Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

meraba kızlar ben bişey sorucam ben dün tek başıma sanki benim altta olduğum poz. gbi yattım bacakları açtım ve ıkındım bakıym ıkınınca nasıl oluyor diye ama emin olun ancak bi kulak pamuğunun o bile çok zorlayarak yani girebileceği bi delik var yaa p..s nasıl girecek acaba diyorum benim vaji normalden darmı siz aynayla ilk baktığınızdaki genişliği nasıldı çok moralim bozuldu,çömelerek aynayla baktığmda daha büyük görünüyo sanki

aynı ben yaaaaben de burası merrcimek tanesi kadar burdan p...s geçemez yırtılır diyordumşimdi gördüğün gibi gülüyorum halime.canım orası lastik gibi esniyor ve sonra eski haline dönüyor.bacaklarını ne kadar açarsan ve ıkınırsan okadar açılıyor. p..s girdiğinde onu alacak kadar açılıyor sonra yine ufacık oluyor.düşünsene yaradılışı...ordan çocuk bile çıkıyor hep öyle düşün.sanırım henüz aparat ya da parmak denemesi yapmadın yoksa ne demek istediğimi anlardınsana şukadarını söylüyorum oraya birşey girebildiğini gördüğün ve kabul ettiğin zaman bu iş bitmiştir

kızlar bugun kadın doguma gıtıım muayene oldum.yarın amelayata giricem. vajınal siğil varmış bende yakmaları gerekıyomuş bi ay eş denemsi yapamıcakmışım (( herşey allahtan aman siz dikkat edin en ufak bişiyde gösterın doktora sivilce sanıpta geçiktirmeyın benımkıde geçikmedi allahtan şükür herkes kendıneeçok iyi baksın azimle devam edin yapıcaksınız ınnaıyorum buaya geldıysenız yenıeksınız he bıde doktor benım kızlık zarım esnek oldugunu söyledi.buna sevınıyorum eş denmeelrım olumlu yani :) bb

çok geçmiş olsun canımsana bişey olmasında isterse 1 yıl ara ver desinler.herşey yoluna girer allahın izniyle.kendine dikkat et,bizi habersiz bırakma

tabiki Allahın hikmeti var bu işte acaba herkesinki mi böyle yoksa bende mi sorun var diye düşündüm doktora gitmek de istemiyorum hem utanıyorum birine göstermekten hem de küçük bi şehirde yaşıyorum bi doktora gtsem bin tane tanıdık görücem

12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda

Son düzenleme:
Bu arada ilişki sırasında zevk almadım, tek hissettiğim wc baskısı gibi bir baskıydı bu normal mi? Ve bu geçecek mi hep böyle mi hissedeceğim yoksa:26: Çok mutluyummmmmmmmmmmm Egzersiz yapan arkadaşlar nolur korkmayın 4 gün egzersiz yaptım sonunda bende başardım ohhh beeee

QUOTE=cadikedi;26858825]12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda [/QUOTE]

: canım tebrıklerrrrr cok mutlu oldummmm

Cnm bende dün mutlu sona kavuşmuştum.Bugün 2. denememi yaptım dediğin gibi şimdilik zevk yok ama onu da başarırız biz

12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda

çok tebrik ediyorum canım çok sevindim:))) idrar hissinin gelmesi çok normal zamanla o da geçecek inşallah.benim de öyle olmuştu.zevk meselesi de dediğin gibi. şu an vajiyi yendiğine sevin zevk zamanla oturacaktır sadece olacak mı diye düşünme o anda zaten başardın artık yapacaksın gerisini de...

Tebrikerrrrr kizlarr halaylarr size
:92::92::92::92::92::92::92::92:

idrar hissi ve baski cokk normal xamanla kalmiyoo hepimizde oldu simdi dikkat edin.ayaklari sicak tutun vee enfesion kapmayin pen.. Ve vaji temizligine ozen gosterin.... Bollll fikifikiligunlerr sizin olsun...

bu arada herkese mrb. yani bu saatte burada olanlara..:) psikolojim çok bozuk günlerdir foruma da bakmıyordum biraz dertleşip rahatlayayım dedim..
ben 4,5 ay önce falan başlamıştım egzersizlere moralim yerine gelmişti çünkü parmak egzersizi yapıp p..s denemesine geçmiştik.. sonra 2 ay falan ara verdim.hiç denemedik.. bikaç gün önce tekrar egzersize başladım çok gerilemişim moralim iyice bozuldu.. baştan başladım çok fazla yanma ve acıma oluyor.yine de zorla da olsa işaret parmağı birbuçuk boğum ve iki parmak 1 boğum yaptım..öylece kaldı daha da zorlamadım ve hiç hevesim kalmadı ne yapacağım bilmiyorum.
artık kurtulmak istiyorum ama hiç çabam yok. kendime kızıyorum sanki mucize olacak da kurtulacam...eşimi de üzüyorum...3 gündür falan hiç egzersiz yapmıyorum.. bahaneler buluyorum...kendi kendie kızıyorum bugün başlıcam yeneceğim diye ama yine egzersiz yapmıyorum...saçma biliyorum ama kurtulmak istiyorum bişey de yapmıyorum

kimse kalmamış ama ben yine de yazıp rahatlayayım:)
eşim çok anlayışlı bu konuda ama artık o da bunaldı..13 ay oldu evleneli..
hep bişeyler eksik..hiçbirşeydeb zevk almıyorum.yeme, içme, gezme hiçbirşey istemiyorum çevremdekilerle bile zoraki konuşuyorum. aklımda hep bu konu var .bunalımlardayım
eşimi çoooook seviyorum onun gözlerine baktığımda hep içim doluyor ağlamaklı oluyorum. artık onu mutlu etmek istiyorum..bunu aşabilirim çalışayım başaracağım diyorum ama sadece düşüncede kalıyor yine erteliyorum
neyse..
lütfeeen dua edin arkadaşlar. bitsin bu işkence....Allah hepimizin yardımcısı olsun...

çooooooooooookkkkkkkkkkkk sevindim senin Adınaaa...tebrikler hayırlı olsunnnnn.....

senden bi ricam dört günlük serüvenini paylaşırmısın nasıl başardın kısa sürede ....bende yenmek istiyorum !!!!LÜTTFEEENNN((

CANIMM BOZMA MORALİNİİ...bende aşamadım henüzz bazen oluyo başarısızlıklar ..ama geriye dönmüşümdür gibi bi düşünce bile aslında bizi geriye iten....aynı vajinismus gibi yaniiii...öyle düşünme insanın canı istemeyince zorla yapıo oyüzdende olmuyo cinsel birliktelik nasıl isteksiz olmazsa egzersizlerde öyle bence...umudunu katbetme aynı şeyler yaşayanlar başarmışlar bizde Allahın izniyle başarıcazz...

haklısın canım..
bendeki isteksizlik eşime de yansıyor.. o isteksiz olunca kızıyorum ama hakkım yok diyorum suç bende
kendimi iyice motive etmem gerek Allah'ım yardım et...
inş başarıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…