Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar nasılsınız?egersizci arkadaşlar ne durumdasınız yardımcı olabliceğim bir durum varsa elimden geleni yapmaya hazırım.vajiyi yenen arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
merhaba canımseni ve içinde bulunduğun durumu anlıyoruz emin ol ki benzerlerini bizler de yaşadık ve yaşıyoruz.İnanmak başarmanın yarısıdır derler ya istersen ordan başlayalım.bu vajinismus öyle pis bir hastalık ki devamlılığını sürdürebilmek için beynimizde bize hep engeller çıkarıyor.ben yapamam edemem bugun olmazsa yarın olur gibi...sen önce bundan kurtulacağına inan ve egzersizlere başla bu olayın %90 nı tamamdır demek okadar diyorum yani.aklına takılan ne varsa bizimle paylaş mutlaka birimiz yardımcı oluruz.ama senden rica ediyorum bunu erteleme ve başaracağına inan.başarı hikayelerini okumayı ihmal etme bu sana moral olacaktır.sen bir adım at ki vaji senden 10 adım uzaklaşssın hadi canım güveniyoruz sana

canı sen basardınmı yani artık eşinle sıkılmadan ilişkiye giriyomusun
dediğin gibi anlatılanları duydukca olumlu düşünüyorum ama cok tırsagım ve canıma düşkünüm
yanımda oldugun için teşekkürler.
rabbm hepimize yardımcı olsun

canım benim başa dönememişsindir kötü düşünme.bir günümüz diğeriyle aynı değil ki.bir dahaki denemede de son denemyi aklından çıkar.önceki olmadı şimdi yine olmaz diye bişey yok.sen vajiyi yendin şimdi çök yine tepesine

kızlar bu arada aranızda doktora giden bana dr önerecek kişi varmı bu arada ?
ist. anadolu yakasındayım.
daha önce jiinekologa gittim jel verdi kas gevsetici verdi dene dedi olmazssa psikytra git dedide ondan soruyorum
ayrıca kadın kontrol edicem ama cubuk sokmıcam demesine ragmen ayy felan dedim ama böyle yaparsan bakamam ne var bunda canım felan dedi iyice üzüldüm zaten kasmasam sana gelmem demii neyse eliyle dudakları actı baya tabiii tırsak ve canı az ben acıdı dedim baktı bi sorunun yok olmassa psikytara git dedi anlattım ama bana vajinismus olabilirsnde demedi yani beni pek aydınlatmadı basından savdı desem yeriiii . ALLAH yardımcımız olsun kızlar ama umarım sizin olumlu hbrleriniz sayesnde bugun olmadı 1 ay snra yenerim bende umarım

ben en taze gelinim yani daha bu sabah oldu :) kahkaha ve göz yaşlarıyla girebildim ilk ilişkime başardım diye ilk kez sevinç gözyaşı döktüm hayatımda.. baktım inanamadım tamamı girmiş bide dokunuorum benmi yanlış görüyorum diye:)) bu boyuttaydım yani düşün.. egzersizden sonra başarabildim 4 ay boyunca ucunu bile alamıyrdum ben resmen kapanıyodu orası.. forumda başarı hikayelerini okudum baktım ki egzersiz yapmadan yenen yok.. mum, aparat ya da parmak.. 1 hafta boyunca düşündüm egzersiz yapmak zorundayım dedimm ve başladım 5 kere egzersiz yaptım üsteli bana kadın dogum uzmanı zarın ortasındaki delik cok kucuk dedi yani normalin yarısı kadar falanmıs buna ragmen esnedi orası egzersizde hiç kırmızı bile gelmedi

canım senin adına sevindim süper ama arayı sogutma her gece her gece eşinle kaynas ohh ne güzel yaaa
darısı bizleree inşallahhh :) cokk istiyorum ama işte tık yok

teşekkürler canım,inş sen de egzersizlere devam edersen yenememen için hiçbir sebep yokkk kendine inan ve aksatmadan hergün yapmaya çalış 2 haftada yendim eşle parmak egzersziyle

canım senin adına sevindim süper ama arayı sogutma her gece her gece eşinle kaynas ohh ne güzel yaaa
darısı bizleree inşallahhh :) cokk istiyorum ama işte tık yok

darısı sana ve tüm vajililere olsunnnnn inş.. forumu bırakma cnm sürekli takip et, başarı hikayelerini oku çok işe yarıyor

canım başa dönmemişsiniz sen yendin artık vajiyi böyle olumsuz düşünme kafan rahat değildir tam ondan olmuştur,zealenın dediği gibi egzerszi yap denem öncesi daha rahat hissedersin güvenin geri gelir sakın ha güvenini kaybetme yapacaksınn gör bak

tebrikler güzelim:124: işte bu hızla devam elinden geldikçe vakit buldukça yapmak lazım yapmamız lazım yavaş yavaş alışıyoruz artık şükürler olsun

Son düzenleme:
Kızlar içimi ferahlattınız Allah razı olsun hepinizden. tekrar başa dönmek istemem. ben dediğiniz gb ilişki öncesi mumumla tekrar bi görüşeyim....zaten ben istemiodum pek hani hiç istekli ve hazır değildim... İnşallah yaparım kızlar..

canım bende vajıyı yenıp devamını getıremeyenlerdenım doktora gıtmeyı düşünüyorum egerki yakınsak gıtcegım doktoru begenırsem tavsıye edıcem özel msj atamıyorum. ama şu varki doktora ısınmak guevenmeek cok onemli her ınsanın ısındıgı guvendıgı doktor farklı oluyo her hastaya aynı davranmayabiliyolar.rabbıım yardımcımız olsun.(

merhaba kızlar nasılsınız?egersizci arkadaşlar ne durumdasınız yardımcı olabliceğim bir durum varsa elimden geleni yapmaya hazırım.vajiyi yenen arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor?

ben yendım ama devamını getıremıyorum eşim ya işten bunalıyo keyfı olmuyo o ogle olunca benımde hevesım kaçıyo yada ben eşime bi sebepten dolayı kızmış oluyorum ara uzuyo ümidimizi kestık sanki farkında olmadan ilk denememle son denemem arasında çok fark var ılk heeycanlıydım ama sonrası isteksizce iletişim eksikliği var(( ama eşimi cok sevıyorum oda bide vajınam etrafında uzak bı yerde siğil gibi bişiy çıktı ıkı üç tane bi ay once falan onu kafaya taktık araştırdım vajınal siğilmiş doktora gitmme gerekiyomuş hala gıdemedım aldırmasssam rahım agzı kanserı falan dıyodu.eşime dedim ondanmı uzaklaştı benden of yaaaa çok sabırsızım ben

canım sana ne oldu yenmiştin sen birlikte yenmiştik:26:

Mormutluluk sendemi bendensin yoksa? yanlış alıntı yapmışım. vajiyi yenip devamını getiremeyenlerdenim diye yazdığın yeri alıntı yapacaktm.

Son düzenleme:
evet canım ya benım işim çok uzadıgı için toparlanamıyorum ıkı sene oldu hem ist gelin geldim ailemden uzak olmak birsürü şey üstüste hemen olamıyo

Cnm üzülme, benimde neredeyse 1 sene olacak yeni yeni yendim ama bugun denedik yine eskisi gb kastım ittim eşimi, ama kızlar sağolsun toparlandım sayelerinde, yine gaza geldim yapıcaz inş. yine, sende yapacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…