- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.221
ewt beraycım uzunluk olarak aldım kalınlık olarakta otra parmagımdan biraz kalın diyebilirim
arkadaşlar napalım yılmak yok yola devamolmadı ama egzersize devam olana kadar
Hımmmm işler değişti şimdiBen kalınlık çevresi sandım tatlım
O zaman daha da kalınlaştırman lazım, ama jelsiz direk bu kalınlıktan başlaman da çok cesur olduğunu gösteriyor.Yani bundan sonraki kalınlıkları da rahatça alırsın sen
oooo sen aşmışsınn çok az kalmış bence halayını çekmemiz çok yakın
canım ben okuyorum sizin yazdıklarınızı cm deyince ben uzunluk olarak tahmin etmiştim :) ama ilk denemede fena değilim sanırım :)
Anladım Canım Uzunluk Olduğunu Tahmin ettim zatenn O yüzden sordummEgzersizleree devam et yinee. Bu yaptığın egzersize iyice alıştıktan sonraa yavaş yavaş kalınlaştıracaz ve o şekildee devam ediceksinn. Amaa Bu şimdiki yaptığın egzersize bir kaç gün devam et ki alışman için
Kesinlikle
Bizler ilk denemede serçe parmağı bile alamazken, jelsiz mümkün görmezken, sen serçeyi falan geç, direk jelsiz orta parmaktan daha kalın aparat alıyorsun harika bir başlangıç
saol canm ama bu aparatta hiç zorlanmadığım için bunu kalınlaştırcam akşam
Hangi pozisyonda deniyorsun canım?
Ohh ohhhhhAhanda buraya yazıyorum sen onu kalınlaştıracaksın sonra o kalınlaştırdığını da çok kolay alacaksın sonra gaza geleceksin bir daha kalınlaştıracaksın o gün öyle çok sevineceksinnn şaşıracaksın kendine
Ertesi gün son kaldığın aparattan devam edeceksin ve penis denemek isteyeceksin sonra penisi deneyip o akşam yeneceksin
Bu gidişat bunu gösteriyor[/QUOTE
canımsın ya saol çok teşekür ederim inşallh dediğin gibi olur gerçekten akşam denedikten sonra bende inanıyorum olcağına.. o kadar çok gaza geldim ki şuan çalışıyorum işi bırakıp eve gidesim var :)) yarın inşahh size daha iyi haberler veririm
canım kastığın için yanıyor yoksa 11 cmde hissettiğinden daha az bir baskı oluyor başka acı falan bişey yok.kafa olarak hazır olmadan eş denemesi yapma.kendini iyice gevşet duş al sakin ol.şimdi söylemesi kolay diyeceksin de herşey senin elinde.sanki egzersiz yapıyormuş gibi p..si kendin yönlendir.kendini sıkarsan biraz bekle sonra yine devam et.11cm rahat oluyorsa p...s havada karada çok rahat olur inan bana
Tatlım sen kafanda yenmişsinCanım yandığı zaman beklemem devam etmem lazım diyorsun bizim bir şey söylememize bile gerek kalmamış Eşinle konuş biraz sabırlı olsun, kontrolü sana versin, kontrol tamamen sende olursa yenersin
kızlar konu dışı olcak ama asgari ücret net ne kadar evliler için tabi bide sigortasını yatırıp asgari ücret altında çalıştırmak suç mu
merhabaa canlarım ben geldim yinee. Sorusu olann varsaa sorsunn
hoşgeldin şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?