- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.201
canım günaydın olmadı yaayani hamamda olmaz bu iş zaten ortan felaket sıcak evet gevşiyosun ama bunalmış oluyosun . bide eşim çok sabırsızdı onada hak veriyorum ama aceleci olmasına anlam veremiyorum evet 13 aydır bekliyor ama bi 5 dakika daha bekleyemiyor. hemen sanıyorki yat aşağıya hemen sokayım olsun bitsin gözümü korkuttu cesaret edemedim bende yine hüsran yine hüsran
ne 25 günü canım ilk denemede olur.ben 11.5 cmde yendim daha da ilerlemek istiyordum en azından gerçek p..s boyuna gelmeden olsun istemiyordum.ama boşuna beklemişim.p..s daha yumuşak olduğundan çok kolay oluyor.yani egzersiz daha zor!hemen eş denemesi yapmaya başla hazır moralin de iyiyken oldu bittiye getir işi
canım günaydın olmadı yaayani hamamda olmaz bu iş zaten ortan felaket sıcak evet gevşiyosun ama bunalmış oluyosun . bide eşim çok sabırsızdı onada hak veriyorum ama aceleci olmasına anlam veremiyorum evet 13 aydır bekliyor ama bi 5 dakika daha bekleyemiyor. hemen sanıyorki yat aşağıya hemen sokayım olsun bitsin gözümü korkuttu cesaret edemedim bende yine hüsran yine hüsran
:)))) gerçekten mi inan çok mutlu oldum suan peki bundan sonraki aşama ne yapmam gerekiyo teşekür ederim cadı kedi bu iyi geldi :*
ya zaten gelle yapıyoruzz ki bendede vardı baya ıslaklık pozisyon kesinlikle doğru kasmadığıma eminim çünkü kastığım zamanlardan biliyorumm eee problem nerde hafta sonu bidaha yapcazz bakalım
slm arkadaşlar 25 gün sonra bir yıl olcak evleneli ama hala olmuyo hep okudum sizlerin yazdıklarını egzersizleri yapmaya cessaret edemedim.. ve dün sonunda denedim aparat yaptım ve hiç zorlanmadan 11cm aldım ve sok oldum hiç bişey hissetmedim yanma falan hiç bişey olmadı üstelik jelde kullanmadım bundan sonraki aşamada napcagımı bilmiyorum 25 güne kadar düzelir mi acaba 4 günde aşan arkadaşlar var.. allahım hepimizin yardımcısı olsun
ama eşimde çok kasılıyorum olmuyo çok acı çekiyorum
ama eşimde çok kasılıyorum olmuyo çok acı çekiyorum
slm arkadaşlar 25 gün sonra bir yıl olcak evleneli ama hala olmuyo hep okudum sizlerin yazdıklarını egzersizleri yapmaya cessaret edemedim.. ve dün sonunda denedim aparat yaptım ve hiç zorlanmadan 11cm aldım ve sok oldum hiç bişey hissetmedim yanma falan hiç bişey olmadı üstelik jelde kullanmadım bundan sonraki aşamada napcagımı bilmiyorum 25 güne kadar düzelir mi acaba 4 günde aşan arkadaşlar var.. allahım hepimizin yardımcısı olsun
Benim de aklım sendeydi naptı yapabildi mi diye:26: olsun tatlım dün olmadıysa başka gün olacak sıkma canını
Canım 11 CM Uzunluk olarak mı aldın ??
Aaa Canımm Sanada hak veriyorum tabiki kolay değil. Amaa eşinin aceleci davranmaması gerekiyo. Eşini Senin Yönlendirmen Gerekiyo. Anlatt durumu. Herşeyi sana bırakmasını söylee. Öncee Şu sorunu halledelim. Sonraa zevkee bakarızz diyee iyice anlat. İlla hamamda olcak diye bişey yok. Herkes evinde yendi. Sendee evindee yenebilirsin. Dediklerimi Aynen Uygulaa Yinee. Sakin Ol. Sen YAPICAKSIN. Ben inanıyorumm. Az önce Bir arkadaşımıza yazdım şimdi sanada yazim. Aynısını Yapp..
Canım Önceliklee eşinlee Güzel Bir Ön Şevişme yapın. Dahaa sonraa Bolcaa ön sevişmee. Eşineee Egzersiz Yaptırıyo musunn ?? Yaptırıyosan yine yaptırr. Sonraa Kendinee Ve eşinee bolcaa jel sür. Üst Pozisyona geçerek Yüzün eşine Dönük olsun. Pe.....s Vajinin Girişinee yerleştir. Vee Bolcaa nefes alıp vererek Yavaşçaa Oturmayaa başlaa. İstemen ve inanman lazım yalnızz yoksaa olmazzz. !! Yavaşçaa oturmayaa çalışş baktınn baskı oluyoo devam ett canın yanmıcakk !! Oldu ki yandı diyelim sen yinede devam ett. Çünkü Canının yandığı yerdee durmayıp devam edersenn Öylee Bir Giriyoki sen bile Şaşarsınn. Yanman olursaa dur beklee birazz yanman geçsinn sonraa birazz daha oturr bekleee sonraa birazcık daha oturr. Yavaş yavaş bekleye bekleyee oturr. Ve Bir Bakıcaksınn Hepsii İçerdeeee. Cuppppppppppp Kayıverecekk. Sonra Diceksinki İnanamıcaksınn girdimii bumuyduuu diyee. Evett İştee Sadecee bu kadar. Aynaaa olsun ki görr sendee girdiğini. Dediğimi Uygularsann yenmen gayat kolay olacaktırr Canımm
evet canm uzunluk olarak kalınlık olarakta orta parmaktan biraz daha kalındı
evet canm uzunluk olarak kalınlık olarakta orta parmaktan biraz daha kalındı
arkadaşlar napalım yılmak yok yola devamolmadı ama egzersize devam olana kadar
Canım 11 CM Uzunluk olarak mı aldın ??
esra1645 (ismini söylemek de polis anonsu gibi oluyor yahu) 1645 dinlemede tamam
Canım, eğer eş denemesi yapamıyorsan aparatı biraz daha kalınlaştır. Eğer kafanda "bunu da aldıysam penisi hayli hayli alırım" düşüncesi oturursa yendin bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?