• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşime devamlı soruyorum oldu mu gerçekten diye:)) birde jel falanda kullanmamıştık. nası oldu anlayamadım. ama dediğim gibi öyle basınç falan hissetmedim. o beni düşündürüyor. niye hissetmedim acaba diye.hala egzersiz yapasım var:))) ne olur ne olmaz diye:)))

eşime devamlı soruyorum oldu mu gerçekten diye:)) birde jel falanda kullanmamıştık. nası oldu anlayamadım. ama dediğim gibi öyle basınç falan hissetmedim. o beni düşündürüyor. niye hissetmedim acaba diye.hala egzersiz yapasım var:))) ne olur ne olmaz diye:)))

Egzersiz yap yap;) Yenince ben de devam ettim birkaç gün egzersiz yapmaya :34: Belki sen basınç hissetmiyorsundur :34:

[ı]kızlar çok soran olduğu için, egzersiz aşamalarımı, başımdan geçenleri tekrar paylaşıyorum. Umarım benden sıkılımıyorsunuzdur:34:[/ı]

Son düzenleme:
Herkese tekrar merhaba.

Arkadaşlar ben 4 gün egzersiz yaptım. Hatta 3. günün sonunda eşimin başı ağrımasaydı 3 gün egzersiz yapıp yenmiş olacaktım. Bir gün gecikmesinin sebebi de 3. gün deneyememiş olmam

Yeni başlayacaklar, cesaret edemeyenler, yarıda bırakanlar lütfen kendinize güvenin, inat edin, başaracağınıza inanın. "Başaramıyorum" "Yapamıyorum" "Korkuyorum" kelimelerini silin zihninizden. Gerçekten "başaracağım, yeneceğim" kelimelerini zihninize yerleştirdiğinizde her şey yavaş yavaş geliyor inanın bana.

1 yıllık evliyim. Evliliğimin 19. gününde bu topiğe girdim ve şunları yazdım;

(Sizler için üşenmeden geçmişe dönüp yazdıklarımı buluyorum ki benim için çok zor oldu , kıymetinizi bilin )

Kızlarrrr merhaba.

19 günlük evliyim. Vajinismus olduğumu düşünürdüm hep, çünkü cinsel ilişkinin konusu bile geçse bacaklarımı kapatıyordum farketmeden, liflenirken bile elimi vajinama götüremezdim. Şimdi okuyorum parmak egzersizi falan... o parmağın gireceğini düşünmek bile beni çok geriyor Eşim ben seni çok seviyorum, yanında uyumak bile benim için yeterli diyor ama 6 yıl bekledik biz... 6 yıl sonra onun da mutlu olmak hakkı... canım mı çok kıymetli, vajinismus muyum, disporoni miyim anlamadım ama daha girmeden acımaya başlıyor, sanki yırtılacakmış gibi hissediyorum, yanma, ağrı baskı her şeyi hissediyorum... o ana kadar vajinde ıslanma falan problem yok, ama o an başlayınca anında zevk falan her şey bitiyor benim için... kaç defa dedim her şey beyinde bitiyor, acımayacak, kendini akışına bırak yok işte... o beyin demekki tam almamış bu düşünceleri off parmak marmak düşüncesi bile feci ya bir de denedikten sonra tir tir titriyorum niye bilmiyorum :( ayrıca biz sadece haftasonları beraber olabiliyoruz ayrı şehirlerde sürüyor bizim evliliğimiz :("

Hoşbuldum.Canım okudum baştan, kegeli oturduğum yerde yapmaya başladım ama vajiyi inceleme mincelemeye daha gireşemedim, zaten ben çok yoğun çalışıyorum eve gittiğimde gecenin bir vakti oluyor, doktora gitmeye de vaktim yok, evde de ne ara kendimi inceleceğim onu bilmiyorum Psikoloğa gittim sadece bu konuyu konuşmak için, o da bana vajinismus gibi durmuyorsun bir dene yapamazsan gene gel dedi ama denedim sonra da bir daha gidemedim psikoloğa vaktim yok evlenmeden önce hiç takmazdım aman nasılsa yaparım, yapmasam da nolcak bu kadar üzülmem derdim ama üzülülüyormuş:(

