Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çook sevindimm canımm. Inşallah bebek haberinidee alırızz. Bundan sonraki günlerinizin tadını çıkarınn. Artık vajnismus yok!! Mutluluk varrr..

bende yaptım galıba sonunda 2kere ustte olunca kendım yerlestrıorum oyle yapıorum ıcıne grdıkten snra alta gecıorum dger turlu kıpırdıorum cıkıor 1,5 ay sonra sonunda vajınısmusu yendım para odemeden cerrahpasa tıp faultesne gttım urolojı sızde gıdın ve cem kecenın kıtabını okuyp parmak egzersızı yapın yenemeyen herkes yenıcektır parmaktan snra

Canım Bunu Biz Bilemeyiz. Belki Yumurtalıklarını Üşütmüşsündür o yüzden olabilir. Bencee Bir Doktora Git derim. Ben evlenmeden önce böylee bişey başıma gelmişti adet günlerim Çok Gecikiyodu hatta 3 ay filan adet olamadığımı bilirim. Doktora Gittim Yumurtalıklarını üşütmüşsün yazdığım ilacı iç adet görürsün dedi. İlacı içtim 7 gün içindee adet gördüm. Ve bi dahada gecikmem olmadı. Zaten Evlendim evleneli Hiç Öylee sorunlarım olmadı çok şükür. Doktoraa Gitt hemen tatlımm

biriside bana yardımcı olsunnnnnnnnn

cnm hemen 0212 414 35 26 bu numarayı arayıp sıbel dınc ten randevu al durumunu anlat sıgortalı ısen ucret odemıosun esinle gt ılk seansa hee gtmeden cem kecenın vajınısmusun ustesınden gelmek bunu oku kıtabı 100 sayfasını ıkıgunde oku sana hırs verıcektır snrada gt doktora zaman kaybetme nolur nelere yasadıgını bılıorım 1,5 ay hayatımın en zor gunlerı ıdı olmek ıstedım kendımı yetersz hssettgm ıcın

BEN 3GUN ONCE YENDIM VAJIYI AMA KENDIM PENISI YERLESTRREK SIZCE TEKRARLRMI:s

ya ben bekarken hep düzenliydi evlendim yine düzenliydi vajiliyken bebek sahibi olmak istiyorum o yüzden vaji ağzına boşalma oldu ondan sonra gecimeye basladı

offf keşke senin kadar cesaretli olabilseydim ben eşle yenmeye çalışıyom ama sonuç hep hüsran ağlama

bence senin kafan bayag bi karısmıs en ıyısı sen jınekoloja gıt durumunu anlat. hamile bile olabılırsın yanı. hamıle olup ustune regl olan ınsanlar var cunku.

bi kaç aydır böyle oluyo vaji ağzına boşalma olduktan sonra böle oldu evt öyle olanda varda bilmiyorum ki doktora gitmekde istemiyorum çekiniyorum acıkcası hiç böle olan varmı aceba ama bütün adet belirtileri var

merhaba kızlar.nickini hatırlayamadım ama bir arkadaşım ıkınınca daha çok canının yandığını söylüyordu ben de ıkındığını sanarak kendini sıkmış olabileceğini söylemiştim.kendim denedim ıkınırken kendimi biraz sıktım ve ozaman zorlandım,ama doğru nefesle ıkındığımda sorun yoktu.yani ıkınıyoruz diye kendinizi sıkıyorsunuz bence bu yüzden acı duyuyorsunuz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…