Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese ii aksamlar bu ara bende gıremedım hıc buraya ozledım burayıben bugun doktora gıttım geldi ve sonunda oldu ama bu defa gercektten oldu oh be diorum
hadi burdanda kutliiimtebrikleerr kıız benden sonra gttın benden once hallettiin tebrıkleeeer ohh ıkıde halay cekiiim

Son düzenleme:

yazdıklarında haklısın ama bugun bnm gıttgım doktorda bepanten kullanabılceımı ve hıc bı zararı olmadıgını soyledı bana

Bak Tatlım Bütün Bunları Yazmışsınn. Madem Böylee Bişey Varr Nedenn Çevremdee Bepanthen Kullanıpta hamile kalanlar ve doğuranlar var anlayamadımmm.

bu konu için bukadar kesin bir yargı olamaz, olmamalı; bende olmadı sende de olmaz ya da bende oldu sende de kesin olur diyemeyiz bunun kullanılan miktarı var (ki bepanten bir krem) ayrıca hücre yenileyici özelliiği olduğu için sadece tahriş amaçlı egzersizde kullanılabilir ama peniste kayganlaştırıcının verdiği komforu sağlamıyor bunun yerine su bazlı kayganlaştırıcıları tavsiye edip takdiri Allaha bırakmak en doğrusu.

hadi burdanda kutliiimtebrikleerr kıız benden sonra gttın benden once hallettiin tebrıkleeeer ohh ıkıde halay cekiiim

kuzuumm öle deme.sende tamamsın hatta sen eşinsiz bıle profosyenel denebılcek dereceye geldın emınım zorlanmıcaksın.zaten sen gıtmeseydın o doktora bana anlatmasaydın ben nerden bulcktım o doktoru bulsamda nasıl guvenıp gıdıcektım ustelık dr deıl her konuda destek oldun sen bana ne zaman sıkssam sadece vajı ıcın deıl baska sorunlarımda da yanımda oldun.en kucuk bısıyde bıle moral verdın bana motıve ettın bnm akıllı ve guzel arkadasım Allah tez zamanda seninde muradını versın.halayların ıcınde ayrıca tesk ettım

yazdıklarında haklısın ama bugun bnm gıttgım doktorda bepanten kullanabılceımı ve hıc bı zararı olmadıgını soyledı bana

egzersiz, tahris vb. icin merhem krem uygun. tartisilan spermlere olan etkisi.hamile kalabilmek icin kullanilir mi konusu üzerine... esin sperm sayisi, vajinanin ph derecesi, asit ve iyon bazi bilinmiyorsa gebelik plani da varsa, tavsiye etmekten cekinmek gerek. begenen kullanir, ama sperm öldürücü olarak kullanildigini söylemek zorunda hissettim. carsaf gibi tibbi makalaler var. x' kremi neresine ne sekilde sürmüs, esinin süper spermleri mi var, bilemem.

canımsın bi mukabeleartık biz dostuz cnm yakın olmamız avantajımızdı bende senı ıyıkı tanıdım ınsanın kendını anlayan anlattıklarını gözlerını fal taşı gbı acarak, alaycı yüz ifadesıyle ve yahutta kendi yapmış oldugu ıcın böbürlenerek dınlemeyen bırının olması cok cok cok guzel......anlaşılmak güzel şeyyy.....

evet yesım hanım kesınlıkle gebelıge engel olmadıgnı söylemıstı banada cnm .....

evet bu arada kadın gercekten super bı doktor ben hala kendıme sasırıorum jınekolog deıl normal doktorda bıle belkı bu kadar rahat olamazdım belkıde ama burda korku yoktu ıcımde kız cok sevındım ya.aparatı alırım ama nasıl alırım dıe dusunuodum bugun sabahdan beynım sıstı ole ama bosuna takmısım sen diodun da insan yasamadan bılemıo

sen ne dersen eyvallah agaa

kesınlıkle cnm burda yapılan seyler degısık bse yapmıo ama."bızım gbi" sürüncemede kalıp o ilk adımı atıcak kadar cesur olmayanlara durumuda musaıtse aylarını heba edecek olanlara kesınlıkle tavsıye ederim ben .....cok sıcak bı kadın....

dogrudur sen daha arastırmacı bı ınsansın ben sımdılık kullanıorum yanı o olmadan yapamam herhalde bı sure gonul ısterkı herkez jelsız kremsız yapsın ama yazık ki yapamıoruz.

bepanteni genelde vajinismusu çözmeye çalışan doktorlar kullanıyor. o yüzden şaşacak bir şey yok. içinde neler var hiç okudunuz mu? krem, bebe yağı, vazelin... alın elinize içindekileri okuyun. binbir çeşit şey. madem bu kadar zararsız bunlar, kullananlar neden mantar oluyor?? gerçi boşa konuşuyorum, hepiniz uzmansınız, benim dediğimin bi önemi yok. ne isterseniz kullanın arkadaş, banane ki...

Kızlar moralim çok bozuk dün gece çok güzel egzersiz yaptım bu gece daha incesinden başlıyayım dedim o bile girmiyor yanma oluyor sanki, bebe yağı kullanıyorum acaba mantar mı oldum mantar olduğumuzu nasıl anlıycaz hafif acıma da var ittirirken çok az ucu giriyor devamı yok çıldırıcam ağlamaktan gözlerim şişti 1 saattir uğraşıyorum olmuyor ultrason jelim de var ama ben memnun kalamadım ondan ne yapayım şimdi ben ya doktora gitsem o da aynı şeyleri verecek.

estagfurullah sız varken uzmanlık tabıkı bıze dusmez cok sey ogrendık sızlerdende ınkar edemeyız tabıki.ama uzman olmadıgım ıcın kendı cabamla yenemedım aylarca ugrastım olmadı son care doktora gıttım.bepanten ile anestol ile ıkı seans da bıttı olay.zamanla bırakılır tabi buradakı herkes ısterkı jelsız kremsız normal bı sekılde se..serek ılıskıye gırsın herkes gıbı normal gıtsın hersey bencede kıme ne ıı gelıosa herkes onu kullansın.burada emla bana cok tavsıye edıldı kullandım faydasını gormedıgım gıbı zararını gordum baskasına ii gelen bana gelmedı herkes farklı.sela1 ablaların kralısın ama az agresıf abla oldun sen bıze he bu ara

hah tam üstüne geldin, pek güzel!!! inşallah mantar olmamışsındır ama memnunsun diye herkese bebe yağı tavsiye et olur mu?? sen yaptın bişe olmadı, kimseye de bişecikler olmaz ultrason jeli zaten zararlı (!) o yüzden bütün jinekologlar vajinal ultrason için onu kullanıyorlar. yakında akıllanığ bepanten kullanmaya başlar onlar da heralde (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…