- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.981
yuzdeyuzakrep özel mesaj atamıyorum sana belirli sayıda yazı yazmak gerekiyormuş foruma yardımcı olursan sevinirimbenim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
teşekkür ederim canımbenim seni çok sıkıyormuşum gibi bi his oluştu bende ama bana ilk cvp ve GAZ :)veren sen oldğn için heralde daha rahat ve yakın hissediyorum, lütfen diğer arkadaşlarım kızmasın bana hepinizi gıyabınızda çok seviyorum ve bi şekilde tanıyıp diyalog kurabildiğim için çoooook mutluyum eminim benim gibi hisseden çok arkadaşım var burda. cadıkedi. beray, sid , althea ve çözüm bulmaya çalışan bu onurlu neferlere çook teşekkürler
Hayatım hızlı gidersen hızlı yenersinBen hızlı gittim hızlı yendim Ama hızdan kasıtım emin olmadan diğerine geçmemek. Yani hızlı yapayım diye bir egzersizden tam emin olmadan diğerine geçme Gayet iyi gidiyorsun, ilk uygun anımda güncelleyeceğim, eğer son aşamada oldukça rahatsan bir sonraki aşamaya geçebilirsin
cadı kedı benı unuttunmu ekımın son gelınıyım 26 ekımde yendım ama sonra regl donemın geldı esım egıtıme gıttı araya zaman gırmıstı tekrar 2 sefer yapamadık oysakı yenmıstım vajıyı hatta olurmu dıye sormustum neysekı aksamkı denememızde tekrar oldu araya zaman gırmemesı lazım gerek galıba 3 yıl vajı ıle mucadele ettım esım hep pesımde bıseyler ıstıyodu erkek adam nede olsa ben korktugum ıcın pek ıstemezdım sımdı ole bı duruma geldıkkı suan ben adamın yakasını bırakmıyorum az once bugun iş yerinde kendını yorma bana lazımsın dıyorum durum tersıne dondu yanı :))))
egzersizi nasıl yapıyorsun anlatır mısın?ya da nerde takılıyorsun mum hemen kayıp gıdıyordu ben calısırken sadece yön yanlışsa zorladığım zaman bıraz canım yanıyordu:26:aklını karıştırmak istemem ama ben parmak yerine mum ya da başka aparatla çalışmanı tavsiye ederim.çünkü ben mumu içimde bekletme yöntemiyle 4 saatlik çalışmayla 7 cmden 10 cme çok rahat geçmiştimkkızlar olmuyor ya kfayı yicem 2 parmak tamam ama mumu dediklerinizi yapıyorum olmuyoo napcam been
kkızlar olmuyor ya kfayı yicem 2 parmak tamam ama mumu dediklerinizi yapıyorum olmuyoo napcam been
bu kadar umutlanmışken hırslanmışken başa dönmek ağlamk istemiyorum.......................................................... çok kızgınım kendime. iyiki varsınız. akşam bu işi başarmış olmalıyım Allah'ın izniyle.en azından mum olayını.
mumu sardım sarmaladım, belimin altına yastık aldım, aynayı da aldım. vajiyi ıkınmayla ya da nefes almayla açıyorum biraz sonra mumu yerleştiriyorum aşağıya popoya doğru ama gitmiyor ..... mumu dediğim sebepten istiyorum denediğim bişeyden dönmek yenilmekmiş gibi geliyo lütfen yol gösterin bana
onu da denicem canım sağol önemli olan sonuç sizi seviyorum:)aptalca gelebilir ama benim yanımda oldğnnz için mutluyum
teşekkür ederim sid:) ben mum deneyim dedim ama girdiremiyorum anlamadım bende. korkudan değil ama neden bilmiyorum girmiyor ya da ben girdiremedim parmakla hemen giriyo. diğerlerini ve bu sorularıma bi cvbınız var mı?
bu kadar umutlanmışken hırslanmışken başa dönmek ağlamk istemiyorum.......................................................... çok kızgınım kendime. iyiki varsınız. akşam bu işi başarmış olmalıyım Allah'ın izniyle.en azından mum olayını.
mumu sardım sarmaladım, belimin altına yastık aldım, aynayı da aldım. vajiyi ıkınmayla ya da nefes almayla açıyorum biraz sonra mumu yerleştiriyorum aşağıya popoya doğru ama gitmiyor ..... mumu dediğim sebepten istiyorum denediğim bişeyden dönmek yenilmekmiş gibi geliyo lütfen yol gösterin bana
Tatlım yalnız değilsin hepimiz bu yoldan geçtik
Sana yapılan yardımlar sayesinde vajinismusu yendiğin zaman sen de buraya daha çok uğrayıp yenemeyenlere yardım etmek için can atıyorsun
Biz de seni seviyoruz, arkandayız, destekçiniz
msn kullanıyor musun? Ben çok kullanmam ama sana online destek vermek için özelden mesaj atayım adresimi ekle istersen?
moral bozmak yok başa dönmek diye bişey hiç yok.daha önce de yazdım eski arkadaşlar bıkmıştır belki senin için yine yazayım,ben 7cm mumla çalışırken gün geldi vajinin yerini bulamadım,şekilden şekile girdim yok ne yaptıysam olmadı.en son eşim acıdı halime yoruldun uğraşma artık dedi bıraktırdı.ama ertesi gün 3 cm birden ilerledim.diyeceğim şu ki bir gün olamadı diye olmayacak diye bişey yok.3 mumla çalış.bütün mumların uçlarını yuvarla.mumu kalınlaştırmak için kağıt havlu kullan ve streçle sabitle canım.prezervatif ve bol jel kullanmayı da unutma.diyelim ki normalde 7cmle çalışıyorsun bu 2 numaralı mumun olsun.1 nolu 6cm 3 nolu da 8 cm olsun.yani çalıştığın cm in 1 cm altı ve 1 cm üstü toplam 3 mum.egzersize herzaman 1. mumla başla ki güvenin gelsin.sonra zaten çalışmakta olduğun 2 numarılıyla devam et 15-20dak kadar içinde beklet onu çıkartır çıkartmaz 3 nolu mumu yolla gitsinokadar kolay oluyor ki şaşırıyorsun.popnun altında yastık olursa yönü bulman daha kolay oluyor.bacaklarını iyice aç ıkın ve nefes verirken yavaş yavaş mumu içeri gönder.mumun yönü popoya doğru yani biraz eğimli olacak.eğer gitmiyorsa ya da acıdığını hissedersen yönünde sorun var demektir.baktın yine olmadı parmak çalıştıktan sonra hemen mumu dene ve mutlaka içinde beklet.baya uzun yazadım umarım okurken sıkılmazsın.aklına takılan en ufak şeyi bile sor canım çekinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?