- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.521
ne güzel canım çok tebrikler Allah bi daha yaşatmasın:) böyle diyosunuz acaip keyifleniyorum:)
aparatı hiç bukadar bekletmedim duymamıştım hiç bu kadar uzun bekletmeyi sağol canım
ya bende eşimle yenmek istiyorum çünkü egzersiz yapamıyorum nasıl yendin eşinle ben deniyom deniyom olmuyo yardım eder misiniz?
bende eşimle deniyorum canım ama pek bi ilerleme olmuyo geçmiş sayfaları oku arkadaşların dediği gbi egzersizlere başla ben her gün takip ediyorum bilmedim bi çok şey öğrendim sıkılmada oku geçmiş sayfaları sana yardım edecek bi yazı vardır mutlaka
oh iyi iyi ben parmak disinda bisey alamiyorum yön bulamiyorum valla nolacak sonumuz anlamadim. :/ evet canim bende de oluyor tam bi birlesme olamiyor diye hic öpüsesim bile gelmedigi zamanlar oluyor malesefHerkese meraba nasılsınız bakalım hafta sonu egzersiz yapmakla geçiti dün mumla yaptım içimde beklettim kalktım yürüdüm sonra eşimle denedik ama olmadı yaa sorun nerde ben anlayamıyorum şu sıralar cinsel anlamdada bi isteksizlik var ondan mı dersiniz
okuyorum ama hangi birini okuyacağımı şaşırdım bir sürü sayfa var okuyabildiğim kadar okuyorum ama egzersiz yapmadan eşle yenen tek bir kişiye rastladım ona da yazdım inş cvp gelir egzersiz zor geliyo bana
Aparat parmakhepsini yapıyorum ama eş denemesi yapamıyom yönüde anladım ama yok olmuyorr evet bende de acayip isteksizlik varyaa sehervaktii
Facede yazılar varya bende en yazmak istiyorum biliyomusunuz arkadaşlar ''''eşiyle her pozisyonda ilişkiye giren bayanlar idolümsünn'''
Herkese meraba nasılsınız bakalım hafta sonu egzersiz yapmakla geçiti dün mumla yaptım içimde beklettim kalktım yürüdüm sonra eşimle denedik ama olmadı yaa sorun nerde ben anlayamıyorum şu sıralar cinsel anlamdada bi isteksizlik var ondan mı dersiniz
yaaa ben onlineken de kimse olmuyor. kulak çöpü de aldım bugün. ama oturmadım ayna karşısına. şu an için sorunum deliği görememe nereye sokacağımı bilsem ( ki anüsü görüyorum orası değil tabi biliorm akıntı gelen bölge) ama tabi neresine sokcam anlayamadım bırakmıştım ve parmakla yapamam dedim. kulak çöpüne sadece streç sarıp jellesem yetmez mi? eldivene gerek var mı? zaten şu an mum ya da daha kalın aparat hayal geliyor. bıktırcam sizi ama her sayfayı yazılanları okuyorum sanırım ben çok korkak ve zayıfımbişiyi beceremiyorum.
kızlar, penisi almak için vajinin ağzının baya açılmasımı lazım yoksa aparattaki kadar olsa olurmu acaba sorun ordamı başlıyo benim
kızlar merhaba ;ben yenmiştim zaten ama tam değil diye şüphelerim vardı.ama dün gece mutlu sona ulaştıkkk :))) ben hep üstteyken yapabiliyodum ama dün geleneksel pozısyonda da başardık çok kolay oldu hatta eşim içime ilk kez b.şaldı hemde yumurtlama günlerim inşallahh hamile kalmışımdırr.kızlarr ben yendiysem herkes yenmıştır inanın buna erkek çocuğu gibiydim cilve filan hak getire.eşim benden daha nazlıdır düşününnnn :))) yaptığım tek şey egzersiz inat ve ısrarla egzersiz..tabi bunu tek başarmadım yenen arkadaşlar çok yardımcı oldu bilhassa cadıkedi ,athenave tabiiki berayy..aklıma gelen bunlar unuttuklarım çok fazla eminim...herkese teşekkürlerr
5günlük evliyim arkadaşlar eşimle ilk 2 gün hiç penisini içime alamazken 3 gün başının bi kısmını alabildim biraz kan geldi
kenarları yandı tahriş oldu 4 gün denerken sızlıyor artık eşim tamamının içine girmesi gerektiğini söylüyor ben o yavaş yavaş pompalarken önde. Kaslarımı açtığımı hissediyorum a a böyle olmaz birden hepsinin girmesi gerektiğîni söylüyor doktora gidelim dedi deneyimlerinizi bana anlatırmısınız lütfen bide girerken eşim aşağıya kayıyor yani bi türlü yapamadık tam olarak vajinamın önündemi üstündeni ne Et'ler var sanırım dokununca huylanıyorum ya bu iş nasıl yapılır bi yol gösterin
ya of jinekolojiye konu actım kimse yazmamıs bielnler yardım cı olsun lütfen adetlerim çok gecikiyor vajiliyim ama vaji ağzına boşalma oluyor yaklasık 3 aydir adetim 20-25 gün gecikiyor kızlar bilgidi olan yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?