Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebriklerrrr darısı başımıza inşallahhhhh :) ay ay bende istiyorum gelin olmak yaaaaa tam 1 yıl 1 hafta oluyo öffff

Ohh ohh Ne güzeel. Çok güzel olur bugün bu işi bitirsen keşke tatlım. Gerginlik Normaldir Takma kafanaa. Ve Şunuda Unutmaa Eğer gerçekten istersen bu işi bitirmeyi bitirirsin. Herşey Kafada başlarr tatlım.. Allah yardımcın olsunn.

Canım nickinden belli zaten sen de anlatamayanlardansın...öncelikle hoş geldin...ben de daha 1 aydır üyeyim buraya...inan çok iyi motive oluyorsun burada...herkes destek oluyor birbirine...tanıdıklarına anlatsan daha beter köstek olurlar, üzülürsün...bak hem kocanda anlayışlıymış seni çok seviyormuş madem, sen derdini bu siteden başka yerde paylaşma istersen...ama sana naçisane tavsiyem öncelikle bir jinekoloğa anatomik veya fizyolojik bir sıkıntı olmadığını teyid ettirmek için görünmelisin bence...eğer ki yoksa (umarım yoktur) sonrasında yavaş da ilerlesen egzersizlere başla...bak benim 7 ay olacak neredeyse evleneli ve daha yeni kendimi ikna edip de egzersizlere başladım ve inan senin gibi yapamam edemem dokunamam iğrenç falan diyordum...şimdi ise 10-12 cm aparatla çalışabiliyorum çok vaktim olmasa da...dediğim gibi önce geç aynanın karşısına aç bacaklarını incele dokunmaya çalış...psikoloğum egzersizden önce klitorisine ve vaji girişinin çevresine bebe yağıyla masaj yap demişti, ben onu şutladım gerçi de tavsiyesi olumlu ama denedim yani...sen de sadece bunları yap başlangıçta...rahatlatan bir müzik eşliğinde olabilir...önce oraya dokunmanın kötü birşey olmadığını anla...incele iyice, kendini tanı...sonra gene ayna karşısında ıkınarak açılan deliği gör, yerini öğren...sonra da egzersizlere başlayacağın zaman buradan sor hepimiz yardımcı olmaya çalışırız...tabi bu söylediklerimi 1 günde yapmak zorunda değilsin...sindire sindire, kendini telkin ede ede birkaç güne yay...ama benim gibi fazla oyalanma, erteleme...sonra pişman oluyorsun...benim eşim de hep anlayışlıydı hiç zorlamadı ben erteledikçe erteledim ...destek de olmuyordu ,hep surat astı...hala tek başıma savaşıyorum bu illetle...sen kendinin eş konusunda ne kadar şanslı olduğunu anla ve daha bir şevkle egzersizlerini yap diye anlatıyorum...korktuğun gibi değil inan...sonuçta vajinanın görevi adet görmek, ilişkiye girmek ve çocuk doğurmaktır...bunları unutma...son derece doğal birşey yapacağına kendini inandır...

canım bendeki gerginlik olcak bitecek gerginliği değil. ben kayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyorum onun gerginliği var bende . hep yaptıkları söyledikleri aklıma geliyor deli oluyorum. zaten ben doktorada gittim vajinismusum diye 2 ay tedavi gördüm doktorum sen vajinismus değilsin senin olayın aile problemleri yüzünden eşini isteyip istemekte demişti. ben mumla 12-13 cm hiç tereddütsüz yapıyorum. 1 yıllık evliyim ilk zamanlar kadar alt katı kafama takmıyorum onları sallamamaya çalışıyorum ama bitsin bu işkence artık ...

canım öncelikle şu bir gerçek ki hayatta herkes kendisi için vardır, ne kadar ki annemiz doğurmuş olsa da yalnız gelmedik mi dünyaya...ya da evlenemeyedebilirdik, yalnız yaşıyor da olabilirdik...o yüzden ne eşine ne annenlere ne de başkalrına öncelik tanıma hayatında...ha kırıcı da olma ama herkesi memnun etmeye de çalışma...anladığım kadarıyla annenler sorununu biliyorlar...sana anlayışlı davranmaları gerektiğini onlara güzelce anlatabilirsin, belki de beklediğin tepkiyi vermezler...eşine de evde herşeyi tek başına pırıl pırıl yapamayacağını güzelce anlat...herkesle iyi geçin ama öncelikle kendini düşün bence...insanları mutlu etmeye çabaladıkça daha fazlasını bekliyorlar...memnun edemiyosun zaten ......kendine ve egzersizlerine herkesten ve herşeyden daha fazla ve öncelikli sırada zaman ayırmalısın...

