Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel canım çok tebrikler Allah bi daha yaşatmasın:) böyle diyosunuz acaip keyifleniyorum:)
aparatı hiç bukadar bekletmedim duymamıştım hiç bu kadar uzun bekletmeyi sağol canım

ben egzersizlerimi mumdan aparat yaparak yapmıştım . içinde bekletme yontemını de athea dan duymustum aparatı ıcımde bekletmem gerektıgını soylemıstı bana bende uygulamıstım gayette başarılı olmustu yani.

ya bende eşimle yenmek istiyorum çünkü egzersiz yapamıyorum nasıl yendin eşinle ben deniyom deniyom olmuyo yardım eder misiniz?

bende eşimle deniyorum canım ama pek bi ilerleme olmuyo geçmiş sayfaları oku arkadaşların dediği gbi egzersizlere başla ben her gün takip ediyorum bilmedim bi çok şey öğrendim sıkılmada oku geçmiş sayfaları sana yardım edecek bi yazı vardır mutlaka

ben daha yenmedim ama bu kizlik zari olayiyla alakali bisey dicem. hic bir dilde kizlik zari ZAR diye gecmiyor, ama biz türkler tabi isi farkli boyutlara tasiyacagiz ya ZAR demeyi uygun görmüsüz.
almancada ,,jungfernhäutchen'' yani buradaki ,,häutchen''nin karsiligi ,,dericik'' ince dericik manasinda. zaten girisin ortasinda bir delik yok ki girisin etrafi esnek bir deriden olusuyor ve genelde iki yerinden hafif bir yirtilma meydana geliyor. yirtilma diyincede orasi zorlandigi icin iste biraz yirtiliyor.bazisinda da cok esnek oldugundan yirtilmiyor. yani zar patlamasi falan beklemesin kimse zar yok cunku

Herkese meraba nasılsınız bakalım hafta sonu egzersiz yapmakla geçiti dün mumla yaptım içimde beklettim kalktım yürüdüm sonra eşimle denedik ama olmadı yaa sorun nerde ben anlayamıyorum şu sıralar cinsel anlamdada bi isteksizlik var ondan mı dersiniz

okuyorum ama hangi birini okuyacağımı şaşırdım bir sürü sayfa var okuyabildiğim kadar okuyorum ama egzersiz yapmadan eşle yenen tek bir kişiye rastladım ona da yazdım inş cvp gelir egzersiz zor geliyo bana

oh iyi iyi ben parmak disinda bisey alamiyorum yön bulamiyorum valla nolacak sonumuz anlamadim. :/ evet canim bende de oluyor tam bi birlesme olamiyor diye hic öpüsesim bile gelmedigi zamanlar oluyor malesef

okuyorum ama hangi birini okuyacağımı şaşırdım bir sürü sayfa var okuyabildiğim kadar okuyorum ama egzersiz yapmadan eşle yenen tek bir kişiye rastladım ona da yazdım inş cvp gelir egzersiz zor geliyo bana

hepsini okumaya calıs canım sıkılmadan ben okuyorum hepsını belkı bana faydalı olan bı yazı vardır dıye yenen ark yok gırınce sana yardımcı olabılırler

Aparat parmakhepsini yapıyorum ama eş denemesi yapamıyom yönüde anladım ama yok olmuyorr evet bende de acayip isteksizlik varyaa sehervaktii

Aparat parmakhepsini yapıyorum ama eş denemesi yapamıyom yönüde anladım ama yok olmuyorr evet bende de acayip isteksizlik varyaa sehervaktii

esim bana diyor ki sen istedigin kadar sey al, pe.. alamamanin sebebi psikolojik. sen bastan bunu istedigini söylemen gerekiyor kendine dedi. ben tam öyleyim. biliyorum oraya parmak falan giriyor ama pe.. yeltenemiyorum

Facede yazılar varya bende en yazmak istiyorum biliyomusunuz arkadaşlar ''''eşiyle her pozisyonda ilişkiye giren bayanlar idolümsünn'''

Ya of jinekolojiye konu actım kimse yazmamıs bielnler yardım cı olsun lütfen adetlerim çok gecikiyor vajiliyim ama vaji ağzına boşalma oluyor yaklasık 3 aydir adetim 20-25 gün gecikiyor kızlar bilgidi olan yazsın lütfen

5günlük evliyim arkadaşlar eşimle ilk 2 gün hiç penisini içime alamazken 3 gün başının bi kısmını alabildim biraz kan geldi
kenarları yandı tahriş oldu 4 gün denerken sızlıyor artık eşim tamamının içine girmesi gerektiğini söylüyor ben o yavaş yavaş pompalarken önde. Kaslarımı açtığımı hissediyorum a a böyle olmaz birden hepsinin girmesi gerektiğîni söylüyor doktora gidelim dedi deneyimlerinizi bana anlatırmısınız lütfen bide girerken eşim aşağıya kayıyor yani bi türlü yapamadık tam olarak vajinamın önündemi üstündeni ne Et'ler var sanırım dokununca huylanıyorum ya bu iş nasıl yapılır bi yol gösterin

