merhaba canım.ben de izmirde yaşıyorum.bu hastalıktan şüphelendiğim zaman araştırma yaparken bir çok siteyi ziyaret ettim.izmirde bu konuyla ilgili sağlık merkezleri var ayrıca kuşadası da bize çok yakın ordaki doktoru da öven yazılar okumuştum.senin kendi kararın tabiiki ama ben sana şöyle söyleyim bu bahsettiğim doktorların yazılarında bizim burda yaptığımız egzersizlerin aynısından bahsediliyor.zaten bu siteyi de ben doktor araştırırken bulmuştum.ilk okuduğumda parmak mı aparat mı dehşete düşmüştüm.doktora gitseydim daha da gerilecektim belki bunları yaparken çünkü benim doktor fobim var

bana sorarsan durumun okadar kötü değil burdaki arkadaş ortamı doktor terapisinden daha sıcak.parmakla ben de yapamamıştım bana çok itici gelmişti ama mumla direk 5-6 cmle başlayabilidim.sen de parmak yerine kulak çubuğu,rimel,mum vb.rahat edebılceğin başka bir aparat denesen belki faydası olabilir.öncelikle burdan yardım almaya çalış bütün arkadaşlarımız elinden geldiğince yardımcı olacaktır,paranı ziyan etme canım benim.baktın olmuyor ondan sonra doktora git.haa ben doktora karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama bizler bu illeti arkadaşlar sayesinde yenebildiysek sen de yapabilirsin tedavi için ödenen ücretler az bişey değil.egzersizlere bizlerin desteğiyle başlamak istersen biz burdayız.umarım kısa sürede aşarsın bu sorunu daha çok yenisin bu açıdan çok şanslısın bunu unutma