Nasilsiniz gremiorum misafirden dolayi....turguaazz yesim hanima gitti bugun henuz haber alamadim dualarinizi eksik etmeyin....hepinizi optum hatunlar...

meraba kızlar ben bişey sorucam ben dün tek başıma sanki benim altta olduğum poz. gbi yattım bacakları açtım ve ıkındım bakıym ıkınınca nasıl oluyor diye ama emin olun ancak bi kulak pamuğunun o bile çok zorlayarak yani girebileceği bi delik var yaa p..s nasıl girecek acaba diyorum benim vaji normalden darmı siz aynayla ilk baktığınızdaki genişliği nasıldı çok moralim bozuldu,çömelerek aynayla baktığmda daha büyük görünüyo sanki

aynı ben yaaaaben de burası merrcimek tanesi kadar burdan p...s geçemez yırtılır diyordumşimdi gördüğün gibi gülüyorum halime.canım orası lastik gibi esniyor ve sonra eski haline dönüyor.bacaklarını ne kadar açarsan ve ıkınırsan okadar açılıyor. p..s girdiğinde onu alacak kadar açılıyor sonra yine ufacık oluyor.düşünsene yaradılışı...ordan çocuk bile çıkıyor hep öyle düşün.sanırım henüz aparat ya da parmak denemesi yapmadın yoksa ne demek istediğimi anlardınsana şukadarını söylüyorum oraya birşey girebildiğini gördüğün ve kabul ettiğin zaman bu iş bitmiştir

kızlar bugun kadın doguma gıtıım muayene oldum.yarın amelayata giricem. vajınal siğil varmış bende yakmaları gerekıyomuş bi ay eş denemsi yapamıcakmışım (( herşey allahtan aman siz dikkat edin en ufak bişiyde gösterın doktora sivilce sanıpta geçiktirmeyın benımkıde geçikmedi allahtan şükür herkes kendıneeçok iyi baksın azimle devam edin yapıcaksınız ınnaıyorum buaya geldıysenız yenıeksınız he bıde doktor benım kızlık zarım esnek oldugunu söyledi.buna sevınıyorum eş denmeelrım olumlu yani :) bb

çok geçmiş olsun canımsana bişey olmasında isterse 1 yıl ara ver desinler.herşey yoluna girer allahın izniyle.kendine dikkat et,bizi habersiz bırakma

tabiki Allahın hikmeti var bu işte acaba herkesinki mi böyle yoksa bende mi sorun var diye düşündüm doktora gitmek de istemiyorum hem utanıyorum birine göstermekten hem de küçük bi şehirde yaşıyorum bi doktora gtsem bin tane tanıdık görücem

12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda

Son düzenleme:
Bu arada ilişki sırasında zevk almadım, tek hissettiğim wc baskısı gibi bir baskıydı bu normal mi? Ve bu geçecek mi hep böyle mi hissedeceğim yoksa:26: Çok mutluyummmmmmmmmmmm Egzersiz yapan arkadaşlar nolur korkmayın 4 gün egzersiz yaptım sonunda bende başardım ohhh beeee

QUOTE=cadikedi;26858825]12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda [/QUOTE]

: canım tebrıklerrrrr cok mutlu oldummmm

Cnm bende dün mutlu sona kavuşmuştum.Bugün 2. denememi yaptım dediğin gibi şimdilik zevk yok ama onu da başarırız biz

12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda

çok tebrik ediyorum canım çok sevindim:))) idrar hissinin gelmesi çok normal zamanla o da geçecek inşallah.benim de öyle olmuştu.zevk meselesi de dediğin gibi. şu an vajiyi yendiğine sevin zevk zamanla oturacaktır sadece olacak mı diye düşünme o anda zaten başardın artık yapacaksın gerisini de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…