Arkadaşlar tekrar merhabalar,

Uzun süredir yazmıyorum size. 4 ay oldu evleneli. Çok yoğun bir işte çalışıyorum ben, eve zaten çok yorgun gidiyorum, hiç egzersiz yapacak falan vaktim olmuyor. İşin kötüsü eşim şehir dışında çalışıyor biz sadece haftasonları birlikte olabiliyoruz. Kayganlaştırıcı vs denemelerimizde hep başarısız olduk, hatta tahriş ettim vajina girişini. İdrar yaparken yanmaya başladı. Bu acıları çekince daha da korkmaya başladım. Jinekoloğa gittim , sen kesinlikle vajinismussun dedi. Psikoloğa gittim, seansına 350 tl diyor, 12 seansta bitiyormuş. Zaten yeni evliyiz, bir sürü borcumuz var, şu an psikoloğa da para vermeme malesef. Devlet hastanesine gidecek de vaktim olmuyor, en azından özelleri kendime göre ayarlayabiliyorum. Biri bana şu egzersizleri en hızlandırılmışından nasıl yapacağımı anlatabilir mi? Okuduğum kadarıyla çoğu arkadaş dizi izlerken kendine vakit ayırabilirmiş. Benim televizyon izlemeye de vaktim yok. Eve gider gitmez kendimi yatağa zor atıyorum ben. Bugün işyerimde otururken kegel egzersizi yapmaya başladım. Bu egzersizi ne kadar yapmam lazım, parmağa ne zaman geçmem lazım? En hızlandırılmışı nedir bu egzersizin ? Ben çevremden gizlemiyorum vajinismus olduğumu, o konuda bir çekincem yok. Bu bir hastalık sonuçta. Arkadaşlarım benden güzel haberler bekliyor, her seferinde ee yaptınız mı diye sorup duruyorlar, ailem de öyle tabiki. Ailem derken ablam ve annem tabii ki. Eşimin ailesi ve babam bilmiyor bir tek o konuda saklama gereği duymuyorum, hastayım arkadaşım ben, niye çekinecekmişim? Utanılacak bir şey değil ki bu.Yardımlarınızı bekliyorum kızlar...

Çok sağol canım, vakit buldukça deneyeceğim. Gün içinde sürekli kegel yapıyorum, fazlası zarar değildir umarım
cadikedi kullanıcısından alıntı
Sağol canım, umarım başarabilirim, sanki her zaman o duvar orada kalacakmış gibi geliyor, her denemeden sonra ağlamaya başladım. Oysaki umursamadığımı sanıyordum. Her seferinde kendi kendime bunun beyinde bittiğini, başkaları yapabiliyorsa benim de yapabileceğimi, oradan çocuk çıkıyorsa her şeyin girebileceğini anlattım ama nafile.

Kızlar bişi sorcam Ben bugün parmak egzersizlerine başladım, başlangıçta parmağımı vajinin girişine götürünce bile çığlık attım asla yapamam dedim olmaz dedim vazgeçtim, topladım aynayı falan. Sonra tekrar cesaret ettim, serçe parmağın ucunu soktum, sonra gaza geldim hepsini soktum, sonra baktım acı falan yok işaret parmağına geçtim, işaret parmağının da iki boğumunu geçtim hepsini sokmasam da iki boğumu da soktum çok az bi kısmı kaldı sadece. Baktım ilerilere gidince hiç acı yok hatta hiçbir şey hissetmiyorum bu sefer de işaret parmağımı ileri geri yapmaya başladım hafif yanma olduysa da rahatsız olmadım. Gaza geldim bu sefer de işaret parmağı içerideyken pozisyon değiştirdim, hareket ettim... Sizce bu çok iyi bir gelişme mi yoksa herkes zaten parmak egzersine başlayınca benimle aynı şeyi mi yaşıyor? Yoksa ben hızlı mı gidiyorum, yanlış mı yapıyorum? Bu işi yapanlar ve yenenler yardım ederse sevinirim
Canım sen yendin mi yoksa yenmeye yakın mısın? Aynen ya çok heyecanlıyım, işaret parmağı girince işin içine zar gider gibi geliyordu :) hiçbir şey olmadı , ilerisi hiç acımıyor çok şaşırdım :):):)

