Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah ben de bumuymuş gerçekten derim ama birkaç ay daha sürecek sanırım, yarım cm kalınlaştırarak yapıyorum ama hergün kalınlaştırmıyorum haftada 1 yarım cm falan kalınlaşıyor kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ben bu korkaklıkla ne yapıcam bilmiyorum canım çok tatlı eşim de bugüne kadar hiç destek olmadı O destekleseydi belki de yenerdik şimdiye kadar.

aslında bir kere bile olsa ilişkiye girebilmişsiniz ama devamındaki tarif vajinismus gibi:44: eş parmağı alabiliyorsanız aparat da alabilirsiz, bence denemelisiniz

doktor bir defa yapanlar devamını muhakkak getirir demişti. bizde sorun ilkini yapabilmekti. sen aslında sonuca ulaşmışsın ama çözüm yolunu değiştirmek gerekli sanırım. canım eş parmağını denemekte hiç kolay değil eşine güven de bir sıkıntı yok sanırım. bence eşin pe... yavaş yavaş yaklaştırarak duyarsızlaştırabilirsiniz. bacaklarını açabilmen için onun isteğin olmadan hiçbir şey yapmayacağını görmen lazım. denemeyin sadece bacakların pe... alışsın ve açabilesin diye.

olsun ilerleme ilerlemedir:34 size tavsiyem 'canım yandı devam edemeyeceğim, bugünlük bu kadar yeter' diye düşünmeyin. Aparati çıkarıp tekrar yerleştirin bu sefer yönünü değiştirip deneyin', inanin faydası olacaktır

galiba tam da dediğn gibi. diyorum ya ilki hiç beklemediğim yapmıcam şuanda dediği bi anda oldu.o korkuttu belki de beni.şuan bacaklarımı açınca bacaklarım uyuşuyo resmen hemen dizlerim ağrıyo çok kasmaktan galiba kendimi.

benim ki de başlarda öyleydi. zamanla bunun bir rahatsızlık olduğunu kasıtlı yapmadığımı anladı. netten okudum bu rahatsızlığı nedenlerini,belirtilerini başlarda dinlemedi bile. erkekler öyle,bir şeyi dinlemeleri anlamaları için 5-10 kere tekrar lazım.inan psikoloğa gittim parmak egzersizi diyince daha da gitmedim. eşim denemek istediğinde hep bağırdım.bacak açamamalar,titremeler. kasmalar,çığlıklar,ağlamalar,küsmeler,itmeler... olay sadece egzersize başlamakta ve pes etmemekte. ben sana inanıyorum canım. 1 hafta kalınlaştırmak için çok uzun bir süre. bunu azalt öncelikle. 2 günde bir yarım cm yeter bence sana.ama yapmadan kalma başından. 3 saat uğraştığı bilirim ben

kızlar eşimle denedik olmadı(moralim bozuldu.o da sinirlendi.ben de aparatlarımı aldım tv yi açtım egzersiz yapıyorum.mum oluo o olmuo yaaa.

kızlar eşimle denedik olmadı(moralim bozuldu.o da sinirlendi.ben de aparatlarımı aldım tv yi açtım egzersiz yapıyorum.mum oluo o olmuo yaaa.

mumu eşinle denediğin pozisyondaki gibi alsana. bu bizde de sıkıntıydı. altta isen yatarak bacaklarını açarak al,üstteysen ona göre dene. ozaman sende pe... ayarlayabileceksin mumu ayarlayabildiğin gibi... hadi kolay gele.

kızlar topiğinizi arada bir okuyorum. bende evliliğin 5-6 ayına kadar bu sorunu yaşadım pes etmeyin. acele de etmeyin. inanın kafanıza takmadığınız an kendiliğinden oluyor. ben bir gece başardım ama nasıl oldu anlamadım bile. oturur pozisyonda denemenizi öneririm daha kolay oluyor

Arkadaşlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr canlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr artık vajinismusu yenen bişi daha vaaaaaaaaaaaaaaarrrr.......berayyy cadı kediiiiiiiiiiii herkesssssssssssssssssssss teşekkürler........bu nasıl bi psikoloji ağlamak la gülmek bi andamı yaşanırrrrr:))))inanamadım bi dahada denedim üstüneee....

Artık bende burda birilerinin mutluluğa ulaşması için varımmmmmmmmmmmm...........halay çekemiyorum ben burdannn kendimi ve fikir verenleriii hepimizi kutluyorummm....

Koççuuuuuuuuummmmmmmmm berayyycımmmmm ekim gelini olucam demiştim oldum gitiiii 14.10.1012 ve bennn vajinismusa çelme taktımm veee yendimmmmmmmmmmmmmmm....saat 02 52 ama olsun ben bu saatlerde birileri bi ipucu yazdımı die beklerdim pc başındaaa....
şimdiii mutluluğumu başarımı paylaşıyorum sizlerle....:))))

kızlar ben de 10.5 cm yaptım şimdi:)bir kurtulsam şu vajiden.

canım çok teşekkür ederimm...sana şunu söyliyimm benim serüvenim 8 günlük....ve bunun 3 gününü çıkarın çünkü egzersiz yapamadımm...geriye kaldı 5 günn....7santime iki günde cesaretim olduğu sürece kalınlaştırarak geldimm ve bu gece 7 cmden de fazla kalınlaştırarak denedim 10 cm i aldım onu alınca iyice cesaretlendim ve eşime deneyelim dedimm hemen denedik azar azar derken aldım içime ..inanamadım bi daha denedim gene oldu ve şunu söyliyeyimmm aparatlardan dahada kolay p....s...

Sen 10.5 cm aldıysan önce bu aparatı içinde beklet ve cesaretlen hemen p...s dene..emin ol başarırsınn ve dahada kolay bi şekilde...yanma çok az yani aparat denerken olan şey...çıkma kal üstünde eşinin((ben üstte denedim oldu))yavaş yavaş p...s e popoya doğru yön vererek dene...ben yaptım yaaaa herkes yapar...hepinize kolay gelsin...inşaallahh yenmeyen kalmazzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…