- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.781
o zaman tırnakları kısaltıp egzarsizlere başlayım ben
birde doktor emla diye bir uyuşturucu krem yazdı ama bugün alcam etkisi nasıl olcak acaba .
merhaba kızlar lafa balıklama dalmış olucam kusura bakmayın.emla çok fazla yakıyor ve fıyatı da 56 lıra gıbı bişeydi.onun yerine isterseniz anestol kullanın derim fiyatı 2.5 liraydı galiba.gerçi anestezik kremlere hep karşıyım ama cesaret vermesi açısından kullanmak istiyorsanız karar sizin tabiiki de.jel olarak okey ve durexi denedim şimdi ultrason jeli kullanıyorum 1lt si 4 lira hem ucuz hem de miktarı çok egzersizde çok kullanılıyor bu yüzden okadar paralar vermeyin derim bunu da medikallerden alabilirsiniz.unutmadan anestezik krem kullandığınızda eş denemesi yapacaksınız eşiniz prez. kullansın yoksa kremden o da etkilenir.
Ben de bu jeli alarak pahalı olduğunu, ultrason jeli olup olmadığını sordum. Bu jeller vajiye özel olarak hazırlanıp, vajinin ph dengesini düzenlediğinden, mikrop ya da mantar gibi hastalık kapma riskini azaltıyormuş ama diğer jellerde bu yokmuş. Makatımda problem vardı (basur gibi bir şey) ve tuvalete çıkarken acı hissettiğimden anestol kullanıyordum ama anestol da yanma yapıyor ve akışkanlığı diğer jeller gibi olmaz sanırım:26::44:
veeeee artıkkkkk bende gelinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:122: :122: :122:
evet canım anestol de yakıyor ama daha az yakıyor sanki,:26:zaten emladan farkı daha kısa süre etkili olması,emlada 1-2 saat kadar etki sürüyor.su bazlı jellerin vajiye bir zararı yok diye biliyorum ama tabi mikrop kapma eğilimi varsa daha dikkat edilmeli.ben o dediklerinizin hepsini denediğim için boşuna okadar para vermeyin diye yardımcı olmak istemiştim seçim sizin tabiiki
ahh kızlar benim başıma öyle tuaf şeyler geldiki vajunusmus + bebek + düşük + tekrar ilişki zorluğu hangisi anlatsam bilmiyorum 9 eylülde evlendim ilk ilişkimizi denedik zarı yırttık ama zardan sonra devam edelimö derken ortalarda bastım çığlığı çık diye bağırışım vardı anlatamam çok şaşırdım o şekil acımasına o an titreme ağlama herşey tuttu beni sağolsun eşim sakinleştirmeye çalıştı çok iyi davrandı üzerime gelmedi sonra bidaha denedik tabi ıslaklık çok var ucu giriyor ama daha fazla gidemiyorduk herneyse o önden gelen sıvıyla ben hamilekalmışım meğer bunu öğrendiğimizde gül gül ölmüştük o işi tam yapamadan bebekmi geliyor şimdi diye şaşkınlıklar içinde kalmıştık neyse o günlerde birdaha denemedik zaten daha yeni 1 ay oldu evleneli ilk denemede nasıl hamile kaldıysam halen inanamıyorum.. sonrasında 5 ekimde geçen cuma günü şiddetli kasık ağrıları başladı ve tuvalette bir parça düşürdüm ardından bi parça daha kan pıhtıları vs gelmeye başladı şok oldum bebeğimi düşürüyordum doktora gittim ve beni o korkunç masaya yatırdı ben daha eşimle tam ilişkiye giremeddiğimi anlatmadım karnımdan bakıcak sandım daha eşimle bu işi halledemeden doktor vajinama kocaman bişeyi hızlıca bi soktu inanılmaz bi çığlık attım beklemiyordum sağ bacağım havaya zığladı resmen ve o kocaman şey rahimdeydi alttan ultrason muayenesi oluyordum inanın şok oldum içimdeydi eşimle yapamadığımız şeyi doktor yaptı evet canım çok acıdı inkar etmiyorum ama en azından birşeyin içime girebileceğine inandım rahatladım ve düşük sonrası daha kanamam bitmesi bitsin inş. artık gereğiyle bu işi yapabiliriz diye umuyorum inş. olur hepinizin Allah yardımcısı olsun...
