Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aaa Canımm Sanada hak veriyorum tabiki kolay değil. Amaa eşinin aceleci davranmaması gerekiyo. Eşini Senin Yönlendirmen Gerekiyo. Anlatt durumu. Herşeyi sana bırakmasını söylee. Öncee Şu sorunu halledelim. Sonraa zevkee bakarızz diyee iyice anlat. İlla hamamda olcak diye bişey yok. Herkes evinde yendi. Sendee evindee yenebilirsin. Dediklerimi Aynen Uygulaa Yinee. Sakin Ol. Sen YAPICAKSIN. Ben inanıyorumm. Az önce Bir arkadaşımıza yazdım şimdi sanada yazim. Aynısını Yapp..
Canım Önceliklee eşinlee Güzel Bir Ön Şevişme yapın. Dahaa sonraa Bolcaa ön sevişmee. Eşineee Egzersiz Yaptırıyo musunn ?? Yaptırıyosan yine yaptırr. Sonraa Kendinee Ve eşinee bolcaa jel sür. Üst Pozisyona geçerek Yüzün eşine Dönük olsun. Pe.....s Vajinin Girişinee yerleştir. Vee Bolcaa nefes alıp vererek Yavaşçaa Oturmayaa başlaa. İstemen ve inanman lazım yalnızz yoksaa olmazzz. !! Yavaşçaa oturmayaa çalışş baktınn baskı oluyoo devam ett canın yanmıcakk !! Oldu ki yandı diyelim sen yinede devam ett. Çünkü Canının yandığı yerdee durmayıp devam edersenn Öylee Bir Giriyoki sen bile Şaşarsınn. Yanman olursaa dur beklee birazz yanman geçsinn sonraa birazz daha oturr bekleee sonraa birazcık daha oturr. Yavaş yavaş bekleye bekleyee oturr. Ve Bir Bakıcaksınn Hepsii İçerdeeee. Cuppppppppppp Kayıverecekk. Sonra Diceksinki İnanamıcaksınn girdimii bumuyduuu diyee. Evett İştee Sadecee bu kadar. Aynaaa olsun ki görr sendee girdiğini. Dediğimi Uygularsann yenmen gayat kolay olacaktırr Canımm

ama eşimde çok kasılıyorum olmuyo çok acı çekiyorum

Benim de aklım sendeydi naptı yapabildi mi diye:26: olsun tatlım dün olmadıysa başka gün olacak sıkma canını

:)))) gerçekten mi inan çok mutlu oldum suan peki bundan sonraki aşama ne yapmam gerekiyo teşekür ederim cadı kedi bu iyi geldi :*

Bu akşam eş denemesi yapabilirsen yani penis denemesi yenersin sen Önce aparatı al yarım saat egzersiz yap sonra da eşinle dene , 11cm harika yahu penis daha kolay

ya zaten gelle yapıyoruzz ki bendede vardı baya ıslaklık pozisyon kesinlikle doğru kasmadığıma eminim çünkü kastığım zamanlardan biliyorumm eee problem nerde hafta sonu bidaha yapcazz bakalım

canım gözden yaş gelecek kadar canının yanması normal değil,bir doktora görünsen,alttan muayne olamıyorsan bile derdini anlatsan o daha iyi yardımcı olabilir.cesaretimi toplayabilsem ben de gitmek istiyorum ben de hala deydiği yerde batma var,girişte falan hiç acımıyor.nedir bu aşağıdan çektiğimiz

oooo sen aşmışsınn çok az kalmış bence halayını çekmemiz çok yakın

ama eşimde çok kasılıyorum olmuyo çok acı çekiyorum

canım kastığın için yanıyor yoksa 11 cmde hissettiğinden daha az bir baskı oluyor başka acı falan bişey yok.kafa olarak hazır olmadan eş denemesi yapma.kendini iyice gevşet duş al sakin ol.şimdi söylemesi kolay diyeceksin de herşey senin elinde.sanki egzersiz yapıyormuş gibi p..si kendin yönlendir.kendini sıkarsan biraz bekle sonra yine devam et.11cm rahat oluyorsa p...s havada karada çok rahat olur inan bana

Canım 11 CM Uzunluk olarak mı aldın ??

esra1645 (ismini söylemek de polis anonsu gibi oluyor yahu) 1645 dinlemede tamam

Canım, eğer eş denemesi yapamıyorsan aparatı biraz daha kalınlaştır. Eğer kafanda "bunu da aldıysam penisi hayli hayli alırım" düşüncesi oturursa yendin bil

canım hemen yelkenleri suya indirme...bukadar yaklaşmışken pes etme hemen.hemen ilk denemede olacak diye birşey yok kendini hazır hissetmen önemli,fazla da acele etme...bu seviyeye gelmişken artık olmaması söz konusu değil,çalışmalara aynen devam

ya işte canım o acıyan yerde hemen geri çekiliyoruz aaaa acıdı deyip aslında belkide üstüne gitmeliyiz geri çekilmek yerine kaldığımız yerde durup beklemeliyiz olucak inşallah dün olmadıysa bu akşam olucak

evet canm uzunluk olarak kalınlık olarakta orta parmaktan biraz daha kalındı

Hımmmm işler değişti şimdi Ben kalınlık çevresi sandım tatlım

O zaman daha da kalınlaştırman lazım, ama jelsiz direk bu kalınlıktan başlaman da çok cesur olduğunu gösteriyor. Yani bundan sonraki kalınlıkları da rahatça alırsın sen

Son düzenleme:
evet canm uzunluk olarak kalınlık olarakta orta parmaktan biraz daha kalındı

upppsss esracım uzunluk çok fazla önemli değil bizim bahsettiğimiz cmler çalıştığın aparat ya da parmağın çevresi,orta parmaktan biraz daha kalınsa yaklaşık olarak 7-8 cm gibi bir ölçüye karşılık gelebilir,yine de gayet iyi

arkadaşlar napalım yılmak yok yola devam olmadı ama egzersize devam olana kadar

Tatlım sen kafanda yenmişsin Canım yandığı zaman beklemem devam etmem lazım diyorsun bizim bir şey söylememize bile gerek kalmamış Eşinle konuş biraz sabırlı olsun, kontrolü sana versin, kontrol tamamen sende olursa yenersin

:) sorma canım üye olurken defalarca farklı isimler denedim kabul etmedi o isimli üyeler varmış sonra bu oldu :) saol canım benim ya inşallah olur onuda bugün denicem inşallh olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…