- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.801
tebrık ederım . cok kısa surede aştın. herkese ornek olmanı dılerım ve burdakı arkadasların hastalıgı yenmek ıcın en guzel ve en etkılı cozum oldugunu anlıyoruz bu sayede.
gozunaydın. mutlulugun daım olsun.
kızlar bi kaç gündür egzersizime ara vermiştim oh bugün misler gibi ağdamıda yaptırdım oh tertemizim :) belkide bu akşam bitiririm bu olayı inşallah :) ama neden bilmiyorum kendimi çok gergin hissediyorum şimdi melisa çayımı içiyorum belki eve gidene kadar sakinleşirim :) allahım sen yardımcımız ol ...
çok teşekkür ederim zaten bu sorunu yaşayanlar olduğunu bu sayfadan öğrendim. egzersiz yapılabileceğini okudum buradan ama bir kere girişimde bulunmaya kalktım sadece aynayla vajinamın içine bakmaya çalıştım 1kaç saniye yapabildim parmağımı değdirdim o kadar. beceremem gibi geliyor. egzersiz için jel mi almak gerekiyor eczaneden doktor reçetesiz alınabilir değil micanım
Ohh ohh Ne güzeel. Çok güzel olur bugün bu işi bitirsen keşke tatlım. Gerginlik Normaldir Takma kafanaa. Ve Şunuda Unutmaa Eğer gerçekten istersen bu işi bitirmeyi bitirirsin. Herşey Kafada başlarr tatlım..Allah yardımcın olsunn.
Ben bu durumun bende psikolojik olarak bir şeyler götürdüğünü düşünmüyordum bugüne kadar. Eşimle ev işi konusunda pek anlaşamıyoruz o çok titiz çıktı ben de bekarlıktan kalma alışkanlarımdan henüz kurtulamadım. Evi bir günde pırıl pırıl yapamıyorum. Bu ara annemler taşındı onlara yardıma gidiyorum, ablam öğretmen oldu başka şehre atandı onu getirip götürüyorum şoförlüğünü yapıyorum. Eşimin annesi de çok alıngan aramasam aramıyor der ağlar alınır, onlar bizde kalırken geç kalkıyordum hiç sorun yapmıyor gibi görünüyorlardı meğers sorun yapıyorlarmış biz kalkalıkm kahvaltımızı yapalım o sonra yapsın gerekirse aç aç beklemeyelim falan demiş. Şimdi bunları niye anlattım. Annemlere yardıma gitsem eşim evin işi yarım kalıyor evin işini bitir öyle git nereye gideceksen diyor, annemlere yardım etmesem evimde iş yapsam annem bize yardıma gelmiyorsun, hiç aramıyorsun bir şeye ihtiyacaınız var mı demiyorsun unuttun bizi diye sitem ediyor, eşimin annesi de aramasam marasam işte şu sebeplerden dolayı alınıp ağlıyor. Vajinismustan mıdır nedir artık kimseye yetemiyorum gibi geliyor. Hiç kimseyi mutlu edemiyorum. Birini etmeye kalksam diğeri alınıyor. Ortada kalmış gibi hissediyorum
nasilsiniz gremiorum misafirden dolayi....turguaazz yesim hanima gitti bugun henuz haber alamadim dualarinizi eksik etmeyin....hepinizi optum hatunlar...
meraba kızlar ben bişey sorucam ben dün tek başıma sanki benim altta olduğum poz. gbi yattım bacakları açtım ve ıkındım bakıym ıkınınca nasıl oluyor diye ama emin olun ancak bi kulak pamuğunun o bile çok zorlayarak yani girebileceği bi delik var yaa p..s nasıl girecek acaba diyorum benim vaji normalden darmı siz aynayla ilk baktığınızdaki genişliği nasıldı çok moralim bozuldu,çömelerek aynayla baktığmda daha büyük görünüyo sanki
kızlar bugun kadın doguma gıtıım muayene oldum.yarın amelayata giricem. vajınal siğil varmış bende yakmaları gerekıyomuş bi ay eş denemsi yapamıcakmışım(( herşey allahtan aman siz dikkat edin en ufak bişiyde gösterın doktora sivilce sanıpta geçiktirmeyın benımkıde geçikmedi allahtan şükür herkes kendıneeçok iyi baksın azimle devam edin yapıcaksınız ınnaıyorum buaya geldıysenız yenıeksınız he bıde doktor benım kızlık zarım esnek oldugunu söyledi.buna sevınıyorum eş denmeelrım olumlu yani :) bb
aynı ben yaaaaben de burası merrcimek tanesi kadar burdan p...s geçemez yırtılır diyordum şimdi gördüğün gibi gülüyorum halime.canım orası lastik gibi esniyor ve sonra eski haline dönüyor.bacaklarını ne kadar açarsan ve ıkınırsan okadar açılıyor. p..s girdiğinde onu alacak kadar açılıyor sonra yine ufacık oluyor.düşünsene yaradılışı...ordan çocuk bile çıkıyor hep öyle düşün.sanırım henüz aparat ya da parmak denemesi yapmadın yoksa ne demek istediğimi anlardın sana şukadarını söylüyorum oraya birşey girebildiğini gördüğün ve kabul ettiğin zaman bu iş bitmiştir
oleeeeeeeeeeeeey, gözünaydın tebrikleeeeeeeeeeeeeer
Bu arada ilişki sırasında zevk almadım, tek hissettiğim wc baskısı gibi bir baskıydı bu normal mi? Ve bu geçecek mi hep böyle mi hissedeceğim yoksa:26: Çok mutluyummmmmmmmmmmmEgzersiz yapan arkadaşlar nolur korkmayın 4 gün egzersiz yaptım sonunda bende başardım ohhh beeee
12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda
12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?