogru biyere degio sanki acayip basinc oluyo bu ne zmn geccek yahuuu...

Arkadaşlar merhaba;
ben 2 yıllık evliyim ve vajinismusu yeni yendim.Yazılanların çoğunu okudum hep parmak egzersizleri gibi yöntemler yazılmış ama ben bunu doktorum sayesinde yendim.Ben tek parmağımı sokunca bile acıdan kıvranıyordum.Şu an mutluyum ve gerçekten sizlere yardımcı olmak isterim.2 yıldır gitmediğim dr kalmadı Ankarada ve hepsi saçma yöntemler uyguladılar taki son doktoruma kadar.

heheheh sela kopardın beni sabah sabah:9::9::9:akşam eşim geç gelecekti biliyorsun,mikinin keyfi yerindeydi ama ben uykudan gözümü açamıyordum.o halde bile deneyelim diyorum adama :1:o da ne denemsi sen gözünü açamıyorsun acelesi yok diyor:27:adet dönemim de yaklaşıyor:18:

Bunlarin hepsi ayni ya.yalancilar akillari sira bizi dusunuyorlar kulliiyen palavra mikicandan cekindiklerinden yanasamio adamlar ustune dusme o gelecek yanina.reglden de korkma kuzum bende okdar ara vericez unuturum yapamam diodm dahada guzel olmustu regl sonrasi ilk deneme superdi ya hizli yapmasina izin vermistim ama simdi yok ...

Bunlarin hepsi ayni ya.yalancilar akillari sira bizi dusunuyorlar kulliiyen palavra mikicandan cekindiklerinden yanasamio adamlar ustune dusme o gelecek yanina.reglden de korkma kuzum bende okdar ara vericez unuturum yapamam diodm dahada guzel olmustu regl sonrasi ilk deneme superdi ya hizli yapmasina izin vermistim ama simdi yok ...

yok kız diyorum bizimki genelde hep asker gibi ayakta olurdu dün de öyleydi ama ben uyukluyordum.eşim kıyamıyor erken kalkıyorum diye o konuda hakkını yiyemem yani yoksa ben evde olucam havada karada kaçışım yok:9: reglide ara vermek ıstemıyorum unutacagımdan degıl zaten bu unutulcak bişey değil ki canım bır an once hızlanmak ıstıyorum.bukadar kaybettiğm zaman fazla bile:1:sen çok iyi gidiyordun şimdi ne oldu da yavaşladın anlamıyorumgerçi yavaşlamış da sayılmazsın iyisi bence ama sen çok pinpiriklisin:9:

Son düzenleme:
Böylee Düşünmen Gayet Normal. Bende İlk Yendiğimde 2. Olacakmı yapabilecek miyim? Diye Düşünüyodum. İçimde Bişeyler Beynimi Kemirip dururdu. Olacakmı diyee. Amaa Olduu Hemdee Çok Güzel oldu. Onun İçin Rahat ol Canımm:16::16:

Ben3. yaptım şimdi de 4. olabailecek mi diye düşünüyorum, dün yapmadım çünkü, 1 gün arada eski halime dönmem inş.

kizlar merhaba..
beni hatirlayanlar vardir en son 12.5 ile egzersiz yapiyodum ve gayet iyiydi,cookk mutlu oldum:21:bu arada cok bebek istedigim icin korunmuyorduk.neyse egzersizden sonraki gun dedim ki ya belki olur ya insallah hamileyimdir ben bi test yapiyim en iyisi :):28:bi de baktim hamileyim :)cok sukur..ogrendikten sonra ne olur ne olmaz diye bebege zarar vermiyim diye egzersizleri astım biras tabii..yaklasık 2 hafta sonra yanı dün tekrar egzersız yapıyım bakalım ne alemde dedım..hersey gayet ıyıydı baktım gerıleme yok cok sukur yalnız bellı bır noktadan sonra kasıklarımda ve karnımda baya bı basınc hıssettım ve korkup bıraktım..
bılmıyorum ama hersey yolundadır ıns degıl mı ? bı de ısın kotusu abd deyım burda kı doktorların vajıden haberlerı olabılecegını hıc sanmıyorum :19:masallah burda kı kızlar bu konuda hiç zorluk cekmiyo gordugum kadarıyla:1:
of kıme sorcam bılemedım dua edın tr de oldugunuza..arada aklıma esıyo valla al bıletı gıt dıyorum bakalım zaman ne gosterıcek..

Back
X