Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hem de nasıl istiyoruuuum sizin sayenizde en son geldiğim noktaya geldim. burası ve sizler bana çok iy geldiniz :) çooooooooooooook tşkkr ederim

Kızlarrr Hafta sonu geldi. İnş Bu Hafta sonu Çifter çifter Gelinlerimizz Çıkar. Dualarımızz sizlerle. İnş sizde Bu illetten kurtulacaksınız. İnat edinn ve Yapacağınıza İnanın o zaman hiç bişey karşınızda Duramaz. Egzersiz Mutlaka yapın. Egzersizlerden Kaçmayın. Çünkü kaçmak çözüm değil. Üzerine gidin. Hayırlı Haberlerle Gelmeniz Dileğiylee.

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah güzel dileklerine canım :)

inş haftasonu daha da ilerleriz haftaiçi yine bişey yapamadık yoğunluktan,yorgunluktan (

kızlar sizinde ölemi benim haftaiçi akşamları canım hiçbirşey yapmak istemiyor. hep bi bahanem oluyor işten geliyorum yemek hazırla diğer güne biraz yemek yap çamaşır topla çamaşır ser, ütü yap hep bi yorgun oluyorum hep bi işim oluyor.pazar günün iple çekiyorum hep ama bayramdan beride pazar günleri hep düğün dernek oluyor sinir oluyorum artık.kocamla birlikte olmak için bile vaktimiz yok ...

kızlar selam ben 3 ay aradan sonra tekrar geldim araya ramazan girmesiyle egzersize ara verdim halada yapmıyorum başlıcam tekrar size sorum olcak biz eşimle bu illeti yenemeyince o şekilde bebek sahibi olmak istyoruz bi kaç aydır vaji içine boşalma oluyor ama bebek olmuyor ama ben adetim nerdeyse 20-25 gün gecikiyor böyle olanınız varmı aranızda

hoşgeldin canım ama bu sefer halletmeden gitmek yok sorduğun konu hakkında bi bilgim yok canım.sen egzersizde hangi aşamadaydın onu hatırlamıyorum?

Canim hem vajilisin hemde icine bos..oluyor demissin bu nasil oluyor anlamadim.vajen agzinami bosaliosun yoksa penis i icine alabiliyomusun

canım bende bu konuyu çok araştırdım nette..benim içinde önemli çünkü böyle şeyler...şöyle bi sonuç çıktı =normal şartlarda biz oraya parmak sokmuyoruz fakat bunu zevk için yapanlar var bu nedenle normalde alınması doğru...FAKAT biz istisna bi durumdayız yani doktorada gittiğimizde bize aparat veriyor yani bu da tedavi amaçla kullanılıyor..dolayısıyla en önemli cevap niyet canım...ameller niyetlere göredir...biz tedavi maksadıyla bunu yapıyoruz ve sık sık yapmak zorundayız dolayısıylada bizim almamıza gerek yok..için rahat etmiyorsa yinede alabilirsin..

canım listeyi güncelleyebilirsin bugün orta parmak denedim 2 boğum alabildim çooooook mutlu oldum...

Arkadaşlar bende orta parmağımı tam alabiliyorum artık ama dün iki parmak almayı denedim bi türlü beceremedim siz nasıl yaptınız belki ben bi yerde yanlış yapıyorumdur??

ya ben kendime tam güveniyorum olacak bu gece bitecek diyorum,eşim istemeyince canım ne egzersiz yapmak istiyor ne de ilişkiyi denemek.bu gece de calışıyor.yarın şehir dışına çıkıcaz.eskiden ben hep ertelerdim ama şimdi o erteliyor.artık beni sevmiyor olabileceğini bile düşünüyorum.nişanlıyken bile daha yakındık birbirimize.artık kanka gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…