Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaa doktorda olsa ne kurcalatıyosun kendini. bozdurcan bekaretini. sonra nolcak.
allahkorusun ya eşin yalnış şeyler düşünürse. mesela bozuktunda, ben anlamayım diyemi elletmiosun kendini derse mesela napıcaksın çok merak ediyorum.
o iğneler çok riskli bir güvenmeyin sakın doğru bir anestezistin eline düşmezseniz yalnış bi yere yaparsa iğneyi düşünmek istemiyorum gerisini.
hele oda vermeler felan.:)

yapmayın böle verdiklerimi alın uygulayın vallahi çok kolaymış diceksiniz.hayatınızı riske atmaya değermi ya. bu kadar basit bi uygulama varken

Evet Canım Normaldee Bacaklarını Sonuna kadar ayırıp vajini ellerinle açıp ıkındığında deliğin gözükmesi gerekir. eğer sen göremiyosan pozisyonundan kaynaklı olabilir. Çünkü bazen pozisyondanda gözükmeyebilir. farklı şekillerde bir bak mutlaka görünürr.

kızma canım zaten ellettirmedim anesteziyide denemem zaten bende iğneden korkuyom ters teper diye

Tebrikler tatlımm. Allah başkaa dert vermesinn.Halaylar sanaa gelsinnn

çok hırslandım bugün işte olmasaydık şimdi deneme yapardım hemen eşimle :)) bu gece sonnn olmalı artık ayın 23ünde beş ayım dolacak o güne kadar yapmalıyım yaparken acaba acısada öldürmez bu şarkıyı mı dinlesem belki iyi gelir :)

Tatlım Sihirli Kelimeyi bulmuşsun işte ACISADA ÖLDÜRMEZ !! Bunu düşünerekk herşeyi başarabilirsinnn

Tatlım Sihirli Kelimeyi bulmuşsun işte ACISADA ÖLDÜRMEZ !! Bunu düşünerekk herşeyi başarabilirsinnn

evet iki tane sihirli kelimem var hep de şarkılardan acısada öldürmez birde kasma kasma kasmadanda olur işte :):)artık şarkılarıda kendimize uydurur olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…