• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gözün aydın canım tebrikler:16:kasıklarındaki baskı normal hepimizde oluyor merak etme.12.5 cm süper bir ölçü nasıl oldu da yenemedin?gerçi ben seni yendin diye hatırlıyordum ama karıştırmış olabilirim:26:

Son düzenleme:
ben de senı tebrık edıyorum tatlım gecmıs olsun :16:
bebeyagı kullanmıyorum ben ya hatlar karıstı sanırsam :33:ya hamıle olmasam agrı hıc umrumda olmaz inadına inadına sokarım ama allah korusun bebise bisey yaparım diye cok korkuyorum :(dunku egzersizden beri içim içimi yiyo ya bisey yapmışsam die ..
soyle güvenebilecegim derdimi anlatıcak bi doktor olsa..
duaya ihtiyacım var kızlar dua istiyorum sizden :31:allah hepimizin yardımcısı olsun inş..

ben de senı tebrık edıyorum tatlım gecmıs olsun :16:
bebeyagı kullanmıyorum ben ya hatlar karıstı sanırsam :33:ya hamıle olmasam agrı hıc umrumda olmaz inadına inadına sokarım ama allah korusun bebise bisey yaparım diye cok korkuyorum :(dunku egzersizden beri içim içimi yiyo ya bisey yapmışsam die ..
soyle güvenebilecegim derdimi anlatıcak bi doktor olsa..
duaya ihtiyacım var kızlar dua istiyorum sizden :31:allah hepimizin yardımcısı olsun inş..

teşekkür ederim canım.evet yanlış anladığımı farkettim düzelttim sonradan:9: aslında hamilelikte belli bir aya kadar cinsellikte kısıtlma yokmuş o yüzden bebeşin durumu iyidir bunları düşünüp yorma kendini.hiç kontrol oldun mu?ya ben şimdi bile gidemiyorum doktora.hamile olsam ağlaya ağlaya giderdim herhalde:9::9:

kızlar merhaba
buradaki hamile olan arkadaşlar sizlerden bilgi almak istiyorum.
7 ekim adet olmam gereken tarih ama bende adet öncesi tüm belirtiler var göğüslerde şişkinlik karın ağrısı falan. ama bir de vajinal kuruluk. yani hamile olsaydım vajinada akıntım çok olurdu öyle değil mi yani kesin hamile değilim diye düşünüyorum yine:(

teşekkür ederim canım.evet yanlış anladığımı farkettim düzelttim sonradan:9: aslında hamilelikte belli bir aya kadar cinsellikte kısıtlma yokmuş o yüzden bebeşin durumu iyidir bunları düşünüp yorma kendini.hiç kontrol oldun mu?ya ben şimdi bile gidemiyorum doktora.hamile olsam ağlaya ağlaya giderdim herhalde:9::9:[/Q
inşallah tatlım ya ..şu ınternetten okuduklarım yüzünden beynim bulanıyo hergün ya şoyleyse ya böyleyse diye:26:
benim daha önce alttan muayene olmuşlugum var çok problem değil de burda ki doktorun anlayacağını bi bilsem ..sanırım bu noktada da tevekkul etmek gerekıyo biraz veren Allahsa koruyacak olan da Allah:55:
ama ben gene de bi sansımı deneyip doktora gidiyim en iyisi :)

Ooooohoooo sen cok kucuksun kuzum ya en guzel yillardir20-22 tadini cikar .kiz ne acelen vardi o yasta evlendin:3: bise sorcam cnm simdi sen gitgelde hizlanabildin mi ben hala yavasim ve o yuzden esim icine bo...alamio giriste problem yok ama biraz hizlanarak gelgit yapinca sonlara dogru biyere degio sanki acayip basinc oluyo bu ne zmn geccek yahuuu...
ahh canımmm ahhh aynı sorun bende de var ve hala ddüzelmedi dün denedik yine aynı girişte problem yok gelgitte oldu aslında yinede çok hızlı değildi uzun sürdü b..madı bende dayanamadım çıktı dışarı b..ldı..niye böle oluyo anlamıyorum..kızlar sizdede böle oluyomu herkestemi aynı yoksa kısa mesafedede b..lınıyomu?? şimdide bu dert çıktı yardım edin kızlar niye böle oluyo

kızlar merhaba
7 ekim adet olmam gereken tarih ama bende adet öncesi tüm belirtiler var göğüslerde şişkinlik karın ağrısı falan. ama bir de vajinal kuruluk. yani hamile olsaydım vajinada akıntım çok olurdu öyle değil mi yani kesin hamile değilim diye düşünüyorum yine:(

arkadaşım.. hamile değilim ama bende adetten bir hafta önce belirtiler başlıyor..bu ay biraz üşütmüş olabilir misin?? karın ağrın ondan olabilir...

kızlar merhaba
canım benim ya önce bi sakin ol bakalım:)
vajili misin sen de diilsen erken hamilelık belirtilerinin tartısıldıgı bi sayfa var ordan daha iyi yardımcı olabilirler ama istersen test de yapabilirsin..ben hamileligimi miratech diye bi test var ondan ogrenmistim dölllenmeden 5 gun sonrasında sonuc verebıldıgı yazıyodu reçetesinde..
saglıcakla kal ıns..

