Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kadınlar Kulubü sayesinde vajinismusu yenenlerin listesi;

Beril26 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yoruldum123 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
nazarboncukk / 3 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
BeRayy / 5 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
naciss / 26 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
Althea /27 Eylül 2012 /kk sayesinde vajiyi yendi
mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
sekerpare / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yildiz8 / 18 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi

Yok mu arttıran

Ben 10 santime gelmeden yenmiştim canım Çok az kaldı inanıyorum seni de listeye ekleyeceğiz

ay ben de öyle bir ıhlamur bir nane limon adaçayı ne varsa bitki içiyorum hepsinden bir hafta oldu kurtulamadım,hasta hasta deneme bilem yaptık ben de hazılıyım şimdi kendime oh mis gibi içelim,yaparsın cnm inş iyleşir iyleşmez denemeler bizden kurtulamaz artık miki de

İvitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

ben ramazan bayramından 2-3 gn önce egzersize başladım yaklaşık 2 ayımı aldı ama aslına bakarsan toplamda 1 haftalık bir çalışma.çünkü araya regl girdi şehir dışına çıktım falan,bir de çalıştığım için eve geldiğimde hiç zamanım olmuyordu.yani esnin çalışmana bağlı.1 günde 3 cm ilerlediğim oldu.ben mumla çalıştım,mumu cm cm kalınlaştırdım ve bunu içimde bekleterek hatta bilen bilir uyuyarak yaptımiçimde bekletmemin çok faydasını gördüm.doktora gitmeyi düşünmedim çünkü doktor da burdaki egzersizleri yaptırıyormuş.sorunumuz ortada yenenler burda çözmekse sana kalmış belkş yarın belki yarından da yakın

Ben 10 santime gelmeden yenmiştim canım Çok az kaldı inanıyorum seni de listeye ekleyeceğiz

hımm kendini 10a şartlama diyorsun. evet aslında girişi geçince gerisi kayıyor, hatta giriş de zamanla alışıyor acımıyor. dur bakalım yarına Allah kerim. evet ya sanırım yazdıracam adımı listeye sayenizde :))) çok bile durdum yaa yakışmadı bu bana. nasıl yapamadım aylardır anlamıyorum benim gibi soğukkanlı metanetli bir insan... neyse karı-koca olmamız böyle kısmetmiş yani ne deyim :))

cnm nasıl gidiyor çalışmalar benim adet yeni bitti hemen dneme yaptık gerilemeyelim diye

canım ben en son 7de kaldım araya regl girmişti çünkü.o bitti bu defa eşim fena grip oldu miki düşüncek hali yoktu adamın1 hafta da öyle gitti.bugün 12 de gelecek eve uyuya kalmazsam action olabilir sen naptın alışabildin mi?

hımm kendini 10a şartlama diyorsun. evet aslında girişi geçince gerisi kayıyor, hatta giriş de zamanla alışıyor acımıyor. dur bakalım yarına Allah kerim. evet ya sanırım yazdıracam adımı listeye sayenizde :))) çok bile durdum yaa yakışmadı bu bana. nasıl yapamadım aylardır anlamıyorum benim gibi soğukkanlı metanetli bir insan... neyse karı-koca olmamız böyle kısmetmiş yani ne deyim :))

yenersin merak etme canım ben de 10 cmle yendim eş parmağıyla,başta zorlar biraz ama hemen uyum sağlar alışırsın azcık saberdecen hepsi bu, 10cmden sonra p..denemesi yapabilrisin,inş bayram öncesi alırız güzel haberler

Beni de ekleyin 10 ekim

Aynen öyle Zaten olay nerede bitiyor biliyor musun? "Girişte hafif yanıyor tamam ama devamında hiçbir şey hissetmiyorum, kayıp gidiyor" şeklinde düşünmeye başladığın anda aslında yenmiş sayılıyorsun Ben seni yenmiş sayıyorum çok az kaldı yendim demene

Arkadaşlar ya ben bu sorunu çözeli 1 hafta oluyo ama bende acaip bir isteksizlik var.Malum eşim geçen zamanın acısını çıkartmak istiyo ama bende tık yok :44: Niye böyle oluyo bir fikri olan var mı ?

ayy inşallah canım inşallah... salıya yetiştiremezsem araya zaman da girecek işin kötüsü... neyse bakacaz artık :))

mesela rimelle denedim rimeli orda bırakıp yatarsam bi zararı olmaz demi ?
iyice alısır belkide o yüzdenmi öyle yaptın ?
içine girme gibi bi durum olmaz demiii ayy cok cahelem..

kadınlar Kulubü sayesinde vajinismusu yenenlerin listesi;

Beril26 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yoruldum123 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
nazarboncukk / 3 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
BeRayy / 5 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
naciss / 26 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
Althea /27 Eylül 2012 /kk sayesinde vajiyi yendi
mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
sekerpare / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
ela_5197 / 10 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yildiz8 / 18 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi

benim de adet girmişti araya biter bitmez 7. denemeyi yaptık giriş kısmı hariç,kastım biraz çünkü,fena sayılmazdı bua arada artık hiç jel krem falan kullanmadan yapıyoruz,aman nedir bu böyle herkes grip ben de 1 haftadır hem adet vardı hem de grip adetten kurtuldum ama grip yakamı bırakmadı yaw, ooo o zman sen uyuma bence geceniz actionsız kapanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…