- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.821
Bu arada ilişki sırasında zevk almadım, tek hissettiğim wc baskısı gibi bir baskıydı bu normal mi? Ve bu geçecek mi hep böyle mi hissedeceğim yoksa:26: Çok mutluyummmmmmmmmmmmEgzersiz yapan arkadaşlar nolur korkmayın 4 gün egzersiz yaptım sonunda bende başardım ohhh beeee
12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda
bu arada herkese mrb. yani bu saatte burada olanlara..:) psikolojim çok bozuk günlerdir foruma da bakmıyordum biraz dertleşip rahatlayayım dedim..
ben 4,5 ay önce falan başlamıştım egzersizlere moralim yerine gelmişti çünkü parmak egzersizi yapıp p..s denemesine geçmiştik.. sonra 2 ay falan ara verdim.hiç denemedik.. bikaç gün önce tekrar egzersize başladım çok gerilemişim moralim iyice bozuldu.. baştan başladım çok fazla yanma ve acıma oluyor.yine de zorla da olsa işaret parmağı birbuçuk boğum ve iki parmak 1 boğum yaptım..öylece kaldı daha da zorlamadımve hiç hevesim kalmadı ne yapacağım bilmiyorum.
artık kurtulmak istiyorum ama hiç çabam yok. kendime kızıyorum sanki mucize olacak da kurtulacam...eşimi de üzüyorum...3 gündür falan hiç egzersiz yapmıyorum.. bahaneler buluyorum...kendi kendie kızıyorum bugün başlıcam yeneceğim diye ama yine egzersiz yapmıyorum...saçma biliyorum ama kurtulmak istiyorum bişey de yapmıyorum
CANIMM BOZMA MORALİNİİ...bende aşamadım henüzz bazen oluyo başarısızlıklar ..ama geriye dönmüşümdür gibi bi düşünce bile aslında bizi geriye iten....aynı vajinismus gibi yaniiii...öyle düşünme insanın canı istemeyince zorla yapıo oyüzdende olmuyo cinsel birliktelik nasıl isteksiz olmazsa egzersizlerde öyle bence...umudunu katbetme aynı şeyler yaşayanlar başarmışlar bizde Allahın izniyle başarıcazz...
12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda
bu arada herkese mrb. yani bu saatte burada olanlara..:) psikolojim çok bozuk günlerdir foruma da bakmıyordum biraz dertleşip rahatlayayım dedim..
ben 4,5 ay önce falan başlamıştım egzersizlere moralim yerine gelmişti çünkü parmak egzersizi yapıp p..s denemesine geçmiştik.. sonra 2 ay falan ara verdim.hiç denemedik.. bikaç gün önce tekrar egzersize başladım çok gerilemişim moralim iyice bozuldu.. baştan başladım çok fazla yanma ve acıma oluyor.yine de zorla da olsa işaret parmağı birbuçuk boğum ve iki parmak 1 boğum yaptım..öylece kaldı daha da zorlamadımve hiç hevesim kalmadı ne yapacağım bilmiyorum.
artık kurtulmak istiyorum ama hiç çabam yok. kendime kızıyorum sanki mucize olacak da kurtulacam...eşimi de üzüyorum...3 gündür falan hiç egzersiz yapmıyorum.. bahaneler buluyorum...kendi kendie kızıyorum bugün başlıcam yeneceğim diye ama yine egzersiz yapmıyorum...saçma biliyorum ama kurtulmak istiyorum bişey de yapmıyorum
Canm once sakin ol bende uzuldum simdi acaba esin seni korkutacak ani bi hareket mi yapti die dusunuyorm cunku bende yendikten sonra hicbeklemedigim bi anda bi hareket yapti icinde bagirarak.cikardm icimden sonrada alamamistim o gun.seninkide boyle biseymi acabaalthea ve digerleri ya morelim cok bozuk...önceden basini aliyordum simdi yine dokundurmuyorum napcam ben bilmiyorum uf
Canm once sakin ol bende uzuldum simdi acaba esin seni korkutacak ani bi hareket mi yapti die dusunuyorm cunku bende yendikten sonra hicbeklemedigim bi anda bi hareket yapti icinde bagirarak.cikardm icimden sonrada alamamistim o gun.seninkide boyle biseymi acaba
QUOTE=cadikedi;26858825]12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?