- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.561
Arkadaşlar ya ben bu sorunu çözeli 1 hafta oluyo ama bende acaip bir isteksizlik var.Malum eşim geçen zamanın acısını çıkartmak istiyo ama bende tık yok :44: Niye böyle oluyo bir fikri olan var mı ?
Canım belki şu an zevk almadığımız içindir:26: Henüz bizler zevk almıyoruz sadece eşlerimiz alıyor çünkü[
Olabilir belki ama çok can sıkıcı bir durum.Neyse bundan kurtulduk ya gerisi gelir inş
mesela rimelle denedim rimeli orda bırakıp yatarsam bi zararı olmaz demi ?
iyice alısır belkide o yüzdenmi öyle yaptın ?
içine girme gibi bi durum olmaz demiii ayy cok cahelem..
ay ben var ya içimde bekletemiyorum. tv karşısında bile olsam sıkılıyorum, aparatı tutan elim yoruluyor :)) elimi bırakınca da kaygan ya orası aparat dışarı kayıyor :)) yarım saat falan bekletmak fark eder mi... bir de giriş çıkış yaptırıyorum sürekli aparata. iyi mi yapıyorum?? eksiğim varsa söyleyin lütfennn.
Canım belki şu an zevk almadığımız içindir:26: Henüz bizler zevk almıyoruz sadece eşlerimiz alıyor çünkü[
Olabilir belki ama çok can sıkıcı bir durum.Neyse bundan kurtulduk ya gerisi gelir inş
Evet canım yendik ya ona şükür devamı gelecektir , isteksiz olsan da dene, kaçma
hehehe canım ben bilerek uyumadım çok yorgundum ama o aşamada bile egzersiz yapıcam diye cebelleşirken uyuyakalmışım 1-2 saat kadarama sen uyuma ne olur ne olmaz gerçi o pıt diye çıkıveriyor ama boşver.tv izlerken beklet mesela.buarada aparatı içeri gönder iç çamaşırını giy.böylelikle biraz zor olsa da ev işi bile yapabilirsin.sen nasıl çalışıyorsun bilmiyorum ama ben kendimi anlatayım.diyelim ki 8 cm deydim.7cmle başlıyordum 10 dak kadar.sonra hemen 8cm onunla da 10 15 dak kadar bekletiordum.arkasından 9cm hemencık tek hamlede giriyordu.9 cmle arada bir git gel yapıp içimde bekletiyordum sonra rahatsam 10 cme geciyordum.bu şekilde bekleterek 7 cmden 10 cme 4 saatte geçtim
herkes burdayken gitmek istemezdim ama eşim ilçe sınırlarımıza gelip dayanmış kendisinden gizli yazıyorum da :)) siz yazın ben okurum. üye girişi yapmadan devamlı okuyorum sizi, kaçırdığım bir sayfada belki işime yarayacak bir bilgi vardır diye hiçbir sayfayı atlamıyorum. :)) Allah bütün dileklerinizi duysun avucunuza koysun inşallah :)) görüşürüz...
Canım belki şu an zevk almadığımız içindir:26: Henüz bizler zevk almıyoruz sadece eşlerimiz alıyor çünkü
ay ben var ya içimde bekletemiyorum. tv karşısında bile olsam sıkılıyorum, aparatı tutan elim yoruluyor :)) elimi bırakınca da kaygan ya orası aparat dışarı kayıyor :)) yarım saat falan bekletmak fark eder mi... bir de giriş çıkış yaptırıyorum sürekli aparata. iyi mi yapıyorum?? eksiğim varsa söyleyin lütfennn.
kızlar kendinizi tam olarak rahat bıraktığınızda o zevk olayı da gerçekleşiyor ben şuan 7denemede 1 kere yaşadım ama zmanla alıştıkça o da olcaktırr merak etmeyin şu alışma süreci atlatmak lazım ondan sonra devamı gelir inş
Yahu aparat içinizdeyken nasıl ev işi yapıyodunuz, ben tutmayınca hemen çıkıveriyordu
iç çamaşırıı giyiyordum ama yürüken sünnet çocukları gibi yürümek zorunda kalıyordum
beni de ekle cadıkedi 15 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?