Facede yazılar varya bende en yazmak istiyorum biliyomusunuz arkadaşlar ''''eşiyle her pozisyonda ilişkiye giren bayanlar idolümsünn'''

o ne kiz? facede böyle bir grup mu var?

bende konuyla alakasiz ama kusura bakmaiyn buraya yazmak zorundayim, ben almanyada yasadim ya aslinda ögretmenim ama bi türlü uygun bi is bulamadim farkli ilanlara yöneldim. yurtdisi fuar organizasyonu diye bi is var, akici almanca konusan,yurtdisi yazismalari yapabilecek,almanyaya giris cikis sorunu olmayan birini ariyorlarmis sizce böyle bi is bana uygun mudur? ne yapilir tam olarak

bende hftasonu denedım gecen salı doktora gtmıstık 3 gun o kıtabı okudum doktorun verdıgı cem kece nın hırs yaptım kendıme guvenım geldı doktor 3ay gelceksınız deyınce yıkılmıstım ve allahasukurler olsun bu cuma yendım o ılletı.. parmakla denedım bırkacgun snra esımın p. nısını kendım tutarak yerlestrdım ve ıkı denemede basarılı oldu.. once ıcınde ıstek olması lazım cnm hırs yap bıde....doktorun sert konusması benı cok hırslandırdı 3ay dıle kolay dedım ıkı pozısyonda denedık ıkısıde oldu ama once kadın ustte seklnde pozsynla kendım yerlestrıorum dene cnm bunu.. mumla yapabılıosan esınle cok rahat yaparsın cnm ben hıc ınanamıodum ama coksukur oldu gercı hala ınanamıorum acaba olmadı oldumu sandım dıorum ama ıcınde hsseettım esımın bana karsı bakısları ble deıstı olduktan snra cok mutlu oldu

esım bana cocukmusun vs deyınce kı 4 yıllık sevgılım 1,5 aylık evlıyz ewlenmeden once ılıskıye grmıoduk tabı benden sogudu uzaklastı ewlennce bende bu cıkınca ama hırs ettım doktora ggtım cerrahpsa tıp fakultesı urolojı bolumune tek seans doktor sert bırı ıdı bayan 3ay gelceksın dedı ALLAHA YALVARDIM bıran once kurtulayım buraya gelmek zorunda kalmıyım dye hftasonuda denedım basardım 3gun parmak egzersızı denedım ama mum ve aparat denemedım parmaktan penıse gectım ayna ıle bende goremıodum kapalı gozukuyordu:)sonra penısle ustte pturup deneynce penıs kayboldu yapabıldım demekkı dedım ben ble ınanamıorum allahsukurler olsun allah kmsenın basına vermesın ınsallah bole bsey... penıs kayboldugu ıcın ustune otrdgmda emın oldum grdgne snra kendım altta denedım ama penısı kendım yerlestrrek kayganlastrıcı jelde surdum tabıı..allah hepınızı kurtarsn ınsallah .. ben 1seans 3 gun parmak egzersızı ıle kurtardım. kabus gıbı 1bucuk ay dı...bende kadınlar kulubundekılerın nerdeyse bu konudakı tum yorumlarını okudum en buyuk cesaretı burdan aldım tesekkurler

kızlar, penisi almak için vajinin ağzının baya açılmasımı lazım yoksa aparattaki kadar olsa olurmu acaba sorun ordamı başlıyo benim

Canım Vajinaa ağzı durduk yere o kadar açılmaz. Ancak Penis Oraya giriş yaparken açılır. Esnek olduğu için hemen penisin Şeklini alır

Çook Sevindimm Canımm. İnşallah bebek haberinidee alırızz. Bundan Sonraki Günlerinizin Tadını çıkarınn. Artık Vajnismus Yok!! Mutluluk Varrr..

BENDE TAM BILMIORUM 1,5 AYLIK EVLIYIM DAHA YENI YAPABILDIK VE BEN ANCA KENDIM YERLESTRINCE PENISI OLUYOR AMA OLDUGNDAN BLE EMIN DEILIM ACIMIOR CUNKU SMDI ODLUGUNADA INANAMIORUZ AMA USTUNE OTURUORUM PENIS TAMAMEN KAYBOLUOR ICIMDE HSSETTM BASTA AMA DHA ILERI GDINCE DUYARSZLASTI BIDE PREZ YAPTGMZDAN BILMIORUM SURTUNME GIBI GELIOR INSALLAH YAPABILIROZUDR AMA KORKUM GTI VAJINISMUSU YENDGMME INANIORM:d

ya kızlar bilgisiolan yokmu cumartesiden beri hiç kimse bişey yazmadı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…