- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.381
naberrr kuzucum nasılsınnn ?
iyiyim canımm sen nasılsın nasıl gidiyo hayat yumurtlama günlerini değerlendirdin mi?
özel atamadığını biliyorum ama foruma da mesajı aldım yazmadın, o yüzden gidip gitmediğinden emin olamamıştım.
anadolu yakasında yeşim yerçok diye bi jinekolog var. burdan umuut ona gidiyor. sanırım çok memnun, görürsen ona sorarsın. bir de saygın bey var sanırım bağdat cad. yeri. ona gidenler de memnundu diye hatırlıyorum. ama tedavi ücretleri bir hayli yüksek. sen denemekten bile korkuyor, kaçınıyorsun. vakit kaybedeceğine dr. yardımı alman belki seni daha çabuk ilerletir.
yendim canım baya oldu .sora tabi ne sormak ıstıyosan elimden geldiğince cevap veririm
ya benım yumurtlama gunum nezaman agelıyokııı 25 eylulde oldummm sen nasıl hesaplıyosun sanırsam 11 ekım galıbaaa . ama gecen ayda 27 agustısta oldum regl
canım ben doktorla yendim anadolu yakasında saygın beye gittim.o tarafta başka doktor varmı bilmiyorum.umut yeşım hanıma gidiyo onada bir sor istersen doktorundan memnundu bildiğim kadarıyla ama sen genede pes etme kendin biraz uğraş.o parayla balayı yaparsın
bende emla kullandım ama gram uyusturmadı ve jel de bişeye yaramıyor eşimle sevişirken sulanıyo tam ilşkiye giricez hemen kuruyo anlamadık gitti
ayrıca ıkınıyorum incelemeye calısıyorum hem ıkınıp hem vajin dudaklarını acıp hemde aynayla bakmak hemde parmakla ugrasmak yapamıyorum offben napcam yaa gitgide kötü oluyorum herkes soruyor bıktım artık
kızlar tedavi ücretleri cok derken ne kadar mesela ? birde hangi üyeler gitmişti ve cözüm alabilmişlermiydi
zaten borcla evlendik cok pahalıysa gidemem ya
Çok sağol.Dediğim gibi ben en son aparatı da yaptım.Kasılmam neredeyse hiç yok ama içerde yanmalarım oluyordu.Doktor egzersizlerde tahriş etmişşsin demişti.Onun dediği gibi yapmaya çalışıyorum ama yinede tahriş ediyorum demekki.Senin de öyle bir sorunun oldu mu hiç.Şu anda regl dönemindeyim.Bitince deneme yapıcam inş.Hala tereddütlerim korkum var.Saygın beyle konuşunca rahatlıyorum ama böyle araya zaman girince yine aynı korkum başlıyo.
Merhaba saygın beyin ismini duyunca yazmak istedim.Bende kendisinde tedavi oluyorum.En son aşamayı da geçtim.Ama araya regl girdi henüz deneme yapamadım.Bütün aparatları yapmama rağmen yine de aklımda ya olmazsa düşüncesi var.Sen yendin mi?Yendiysen birkaç şey sormak istiyorum.
cnm özelden msj atarmısın dr nasıl davranıyo
ilk zamandan bu yana neler yaptın fiyat asagı yukarı nedir:?seans seansmı oluyo bilgilendirirsen memnun olurum baska carem kalmadı
oldu canım tahrişte oldu mantarda oldu.sanırım fito krem kullanıyosun.kasman yoksa işin iyice kolay bu aparatlar p...sten daha zor canım inan p...s cok kolay kalıyo o yüzden hiç korkma ypamıycam diye.regl biter bitmez çok kolay oluyo bence o günleri kaçrma hiç anlamıycaksın bilee.
kızlar 10 adımda vajinismu cem keçe alın okuyun gercekten cok faydalı rahatlatıcı bılgıler vr 30 tl fıyatı ben bu kıtap sayesınde yendım ztn bır terapıyı kıtaba yazmıslr okudukca raahatlatıyr
siz nasıl buldunuz o dr u ? ilk gittiğinzden bu yana gelişme varmı banada bilgi verirmisinz ?
Senin en son aparatta tamamen bitmiş miydi kasılmaların?
bitmemıştı canım sanırım ben çok ileri vakaydım saygın bey iyi buluyodu gerçı gelişmelerı ama ben yendikten sonra bile ilk girişte uzun zmaan kendimi kastım her zaman olmasa bile çogu zaman böyleydım. buna ragmen p...s ilk denemede çok kolay olmuştu egzerszle esnemeler sayesinde sanırım.tabi ilk baştaki kadar kasmıyodum son aşamalarda.ilklerinde bacak titremeleri yön bulamamalar sonra tecrübeyle aştım
tm canım hemen yzıyorum özelden
Evet aynı şekilde şu yön bulma sorunu bende de var.Ne zaman tedavi oldun sen? ve ne kadar sürdü?ben baya uzattım gibi geliyo.Bide ilk deneme için herhangi bir tavsiyen var mı?Kusura bakma çok şey sordum ama anlarsın işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?