- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.981
bakalım ben nasıl yencem bu durumu.
anestol aldım ama eşim şehirdışında 2 gün sonra gelince bakalım durumumuz ne olacak.sürüp denicem bu sefer kremi inşallah faydasınız görürüm ya...
bakalım ben nasıl yencem bu durumu.
anestol aldım ama eşim şehirdışında 2 gün sonra gelince bakalım durumumuz ne olacak.sürüp denicem bu sefer kremi inşallah faydasınız görürüm ya...
Ecrinnnnnnn. Yine Ortalarda Görünmüyosunn !! Ne yaptın bakimm ?? Egzersizler nasıl gidiyoo ?? Gell Hemen Raporr Verr
Sevgili Arkadaşlar,
Ben kısaca hikayemi anlatıp bu durumda olan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum... Önceden de bahsettiğim gibi 1 buçuk aylık evliyim. Zaten ilk talihsizlik düğün günümde buldu beniTam düğün gün sabahı regli yani adet aldum Bir hafta bu şekilde geçti. Aslı bu daha iyi olur diye düşünüyordum, hem alışmış olurum diyordum.Ama olmadı... Neyse benim adet dönemim bitti ve birlikte olmanın zamanı gelmişti. İkimiz de istiyorduk ama tam birleşme anında olan oluyordu.Bacaklarım ve vajinam kasılıyordu. Başlarda bunun sebebini strese bağlıyorduk. Evet stres vardı ama ilk gece stresi değildi tabiki Ben gerçekten de korkuyordum. sebebini de bilmiyordum.. Belki de birlikte olursak vajinama bişey olacak die... Ama biraz araştırma yaptım, çünkü böylle devam etmesi imkansızdı.Allah eşimden razı olsun çok anlayışlı davrandı. Doktora gitmeye karar vrmiştik artık. Ama bu site sayesinde gerek kalmadı:):) Egzersizleri yapmaya geçen hafta başladım.. Düzenli yaptığım söylenemez. Ama azmettim ve kendimi daha doğru beynimi psikolojimi düzelmem gerektiğinin farkına vardım:)
Önce baş parmağımla başaladım egzersize, tabi vajinama ve parmağıma vazelin sürdüm. Burnumdan derin nefes alıp verdim zaten vajinaya yerleştirince parmağı nefes alıp verdikçe kendisi kayıp gidiyoSonra orta parmak, sonra da ikisini denedim:) Dün akşam da eşimle denedik ve olduuu:) Eşimle birlikte olurken de nefes egzersizi yaptım:) Gerçekten canım da yanmadı korkadım da:)
Bide birkaç tavsiye daha: Evlenmeden önce anlatılan saçma sapan anlatılan herşeyi unutun.. Yok çok acıyomuş,çok kanıyomuş, yok bayılanlar varmış, falan filan gibi saçma şeylerin hepsi YALAN... bunlar yüzünden belkide bir buçuk ayım zehir olduBelki demiyorum kesinlikle bunlar yüzünden oldu.... Sadece rahat olun korkacak hiç bişey yokmuş:)
Sadece kendinize güvenin ve rahatlayın. İnanıın sivri ısırığı bundan daha acı verir sizeRabbime şükürler olsun ben kurtuldum. İNŞALLAH BU DURUMDA OLAN HERKES İSTEĞİNE KAVUŞUR:):)
Tebrik ederimmmmm bizler icinde lütfen dualar edin ;((((
ya bacaklarımı acamıyorum bile hep kafamda bitiriyorum ama olmuyo acsamda ucu degsin cıglıgı basıyorum bugun en sonunda kocam deldiriyomusun ne yapıyorsan yaptır dahada cekemiyorum dedicok kötüyüm cok
ya bacaklarımı acamıyorum bile hep kafamda bitiriyorum ama olmuyo acsamda ucu degsin cıglıgı basıyorum bugun en sonunda kocam deldiriyomusun ne yapıyorsan yaptır dahada cekemiyorum dedicok kötüyüm cok
Pes etme hemen... Eşini de anla, senin canının yandığını anlayınca o da üzülüyodur. Egzersiz yapmayı denedin mi hiç?
egzersizde yapamıyorum ya cok korkagım ben hiç ilerleme yok egzersizleri yapamayan orayı incelesin demişlerdi inceledm ama tık yok ben ck kötüyüm ya resmen psikoloji kalmadı
egzersizde yapamıyorum ya cok korkagım ben hiç ilerleme yok egzersizleri yapamayan orayı incelesin demişlerdi inceledm ama tık yok ben ck kötüyüm ya resmen psikoloji kalmadı
Canım yapamıyorum diye düşündükçe yapamazsın. 12598. sayfada benim baştan bu zamana kadar olan yazılarım var. Hepsini sizler için arayıp buldum. O zamanlar bende parmak düşüncesi bile beni çok geriyor yazmışım ama aylar sonra tekrar cesaret edip bu foruma geldim ve egzesizlerle 4 günde yendim. Yapacağım diye düşün ve derin nefes al ve egzersizlere başla. İnan bana başka çözümü yok
Bu olay derece derece, herkes farklı konumda. Belki sen çok daha çabuk atlatacaksın ama önce inanman gerek.
Evet Bendee 5 Eylülde Yenmiştim. Ve Alışmam Çok çabuk oldu. Hiç problem çıkmadı bendee çok şükürr. Bu aradaa 7-8 Yazmışsın ya 7-8 Ay demek istedin heraldee. Gün Olmucağınaa göree. O kadar oldumu yawww seninn:26::26:
Hangi ildesin? Ankara'da Dr. Çiğdem Soykan var. Yalnız bıkmadan usanmadan dirayetle gideceksin, doktora inanacaksın ve dediklerini harfiyen yapacaksın. Ben onun sayesinde yendim tam bir yıl sonra oldu ilk defa. Psikologa da altı ay gittik esimle... Sabırlı ol yapabileceğine İnan. Ne kadar bunaldigini çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olur inşallah bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?