• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KASIM AYININ İLK 5 GELİNİNİN HALAYINI TOPTAN ÇEKİYORUMMMMMM

Gerçi hala 4'ü tam gelin olduğunun farkında değil biz biliyoruz nasılsa :1:

1.eylülkelebek
2.realove
3.Pissa
4.girlinred
5._hanzade_

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:tey tey tey teyyyyyyyyy:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Bu gelinlerin içinde emin olan sadece _hanzade_ var onunkini de ekstra çekiyorum :64::64::64::64::64::64::64::64: dilililililiiiii:64::64::64::64:

Son düzenleme:
canım bende parmak egzersizi yapamıyorum ve dediğin gibi üstte hiç olmuyo eşinle git dr. oda duysun söylediklerini

Sıkıntı da orda doktora gıtmek ıstemıyo ve üst pzisynda hc deglse bacaklarm kenetlenmıo

ama o üstümdeyken inanılmaz kitleniyo ve itiyorum eşimi. Of of sen nasıl yeniceksin ne durumdasın. anlatsana bende kopya çekim belki olr :(

arkadaşlar mrblar ben geçen seme sizinle birlikte burdaydım.malum problem bende de var.tam yeni yeni egzersiz yapmaya başlamışken eşimle ayrıldık.bi sene geçti :( boşanma arifesinden döndük dün barıştık hemen aklıma geldiniz.beni hatırlayan var mı ? ben hala aynı sorunu yaşamaktayım

Seninki direk kalın aparat oluyor:34: Vallaha en zoru başarıyorsun tebrik ederim :34:

Bu haftasonu çoook güzel geçti kendimi hiç kasmadım,yastık koyduk ve ıkındım eşim ne kadar rahat olduğumu fark etti :) vajinanın daha da çok açıldığını hissettim baskı inanılmaz arttı galiba çok az bi kısım kaldı hatta bi ara oldu zannettik ,buranın çook faydası oldu her gün deneyemiyoduk hafta içide uğraşırsak olacak gibi inş en kısa sürede olur....

Bu haftasonu çoook güzel geçti kendimi hiç kasmadım,yastık koyduk ve ıkındım eşim ne kadar rahat olduğumu fark etti :) vajinanın daha da çok açıldığını hissettim baskı inanılmaz arttı galiba çok az bi kısım kaldı hatta bi ara oldu zannettik ,buranın çook faydası oldu her gün deneyemiyoduk hafta içide uğraşırsak olacak gibi inş en kısa sürede olur....

O baskı olduğunun kanıtıdır :34: Olmuş olmuş :34:

arkadaşlar mrblar ben geçen seme sizinle birlikte burdaydım.malum problem bende de var.tam yeni yeni egzersiz yapmaya başlamışken eşimle ayrıldık.bi sene geçti :( boşanma arifesinden döndük dün barıştık hemen aklıma geldiniz.beni hatırlayan var mı ? ben hala aynı sorunu yaşamaktayım

Ben yeniyim, sizi tanımıyorum , ama eşinizle barışmanıza sevindim:46:

Çözeriz hep beraber :) Tekrar egzersizlere başladınız mı? Ne durumdasınız?

allah razı olsun hayır başlamadım ama eskisi gibi kasmıyorum kendimi eskiden odun gibi şimdi ise bacaklarımı bile açıyorum o yüzden egzersiz yapmıcamm eşim bi seyahatte dönsün denicem hatta ucu biraz girdi eşim boşaldıktan sonra ben uzandım kalktım biraz akıntım oldu öyle yani ne durumdayım sizce

Ben yeniyim, sizi tanımıyorum , ama eşinizle barışmanıza sevindim:46:

Çözeriz hep beraber :) Tekrar egzersizlere başladınız mı? Ne durumdasınız?

allah razı olsun hayır başlamadım ama eskisi gibi kasmıyorum kendimi eskiden odun gibi şimdi ise bacaklarımı bile açıyorum o yüzden egzersiz yapmıcamm eşim bi seyahatte dönsün denicem hatta ucu biraz girdi eşim boşaldıktan sonra ben uzandım kalktım biraz akıntım oldu öyle yani ne durumdayım sizce

Direk penis egzersizi ile yenenler oluyor :34: Kasmamanız daha çabuk yol alacağınızı gösteriyor:34: Bence sizin de yenmenize çok az kalmış :34:

aminnnnn inşallah allah biliyor ya ben çok çektim özüm falan hep yardımcı oldular bana o zamanlar sonra boşverdim işte ama artık bende bebek isitorum eşim gelsede olsada yazsam size halay çeksek falan allah hepimizin yardımcısı olsun

Direk penis egzersizi ile yenenler oluyor :34: Kasmamanız daha çabuk yol alacağınızı gösteriyor:34: Bence sizin de yenmenize çok az kalmış :34:

Nasıl başardın bunu canım cok sevındım bu asamaya gelmen bıle harıka bence.. Nasıl rahat ettın buraya kadr nasıl geldın ?

aminnnnn inşallah allah biliyor ya ben çok çektim özüm falan hep yardımcı oldular bana o zamanlar sonra boşverdim işte ama artık bende bebek isitorum eşim gelsede olsada yazsam size halay çeksek falan allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım bu işin özünde istek, inat, özveri ve hedef yatıyor. Onlar da sen de var :34:

Olacakkkkk olacakkkk :34:

Ama yine bir şekilde egzersiz yapsanız daha çabuk olur:34: Ben 4 günde yendim, bir arkadaşımız 2 günde yendi. Egzersizin çok faydası oluyor:34:

Canım bu işin özünde istek, inat, özveri ve hedef yatıyor. Onlar da sen de var :34:

Olacakkkkk olacakkkk :34:

Ama yine bir şekilde egzersiz yapsanız daha çabuk olur:34: Ben 4 günde yendim, bir arkadaşımız 2 günde yendi. Egzersizin çok faydası oluyor:34:

4 gunde egzersızle nasıl yendınız bıraz anlatırmısınız neler yaptıgınızı

Back
X