Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dogru söylüyosun hep vazelin bende istiyorum bebek o yüzden kullanmıcam bee yagını inş çünkü bu denemelerimizde olucak die başladık hiç zevk almadan oldu mecbur ıslaklık olmadıgı için kullandık ben artık yendim bitti artık zevkime bakıcam die düşünüp bebe yagı kullanmadan olmasını istiyorum bebek için çünkü zaten artık bitirdik bi kere bile olsa yaptık bitti artık oraya bişi gircegini kafamıza yazdık daha korkmam gibi ggeliyo bakalım inş ya şansımıza eşim iki gündür gece çalışıyo gündüz yordun oluyo yatıyo şans bakalım

inşallah Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin yenmeyide bebeği de....

arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum bende galiba bir vajinusmusum bunu kabul etmesemde 5 aylık evliyim ve halen birlikte olamadık denedik bir kaç kere ama olmuyo orda bişey var engelliyo yaa ileri gitmiyo bi türlü hiç bişey anlamadım doktora gittim baktı sonra vajina boyunu ölçecekti bir küçük çubuk vardı onu sokacaktı ama izin vermedim korktuğum için çok üzgünüm artık psikolojim bozuldu ben vajinama bakabiliyom dokunabiliyomda bu gibi sorunlarım yok ama iş o ana gelince kasılıyom kendimi sürekli geriye çekiyorum eşimde ilerleyemiyo ben sizin gibi egzersiz yapabileceğimi sanmıyom egzersiz olmadan yenebilir miyim yaaaaaaaa offffffff yardım lütfen artık kendimden nefret ediyorum herkes yapabiliyo ben niye yapamıyom yaa

hoşgeldin canım..
bende egzersiz yapamıyorum canım ama arkadaşlar egzersiz yapmadan olmaz diyolar bugün denicem kulak çöpünü yapabilirsem hemen serçe parmak oda olursa işaret parmağı

hoşgeldin canım..
bende egzersiz yapamıyorum canım ama arkadaşlar egzersiz yapmadan olmaz diyolar bugün denicem kulak çöpünü yapabilirsem hemen serçe parmak oda olursa işaret parmağı

ya ama egzersiz yapamam sanmıyorum ben direk eşimle yenmeye çalışıyorum böyle yenen kimse yok mu acaba

ne kadar oldu evlenelı ? bendn sana tavsıye dırek esınle egzersız yap ben esımle yendım 8 ay ssonrasındaa bebek yagı kullan ztn acı olmadıgını grnce heveslenırsn bır an önce olsun dıe

ya bende eşimle yenmek istiyorum çünkü egzersiz yapamıyorum nasıl yendin eşinle ben deniyom deniyom olmuyo yardım eder misiniz?

kızlar merhaba ;ben yenmiştim zaten ama tam değil diye şüphelerim vardı.ama dün gece mutlu sona ulaştıkkk :))) ben hep üstteyken yapabiliyodum ama dün geleneksel pozısyonda da başardık çok kolay oldu hatta eşim içime ilk kez b.şaldı hemde yumurtlama günlerim inşallahh hamile kalmışımdırr.kızlarr ben yendiysem herkes yenmıştır inanın buna erkek çocuğu gibiydim cilve filan hak getire.eşim benden daha nazlıdır düşününnnn :))) yaptığım tek şey egzersiz inat ve ısrarla egzersiz..tabi bunu tek başarmadım yenen arkadaşlar çok yardımcı oldu bilhassa cadıkedi ,athenave tabiiki berayy..aklıma gelen bunlar unuttuklarım çok fazla eminim...herkese teşekkürlerr

ne güzel canım çok tebrikler Allah bi daha yaşatmasın:) böyle diyosunuz acaip keyifleniyorum:)
aparatı hiç bukadar bekletmedim duymamıştım hiç bu kadar uzun bekletmeyi sağol canım

ben egzersizlerimi mumdan aparat yaparak yapmıştım . içinde bekletme yontemını de athea dan duymustum aparatı ıcımde bekletmem gerektıgını soylemıstı bana bende uygulamıstım gayette başarılı olmustu yani.

ya bende eşimle yenmek istiyorum çünkü egzersiz yapamıyorum nasıl yendin eşinle ben deniyom deniyom olmuyo yardım eder misiniz?