KIZLARRRR BURAYA KADAR SIKILMADAN OKUDUNUZ MU? BAKIN BURAYA KALAN OLAN KISIM BAŞLANLANGIÇTA EKİM 2011 - SON KISIM DA MART 2012 - MART 2012 DEN SONRA YAZMAYI BIRAKMIŞIM, GİRMEMİŞİM BURAYA, DEMEKKİ EGZERSİZLERİ DE BIRAKTIM SIRA GELDİ İKİNCİ KISMA YANİ TEKRAR KARAR VERİP BU TOPİĞE TEKRAR GİRDİĞİM EKİM 2012

Kızlar birinci yılımızda hediye olsun dedim denedik ama gene başaramadık biz ya :( bıçak saplanıyor gibi canım yanıyor :( Parmak egzersizi yapmıştım ama düzenli yapamadım iş yoğunluydu, kayınvalidemler geldiler kaldılardı derken vakit bulamadım devam edemedim, ondan mıdır ? - Cem Keçe2nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabı bir işe yarar mı alanlar var mı?
Bi de ben eczaneye gidip jel almaya utanıyorum biraz da küçük gösteriyorum genelde öğrenci sanıyorlar beni puf!
Ben parmaktan başka bir şey sokma kısmında çok çekiniyorum, parmak sokunca en azından içeriyi hissedebiliyorum, ama kulak çöpü falan diyince çok kasıyorum kendimi oyyy kastım gene

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8 EKİM 1. GÜN

Kızlar bir şey soracağım... Ben şimdi uzun zamandan sonra tekrar parmak egzersizi yaptım bugün... Sırasıyla serçe, işaret ve orta parmağı denedim sonra da eşimin işaret parmağını denedim, başarılı oldum hepsinde. Eş parmağı ne zaman olmalıydı? Çok mu hızlı ilerliyorum? Bu iyi bir şey mi?
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEE

9 EKİM 2. GÜN

İyi geceler kızlarrrrr Şimdi böyle keyifli geldim diye yendim sanmışsınızdır Yenmedim ama bir aşama daha kaydettim
Bugün önce orta parmağı yerleştirdim sonra da işaret ve orta parmağı birlikte yerleştirdim hissettiğim 2 boğumdu ama ıslaklığa baktım tüm parmak ıslaktı tam anlamadım iki boğum mu yerleşti bilmiyorum diğer parmaklara göre ikisini bilikte yerleştirmek beni biraz zorladı başta biraz yanma ve batma oldu ama içeride beklettikçe geçti yanma ve batma... Film izliyordum beklettim, git gel yapmadım ama içeride parmaklarımı açmaya çalıştım açamadım, ara sıra açılıyor gibi oldu sanki hergün daha çok ilerliyorum değil mi :) parmağımı bekletmek kolay oluyor eşimin parmağını bekletmek o kadar kolay değildi benim için kendi parmağım olunca daha rahat oluyorum ben Aparat beni çok korkutuyor yabancı cisim olunca daha çok çekiniyorum ben

10 EKİM 3. GÜN

Daha önce de yapmıştım ama ara verdim. Bu ay hırs yaptım. Hergün yapmaya çalışıyorum. İki gün oldu ama hem iki parmak iki boğuma kadar yerleştirebiliyorum parmağımı hem de eşimin işaret parmağını alabiliyorum Bunlar benim için imkansız görünüyordu, parmak egzersizi dendiğinde kaçacak delik arıyordum, hiç mümkün gelmiyordu parmağımı yerleştirmek. Ama şimdi hergün daha da cesaretleniyorum ilerlemeye başlayınca. Başlangıçta iki parmak alamıyordum dün ikisini de iki boğuma kadar alabildim hem de hiç zorlanmadım.

