Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam eşlere güzel iyi yaklaşmak lazım ama bende kendimi hazır hissediyoken olsun bitsin istiyorum olmadı 3 gündür
zaten bugün de olmazsa yok bendeki heves de kaçacak..
dün ultrason jeli almış yapalım diye şekilden şekle giriyorum beyefendi yorgun olunca uyup kalıyoo

inşllh dediğin gibi olur canm

evet canım benim oturup güzelce eşime ne yapmamız gerektiğini nasıl ne yönde ilerlemesi gerektiğini anlatıp öle başlamamız lazım sanırım böyle işim kolaylaşacak :)

Herkese tekrar selamlar, umutlu olalım hepimiz bunu başaracağız. Kötü düşünceleri bir kenara atalım hep beraber

egzersizler yarıda kaldı regl oldum.gerçi egzersizdede pek başarılı olduğum söylenemez.ama regl bitince kararlıyım aşıcam artık bu durumu jel de aldım nihayet.tansiyon çıktı bu yaşta ya strestenmi oldu bilmiyorum.vajiyi aşalım derken birde bu çıktı Allah yardım etsin inşallah bir an önce kurtulalım hepimiz

kızlar konu dışı olcak ama asgari ücret net ne kadar evliler için tabi bide sigortasını yatırıp asgari ücret altında çalıştırmak suç mu

kızlar konu dışı olcak ama asgari ücret net ne kadar evliler için tabi bide sigortasını yatırıp asgari ücret altında çalıştırmak suç mu

canım ben muhasebeciyim brüt 940,50 tl. Evet suç canım aldığı maaş üzerinden yatırması gerekiyor sigortasını ama çoğu işyeri asgari ödüyor. Asgari kısmını bankaya yatırıyor kalan kısmı elden veriyor. Ama yakalanırsalar veyaz şikayet olursa işçiye geçmişe yönelik tüm sigorta farkını faizi ile ödemek zorunda ve birde ceza ödemek zorunda ....

hem de nasıl istiyoruuuum sizin sayenizde en son geldiğim noktaya geldim. burası ve sizler bana çok iy geldiniz :) çooooooooooooook tşkkr ederim

Kızlarrr Hafta sonu geldi. İnş Bu Hafta sonu Çifter çifter Gelinlerimizz Çıkar. Dualarımızz sizlerle. İnş sizde Bu illetten kurtulacaksınız. İnat edinn ve Yapacağınıza İnanın o zaman hiç bişey karşınızda Duramaz. Egzersiz Mutlaka yapın. Egzersizlerden Kaçmayın. Çünkü kaçmak çözüm değil. Üzerine gidin. Hayırlı Haberlerle Gelmeniz Dileğiylee.

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah güzel dileklerine canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…