Selam kizlar buara giremiyorm pek .bi sorum olacak gecen ay eylulun4unde adet olmustum bu ay da 7ekimde yani iki gun once adet gordm gelecek ayin kacinda olucam ben simdi ???
veeeee artıkkkkk bende gelinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:122: :122: :122:
tebrık ederım . cok kısa surede aştın. herkese ornek olmanı dılerım ve burdakı arkadasların hastalıgı yenmek ıcın en guzel ve en etkılı cozum oldugunu anlıyoruz bu sayede.
gozunaydın. mutlulugun daım olsun.
kızlar bi kaç gündür egzersizime ara vermiştim oh bugün misler gibi ağdamıda yaptırdım oh tertemizim :) belkide bu akşam bitiririm bu olayı inşallah :) ama neden bilmiyorum kendimi çok gergin hissediyorum şimdi melisa çayımı içiyorum belki eve gidene kadar sakinleşirim :) allahım sen yardımcımız ol ...
çok teşekkür ederim zaten bu sorunu yaşayanlar olduğunu bu sayfadan öğrendim. egzersiz yapılabileceğini okudum buradan ama bir kere girişimde bulunmaya kalktım sadece aynayla vajinamın içine bakmaya çalıştım 1kaç saniye yapabildim parmağımı değdirdim o kadar. beceremem gibi geliyor. egzersiz için jel mi almak gerekiyor eczaneden doktor reçetesiz alınabilir değil micanım
Ohh ohh Ne güzeel. Çok güzel olur bugün bu işi bitirsen keşke tatlım. Gerginlik Normaldir Takma kafanaa. Ve Şunuda Unutmaa Eğer gerçekten istersen bu işi bitirmeyi bitirirsin. Herşey Kafada başlarr tatlım..Allah yardımcın olsunn.
Ben bu durumun bende psikolojik olarak bir şeyler götürdüğünü düşünmüyordum bugüne kadar. Eşimle ev işi konusunda pek anlaşamıyoruz o çok titiz çıktı ben de bekarlıktan kalma alışkanlarımdan henüz kurtulamadım. Evi bir günde pırıl pırıl yapamıyorum. Bu ara annemler taşındı onlara yardıma gidiyorum, ablam öğretmen oldu başka şehre atandı onu getirip götürüyorum şoförlüğünü yapıyorum. Eşimin annesi de çok alıngan aramasam aramıyor der ağlar alınır, onlar bizde kalırken geç kalkıyordum hiç sorun yapmıyor gibi görünüyorlardı meğers sorun yapıyorlarmış biz kalkalıkm kahvaltımızı yapalım o sonra yapsın gerekirse aç aç beklemeyelim falan demiş. Şimdi bunları niye anlattım. Annemlere yardıma gitsem eşim evin işi yarım kalıyor evin işini bitir öyle git nereye gideceksen diyor, annemlere yardım etmesem evimde iş yapsam annem bize yardıma gelmiyorsun, hiç aramıyorsun bir şeye ihtiyacaınız var mı demiyorsun unuttun bizi diye sitem ediyor, eşimin annesi de aramasam marasam işte şu sebeplerden dolayı alınıp ağlıyor. Vajinismustan mıdır nedir artık kimseye yetemiyorum gibi geliyor. Hiç kimseyi mutlu edemiyorum. Birini etmeye kalksam diğeri alınıyor. Ortada kalmış gibi hissediyorum
nasilsiniz gremiorum misafirden dolayi....turguaazz yesim hanima gitti bugun henuz haber alamadim dualarinizi eksik etmeyin....hepinizi optum hatunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?