11 EKİM 4. GÜN (BUGÜNÜ ERTESİ GÜNE BAĞLAYAN GECE BEN DE BAŞARDIM

Kızlarrrrrr kendime inanamıyorum 10 cm uzunluğunda 2 parmak kalınlığında bir aparat yaptım kendime kulak çöpünden ve onu yerleştirdim. Hem de o kadar rahat yerleştirdim ki, hiç bir şey hissetmedim ne acı ne batma ne baskı... Çok kolay kaydı girdi içeri film izliyordum kendi kendine dışarı çıktı hatta oleyyyy her gün bir adım daha ilerliyorummmmmmmmm
Hızımı alamadım daha da kalınlaştıracağmmmm gece de p...s denerim diyorum erken mi ki
Bakalım şimdi aparatı daha da kalınlaştırdım şimdi deneyeceğim tekrar yerleştirmeyi gerçi eşim salonda uyuyakaldı ama belki uyanır Bu biraz daha kalın salatalık gibi, bunu da başarırsam bugün p...s denemezsem içim rahat etmez
Kızlar salatalık kalınlığında olan aparatımı da yerleştirmiş bulunmaktayım, diğer aparatım kadar kolay olmadı ama onu da yerleştirmeyi başardım Anammmmm bu gidişle bu gece p...s de denerim gibi sanki sizce??? - Bi de bir şeyi merak ettim, diğer aparatlarda olmadı bunda sanki büyük tuvaletim varmış gibi baskı hissettim bu normal mi?
Hızlı gidiyorum ama bunun bir sakıncası yoktur değil mi? Bir günde farklı iki aparat denedim ve biri diğerinin iki katı kalınlığındaydı P...s i daha kolay denerim herhalde di mi
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MUTLU SON

Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda

Evetttttt arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç üşenmeden başlangıçtan bugüne kadar olan kısmı sizlerle paylaştım.

Demem odur ki ;

* EGZERSİZ EGZERSİZ EGZERSİZ
* KORKMUYORUM - BAŞARACAĞIM
* BEN GÜÇLÜ BİR KADINIM BUNU BAŞARABİLİRİM
* EGZERSİZ SIRASINDA CANINIZ YANARSA ÇIKARIN APARATI BEKLEYİN TEKRAR CESARET EDİN, YİNE Mİ ACIDI TEKRAR TEKRAR... İNANIN BEN ÖYLE YAPTIM... SALATALIK KALINLIĞINDAKİ APARATI ERTESİ GÜN KULLANDIĞIMDA CANIM ÇOK YANDI GERİ ÇIKARDIM DERİN NEFES ALDIM BİR GÜN ÖNCE BAŞARDIM ŞİMDİ DE BAŞARABİLİRİM DEDİM TEKRAR DENEDİM VE BAŞARDIM...

LÜTFEN CESARETİNİZİ TOPLAYIN... BEN EGZERSİZİ YARIM BIRAKTIĞIM İÇİN, BİR TÜRLÜ CESARET EDEMEDİĞİM İÇİN BU ZAMANA KADAR ERTELEDİM AMA TAM ANLAMIYLA KARAR VERİNCE 4 GÜNDE YENDİM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ , HERKESE BAŞARILAR DİYORUM, HAYDİ KIZLARRRRRR EGZERSİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:64:

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]İki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...

KIZLAR YENİ EGZERSİZCİLERİ LİSTEYE EKLEDİM AMA EGZERSİZ AŞAMASINDA NE DURUMDA OLDUĞUNUZU BANA BİLDİRİRSENİZ EGZERSİZ AŞAMANIZI DA YAZARIZ, BU BİZİM TAKİP ETMEMİZ AÇISINDAN DA İYİ OLUR:34:

GEL GELİNİMMMM LİSTEYE GELLLLLLLLLL :1:

cnm ben dün işaret parmağımın tamamını aldım :)) beni güncelleyebilirsin :)))

Arkadaşlarım, canlarım, cigerlerim, vajidaşlarım...:1:

Gördüğünüz gibi ben ne yazmışım?

