- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.541
son 1 saattir egzersizdeydim.7-8 santimlik aparatla çalıştım. acıyor falan ama yapıyorum işte. öbürleri hiç acımamıştı bu ölçü zorladı beni. bu kalınlığa yarın da çalışmam gerekecek sanırım. 2-3 günde santim santim atlamıştım oysa :)) ne zaman yenerim yaa 10 santime çalışan yener mi... salı günü memlekete gidecez inşallah. salıdan önce yenmeyi umut ediyordum ama zor gibi şu an... ya da haftasonuna kadar 10 santime alışıp p..s denemesi yaparsam belki bir ihtimal...
HarikasınDarısı tüm egzersizcilere olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sağol canım... Ihlamur içeceğim sağolsun althea hatırlattıIhlamur içip uyuyacağım eşim şehir dışındaydı gelince 5. denemeyi yapacaktık ama kısmet değilmiş napalım O geldiğinde ben uyuyor olurum
ay ben de öyle bir ıhlamur bir nane limon adaçayı ne varsa bitki içiyorum hepsindenbir hafta oldu kurtulamadım,hasta hasta deneme bilem yaptık ben de hazılıyım şimdi kendime oh mis gibi içelim,yaparsın cnm inş iyleşir iyleşmez denemeler bizden kurtulamaz artık miki de
hahaha :) cok güzel anlatmıssın cnm ultrasyon jeli alıcaktımda medikacilerdeymiş bende eczaneye sordum yokmus orda bilmiyodum onu alıp egzersizlere baslıcam bakalım sen ne kadar sürede sorunu çözdün sadece egzersizlerlemi cözdün yoksa dr lamı cözdün ?
Ben 10 santime gelmeden yenmiştim canımÇok az kaldı inanıyorum seni de listeye ekleyeceğiz
cnm nasıl gidiyor çalışmalar benim adet yeni bitti hemen dneme yaptık gerilemeyelim diye
Ben 10 santime gelmeden yenmiştim canımÇok az kaldı inanıyorum seni de listeye ekleyeceğiz
son 1 saattir egzersizdeydim.7-8 santimlik aparatla çalıştım. acıyor falan ama yapıyorum işte. öbürleri hiç acımamıştı bu ölçü zorladı beni. bu kalınlığa yarın da çalışmam gerekecek sanırım. 2-3 günde santim santim atlamıştım oysa :)) ne zaman yenerim yaa 10 santime çalışan yener mi... salı günü memlekete gidecez inşallah. salıdan önce yenmeyi umut ediyordum ama zor gibi şu an... ya da haftasonuna kadar 10 santime alışıp p..s denemesi yaparsam belki bir ihtimal...
kadınlar Kulubü sayesinde vajinismusu yenenlerin listesi;
Beril26 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yoruldum123 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
nazarboncukk / 3 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
BeRayy / 5 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
naciss / 26 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
Althea /27 Eylül 2012 /kk sayesinde vajiyi yendi
mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
sekerpare / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yildiz8 / 18 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
Yok mu arttıran
benide ekleyebilirsiniz kk sayesınde yenenler lıstesıne .bıttı sonunda bu ıskence cokk tesekkur ederım bana yardımcı olanlara .saat 20,00 itibariyle vaji li değilim artık.çok mutluyum .inş. herkes kurtulur .Allah yardımcımız olsun ....
hımm kendini 10a şartlama diyorsun. evet aslında girişi geçince gerisi kayıyor, hatta giriş de zamanla alışıyor acımıyor. dur bakalım yarına Allah kerim. evet ya sanırım yazdıracam adımı listeye sayenizde :))) çok bile durdum yaa yakışmadı bu bana. nasıl yapamadım aylardır anlamıyorum benim gibi soğukkanlı metanetli bir insan... neyse karı-koca olmamız böyle kısmetmiş yani ne deyim :))
ben ramazan bayramından 2-3 gn önce egzersize başladım yaklaşık 2 ayımı aldı ama aslına bakarsan toplamda 1 haftalık bir çalışma.çünkü araya regl girdi şehir dışına çıktım falan,bir de çalıştığım için eve geldiğimde hiç zamanım olmuyordu.yani esnin çalışmana bağlı.1 günde 3 cm ilerlediğim oldu.ben mumla çalıştım,mumu cm cm kalınlaştırdım ve bunu içimde bekleterek hatta bilen bilir uyuyarak yaptımiçimde bekletmemin çok faydasını gördüm.doktora gitmeyi düşünmedim çünkü doktor da burdaki egzersizleri yaptırıyormuş.sorunumuz ortada yenenler burda çözmekse sana kalmış belkş yarın belki yarından da yakın
tebrikler canım .halaylar sana
canım ben en son 7de kaldımaraya regl girmişti çünkü.o bitti bu defa eşim fena grip oldu miki düşüncek hali yoktu adamın 1 hafta da öyle gitti.bugün 12 de gelecek eve uyuya kalmazsam action olabilir sen naptın alışabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?