Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar, penisi almak için vajinin ağzının baya açılmasımı lazım yoksa aparattaki kadar olsa olurmu acaba sorun ordamı başlıyo benim

eğer altta daha rahatsan sana tavsiyem p....s i sen yerleştir illaki orasının p...s kadar genişlemesi gerakmiyo sen deliğe denk getir elinle eşin de yavaş yavaş ilerlesin azar azar tekrar tekrar deneyin....bir kere deneyip olmuyo die bırakmayın...ve eğer başını artık başarırsanda ayaklarını kaldır ve eşinin sırtına koy daha rahat oluyoo...

canımbenim ya çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim :) süpersin bu da işimi kolaylaştıracak bi yöntem gibi Allah razı olsun canım :)))))))))))))))))))))

canımbenim ya çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim :) süpersin bu da işimi kolaylaştıracak bi yöntem gibi Allah razı olsun canım :)))))))))))))))))))))

canım ne demek burda her yenenle bi kez daha yeniyorum sanki bu vajiyiii...diğer arkadaşlarda öyle..İNŞALLAH bumuydu beni bukadar üzen diyeee sevinç çığlıklarını da okumak nasip olur bize...Allah herkesten razı olsunn canımmm:))))))))))))))))))))))

ecrinx "ve eğer başını artık başarırsanda ayaklarını kaldır ve eşinin sırtına koy daha rahat oluyoo..." dediğinle, selanın dediği "ayağından güç alıp poponu hafifçe kaldıracaksın, o zaman yol daha düz oluyor "la aynı anlama geliyo değil mi çünkü bu da mantıklı gelmişti bana

amiiin amiiin inşaallah canımbenim

canım yenmeye cok yakınsın bence sen. bende 11 cm lik aparattan sonra yenmiştim. hemde oncesınde hıc egzersız falan yapmadan hersey bı anda kendılıgınden oluverdı. bı baktım p... s cuup içerde inanamadım bile olduguan :) bu arada egzersız yaparken aparatı yerlestırdıkten sonra hemen cıkarma , aparat 20-30 dakıka kalsın içindeki daha kolay esnesin vaji. ve aparatı unut tv izle muzık dınle kafanı meşgul etmeye calıs baska seylerle.

bu farklı bi yöntem değil zaten sadece bu şekilde kendini kasma olasılığın daha az oluyo ve daha rahat ilerlio...yine eşinin sırtından destek alarak poponu hafif çe kaldırabilirsin ilerlerken.. popoyu kaldırmak için bacaklara yüklenmek zorunda kalıyosun buda kasmaya neden olabiliyor yani bende öyle oluyor oyüzden bunu ben bu şekilde çözdüm ve daha rahat ediyorum hala:)))

bu farklı bi yöntem değil zaten sadece bu şekilde kendini kasma olasılığın daha az oluyo ve daha rahat ilerlio...yine eşinin sırtından destek alarak poponu hafif çe kaldırabilirsin ilerlerken.. popoyu kaldırmak için bacaklara yüklenmek zorunda kalıyosun buda kasmaya neden olabiliyor yani bende öyle oluyor oyüzden bunu ben bu şekilde çözdüm ve daha rahat ediyorum hala:)))

ne güzel canım çok tebrikler Allah bi daha yaşatmasın:) böyle diyosunuz acaip keyifleniyorum:)
aparatı hiç bukadar bekletmedim duymamıştım hiç bu kadar uzun bekletmeyi sağol canım

arkadaşlaar bende bişi sorcam size biliyosunuz daha yeni yendim ben vajinismusu hatta hala inanamıyorum burda bi arkadaş yazmış zar vajinin 1-2santim ilerisinde die biz eş denemesinde 1-2 santim kaldı sadece oda aşırı baskı oldu bide eşim boşalınca bıraktık ama acı olmadıgı içinmii bilmiyorum hala inanamıyoruz eşimde bende yendikmi yenmedikmi die işin şokundayız hala eşim bugünde çalştıgı için bidaha denemedik ama tabiki bidaki denemelerde anlıcaz ama merak ettim biz parmak egzersizi yaptıgımız için mi o zarı hiç hissetmiyoruz yada o baskı gibi hissettigim şeymiydi zar ne bilim tuhafız ya hala inanamıyoruz bazı arkadaşlarım zarın opatladıgını içinde hissediyosun demişti ben öle bişi hissetmedim sadece baskı oldu hatta biyereden sonra sanki sızlar giibi oldu kasıgıma vurdu sızısı (ama yenemeyeen arkadaşlar korkmasın bu acı gibi bişi degil baskı ve sızı gibi bişiden bahsediyorum)ama süşünüyorum zar eger 1-2 santim içerdeyse bitmiştir bizim iş diyorum... çünkü penisi aldım içime 1 -2 santimi dışardaydı sadece sizce bizim iş oldumu

