- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.541
Facede yazılar varya bende en yazmak istiyorum biliyomusunuz arkadaşlar ''''eşiyle her pozisyonda ilişkiye giren bayanlar idolümsünn'''
Herkese meraba nasılsınız bakalım hafta sonu egzersiz yapmakla geçiti dün mumla yaptım içimde beklettim kalktım yürüdüm sonra eşimle denedik ama olmadı yaa sorun nerde ben anlayamıyorum şu sıralar cinsel anlamdada bi isteksizlik var ondan mı dersiniz
yaaa ben onlineken de kimse olmuyor. kulak çöpü de aldım bugün. ama oturmadım ayna karşısına. şu an için sorunum deliği görememe nereye sokacağımı bilsem ( ki anüsü görüyorum orası değil tabi biliorm akıntı gelen bölge) ama tabi neresine sokcam anlayamadım bırakmıştım ve parmakla yapamam dedim. kulak çöpüne sadece streç sarıp jellesem yetmez mi? eldivene gerek var mı? zaten şu an mum ya da daha kalın aparat hayal geliyor. bıktırcam sizi ama her sayfayı yazılanları okuyorum sanırım ben çok korkak ve zayıfımbişiyi beceremiyorum.
kızlar, penisi almak için vajinin ağzının baya açılmasımı lazım yoksa aparattaki kadar olsa olurmu acaba sorun ordamı başlıyo benim
kızlar merhaba ;ben yenmiştim zaten ama tam değil diye şüphelerim vardı.ama dün gece mutlu sona ulaştıkkk :))) ben hep üstteyken yapabiliyodum ama dün geleneksel pozısyonda da başardık çok kolay oldu hatta eşim içime ilk kez b.şaldı hemde yumurtlama günlerim inşallahh hamile kalmışımdırr.kızlarr ben yendiysem herkes yenmıştır inanın buna erkek çocuğu gibiydim cilve filan hak getire.eşim benden daha nazlıdır düşününnnn :))) yaptığım tek şey egzersiz inat ve ısrarla egzersiz..tabi bunu tek başarmadım yenen arkadaşlar çok yardımcı oldu bilhassa cadıkedi ,athenave tabiiki berayy..aklıma gelen bunlar unuttuklarım çok fazla eminim...herkese teşekkürlerr
5günlük evliyim arkadaşlar eşimle ilk 2 gün hiç penisini içime alamazken 3 gün başının bi kısmını alabildim biraz kan geldi
kenarları yandı tahriş oldu 4 gün denerken sızlıyor artık eşim tamamının içine girmesi gerektiğini söylüyor ben o yavaş yavaş pompalarken önde. Kaslarımı açtığımı hissediyorum a a böyle olmaz birden hepsinin girmesi gerektiğîni söylüyor doktora gidelim dedi deneyimlerinizi bana anlatırmısınız lütfen bide girerken eşim aşağıya kayıyor yani bi türlü yapamadık tam olarak vajinamın önündemi üstündeni ne Et'ler var sanırım dokununca huylanıyorum ya bu iş nasıl yapılır bi yol gösterin
ya of jinekolojiye konu actım kimse yazmamıs bielnler yardım cı olsun lütfen adetlerim çok gecikiyor vajiliyim ama vaji ağzına boşalma oluyor yaklasık 3 aydir adetim 20-25 gün gecikiyor kızlar bilgidi olan yazsın lütfen
çook sevindimm canımm. Inşallah bebek haberinidee alırızz. Bundan sonraki günlerinizin tadını çıkarınn. Artık vajnismus yok!! Mutluluk varrr..
Ya of jinekolojiye konu actım kimse yazmamıs bielnler yardım cı olsun lütfen adetlerim çok gecikiyor vajiliyim ama vaji ağzına boşalma oluyor yaklasık 3 aydir adetim 20-25 gün gecikiyor kızlar bilgidi olan yazsın lütfen
biriside bana yardımcı olsunnnnnnnnn
biriside bana yardımcı olsunnnnnnnnn
Canım Ben Hiç anestolle yapmadım. Hiçte Gerek Duymadım.Seninki tamamen psikolojik bencee. Benimde 10 gün filan yapamadığım olmuştu adet dönemimde. Amaa ondan sonraa yinee olmuştu. Demekki beyninden tam olarak silememişsin vajiyi. Öncelikle sen başardınn zaten artık korkacak bişey yok. Kendinee Güvenn. Azim et. Ve GÖr bak olacaktır. Anestoluda Kullanma artık bencee. Çünkü gerek Yok. Jel Yeterli.Sakin Ol vee Sen Bu İşi bitirmişken yeniden aynı şeyleri yaşamaya izin vermee
Canım Bunu Biz Bilemeyiz. Belki Yumurtalıklarını Üşütmüşsündür o yüzden olabilir. Bencee Bir Doktora Git derim. Ben evlenmeden önce böylee bişey başıma gelmişti adet günlerim Çok Gecikiyodu hatta 3 ay filan adet olamadığımı bilirim. Doktora Gittim Yumurtalıklarını üşütmüşsün yazdığım ilacı iç adet görürsün dedi. İlacı içtim 7 gün içindee adet gördüm. Ve bi dahada gecikmem olmadı. Zaten Evlendim evleneli Hiç Öylee sorunlarım olmadı çok şükür. Doktoraa Gitt hemen tatlımm
BEN 3GUN ONCE YENDIM VAJIYI AMA KENDIM PENISI YERLESTRREK SIZCE TEKRARLRMI:s
ya ben bekarken hep düzenliydi evlendim yine düzenliydi vajiliyken bebek sahibi olmak istiyorum o yüzden vaji ağzına boşalma oldu ondan sonra gecimeye basladı
Canım Hamilee Olabilir misinn ??
Canımm belki hamilesin O yüzdenn Adet Görmüyosun. Hastaneye Git Bir Kan Tahlili Yaptır. O zaman herşey Ortayaa Çıkarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?