Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar tedavi ücretleri cok derken ne kadar mesela ? birde hangi üyeler gitmişti ve cözüm alabilmişlermiydi
zaten borcla evlendik cok pahalıysa gidemem ya

yendim canım baya oldu .sora tabi ne sormak ıstıyosan elimden geldiğince cevap veririm

Çok sağol.Dediğim gibi ben en son aparatı da yaptım.Kasılmam neredeyse hiç yok ama içerde yanmalarım oluyordu.Doktor egzersizlerde tahriş etmişşsin demişti.Onun dediği gibi yapmaya çalışıyorum ama yinede tahriş ediyorum demekki.Senin de öyle bir sorunun oldu mu hiç.Şu anda regl dönemindeyim.Bitince deneme yapıcam inş.Hala tereddütlerim korkum var.Saygın beyle konuşunca rahatlıyorum ama böyle araya zaman girince yine aynı korkum başlıyo.

ya benım yumurtlama gunum nezaman agelıyokııı 25 eylulde oldummm sen nasıl hesaplıyosun sanırsam 11 ekım galıbaaa . ama gecen ayda 27 agustısta oldum regl

bildiğim kadarıyla adet olcağın tarihden 14 gün önce oluyo canım düzenli adet gören bir kadın için.mesela 28 günde bir adet görüyosan28-14 bu ay ben kendimin hiç hesaplamadım.

cnm özelden msj atarmısın dr nasıl davranıyo
ilk zamandan bu yana neler yaptın fiyat asagı yukarı nedir:?seans seansmı oluyo bilgilendirirsen memnun olurum baska carem kalmadı

bol bol bebek yagı sür önce eşin parmagı ıle genısletsın sonra deneyınn emınım daha kolay olucak kendını kastıgın ıcın acı duyabılırsn o esnada derın derın nefes al sonra esın ılerlesn ıkınırsan acılma oluyr kasların gevsıyr ama dedıgım gıbı önce esın parmakla yapsın alıstırsın kuruma psıkolojık alısaana kadr yag jel vs.. kullan umudunu yıtırme sakınn bende 7 ay bekledım:) doktrsz gerceklestı

kızlar tedavi ücretleri cok derken ne kadar mesela ? birde hangi üyeler gitmişti ve cözüm alabilmişlermiydi
zaten borcla evlendik cok pahalıysa gidemem ya

Ben saygın beye gidiyorum.Ve tedavim bitmek üzere.Ben çok memnunum.İnsanı çok iyi motive ediyo.Eğer tek başına egzersiz yapabiliyorsan devam et.Ben egzersiz denilince bile bayılcak gibi oluyordum.O yüzden bir desteğe ihtiyacım vardı.Tedavi ücreti 2000-4000 arası tabi bu senin sorununun derecesine bağlı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

oldu canım tahrişte oldu mantarda oldu.sanırım fito krem kullanıyosun.kasman yoksa işin iyice kolay bu aparatlar p...sten daha zor canım inan p...s cok kolay kalıyo o yüzden hiç korkma ypamıycam diye.regl biter bitmez çok kolay oluyo bence o günleri kaçrma hiç anlamıycaksın bilee.

siz nasıl buldunuz o dr u ? ilk gittiğinzden bu yana gelişme varmı banada bilgi verirmisinz ?

Senin en son aparatta tamamen bitmiş miydi kasılmaların?

kızlar 10 adımda vajinismu cem keçe alın okuyun gercekten cok faydalı rahatlatıcı bılgıler vr 30 tl fıyatı ben bu kıtap sayesınde yendım ztn bır terapıyı kıtaba yazmıslr okudukca raahatlatıyr

gene egzersizlermi var cnm ;? içeriğinde neler var ya denemediğimiz sey kalmadı oy oyyy

Senin en son aparatta tamamen bitmiş miydi kasılmaların?

bitmemıştı canım sanırım ben çok ileri vakaydım saygın bey iyi buluyodu gerçı gelişmelerı ama ben yendikten sonra bile ilk girişte uzun zmaan kendimi kastım her zaman olmasa bile çogu zaman böyleydım. buna ragmen p...s ilk denemede çok kolay olmuştu egzerszle esnemeler sayesinde sanırım.tabi ilk baştaki kadar kasmıyodum son aşamalarda.ilklerinde bacak titremeleri yön bulamamalar sonra tecrübeyle aştım

Evet aynı şekilde şu yön bulma sorunu bende de var.Ne zaman tedavi oldun sen? ve ne kadar sürdü?ben baya uzattım gibi geliyo.Bide ilk deneme için herhangi bir tavsiyen var mı?Kusura bakma çok şey sordum ama anlarsın işte....

tm canım hemen yzıyorum özelden

teşekkür ederim cnm msj aldım yeni üyeym ya cvp veremedm. valla cok pahalı geldi bana. ama iyileşmene sevindm degmiş verdiğin para umut adlı üyeyi bulamadım ama yeşim yerçok adlı dr u incelicem bakalım bi yerlerden baslamak lazım cunkuu ister istemez eşler arasında görülmeyen sorunlar cıkıyo ve herkese yalandan güler yüzlü davranmak cok kötü hisettiriyo

yeşim yerçok dr hnma tedavi olan ve memnun kalan cözüm alan fiyat aralıgıyla birlikte beni aydınlatabilirmi ?????

sor tabi canım.benimde uzun sürmüştü idrar yolllarını tahrişten mantar flaan derken sorunlarım oldu uzadı ama olsun ilk denemedede cok kolay oldu.ben yeneli 6-7ay oldu canım.ilk denemeyı hemen regl sonrası yap o dönem cok rahat oluyo.birde aparatla yapıp hemen peşıne p..s dene oyle kolay olcakki şaşırcaksın bumuymuş diyeceksin emin ol anlamıycaksın bileee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…