"Parmak falan diyorsunuz ama yokkk yapamam" "kulak çöpünü düşününce bile kendimi kasıyorum"

Ama ne olmuşşşş?

Bu cadı inat etmiş, azmetmiş ve 4 günde yenmişşşşşşşşş:ssz:

Niye siz de yapamayasınız????????????????????????????????????????????

BEN İNANIYORUM HERKES YENECEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:34:

Son düzenleme:

[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

KIZLAR YENİ EGZERSİZCİLERİ LİSTEYE EKLEDİM AMA EGZERSİZ AŞAMASINDA NE DURUMDA OLDUĞUNUZU BANA BİLDİRİRSENİZ EGZERSİZ AŞAMANIZI DA YAZARIZ, BU BİZİM TAKİP ETMEMİZ AÇISINDAN DA İYİ OLUR:34:

[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

canım bende kulak çöpünden aparat yaptım regl girdi araya haftaya bitecek inş bu iş kararlıyım...

arkadaşlar mrblar ben geçen seme sizinle birlikte burdaydım.malum problem bende de var.tam yeni yeni egzersiz yapmaya başlamışken eşimle ayrıldık.bi sene geçti :( boşanma arifesinden döndük dün barıştık hemen aklıma geldiniz.beni hatırlayan var mı ? ben hala aynı sorunu yaşamaktayım

canım vajinusmustan dolayı mı ayrılıyordunuz?

arkadaşlar mrblar ben geçen seme sizinle birlikte burdaydım.malum problem bende de var.tam yeni yeni egzersiz yapmaya başlamışken eşimle ayrıldık.bi sene geçti :( boşanma arifesinden döndük dün barıştık hemen aklıma geldiniz.beni hatırlayan var mı ? ben hala aynı sorunu yaşamaktayım

canım vajinusmustan dolayı mı ayrılıyordunuz?

KIZLAR BANA DA YARDIM edin ben geçen gün yazmıştım eşimin p... baya alabildim die ama tam yapmadan korktum bırakdım ..daha sonrasında bayram geldi ve misafirlerim geldi ve ara vermek zorunda kaldık 2 3 gün sonra misafirler gitti ve bu sefer kesin olcak dedim ama malesef geçenki yaptıgım kadar yapamadım olmadı kasmadım kendimi sadece baskı oluyo ya o zaman gerisin e devam edemedim canım sıkıldı:( ve ondan sonra dedim egzesiz yapıcam çünkü hiöç egzersiiz yapmadan denemiştim egzersiz yapmak için kulak çöpü ile denedim baya girdi çok şaşırdım kayganlaştırıcı vardı zaten resmen kaydı gitti sevindim hemen yarın devam edicem kulak çöpüne çünkü artık kurtulmak istiyorum aşırı bebek istiyorum benden sonra evlenen herkesin bebegi oldu ..:( ve 15 gün sonra memlekete gidicez gitmeden bitirmek isitorumm ya rabbim hepimiz ekurtulmayı nasip etsin dua edin kızlarr:(

ben bebek yagı kullanıyorum inş mantar yapmaz

merhaba..öncelikle bebek yağı kullanma ,kullanan bir çok arkadaşımız mantar oldu.. riske atma.. mutlaka bir jel edin, ultrason jeli olabilir, ya da okey ve durexin jelleri var onlardan biri olabilir.. ultrason jeli medikaller de satılıyor 5 lira civarında.. diğerlerini ise eczane de ya da büyük marketlerde bulabilirsin.. p...sin baya bir kısmını yapabildiysen eğer pozisyondan kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsin...eğer altta deniyorsan o takıldığın yerde poponu havaya kaldır.. bir de kilit noktalardan biri de derin derin nefes al ve nefes verirken ilerletmeye çalışın.. ama tabi daha rahat olmak istiyorsan egzersiz şart.. kulak çubuğuyla başlamışsın adım adım kulak çubuklarını arttır.. sonrasında mumla devam edersin.. takıldığın her aşamayı sor.. raporda ver ki daha rahat takip edelim.. hem sende daha disiplinli olursun.. ama mutlaka mutlaka bir jel edin.. bebek yağı kullanma

