Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar ya ben bu sorunu çözeli 1 hafta oluyo ama bende acaip bir isteksizlik var.Malum eşim geçen zamanın acısını çıkartmak istiyo ama bende tık yok :44: Niye böyle oluyo bir fikri olan var mı ?

Canım belki şu an zevk almadığımız içindir:26: Henüz bizler zevk almıyoruz sadece eşlerimiz alıyor çünkü

Benden önce ve sonra yenen herkesi kutluyorum....ve diğer arkadaşlar tüm soruları sormakdan sonra başlamak ertelemektir!!!korkularınızın üzerine gidin orası öölee davul değil patlama felan yok sadece genişleyen bir delik kimisinin genişlio kan gelmio kimisinin dar oluyo genişlerken ufak kanama olabilio oda patlak felan değil genişlerken damarların kasılması ile alakalı...cesaret edin küçükten başlayın aparat tavsiyem ama bu aparatları elinizdeki imkanları kullanarak yapın...mesela kalem mesela kulak çöpü mesela rimel mesela mum inceden paşlayın kullanın..dahada kalınlaştırmak için havlu kağıt peçeteleri sarın streçleyin prez..fe geçirin kayganlaştırıb bol bol sürün ve yapınn....güzel haberler bekliyorum ekim ayının eteğini tutun kızlarrrr haydiiiiii halayaaaa::&4::&4::

ay ben var ya içimde bekletemiyorum. tv karşısında bile olsam sıkılıyorum, aparatı tutan elim yoruluyor :)) elimi bırakınca da kaygan ya orası aparat dışarı kayıyor :)) yarım saat falan bekletmak fark eder mi... bir de giriş çıkış yaptırıyorum sürekli aparata. iyi mi yapıyorum?? eksiğim varsa söyleyin lütfennn.

mesela rimelle denedim rimeli orda bırakıp yatarsam bi zararı olmaz demi ?
iyice alısır belkide o yüzdenmi öyle yaptın ?
içine girme gibi bi durum olmaz demiii ayy cok cahelem..

hehehe canım ben bilerek uyumadım çok yorgundum ama o aşamada bile egzersiz yapıcam diye cebelleşirken uyuyakalmışım 1-2 saat kadarama sen uyuma ne olur ne olmaz gerçi o pıt diye çıkıveriyor ama boşver.tv izlerken beklet mesela.buarada aparatı içeri gönder iç çamaşırını giy.böylelikle biraz zor olsa da ev işi bile yapabilirsin.sen nasıl çalışıyorsun bilmiyorum ama ben kendimi anlatayım.diyelim ki 8 cm deydim.7cmle başlıyordum 10 dak kadar.sonra hemen 8cm onunla da 10 15 dak kadar bekletiordum.arkasından 9cm hemencık tek hamlede giriyordu.9 cmle arada bir git gel yapıp içimde bekletiyordum sonra rahatsam 10 cme geciyordum.bu şekilde bekleterek 7 cmden 10 cme 4 saatte geçtim

Doğru yoldasın aynen devam Ben hiç uzun egzersiz yapmadım senin gibi yapmıştım git gel falan yapmaya çalışıyordum

herkes burdayken gitmek istemezdim ama eşim ilçe sınırlarımıza gelip dayanmış kendisinden gizli yazıyorum da :)) siz yazın ben okurum. üye girişi yapmadan devamlı okuyorum sizi, kaçırdığım bir sayfada belki işime yarayacak bir bilgi vardır diye hiçbir sayfayı atlamıyorum. :)) Allah bütün dileklerinizi duysun avucunuza koysun inşallah :)) görüşürüz...

Yahu aparat içinizdeyken nasıl ev işi yapıyodunuz, ben tutmayınca hemen çıkıveriyordu

Hazır eşin de geliyorken diyorum hani diyorum yani diyorum fanfini finfon diyorum

Canım belki şu an zevk almadığımız içindir:26: Henüz bizler zevk almıyoruz sadece eşlerimiz alıyor çünkü

kızlar kendinizi tam olarak rahat bıraktığınızda o zevk olayı da gerçekleşiyor ben şuan 7denemede 1 kere yaşadım ama zmanla alıştıkça o da olcaktırr merak etmeyin şu alışma süreci atlatmak lazım ondan sonra devamı gelir inş

hehehe ben birkere öyle içimdeyken komedi filmi izliyordum eşimle.öyle bir gülmüşüm ki piyuuuuuuuu dışarı fırladı gittisonra iç çamaşırımı giymem gerektiğini öğrendim arkadaşlardan.içinde bekletebildiğin kadar beklet.arada git gel yap,çıkart tekrar tak.bence gayet iyisin süpersin süper aynen böyle devam

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy biz de zevk alcaz di miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cadı hehe :)) gerçi istiyor genelde yoldan gelince beni özlemiş oluyor ama ben de yorgunum sanki bugün bakalım spontane gelişir bizde o işler ) isteksizlik yaşayanlar fındık, ceviz, pekmez gibi enerji artıran libido yükselten yiyeceklere yönelsinler bence faydası olur yani neyse bu sefer kesin çıktım iyi akşamlar hoş sohbetler :) sohbetten sonra da konuştuklarınızı uygulayın

kadınlar Kulubü sayesinde vajinismusu yenenlerin listesi;

Tabi bu sadece Eylül ayından geçmişe dönüp arayıp bulduklarım ki çoğu sayfayı henüz okuyamadım Yani bunun öncesinde vajiyi yenen yüzlerce kişi var kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Beril26 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yoruldum123 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
nazarboncukk / 3 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
BeRayy / 5 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
pamukelma / 7 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
monolog48/ 8 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
huzur / 8 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
naciss / 26 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
Althea /27 Eylül 2012 /kk sayesinde vajiyi yendi
mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
sekerpare / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
ela_5197 / 10 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
puantaj / 15 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yildiz8 / 18 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…