kızlar merhaba

arkadaşım ben hamile değilim ama bendede adetten bir hafta önce belirtiler başlıyor... bu ay üşütmüş olabilir misin?? ayaklarından özellikle... karın ağrın ondan olabilir...

ilk 2 ay gelgitlerde sorunu bende yaşadım hızlı olamıyordu bir türlü. ama sonra yavaş yavaş o sorun ortadan kalkıyor yani en ufak bir problem kalmıyor kızlar zamana bırakın ben de çok dert etmiştim. ama şu an o konuda hiçbi sorun yok.

arkadaşım ben hamile değilim ama bendede adetten bir hafta önce belirtiler başlıyor... bu ay üşütmüş olabilir misin?? ayaklarından özellikle... karın ağrın ondan olabilir...

aslında benim her ay adetten önce mutlaka böyle karın ağrılarım başlar bir hafta önce az az. vajinada kuruluk olunca kendimi hamile değilim diye düşündüren tek sebep malesef. çünkü göğüs şişliği, karın ağrısı adet ve hamileliğin ortak belirtisi olsa da vajinal kuruluk bir tek adet belirtisi:(

vajinismusu haziran ayında yendim. o zamandan beri korunmuyorum ama hamile kalamadım henüz. çok mu sabırsızım diye düşünüyorum bazen. doktora gitmekten nefret eden biri olarak en kısa zamanda bebişimi bekliyorum :)

Arkadaşlar merhaba;
ben 2 yıllık evliyim ve vajinismusu yeni yendim.Yazılanların çoğunu okudum hep parmak egzersizleri gibi yöntemler yazılmış ama ben bunu doktorum sayesinde yendim.Ben tek parmağımı sokunca bile acıdan kıvranıyordum.Şu an mutluyum ve gerçekten sizlere yardımcı olmak isterim.2 yıldır gitmediğim dr kalmadı Ankarada ve hepsi saçma yöntemler uyguladılar taki son doktoruma kadar.

nasıl yendiniz?? anlatır mısınız?? detaylı olarak anlatırsanız sevinirim... parmak egzersizi haricinde bir yöntem var mı merak ediyorum...

aslında benim her ay adetten önce mutlaka böyle karın ağrılarım başlar bir hafta önce az az. vajinada kuruluk olunca kendimi hamile değilim diye düşündüren tek sebep malesef. çünkü göğüs şişliği, karın ağrısı adet ve hamileliğin ortak belirtisi olsa da vajinal kuruluk bir tek adet belirtisi:(

vajinismusu haziran ayında yendim. o zamandan beri korunmuyorum ama hamile kalamadım henüz. çok mu sabırsızım diye düşünüyorum bazen. doktora gitmekten nefret eden biri olarak en kısa zamanda bebişimi bekliyorum :)

canm benm inş. bir an önce bebişine kavuşursunn onuda zamana bırakmak lazım demekkii kadın olmak ne kadar zorr

özür dilerim ben yendiğinizi bilmiyordum... test alıp uygulayın hemen neden olmasın o zaman... olur bence ... daha 4 ay olmuş.. merak etmeyin doktora gitmenize gerek kalmayacak... en kısa zamanda o duyguyu tadarsınız inşallah...

privacy mesaj kutun dolu olduğu için özel mesaj atmaya çalıştım ama ulaşmadı sanırım.

kuzucum nbr nasıl gidiyoo?denemeler yolundamı herşey?:51:

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın:16: 3.denemede miki nazlandı pek bişey yapamadık ama şu batma azalmış gibiydi yine de emin değilim:26:.deneme için gün kolluyorum artık.adetime az kaldı 4-5 olsaydı bari rahatlıyacaktım biraz daha

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın:16: 3.denemede miki nazlandı pek bişey yapamadık ama şu batma azalmış gibiydi yine de emin değilim:26:.deneme için gün kolluyorum artık.adetime az kaldı 4-5 olsaydı bari rahatlıyacaktım biraz daha

3. denemeyi yaptın mı?

3. denemeyi yaptın mı?

3. denemem pazar günüydü ama mikican nazlandığı için başarılı değildi kısa sürdü.o sayılmaz:9:yarın ya da yarından sonra olabilir belki.hep diyorum ya zaman sorunumuz var eşimle çalışma saatlerimiz pek uymuyor o yüzden de yavaş ilerliyorum:25:sen ne yaptın bakim

Son düzenleme:
ahh canımmm ahhh aynı sorun bende de var ve hala ddüzelmedi dün denedik yine aynı girişte problem yok gelgitte oldu aslında yinede çok hızlı değildi uzun sürdü b..madı bende dayanamadım çıktı dışarı b..ldı..niye böle oluyo anlamıyorum..kızlar sizdede böle oluyomu herkestemi aynı yoksa kısa mesafedede b..lınıyomu?? şimdide bu dert çıktı yardım edin kızlar niye böle oluyo

Aynen bide su isi halletsekte artk hamilelik hali kursak ya deli oluyorum..

Back
X