- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.321
cnm tuvaletını yaparkende yap gun ıcınde aklına geldıkce de hıc zararlı degıl aksıne cok faydalı sadece egzersız ıcın hamılelere de onerılyıor o egzersızler....ıdrarnını yaparken tut bırak tut bırak bu sekılde uzun surelı tutmana gerek yok yani...bu kaslarımızı gevsetıyor...ne kadar psıkolojık olsada bu hastalık kaslar esnedıkce egzersızde aha rahat edıyorsunuz
cnm tuvaletını yaparkende yap gun ıcınde aklına geldıkce de hıc zararlı degıl aksıne cok faydalı sadece egzersız ıcın hamılelere de onerılyıor o egzersızler....ıdrarnını yaparken tut bırak tut bırak bu sekılde uzun surelı tutmana gerek yok yani...bu kaslarımızı gevsetıyor...ne kadar psıkolojık olsada bu hastalık kaslar esnedıkce egzersızde aha rahat edıyorsunuz
idrar yaparken tutup bırakıp yapmak sağlık açısından da faydalı canım..idrar kesesinin sarkmasını falan da önlüyo...bunu vajinismusla alakası yok sadece..sağlıklı bişi aynı zamanda..ama söz konusu vajinismus olduğu için wc de yaptığını normaldede devam ettirki kasları kontrol altına alabil...
Ben hala aynı yerde sallandım kaldım 3. Aparat oluyo hemde hiç zorlanmadan direk 1le 2yi kenara attım 4de geçecem ama p... Denemesi yapmak istiyorum içimden bir ses olacak diyo geçen söylemiştim sana ucu oldu diye o zaman bu zamandır bayramdan dolayı gece 11 kadar çalışıyo eşim hep yorgun,oturduğu yerde uyuyobugün doğum günüm bu gece her ne olursa olsun adamın üstüne atlamayı düşünüyorum... TAK DEDi ARTIK CANİMA
merhaba sanırım hamilesin...hamile kalmadan önce neler gerekiyor..yani bebek düşündüğümüzde ilk yapmamız gerekenler neler??paylaşmanız mümkünmü??
hımm anladım ozaman bol bol yapıyım ben bunu çok teşekkürederim..
mehaba cnm evet cok sukur hamıleyım...
ınan bana dusunme ılıskıyı bebek ıcın degıl zevk ıcın yasa.anı yasa..o zmn hersey cok daha kolay oluyor....
teşekkür ederim..ilişki için değildi sorum aslında yani dr. kontrolüne bi gidip sonramı düşünmeli bebeği diye sormuştum..bebeğini kucağına hayırlısıyla alırsın inşaallah bizde bu mutluluğa şahit oluruz :))
arkadaşlar bana yardım edın lutfen .yarısına kadar yapabılıyoruz ama ondna sonra sankı bı duvara tosluyorum cok acı verıyo oda.ne yapmam gerekıyo bundan sonra ...(
çok pardon cnm:)
tabıkı yendınmı hu sorunu bılıyorum ama yener yenmez zaten once genel bır kontrolden gec bebek dusunuyorsan doktorunla konus belkı bırkac test ısteyebılır...[/QUOT
yendim çok şükür vajiyi atlattım bebek istiyorum şimdide..evet haklısın kontrollü olmakta fayda var...teşekkürler..
cok sukur cnm gozun aydın....inşallah hayırlı zamanda bebegıne kavsursznçok pardon cnm:)
tabıkı yendınmı hu sorunu bılıyorum ama yener yenmez zaten once genel bır kontrolden gec bebek dusunuyorsan doktorunla konus belkı bırkac test ısteyebılır...[/QUOT
yendim çok şükür vajiyi atlattım bebek istiyorum şimdide..evet haklısın kontrollü olmakta fayda var...teşekkürler..
denıyorum ama rahatlayamıyorum birtürlü sanki ondan sonrası yokmus gıbı gelıyo .acımasının nedenı kendımı kasmammı sadece acaba .bende bı sorun mu var doktoramı gıtsem dıye dusunuyorum
hiç oyle dusunme jel kullan onun faydası cok var dedıgım gıbı dene canım...
arkadaşlar bana yardım edın lutfen .yarısına kadar yapabılıyoruz ama ondna sonra sankı bı duvara tosluyorum cok acı verıyo oda.ne yapmam gerekıyo bundan sonra ...(
şu an bu konuyu okuyan arkadaşlar hadi bakalım okumak yetmiyor... :)) hemen pcleri kapatıyoruz ve egzersizlere başlıyoruz. sizi bilmem ama ben öyle yapacam :)) başparmak kalınlığındaki aparatımı biraz daha deneyip iki parmaklık aparat hazırlıycam. hepimize kolay gelsin. bayram önü hediye veririz belki kimbilir :))
1. bepanthenin ana maddelerinden biri olan benzalkonium chloride dogum kontrol amacli üretilen aparatlarda kullaniliyor.
2. bu maddenin "spermicide" olduguna dair yazilmis bir sürü akademik makale var. zira spermle 5 saniye kontagi sonucu sperm aninda ölüyor.
3. cervikal mukusu kalinlastirarak spermlerin meni sivisinda yüzmesini engelliyor.
4. bepanthenin diger ana maddelerinden biri badem yagi ph derecesi sperm dostu degil.
Bak Tatlım Bütün Bunları Yazmışsınn. Madem Böylee Bişey Varr Nedenn Çevremdee Bepanthen Kullanıpta hamile kalanlar ve doğuranlar var anlayamadımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?