Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikerrrrr kizlarr halaylarr size
:92::92::92::92::92::92::92::92:

idrar hissi ve baski cokk normal xamanla kalmiyoo hepimizde oldu simdi dikkat edin.ayaklari sicak tutun vee enfesion kapmayin pen.. Ve vaji temizligine ozen gosterin.... Bollll fikifikiligunlerr sizin olsun...

bu arada herkese mrb. yani bu saatte burada olanlara..:) psikolojim çok bozuk günlerdir foruma da bakmıyordum biraz dertleşip rahatlayayım dedim..
ben 4,5 ay önce falan başlamıştım egzersizlere moralim yerine gelmişti çünkü parmak egzersizi yapıp p..s denemesine geçmiştik.. sonra 2 ay falan ara verdim.hiç denemedik.. bikaç gün önce tekrar egzersize başladım çok gerilemişim moralim iyice bozuldu.. baştan başladım çok fazla yanma ve acıma oluyor.yine de zorla da olsa işaret parmağı birbuçuk boğum ve iki parmak 1 boğum yaptım..öylece kaldı daha da zorlamadım ve hiç hevesim kalmadı ne yapacağım bilmiyorum.
artık kurtulmak istiyorum ama hiç çabam yok. kendime kızıyorum sanki mucize olacak da kurtulacam...eşimi de üzüyorum...3 gündür falan hiç egzersiz yapmıyorum.. bahaneler buluyorum...kendi kendie kızıyorum bugün başlıcam yeneceğim diye ama yine egzersiz yapmıyorum...saçma biliyorum ama kurtulmak istiyorum bişey de yapmıyorum

kimse kalmamış ama ben yine de yazıp rahatlayayım:)
eşim çok anlayışlı bu konuda ama artık o da bunaldı..13 ay oldu evleneli..
hep bişeyler eksik..hiçbirşeydeb zevk almıyorum.yeme, içme, gezme hiçbirşey istemiyorum çevremdekilerle bile zoraki konuşuyorum. aklımda hep bu konu var .bunalımlardayım
eşimi çoooook seviyorum onun gözlerine baktığımda hep içim doluyor ağlamaklı oluyorum. artık onu mutlu etmek istiyorum..bunu aşabilirim çalışayım başaracağım diyorum ama sadece düşüncede kalıyor yine erteliyorum
neyse..
lütfeeen dua edin arkadaşlar. bitsin bu işkence....Allah hepimizin yardımcısı olsun...

12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda

çooooooooooookkkkkkkkkkkk sevindim senin Adınaaa...tebrikler hayırlı olsunnnnn.....

senden bi ricam dört günlük serüvenini paylaşırmısın nasıl başardın kısa sürede ....bende yenmek istiyorum !!!!LÜTTFEEENNN((

CANIMM BOZMA MORALİNİİ...bende aşamadım henüzz bazen oluyo başarısızlıklar ..ama geriye dönmüşümdür gibi bi düşünce bile aslında bizi geriye iten....aynı vajinismus gibi yaniiii...öyle düşünme insanın canı istemeyince zorla yapıo oyüzdende olmuyo cinsel birliktelik nasıl isteksiz olmazsa egzersizlerde öyle bence...umudunu katbetme aynı şeyler yaşayanlar başarmışlar bizde Allahın izniyle başarıcazz...

haklısın canım..
bendeki isteksizlik eşime de yansıyor.. o isteksiz olunca kızıyorum ama hakkım yok diyorum suç bende
kendimi iyice motive etmem gerek Allah'ım yardım et...
inş başarıcaz...

12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda

İşte buuuuuuuu TEBRİKLERRRR:......................Haydin kıslarrrrr sıra sizde

Bence üzülmeyi bi kenara bırak, kendine güven sende yapacaksın, mümkünse buraya sürekli girmeye çalış inan çok etkisi oluyor gaza geliyorsun, egsersize başlayınca yaz, sorunun olunca yaz. Erteleme, bak sürekli egsersiz yapıp 4 günde yenen arkadaşlar var. Ben, taş çatlasın 1.5- 2 hafta yaptım, erteleme müsait olduğun an başla egsersize... İnan başaracaksın...En kısa zamanda başla ve bize rapor ver..

selam kızlar
regl dönemım yenı bitti rimeli kalınlastırıp denedim olmadı sonra bolca kremledim oldu :) tekrar rimeli içime alabildim.şimdi ne yapmalıyım çok uzadı artık hemen olsun istiyorum ne yapmalıyım sonraki aşama için düşüncelerinize ihtiyacm war ...

althea ve digerleri ya morelim cok bozuk...önceden basini aliyordum simdi yine dokundurmuyorum napcam ben bilmiyorum uf
Canm once sakin ol bende uzuldum simdi acaba esin seni korkutacak ani bi hareket mi yapti die dusunuyorm cunku bende yendikten sonra hicbeklemedigim bi anda bi hareket yapti icinde bagirarak.cikardm icimden sonrada alamamistim o gun.seninkide boyle biseymi acaba

hayir öyle bisey degil canim. benimki garibim ya o kötü davranmiyor cok sükür de, ben son 1 haftadir cok istekliydim bu isi bitirme konusunda, sonucta basindan biraz daha fazlasini basariyordum,sonrasi korku oldugu icin ilerlemiyordu.benim düsüncem hep basindan sonrasi aciyacak diyeydi. ama burdaki arkadaslar sagolsunlar aydinlattilar beni. o cesaretle cok heveslendim. fakat hep aksilik oldu, bir gün tartistik konusmadik, bigün misafir geldi, bigün hastaneye gittik falan bi seferde o dedi bosver sen hep yanimdasin bugun olmasi gerekmiyor dedi,bende istemedigini dusundum kaldi öyle.
dün aksam cok yorgundum ama o se... isteyince kiramadim. afedersin sürtündügü zaman artik aci hissettigimi fark ettim. bide benim ic dudaklarim disari sarkiyor. o yuzden de cok aciyor biliyorum...her neyse sonra deneyime giristik ama bacaklarimi acamadim. cok sasirdim,normalde de kasiyordum ama basariyordum basini almayi.
belki araya zaman girdi diye bilmiyorum cok üzülüyorum artik
yarin diyorum güzel bi masa güzel bi yatak hazirlayayim yavas yavas ilerleyeyim diyorum siz ne dusunuyorsunuz?

merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim çok uğraştım psikolağa gittim tedavi görmedim ama olmadı olmuyoda bu siteye yeni üye oldum ve okudukça yanlız olmadığımı anladım.. okudukça cok duygulandım.. bende olmadığı zaman ağlamaya başlıyorum sizde de oluyo mu?

Oooo Canım Maşallah bu ne hız böylee. Çook tebrik ederimm. Bundan Sonraa Herşeyin tadını çıkar. İdrarının Geliyo gibi olması çok normal bendede öyle olmuştu. Amaa Şuan eser Bile Yok. Bunların Hepsi Geçer Giderr. Halaylarr sana gelsinnn..

QUOTE=cadikedi;26858825]12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda

: canım tebrıklerrrrr cok mutlu oldummmm [/QUOTE]

canm cok sevindim darısı başımıza.. bende 9 aylık evliyim siteye yeni üye oldum kendimi yanlız hissediyodum değilmişim.. gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var birde bana tavsiyede bulunduğunuzda nerden görcem bilmiyorum yeni üye olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…