Sıkıntı da orda doktora gıtmek ıstemıyo ve üst pzisynda hc deglse bacaklarm kenetlenmıo

ama o üstümdeyken inanılmaz kitleniyo ve itiyorum eşimi. Of of sen nasıl yeniceksin ne durumdasın. anlatsana bende kopya çekim belki olr :(

valla canım benim eşim ilk zamanlarda kendince şakalar yaptı ben ne bilim senn bilerek yapmadığını falan dedi erkek yani düşünmez desende düşünüyo.. bacaklarımı acınca acyıp tıtrıyo ve kasılıyorum esim cekılıyo 5 dk sonra falan geciyi baktık olmuyo jınekologa gıttık gel sende duy dedıklarını falan dedım oyle deyınce utandı gırmedı dr bı sorun yok desede benım beynım bunu kabul etmıyo ıste sankı kumas gıbı yırtılacak vs seyler dusunuyorum ama reglim bitsin bitecek bu iş :1:
ark deneyimlerini okuyunca bilmediğim şeyleri öğrendim ve acayip gaza geldim :1:
ben üste cıkamıyorum korkuyorum onu yapamıyorum popomun altına yastık koyuyorum esım benım ustumdee oluyo yatar pozısyonda o benı bacaklarının arasına alıyo oyle yapıyo ve ucu gırıyo bende sakınlastıkce bacaklarımı acıyorum yavas yavas bırazda popomu kaldırıyorum oyle gırıyo şimdilik böyle yapıyoruz :1: ben ilk böyle aldım ve girince ağladım kalktıktan sonra şükür namazzı kıldım

bende yensem keşke :(

sende yenebilirsin.. burada hepimiz başarabildiysek sende başarabilirsin.. ama anladığım kadarıyla egzersiz fikrini sende eşinde reddediyorsunuz.. bu sorunun tek çözümü egzersiz..öncelikle yapman gereken eşinle bu sorunu aşman yani egzersiz yapacağını, egzersiz esnasında esnemeden dolayı kırmızı gelmeyebileceğini kabullenmeniz gerekiyor..bu sorunu hallettikten sonra gerisi kolay.. bu arada eğer bir süre daha p...s denemesi yapmayı düşünüyorsan başarı hikayelerini okuyabilirsin.. orada hem pozisyon hakkında hemde bu süreçte neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler var.. hemde motive açısından faydası oluyor

[ı]egzersizcilerden gelen mesajlarla egzersiz listesini ve egzersiz durumlarını sürekli yeniliyorummmmmmmm:46::46::46:[/ı]

[ı]kasım ayı vajinismus takip listesi;[/ı]

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]egzersiz durumu[/td]
[td]vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.pissa[/td]
[td]bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]bitti ama farkında değil[/td]
[td]farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]bitti:) [/td]
[td]5 kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yusnes[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]istanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]henna34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]işaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]kulak çöpü[/td]
[/tr]
[/table]
[/ı][/color]

[ı]

eylül ayı 22 gelinle kapandı :)
ekim ayı 16 gelinle kapandı...
Kasım ayının ilk 5 gelini belli ama 4'ü tam farkında değil :d...

Kızlar yeni egzersizcileri listeye ekledim ama egzersiz aşamasında ne durumda olduğunuzu bana bildirirseniz egzersiz aşamanızı da yazarız, bu bizim takip etmemiz açısından da iyi olur:34:

Gel gelinimmmm listeye gellllllllll :1:
[/ı]

Back
X