- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.521
Kadınlar Kulubü sayesinde vajinismusu yenenlerin listesi;
Beril26 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yoruldum123 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
nazarboncukk / 3 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
naciss / 26 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
Althea /27 Eylül 2012 /kk sayesinde vajiyi yendi
mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi[/B]
Kadınlar Kulubü sayesinde vajinismusu yenenlerin listesi;
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi[/B]
canım evet 1 ekimde yenmiştim,ben emla ve anestol kullanmadım ama burdan okuduğum kadarıyla pek işe yaramadığını söylüyor kullananlar, ben su bazlı jel kullandım biraz pahalıydı bir de bepanten kullandım ama şuan hiçbir şey kullanmıyorum artık ,sana tavsiye edebilceğim ultrason jeli veli mikratı çok ve ucuz burdaki çoğu kiişi ondan kullanıyor madikallerde satılıyor
[/B]Kadınlar Kulubü sayesinde vajinismusu yenenlerin listesi;
BeRayy / 5 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
sekerpare / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
benide ekleyebilirsiniz kk sayesınde yenenler lıstesıne .bıttı sonunda bu ıskence cokk tesekkur ederım bana yardımcı olanlara .saat 20,00 itibariyle vaji li değilim artık.çok mutluyum .inş. herkes kurtulur .Allah yardımcımız olsun ....
benide ekleyebilirsiniz kk sayesınde yenenler lıstesıne .bıttı sonunda bu ıskence cokk tesekkur ederım bana yardımcı olanlara .saat 20,00 itibariyle vaji li değilim artık.çok mutluyum .inş. herkes kurtulur .Allah yardımcımız olsun ....
canım aklın çok karıştı sanırım o jel mı bu krem mi?o dediklerinin hepsini bizzat denedim.öncelikle kesinlikle anestezik krem kullanma taraftarı değilim ama denemiş bulundum.emla çok yakıyor biraz geç uyuşturuyor ama etki süresi anestole göre daha uzun.anestol emlaya göre daha az yakıyor daha kısa sürede uyuşturuyor ama etki süresi emlaya göre daha kısa etki.tabi kendim için konuşuyorum bunları baz almayınaslına bakarsanız vajide hissedilen yanma anestezik kremlerinden çok çok daha az jel konusuna gelince ilk baş okeyin çileklisini kullandım bozuk çilek gibiydi sevmedim ama sadesi daha iyi olabilir.durex okeye göre daha iyiydi fakat o da su gibi akıp duruyordu.en son ultrason jelını aldım daha doğrusu eşime aldırdım 4lira ve miktar olarak 1llt acımadan kullan gitsin.reklamları dinlediniz şimdi egzersize devam
cnm sendemi burdak, egzersizlerle kurtuldun yoksa dr amı gittin ?
nasıl basardın ?
[/B]
Lütfen isminiz yoksa ekletin , ya özel mesaj atın ya da mesajı alıntılayın ki ziyaretçiler ya da yeni üyeler görsünler kaç kişi kk sayesinde bu illetten kurtulmuşYalnız kızlar ben birazdan çıkacağım kendimi pek iyi hissetmiyorum, gözlerim yuvasından çıkacak gibi ağrıyor, başım ağrıyor, hapşırıyorum, burnum akıyor, sanırım şifayı kaptım
Çok sevindimHangi pozisyonda canım merak ettim :26:
geçmiş olsun cnm valla ben de kaç gündür hastayım anca girebildim foruma bu ara salgın varr
bende çok sevındım.:))ustte yendım ben yuzumde esıme dönüktü.ilk başlarda bı duvara dayanıyomus gıbı hıssedıyodum ve orada cok kasıyodum kendımı .oraya geldıkten sonra bekleye bekleye (rahatlamak ıcın)esımınde bıraz ıteklemesıyle gırdı.sonra yavaş yavas gırıs cıkıs bıle yapabıldık..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?