- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.941
Tatlım şunu düşün. Eğer altta olursan ne kadar penisi yen yönlendirmeye çalışsan da kontrol eşinde olur sende olmazOnun bastırması ve ilerletmesi lazım. O da yönü yanlış ayarlıyor olabilir. Eğer üstte olursan kontrol sende oluyor. Ne kadar ilerleyeceğine, ne kadar bastıracağına sen karar veriyorsun
zaten kontrol onda olunca yanlış yönlere gittiğini anlayabiliyorum bugün bi de üstte deneyelim bakalım bu kadar kişi üst üst diyo umarım etkili olur
Tatlım şunu düşün. Eğer altta olursan ne kadar penisi yen yönlendirmeye çalışsan da kontrol eşinde olur sende olmazOnun bastırması ve ilerletmesi lazım. O da yönü yanlış ayarlıyor olabilir. Eğer üstte olursan kontrol sende oluyor. Ne kadar ilerleyeceğine, ne kadar bastıracağına sen karar veriyorsun
bence altta olman daha doğru, bacaklarınıda açabildiğin kadar açmalısın. bu arada makata doğru ilerlemeli eşin.önce parmağıyla bi keşif yolu açsın:)
yaaa doktorda olsa ne kurcalatıyosun kendini. bozdurcan bekaretini. sonra nolcak.
allahkorusun ya eşin yalnış şeyler düşünürse. mesela bozuktunda, ben anlamayım diyemi elletmiosun kendini derse mesela napıcaksın çok merak ediyorum.
o iğneler çok riskli bir güvenmeyin sakın doğru bir anestezistin eline düşmezseniz yalnış bi yere yaparsa iğneyi düşünmek istemiyorum gerisini.
hele oda vermeler felan.:)
yapmayın böle verdiklerimi alın uygulayın vallahi çok kolaymış diceksiniz.hayatınızı riske atmaya değermi ya. bu kadar basit bi uygulama varken
:):) ocean,gülsevdam,çileklipuding,aykurt..... ve tüm yardım eden sevgili arkadaşlar................ cidden buranın sayesinde kurtuldummmmmmmmmm... çok çokkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr darısı tüm vajili kardeşlerimeeeeeee en yakın zamandaaaaaa herkes kurtulsun inşallah
yaaa inşallah biz de eşle deneyerek yapanlar listesi oluştururuz
inşallah canım hadi bakalım hayırlısı
seis e sormak istedim ama pek beceremedim galiba
egzersiz yapamıyorum canım svd85 ark sayesinde kulak çubuğu aldım baska denemedim bekliyoruz bakalım :)
Kızlar ben geldim sorusu olan varsaa sorsun lütfenn yardımcı olurummm
çok hırslandım bugün işte olmasaydık şimdi deneme yapardım hemen eşimle :)) bu gece sonnn olmalı artık ayın 23ünde beş ayım dolacak o güne kadar yapmalıyım yaparken acaba acısada öldürmez bu şarkıyı mı dinlesem belki iyi gelir :)
Tatlım Sihirli Kelimeyi bulmuşsun işte ACISADA ÖLDÜRMEZ !! Bunu düşünerekk herşeyi başarabilirsinnn
evet iki tane sihirli kelimem var hep de şarkılardan acısada öldürmez birde kasma kasma kasmadanda olur işte :):)artık şarkılarıda kendimize uydurur olduk
Kasma kasma kasma şarkısını Bir zamanlar ben söylüyodumm. Bundan 2 buçuk 3 ay Öncee filann. İlhamm verirdi bizee
ben varım ama baktım kimse yok başka topiğe baktım ordada murat ulusoya gidenler varmış ama bende araştırdım 5000 demişti kendim yencem ben inşş yenerim demii
Yenersin Tabii Canımm. Ne gerek var o kadar para vermeyee. Burdan bedavayaa
evet bedavası varken ne gerek var o paraya başka şeyler yaparım :)
evet bedavası varken ne gerek var o paraya başka şeyler yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?