- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.001
canım çok tşkkr ederim. en son anlattığın şekilde de yaptım ama tekrar tekrar yapıcam sağol desteğin için
Kızlar merhaba. Şu an egzersiz yapamıyorum ortamım pek musait olmadıgı için. Ama aklıma takılan bir sey var. Egzersiz yaparken aparatın uzunlugu degil degil mi verdiginiz cm ler? Çevresi 11 cm di benim en son. Boy olarak da 10 cm di. Lakin biraz daha ilerletmek istedim takılıp kaldı bir yere ve acı hissettim. Bir kac defa denedim ama yine olmadı 10 cm'den ileri gitmiyor. Bu konuda bilgi verir misiniz kızlar? Bu defa da aklıma bu takılıp duruyor ve geriliyorum.
Kızlar merhaba. Şu an egzersiz yapamıyorum ortamım pek musait olmadıgı için. Ama aklıma takılan bir sey var. Egzersiz yaparken aparatın uzunlugu degil degil mi verdiginiz cm ler? Çevresi 11 cm di benim en son. Boy olarak da 10 cm di. Lakin biraz daha ilerletmek istedim takılıp kaldı bir yere ve acı hissettim. Bir kac defa denedim ama yine olmadı 10 cm'den ileri gitmiyor. Bu konuda bilgi verir misiniz kızlar? Bu defa da aklıma bu takılıp duruyor ve geriliyorum.
Tatlım yalnız değilsin hepimiz bu yoldan geçtik
Sana yapılan yardımlar sayesinde vajinismusu yendiğin zaman sen de buraya daha çok uğrayıp yenemeyenlere yardım etmek için can atıyorsun
Biz de seni seviyoruz, arkandayız, destekçiniz
msn kullanıyor musun? Ben çok kullanmam ama sana online destek vermek için özelden mesaj atayım adresimi ekle istersen?
Merhaba. Evet cm olarak bahsedilen şeyler çevresi. Eğer ileri gitmiyor da takılıyorsa yönü yanlıştır. Bu fotoğraf yardımcı olur belki sizeÜstüne yazı da yazmıştım
Eki Görüntüle 547459
verdiğimiz cmler çalıştığımız aparatın çevresi canım.yani çalıştığımız aparatın çevresini iple ölçüp cetvelden bakıyoruz.boy olarak 10 cm iyi gibi yanlış bir bilgi vermek istemem ama vajinin haznesi okadar olabilir ya da yönde sorun olabilirbunu aklına takma canım.ahh şu vajiyi yendikten sonra doktora gitsek herşeyi söyleyecek doktorlar ama onun için de böyle bir topic lazım sanırım ben çok korkuyorum o koltuğa çıkmaya yaw
devam ediyorum cnmmTeşekkürler canım benimm
Egzersiz yapmana çok seviniyorum. Çok İyi Gidiyosun. Yılmadan,usanmadan devam et. Ben Parmak egzersiziyle yenmiştim. Çünkü parmakla rahat yapabiliyodum. sende hangisinde rahatsan onla yap canımm
sen ne durumdasın canım?jeline de kavuştuğuna göre mazeretin kalmadıçaktırmadan seni takibe aldım haberin olsun yeneceğin günü heyecanla beklyorum canım
buarada canım 11 cm deysen niye duruyorsun eş denemesine geçsene.p...s mumdan çok daha kolay daha yumuşak olduğu için daha kolay oluyor
devam ediyorum cnmm
ayy takip edilmek korkuttu benijelimi aldım çok şükür işte parmak mum çalışıyorum akşam eve gidince geçen hafta eş demesi yaptık ama fiyaskoydu yaa üff benim cnm acıyo yaprken neden :44:
canm ben bi hata yapıp yıkama jeli eli ile egzersiz yaptım ki 2 gün de 11 cm yapmaya baslamıştım. Cesaretim gelmişti ama sanırım jelen dolayı mantar oldu acaib bi ağrı cektim. Sonra da annemlere geldim maalesef deneyemeden :S Şu an kendi evimde olmadıgım için burda egzersiz yapamıyorum :s Cesaretim büyük oranda geldi ama imkanlar işte :)
Evet göremediğin için korku daha da azalıyor, birde kendimi kasmamayı başarsam. Peki sen egzersiz gibi şeyler yaptın mı sadece bu pozisyonumu deneyerek başardın ?
