- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.941
yakında yelkenleri açıp denize açılıyorsun, hadi bakalım, vira bismillahaz kalmış çoooook azz
ya ben santim falan ölçmedim arkadaşlar, eş işaret parmağı ilk boğum hesabındayım. :)) bu 10 santimler falan da ne ola ki :SS[/QU
merhaba 10 cm eni . ölçerek yapsan daha iyi oldukça indanın moreli düzeliyor çünkü...
Arkadaşlar ben 2 gün önce ilk denememi yaptım.Dün de 2.si oldu ama hiç kan gelmedi olur mu böyle?Şüphede kaldım.
gelmemesi cok normal. esnemeden dolayidir. kan gelmemesi senin bu canavari haklamadigin anlamina gelmez. cogumuzda gelmedi. inan artik. sen yendin, basardin.
Bende bişi sorcam malum hala acemiyim:-D 2. Denemeden önce egzersiz yapmaya gerek var mı?:26:_
Bende bişi sorcam malum hala acemiyim:-D 2. Denemeden önce egzersiz yapmaya gerek var mı?:26:_
canım nasılsınnn? varmı bı gelısmeee
Kızlar az önce 2. denememizi de yaptık. Başta egzersizsiz denedim olmadı, sonra egzersiz ydpıp denedik olduama çok korktum eyvah dedim yenmişken başa mı döndüm:18: neyseki başardık ikinciyi de
iyiyim canım sen nasılsın.gelişme yok reglime var daha baya.senin nasıl gidiyo
ben kotuyum ya grıp oluyorum galıbaa.ben pek degerlendırmedım bu ay yumurtlama gunlerımı zaten takmamaya calısıyorum uzerıne dusmuyorum pekkk[/QU
en iyisini yapıyosun canım stressiz olunca daha kolay olcağını söylüyolarr.geçmiş olsunn herkes grip bu sıralar
ben kotuyum ya grıp oluyorum galıbaa.ben pek degerlendırmedım bu ay yumurtlama gunlerımı zaten takmamaya calısıyorum uzerıne dusmuyorum pekkk[/QU
en iyisini yapıyosun canım stressiz olunca daha kolay olcağını söylüyolarr.geçmiş olsunn herkes grip bu sıralar
cok saol canımmm hava degısımınden oluyo galıbaaa
Kızlar az önce 2. denememizi de yaptık. Başta egzersizsiz denedim olmadı, sonra egzersiz ydpıp denedik olduama çok korktum eyvah dedim yenmişken başa mı döndüm:18: neyseki başardık ikinciyi de
merhaba canımmm.çok iyi gidiyor cok zor alıştım ama sonunda herşey normale girdi şükür:)7-8 kadar oluyo yendiğimm.senin ne kdar oldu yanlış hatırlamıyosam sen hemen alışmştın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?