- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.361
kesınlıkle cnm burda yapılan seyler degısık bse yapmıo ama."bızım gbi" sürüncemede kalıp o ilk adımı atıcak kadar cesur olmayanlara durumuda musaıtse aylarını heba edecek olanlara kesınlıkle tavsıye ederim ben .....cok sıcak bı kadın....evet bu arada kadın gercekten super bı doktor ben hala kendıme sasırıorum jınekolog deıl normal doktorda bıle belkı bu kadar rahat olamazdım belkıde ama burda korku yoktu ıcımde kız cok sevındım ya.aparatı alırım ama nasıl alırım dıe dusunuodum bugun sabahdan beynım sıstı ole ama bosuna takmısım sen diodun da insan yasamadan bılemıo
egzersiz, tahris vb. icin merhem krem uygun. tartisilan spermlere olan etkisi.hamile kalabilmek icin kullanilir mi konusu üzerine... esin sperm sayisi, vajinanin ph derecesi, asit ve iyon bazi bilinmiyorsa gebelik plani da varsa, tavsiye etmekten cekinmek gerek. begenen kullanir, ama sperm öldürücü olarak kullanildigini söylemek zorunda hissettim. carsaf gibi tibbi makalaler var. x' kremi neresine ne sekilde sürmüs, esinin süper spermleri mi var, bilemem.
yazdıklarında haklısın ama bugun bnm gıttgım doktorda bepanten kullanabılceımı ve hıc bı zararı olmadıgını soyledı bana
bepanteni genelde vajinismusu çözmeye çalışan doktorlar kullanıyor. o yüzden şaşacak bir şey yok. içinde neler var hiç okudunuz mu? krem, bebe yağı, vazelin... alın elinize içindekileri okuyun. binbir çeşit şey. madem bu kadar zararsız bunlar, kullananlar neden mantar oluyor?? gerçi boşa konuşuyorum, hepiniz uzmansınız, benim dediğimin bi önemi yok. ne isterseniz kullanın arkadaş, banane ki...
Kızlar moralim çok bozuk dün gece çok güzel egzersiz yaptım bu gece daha incesinden başlıyayım dedim o bile girmiyor yanma oluyor sanki, bebe yağı kullanıyorum acaba mantar mı oldum mantar olduğumuzu nasıl anlıycaz hafif acıma da var ittirirken çok az ucu giriyor devamı yok çıldırıcam ağlamaktan gözlerim şişti 1 saattir uğraşıyorum olmuyor ultrason jelim de var ama ben memnun kalamadım ondan ne yapayım şimdi ben ya doktora gitsem o da aynı şeyleri verecek.
bende gelin olduuuuuuuuuuuuuuum. tam 3 ay sonra .... çok mutluyum... inşallah herkes kurtulur bu baş belası hastalıktannn
Kızlar moralim çok bozuk dün gece çok güzel egzersiz yaptım bu gece daha incesinden başlıyayım dedim o bile girmiyor yanma oluyor sanki, bebe yağı kullanıyorum acaba mantar mı oldum mantar olduğumuzu nasıl anlıycaz hafif acıma da var ittirirken çok az ucu giriyor devamı yok çıldırıcam ağlamaktan gözlerim şişti 1 saattir uğraşıyorum olmuyor ultrason jelim de var ama ben memnun kalamadım ondan ne yapayım şimdi ben ya doktora gitsem o da aynı şeyleri verecek.
estagfurullah sız varken uzmanlık tabıkı bıze dusmez cok sey ogrendık sızlerdende ınkar edemeyız tabıki.ama uzman olmadıgım ıcın kendı cabamla yenemedım aylarca ugrastım olmadı son care doktora gıttım.bepanten ile anestol ile ıkı seans da bıttı olay.zamanla bırakılır tabi buradakı herkes ısterkı jelsız kremsız normal bı sekılde se..serek ılıskıye gırsın herkes gıbı normal gıtsın hersey bencede kıme ne ıı gelıosa herkes onu kullansın.burada emla bana cok tavsıye edıldı kullandım faydasını gormedıgım gıbı zararını gordum baskasına ii gelen bana gelmedı herkes farklı.sela1 ablaların kralısın ama az agresıf abla oldun sen bıze he bu ara
bende gelin olduuuuuuuuuuuuuuum. tam 3 ay sonra .... çok mutluyum... inşallah herkes kurtulur bu baş belası hastalıktannn
cooooooooooooook sevındım tebrıklıeeeeerbende gelin olduuuuuuuuuuuuuuum. tam 3 ay sonra .... çok mutluyum... inşallah herkes kurtulur bu baş belası hastalıktannn
hah tam üstüne geldin, pek güzel!!! inşallah mantar olmamışsındır ama memnunsun diye herkese bebe yağı tavsiye et olur mu?? sen yaptın bişe olmadı, kimseye de bişecikler olmazultrason jeli zaten zararlı (!) o yüzden bütün jinekologlar vajinal ultrason için onu kullanıyorlar. yakında akıllanığ bepanten kullanmaya başlar onlar da heralde (!)
oleeeeeeeeeeeey!!! gözünaydın, tebrikleeeer!!!! halaylar sana gelsiiiin
saygıda kusur etmeyene agresiflik etmem ben. bir şey biliyoruz ki söylüyoruz. emlayı da anestolü de bilimum uyuşturucuyu da tavsiye etmedim etmem. onla rahat eden var edemeyen var. ama jel nere bepanten nere, el insaf. çok oyalanan herkese hatta ilk gelen herkese doktora git diyoruz zaten. onca zaman geçti, senin 5dk da yaptım egzersizi diyerek gelip sonra da yanlş yapıyormuşum deyişini ben hala çözemedim zaten. muamma gibisin.yine de kurtulmuşsun şükür, halaylar sana gelsin
üzülme senem yanma kasmadan dolayı olabılır mı yada 1 saattir fazla ugrastın tahrısmı oldu acaba ondan da yanabılır mantarla ilgili pek bişi bılmıorum istersen bı dr a baktır ama kendını kasıp zorladıysan ondan da olmus olabılır.ultrason jelınden neden memnun kalmadınkı yanı senın tercıhın tabıkı ama bbebeyagı okdar kayganlık saglamıo kı
Ne demek istediğini anlayamadım yukarıdakileri de okuyamadım zaten okuyacak halim de yok son derece üzgünüm eşim asker izine gelecek ona sürpriz yapayım derken geriye doğru gidiyorum daha çok, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?