nasıl egzersiz yapabildin onunla çok fena yakıyor.bak bir yıkama jeli maduru da benim ama benimki biraz komikvajiyi yendikten sonra uygulama aşamasındayken jel bitti ve prezervatifin yanında numune verdikleri jel ve temizleme jeli vardı eşimden jeli istedim.neyse sonra bende bir acı bir yanma yangııınnn vaaaaarrrr diye bağırasım geldi meğer eşim yanlışlıkla temizleme jelini vermiş.sen bana süikast mı düzenledin diye söylendim durdum adama ben 11.5 cmde yenmıstım ama bukadar kolay olduğunu bilseydim okadar beklemezdim kesinlikle.senin zaferin de yakın görünüyor.en kısa zamanda kurutulursun inşallah
kizlar bana bi yardim edin. az önce egzersiz yaparken bastan basladim. serceyi aliyorum, isaret parmagini da hepsini aldim. iki parmakta ilk bogumdan sonra takiliyorum. simdi ben isaretle orta parmagi yan yana böyle birlestirip ittiriyorum ama sanki biri giriyor biri takiliyor. ne önerirsiniz? ben parmaklarimi jelleyip yapiyorum. bide bolca nefes verirken ikininca kesinlikle aciliyor orasi ama iki parmagi alamiyorum ilk bogumdan sonra neden acep
Eee CanlarımmmYokmu Sorusu Olannn ?? [/
günaydınnn
ben yenmiştim aslında vajı denen belayı ama sadece yendiğim pozısyonda denıyoruz başka turlu olmaz gibi geliyo.eşim de itiraf etmiyo ama oda korkuyo galiba geleneksel pozısyonda olmayacak diye kıyamam onadaha hiç içime b....şalamadı sence gerçekten yendim miii
bilemiyorum egzersizlere devam ediyorum hala.bebek istiyoruz napalım bizzz
Canım Ben Bunu Zamanlaa Yeneceğine İnanıyorum. Zamanla Başka pozisyonlara geçersiniz önemli olan beyninee senin yön vermen. Eşin Neden İçine Boşalamıyo ?? Hızlı Yapamadığınızdan mı ?? Aslındaa Sen kendine tam olarak yendiğini anlatamamışsın. Sen Vajinismusu yendin. Artık her şekilde yapabilirsin. Korkucak gerçekten bişe yok. Hızlı bir şekilde git gel yapmasındada bişey yok. Hiç Bişey Olmazz. Artık İzin ver tam anlamıylaa olsun herşey. Kafana takma. Sakin Ol ve Bunu Herkesin Yaptığını düşün..
oh be aksam yıne oldu yapamıcam dıye cok korktum:))) baya bı ara verrmıstım anestolden dolayı bır sey hıssetmıyorum ama onsuzda alamıyorum cok ozel olacak ama vajıyı yenen arkadaslar organzm olayı ne durum da ? bende artık hıssetmek ıstıyorum uyustugu ıcın mı boyle oluyo acaba
kizlar bana bi yardim edin. az önce egzersiz yaparken bastan basladim. serceyi aliyorum, isaret parmagini da hepsini aldim. iki parmakta ilk bogumdan sonra takiliyorum. simdi ben isaretle orta parmagi yan yana böyle birlestirip ittiriyorum ama sanki biri giriyor biri takiliyor. ne önerirsiniz? ben parmaklarimi jelleyip yapiyorum. bide bolca nefes verirken ikininca kesinlikle aciliyor orasi ama iki parmagi alamiyorum ilk bogumdan sonra neden acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?