Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sağol canım inşallah dün eşim denemek istedi ama ah biz vaji hastaları işte kafamda varya bayram sonrası denencek diye o yüzden çok kötü oldum isteyince tuaf oldum ya korktum yine acaip gerildim püff olcak olcak inşallah olcak

mrb...egzersızle ılgılı sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum....

aklımaşu geldi şu kegel egzersizi bu egzersizde bir kaçı tuvaletini yaparken tutup bırakıcaksın diyor birkaçıda yok yaparken nasıl tuttuğunu anlayıp gün boyu aralıklarla o hareketi yapıcaksın diyor şimdi anlamadığım idrarımızı yparkenmi sadece yapıcaz oda sakıncalı olur bildiğim yoksa normal yürürken yatarken kalkarkenmi yapıcaz bu daha mantıklı geldi bende öyle yapıyorum öyle olması gerek sanırım değilmi?

canımmm kendini kesinlikle şartlama ama eşin istediğinde beklenmedik bi an olduğu için seni tedirgin etmiş olabilir ama sen istersen bayramdan önce bir gün kendini hazırlayıp egzersizleri yaptıktan sonra hemen deneyebilirsin...vajinismus zaten bu yani kendimizi şartlandırmaktan kaynaklanıyo...olmayacak acıyacak falan diye şartladığımız için olmuyo..parmakmı asla olmaz dedik ama karar verdiğimizde parmak da oldu herşey oldu...şartı ortadan kaldırmannı tavsiye ederim ama kendini hazırlanıdığın gün yani bugün egzersizleri yapıcam sonrada denicem dediğin gün bunu yap...erteleme hastalığı zaten bu...erteleme..ama illada bayram sonrası hazır olucam dersende nasıl rahat hissediyorsan ozaman dene...

cnm tuvaletını yaparkende yap gun ıcınde aklına geldıkce de hıc zararlı degıl aksıne cok faydalı sadece egzersız ıcın hamılelere de onerılyıor o egzersızler....ıdrarnını yaparken tut bırak tut bırak bu sekılde uzun surelı tutmana gerek yok yani...bu kaslarımızı gevsetıyor...ne kadar psıkolojık olsada bu hastalık kaslar esnedıkce egzersızde aha rahat edıyorsunuz

vajinismus vibratör diye aratın googleda,birçok site çıkıyor,beyaz renkteler,artık nasıl ödeme yapmak istiyoersanız kapıda ödeme olanını s

sanirim vajinal dilatörden bahsediyorsun. vibratör adi üstünde titresimli olanlar... dilatör setleri bahsettigin gibi 4erli setler halinde satiliyor. vibratör diye aratip lütfen yanlis bir sey almayin.

idrar yaparken tutup bırakıp yapmak sağlık açısından da faydalı canım..idrar kesesinin sarkmasını falan da önlüyo...bunu vajinismusla alakası yok sadece..sağlıklı bişi aynı zamanda..ama söz konusu vajinismus olduğu için wc de yaptığını normaldede devam ettirki kasları kontrol altına alabil...

evet bende onu farkettim kendimi baya şartlamışım sanki ondan önce denesek ilk geceki korkularım acılarım tekraredicekmiş gibi hisettim inanılmaz korktum ya ozaman bile bukadar korkmamıştım sanırım bayram sonrası dedim ya ozamanı beklicem bekliyim ya öyle iyi hisedicem sanırım hayırlısı ozamana hazır gibi hisediyorum kafamı şimdi bayram temizlikleri oydu şuydu gelendi gidendi kafamhiç hazır olmaz Allah o günleri gösterirse bende ekim bitmeden başarıcam inşallah bak bunada şartladım kendimi :))

merhaba sanırım hamilesin...hamile kalmadan önce neler gerekiyor..yani bebek düşündüğümüzde ilk yapmamız gerekenler neler??paylaşmanız mümkünmü??

hımm anladım ozaman bol bol yapıyım ben bunu çok teşekkürederim..

Doğum günün kutlu olsunnnnnn, herşey gönlünce olsun, evliliğinizin dönüm noktası olsun bugün
çok yorgunsa zorlama gerilebilir, nasılsa 3te rahatmışsın 4 ü de denesen fena olmaz hani, 3 rahatsa 4 hatta olsa 5 bile rahat olur inan:) güzel haberlerini verirsin inşallah, buyüzden sıkıştırmıyorum bak seni

merhaba sanırım hamilesin...hamile kalmadan önce neler gerekiyor..yani bebek düşündüğümüzde ilk yapmamız gerekenler neler??paylaşmanız mümkünmü??

mehaba cnm evet cok sukur hamıleyım...

ınan bana dusunme ılıskıyı bebek ıcın degıl zevk ıcın yasa.anı yasa..o zmn hersey cok daha kolay oluyor....

mehaba cnm evet cok sukur hamıleyım...

ınan bana dusunme ılıskıyı bebek ıcın degıl zevk ıcın yasa.anı yasa..o zmn hersey cok daha kolay oluyor....

teşekkür ederim..ilişki için değildi sorum aslında yani dr. kontrolüne bi gidip sonramı düşünmeli bebeği diye sormuştum..bebeğini kucağına hayırlısıyla alırsın inşaallah bizde bu mutluluğa şahit oluruz :))

arkadaşlar bana yardım edın lutfen .yarısına kadar yapabılıyoruz ama ondna sonra sankı bı duvara tosluyorum cok acı verıyo oda.ne yapmam gerekıyo bundan sonra ...(

çok pardon cnm:)

tabıkı yendınmı hu sorunu bılıyorum ama yener yenmez zaten once genel bır kontrolden gec bebek dusunuyorsan doktorunla konus belkı bırkac test ısteyebılır...

arkadaşlar bana yardım edın lutfen .yarısına kadar yapabılıyoruz ama ondna sonra sankı bı duvara tosluyorum cok acı verıyo oda.ne yapmam gerekıyo bundan sonra ...(

cnm o duvar dedıgın yerde beklet esını sakın ıtme derın nefes al ver p..s ıcerdeyken rahatlamaya calıs ve sonra sen derın nefes al nefes verırken esın yavas yaavs ıtsın en kolay yerde takılmıssın....

denıyorum ama rahatlayamıyorum birtürlü sanki ondan sonrası yokmus gıbı gelıyo .acımasının nedenı kendımı kasmammı sadece acaba .bende bı sorun mu var doktoramı gıtsem dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…