- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.341
herkese ii aksamlar bu ara bende gıremedım hıc buraya ozledım burayıben bugun doktora gıttım geldi ve sonunda oldu ama bu defa gercektten oldu oh be diorum
hadi burdanda kutliiimherkese ii aksamlar bu ara bende gıremedım hıc buraya ozledım burayıben bugun doktora gıttım geldi ve sonunda oldu ama bu defa gercektten oldu oh be diorum
herkese ii aksamlar bu ara bende gıremedım hıc buraya ozledım burayıben bugun doktora gıttım geldi ve sonunda oldu ama bu defa gercektten oldu oh be diorum
beray, zealea bilimsel şeyleri yazmış, sen hangi bilimsel veriye dayanıyorsun söyler misin? yazının başını göremedim ama insanları yanlış yönlendirmeyelim. su bazlı jeller dışında hiçbir şey vajina için uygun değil. defalarca söyledik, uyardık. ama inatla yok bepanten yok vazelin olmadı bebe yağı havada uçuşuyor. sende ya da başkalarında zararlı olmadı diye herkeste öyle olacak değil. herkesin yapısı farklı. herkese "etrafta böyle oldu, e o zaman bu doğrudur" diyerek yardımcı olmak hiç doğru olmaz. etrafta "evlenince canın çok yancak, hastanelik olabilirsin, bikaç gün yürüyemezsin vb." diyenler de var, onlara da mı inanalım o zaman hıııı??? inanınca noluyor biliyorsun, yazdıklarımıza dikkat. uyaranlara da biraz saygı lütfen.
Bak Tatlım Bütün Bunları Yazmışsınn. Madem Böylee Bişey Varr Nedenn Çevremdee Bepanthen Kullanıpta hamile kalanlar ve doğuranlar var anlayamadımmm.
gözün aydin =). tebrikler!bu sefer gercek halayini cekelim
hadi burdanda kutliiimtebrikleerr kıız benden sonra gttın benden once hallettiin tebrıkleeeer ohh ıkıde halay cekiiim
evet yesım hanım kesınlıkle gebelıge engel olmadıgnı söylemıstı banada cnm .....yazdıklarında haklısın ama bugun bnm gıttgım doktorda bepanten kullanabılceımı ve hıc bı zararı olmadıgını soyledı bana
yazdıklarında haklısın ama bugun bnm gıttgım doktorda bepanten kullanabılceımı ve hıc bı zararı olmadıgını soyledı bana
canımsın bi mukabelekuzuumm öle deme.sende tamamsın hatta sen eşinsiz bıle profosyenel denebılcek dereceye geldın emınım zorlanmıcaksın.zaten sen gıtmeseydın o doktora bana anlatmasaydın ben nerden bulcktım o doktoru bulsamda nasıl guvenıp gıdıcektım ustelık dr deıl her konuda destek oldun sen bana ne zaman sıkssam sadece vajı ıcın deıl baska sorunlarımda da yanımda oldun.en kucuk bısıyde bıle moral verdın bana motıve ettın bnm akıllı ve guzel arkadasım Allah tez zamanda seninde muradını versın.halayların ıcınde ayrıca tesk ettım
evet yesım hanım kesınlıkle gebelıge engel olmadıgnı söylemıstı banada cnm .....
egzersiz, tahris vb. icin merhem krem uygun. tartisilan spermlere olan etkisi.hamile kalabilmek icin kullanilir mi konusu üzerine... esin sperm sayisi, vajinanin ph derecesi, asit ve iyon bazi bilinmiyorsa gebelik plani da varsa, tavsiye etmekten cekinmek gerek. begenen kullanir, ama sperm öldürücü olarak kullanildigini söylemek zorunda hissettim. carsaf gibi tibbi makalaler var. x' kremi neresine ne sekilde sürmüs, esinin süper spermleri mi var, bilemem.
kesınlıkle cnm burda yapılan seyler degısık bse yapmıo ama."bızım gbi" sürüncemede kalıp o ilk adımı atıcak kadar cesur olmayanlara durumuda musaıtse aylarını heba edecek olanlara kesınlıkle tavsıye ederim ben .....cok sıcak bı kadın....evet bu arada kadın gercekten super bı doktor ben hala kendıme sasırıorum jınekolog deıl normal doktorda bıle belkı bu kadar rahat olamazdım belkıde ama burda korku yoktu ıcımde kız cok sevındım ya.aparatı alırım ama nasıl alırım dıe dusunuodum bugun sabahdan beynım sıstı ole ama bosuna takmısım sen diodun da insan yasamadan bılemıo
egzersiz, tahris vb. icin merhem krem uygun. tartisilan spermlere olan etkisi.hamile kalabilmek icin kullanilir mi konusu üzerine... esin sperm sayisi, vajinanin ph derecesi, asit ve iyon bazi bilinmiyorsa gebelik plani da varsa, tavsiye etmekten cekinmek gerek. begenen kullanir, ama sperm öldürücü olarak kullanildigini söylemek zorunda hissettim. carsaf gibi tibbi makalaler var. x' kremi neresine ne sekilde sürmüs, esinin süper spermleri mi var, bilemem.
yazdıklarında haklısın ama bugun bnm gıttgım doktorda bepanten kullanabılceımı ve hıc bı zararı olmadıgını soyledı bana
bepanteni genelde vajinismusu çözmeye çalışan doktorlar kullanıyor. o yüzden şaşacak bir şey yok. içinde neler var hiç okudunuz mu? krem, bebe yağı, vazelin... alın elinize içindekileri okuyun. binbir çeşit şey. madem bu kadar zararsız bunlar, kullananlar neden mantar oluyor?? gerçi boşa konuşuyorum, hepiniz uzmansınız, benim dediğimin bi önemi yok. ne isterseniz kullanın arkadaş, banane ki...
Kızlar moralim çok bozuk dün gece çok güzel egzersiz yaptım bu gece daha incesinden başlıyayım dedim o bile girmiyor yanma oluyor sanki, bebe yağı kullanıyorum acaba mantar mı oldum mantar olduğumuzu nasıl anlıycaz hafif acıma da var ittirirken çok az ucu giriyor devamı yok çıldırıcam ağlamaktan gözlerim şişti 1 saattir uğraşıyorum olmuyor ultrason jelim de var ama ben memnun kalamadım ondan ne yapayım şimdi ben ya doktora gitsem o da aynı şeyleri verecek.
bende gelin olduuuuuuuuuuuuuuum. tam 3 ay sonra .... çok mutluyum... inşallah herkes kurtulur bu baş belası hastalıktannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?