kızlar , ecrinxcim, çok teşekkür ederim destekleriniz için, anlattıklarınızdan kolaj yapıp denicem :) inşaallah bundan sonraki ilk girişimde şu seviçten deli gibi bağıran simge var ya kullanılan onu yaparak "kızlaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuu" diye sevinçten bağırırım burda. komik olcak ama bana soracak(ustayım ya) :) yada söylicek bişeyiniz yoksa ufak ufak kaçıp bişeyler yapmak istiyorum:)

canım milletin dediğine bakma sen çözmüşsün maşallahh...zar patlaması die bişi yok kızlık zarı öyle davul gibi bişi değilki zaten yapısı yuvarlak delik yırtılma dene şey de kendi hacminden biraz daha kalın bişey girdiği için meydana gelen olay...öyle patlama çatlama yokk....hiç kanama olmayan var neden çünkü genişliyor kızlık zarı esgersizlerle oyüzden...sen rahat ol öyle bişi hissedilmio her ne aşamada olursa olsun bi takılma varsa yönüne dikkat et p...s popo yönüne ilerlediği sürece çok kolay bi şekilde kayar gider..

rica ederim canımcımm...haydi bakalımmm hayırlı haberlerle gel çığlıklar at inşallahhh.....sakın kırma cesaretini yöne dikkat ett eşinide yönlendir....başarılar canımmm:)))))))))

cnm zaten takılma olmuyo çok şükür dedigim gibi sadece sızı oldu kasıgıma vurdu hafif sızladı bu sadece o takılma olmadan kaydı gitti maşşallah ama ne bilim zardan bahsediyoz zaten bütün korkumuz o ya vajinismus olmamıza neden olan illa bişi olcak gibi geliyo olmadıgı için inanamıyoruz sana bişi diyimmi inn eşim bile şaşkınlık içerisinde adam yaptık gibi sevinemiyo bile bi tuhafız hatta kızdım ona sevinmedinmi die oda işte benim gibi aklında sorular var ben demiştim kanama olmucak die kan beklemedi zaten ama ne bilim dio zar patlamadı dio acaba yapamadıkmı dio güldüm bende erkeklerde bile bu zar takıntısı var demekki bende anlattım dedim böle böle esnedi zaten dedim ondan hissetmedik böle işte hala şaşkınız şöle biraz geçsinde alışalım istiyorum tamamen bu aradaa sizi dinlemedim bebe yagı kullandım (ama ne yapım jel alamadım merkeze gidemedim ilçede de bitk bunu buldum biraz kaşınıyo vaji

kızlar merhaba sitede 6 tane ziyaretçi gözüküyor sakın ertelemeyin hemen üye olun çünkü bende 1 sene önce baktım siteye geri çıktım ama sakınnnnnnnnnnnnnn ertelemeyin üye oldum ve yendimm 3.5 sene sonra hadi hemen üye olun ve artık başlayın

canımmm bu jel konusu çok gerginliklere sebep oldu...aslına bakarsan onlarda kötülükten değil sorunsuz olsun die söylüyolar...bende bebek yağıyla yendim hala da onu kullanıyorum aslında kullanmamam gerekio çünkü ben bebek istiyorum spermlerin ölümüne yada hareketsizleşmesine sebep oluyo...ph dengesi içinde önemli aslında en iyisi bunlar için özel olan jellerr...eskiden jelmi varmış demedende geçemiyo insan annelerimizn başucunda hep vazelin vardı ona bakılırsa elhamdülilah sağlıklılar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…