bende eşimle deniyorum canım ama pek bi ilerleme olmuyo geçmiş sayfaları oku arkadaşların dediği gbi egzersizlere başla ben her gün takip ediyorum bilmedim bi çok şey öğrendim sıkılmada oku geçmiş sayfaları sana yardım edecek bi yazı vardır mutlaka

ben daha yenmedim ama bu kizlik zari olayiyla alakali bisey dicem. hic bir dilde kizlik zari ZAR diye gecmiyor, ama biz türkler tabi isi farkli boyutlara tasiyacagiz ya ZAR demeyi uygun görmüsüz.
almancada ,,jungfernhäutchen'' yani buradaki ,,häutchen''nin karsiligi ,,dericik'' ince dericik manasinda. zaten girisin ortasinda bir delik yok ki girisin etrafi esnek bir deriden olusuyor ve genelde iki yerinden hafif bir yirtilma meydana geliyor. yirtilma diyincede orasi zorlandigi icin iste biraz yirtiliyor.bazisinda da cok esnek oldugundan yirtilmiyor. yani zar patlamasi falan beklemesin kimse zar yok cunku

Herkese meraba nasılsınız bakalım hafta sonu egzersiz yapmakla geçiti dün mumla yaptım içimde beklettim kalktım yürüdüm sonra eşimle denedik ama olmadı yaa sorun nerde ben anlayamıyorum şu sıralar cinsel anlamdada bi isteksizlik var ondan mı dersiniz

okuyorum ama hangi birini okuyacağımı şaşırdım bir sürü sayfa var okuyabildiğim kadar okuyorum ama egzersiz yapmadan eşle yenen tek bir kişiye rastladım ona da yazdım inş cvp gelir egzersiz zor geliyo bana

oh iyi iyi ben parmak disinda bisey alamiyorum yön bulamiyorum valla nolacak sonumuz anlamadim. :/ evet canim bende de oluyor tam bi birlesme olamiyor diye hic öpüsesim bile gelmedigi zamanlar oluyor malesef

okuyorum ama hangi birini okuyacağımı şaşırdım bir sürü sayfa var okuyabildiğim kadar okuyorum ama egzersiz yapmadan eşle yenen tek bir kişiye rastladım ona da yazdım inş cvp gelir egzersiz zor geliyo bana

hepsini okumaya calıs canım sıkılmadan ben okuyorum hepsını belkı bana faydalı olan bı yazı vardır dıye yenen ark yok gırınce sana yardımcı olabılırler

Aparat parmakhepsini yapıyorum ama eş denemesi yapamıyom yönüde anladım ama yok olmuyorr evet bende de acayip isteksizlik varyaa sehervaktii

Aparat parmakhepsini yapıyorum ama eş denemesi yapamıyom yönüde anladım ama yok olmuyorr evet bende de acayip isteksizlik varyaa sehervaktii

esim bana diyor ki sen istedigin kadar sey al, pe.. alamamanin sebebi psikolojik. sen bastan bunu istedigini söylemen gerekiyor kendine dedi. ben tam öyleyim. biliyorum oraya parmak falan giriyor ama pe.. yeltenemiyorum

Facede yazılar varya bende en yazmak istiyorum biliyomusunuz arkadaşlar ''''eşiyle her pozisyonda ilişkiye giren bayanlar idolümsünn'''

Ya of jinekolojiye konu actım kimse yazmamıs bielnler yardım cı olsun lütfen adetlerim çok gecikiyor vajiliyim ama vaji ağzına boşalma oluyor yaklasık 3 aydir adetim 20-25 gün gecikiyor kızlar bilgidi olan yazsın lütfen

5günlük evliyim arkadaşlar eşimle ilk 2 gün hiç penisini içime alamazken 3 gün başının bi kısmını alabildim biraz kan geldi
kenarları yandı tahriş oldu 4 gün denerken sızlıyor artık eşim tamamının içine girmesi gerektiğini söylüyor ben o yavaş yavaş pompalarken önde. Kaslarımı açtığımı hissediyorum a a böyle olmaz birden hepsinin girmesi gerektiğîni söylüyor doktora gidelim dedi deneyimlerinizi bana anlatırmısınız lütfen bide girerken eşim aşağıya kayıyor yani bi türlü yapamadık tam olarak vajinamın önündemi üstündeni ne Et'ler var sanırım dokununca huylanıyorum ya bu iş nasıl yapılır bi yol gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…