Arkadaşlar tekrar merhabalar,
Uzun süredir yazmıyorum size. 4 ay oldu evleneli. Çok yoğun bir işte çalışıyorum ben, eve zaten çok yorgun gidiyorum, hiç egzersiz yapacak falan vaktim olmuyor. İşin kötüsü eşim şehir dışında çalışıyor biz sadece haftasonları birlikte olabiliyoruz. Kayganlaştırıcı vs denemelerimizde hep başarısız olduk, hatta tahriş ettim vajina girişini. İdrar yaparken yanmaya başladı. Bu acıları çekince daha da korkmaya başladım. Jinekoloğa gittim , sen kesinlikle vajinismussun dedi. Psikoloğa gittim, seansına 350 tl diyor, 12 seansta bitiyormuş. Zaten yeni evliyiz, bir sürü borcumuz var, şu an psikoloğa da para vermeme malesef. Devlet hastanesine gidecek de vaktim olmuyor, en azından özelleri kendime göre ayarlayabiliyorum. Biri bana şu egzersizleri en hızlandırılmışından nasıl yapacağımı anlatabilir mi? Okuduğum kadarıyla çoğu arkadaş dizi izlerken kendine vakit ayırabilirmiş. Benim televizyon izlemeye de vaktim yok. Eve gider gitmez kendimi yatağa zor atıyorum ben. Bugün işyerimde otururken kegel egzersizi yapmaya başladım. Bu egzersizi ne kadar yapmam lazım, parmağa ne zaman geçmem lazım? En hızlandırılmışı nedir bu egzersizin ? Ben çevremden gizlemiyorum vajinismus olduğumu, o konuda bir çekincem yok. Bu bir hastalık sonuçta. Arkadaşlarım benden güzel haberler bekliyor, her seferinde ee yaptınız mı diye sorup duruyorlar, ailem de öyle tabiki. Ailem derken ablam ve annem tabii ki. Eşimin ailesi ve babam bilmiyor bir tek o konuda saklama gereği duymuyorum, hastayım arkadaşım ben, niye çekinecekmişim? Utanılacak bir şey değil ki bu.Yardımlarınızı bekliyorum kızlar...