- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.381
Çok sağol.Dediğim gibi ben en son aparatı da yaptım.Kasılmam neredeyse hiç yok ama içerde yanmalarım oluyordu.Doktor egzersizlerde tahriş etmişşsin demişti.Onun dediği gibi yapmaya çalışıyorum ama yinede tahriş ediyorum demekki.Senin de öyle bir sorunun oldu mu hiç.Şu anda regl dönemindeyim.Bitince deneme yapıcam inş.Hala tereddütlerim korkum var.Saygın beyle konuşunca rahatlıyorum ama böyle araya zaman girince yine aynı korkum başlıyo.
Merhaba saygın beyin ismini duyunca yazmak istedim.Bende kendisinde tedavi oluyorum.En son aşamayı da geçtim.Ama araya regl girdi henüz deneme yapamadım.Bütün aparatları yapmama rağmen yine de aklımda ya olmazsa düşüncesi var.Sen yendin mi?Yendiysen birkaç şey sormak istiyorum.
cnm özelden msj atarmısın dr nasıl davranıyo
ilk zamandan bu yana neler yaptın fiyat asagı yukarı nedir:?seans seansmı oluyo bilgilendirirsen memnun olurum baska carem kalmadı
oldu canım tahrişte oldu mantarda oldu.sanırım fito krem kullanıyosun.kasman yoksa işin iyice kolay bu aparatlar p...sten daha zor canım inan p...s cok kolay kalıyo o yüzden hiç korkma ypamıycam diye.regl biter bitmez çok kolay oluyo bence o günleri kaçrma hiç anlamıycaksın bilee.
kızlar 10 adımda vajinismu cem keçe alın okuyun gercekten cok faydalı rahatlatıcı bılgıler vr 30 tl fıyatı ben bu kıtap sayesınde yendım ztn bır terapıyı kıtaba yazmıslr okudukca raahatlatıyr
siz nasıl buldunuz o dr u ? ilk gittiğinzden bu yana gelişme varmı banada bilgi verirmisinz ?
Senin en son aparatta tamamen bitmiş miydi kasılmaların?
bitmemıştı canım sanırım ben çok ileri vakaydım saygın bey iyi buluyodu gerçı gelişmelerı ama ben yendikten sonra bile ilk girişte uzun zmaan kendimi kastım her zaman olmasa bile çogu zaman böyleydım. buna ragmen p...s ilk denemede çok kolay olmuştu egzerszle esnemeler sayesinde sanırım.tabi ilk baştaki kadar kasmıyodum son aşamalarda.ilklerinde bacak titremeleri yön bulamamalar sonra tecrübeyle aştım
tm canım hemen yzıyorum özelden
Evet aynı şekilde şu yön bulma sorunu bende de var.Ne zaman tedavi oldun sen? ve ne kadar sürdü?ben baya uzattım gibi geliyo.Bide ilk deneme için herhangi bir tavsiyen var mı?Kusura bakma çok şey sordum ama anlarsın işte....
teşekkür ederim cnm msj aldım yeni üyeym ya cvp veremedm. valla cok pahalı geldi bana. ama iyileşmene sevindm degmiş verdiğin para umut adlı üyeyi bulamadım ama yeşim yerçok adlı dr u incelicem bakalım bi yerlerden baslamak lazım cunkuu ister istemez eşler arasında görülmeyen sorunlar cıkıyo ve herkese yalandan güler yüzlü davranmak cok kötü hisettiriyo
sor tabi canım.benimde uzun sürmüştü idrar yolllarını tahrişten mantar flaan derken sorunlarım oldu uzadı ama olsun ilk denemedede cok kolay oldu.ben yeneli 6-7ay oldu canım.ilk denemeyı hemen regl sonrası yap o dönem cok rahat oluyo.birde aparatla yapıp hemen peşıne p..s dene oyle kolay olcakki şaşırcaksın bumuymuş diyeceksin emin ol anlamıycaksın bileee.
Umarım sorunsuz ve kolay bir şekilde atlatırım bende.Yardımların için çok sağol.
yeşim yerçok dr hnma tedavi olan ve memnun kalan cözüm alan fiyat aralıgıyla birlikte beni aydınlatabilirmi ?????
fiyat pahalı haklısın canım sen bence yeni başladın biraz uğraş baktın yapamıyosun o zamn doktor düşün umut bugunlerde görunmuyo girince görur oda sana bilgi verir.inşallah en kısa sürede yenersin
bahsettıgın doktora gıtmedım ama gecen sene arayıp gorusmustum 2000 tl ıstıyordu
onun yontemı ıle cogumuz yendık yanı doktora gıtmeden paramız cebımızde kaldı ...
Kulak çöpü ya da mum fark etmez önemli olan oraya birşeylerin girmesi ben de kulak çöpüyle başladım sonra muma geçtim kalınlaştırarak devam ediyorum ama çok yavaş gidiyorum bazı arkadaşlar 2 haftada hallediyor ben temmuzdan beri ara vere vere egzersiz yapmaya çalışıyorum evliliğim 2 yılı geçti çevremdeki herkes hamile yaşıtlarım ikincileri yapıyor o kadar moralim bozuluyor ki sahte gülüşlerde bulunmaktan çok yoruldum bir de demiyorlar mı sıra sende diye iyice bunalıyorum her egzersizden sonra eğer iyi olursa o kadar seviniyorum ki demek ki eşimle yapsam havalara uçucam kimbilir nasıl bir mutluluktur ya inşallah Allahım hepimize bu mutluluğu nasip eder bazı günler çok iyi yapıyorum bazen itiyorum girmiyor aparat kalınlaştıkça gözümde büyüyor ama yaptıkça da güvenim geliyor inşallah hepimiz çözeriz kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?