- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.941
hımm hangi pozisyonda deniyosun sende mi hiç egzersiz yapmıyon
egzersizi hiç yapamadım senin dediğin pozisyon bizim yatakta pek olmuyor yatak çok alçak eşimin bacakları dayanamıyor iki büklüm durmaya
biz yastık koyuyoruz ben altta oluyorum üstte de yapamadık ya biz çok yeteneksiziz galiba başlarda kasıyodum ama artık kasmıyorum ona rağmen olmuyor
geçmiş olsun canım
Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, çok hastayım, sürekli uyuduğum için nete giremiyorum pek fazla
Bu ara liste falan da yenileyemedim, sizleri boşlamışım gibi hissediyorum
Zar zor girip halimi haber vereyim dedim. Listeyi benim dışımda başka arkadaşlar da yenileyebilir. Son liste haberime gelin, "alıntı ile cevapla" deyin sonra benim yazımdaki[/QUOTE yazılarını silin, listede aşağılara inip yenileyeceğiniz ismi yenileyin ben geçmişe dönüp kontrol edemiyorum şu anda
çoook geçmiş olsun cnm
egzersizi hiç yapamadım senin dediğin pozisyon bizim yatakta pek olmuyor yatak çok alçak eşimin bacakları dayanamıyor iki büklüm durmaya
biz yastık koyuyoruz ben altta oluyorum üstte de yapamadık ya biz çok yeteneksiziz galiba başlarda kasıyodum ama artık kasmıyorum ona rağmen olmuyor
Tatlım şunu düşün. Eğer altta olursan ne kadar penisi yen yönlendirmeye çalışsan da kontrol eşinde olur sende olmazOnun bastırması ve ilerletmesi lazım. O da yönü yanlış ayarlıyor olabilir. Eğer üstte olursan kontrol sende oluyor. Ne kadar ilerleyeceğine, ne kadar bastıracağına sen karar veriyorsun
bende o pozisyonda bir defa yaptım o zamanlar daha yeniydim bugün okudum akşam yine deneyecem bizim yatak baya yüksek birde biz hep jelsiz kremsiz deniyoduk ben sadece emla sürüyorum o kadar ultrasyon jeli aldım bakalım hadi hayırlısı bende bazen eşime sen bilmiyon diyomm o da tabi tabi deyip gülüyo canım ya ne kadar anlayışlı işte bu anlayışa karşılık vermeliyiz hadi HENNA34 bizde eşle başaranlardan olalım çünkü bende senin gibi egzersiz yapamıyorum..
Kızlar bişey paylaşacağım sizinle geçen hafta kadın doğuma gittim başka bişey için sonra gelmişken bu durumumu da anlatayım dedim beni muayene etti ama sadece eliyle açıp baktı ve sen hiç ellettirmemişsin ki dedi:)sonra bi çubuk aldı eline biraz uzun ama kulap çöpü kalınlığında bişey hiç bişey sürmedi direk onu sokup vajina boyumu ölçecekti tabi ben bırakmadım kastım kendimi açmadım bacaklarımı :) sonra dediki senin bu durumunda bi kaç kişi vardı anestezi doktorumuz var ona başvurdular bir iğne yapıyolarmış belden aşağısı uyuşuyomuş kasma olayı acı olayı olmuyomuş öyle ve bir oda veriyolarmış eşinle bir ki defa ilişkiye giriyomuşsun sonuç gelenlerde olumlu olmuş ama sende de olur demiyom ama bi git dedi bende eşime dedim ama pek yanaşmadı komik geldi galiba :) siz böyle bişey duydunuz mu hiç...
bende o pozisyonda bir defa yaptım o zamanlar daha yeniydim bugün okudum akşam yine deneyecem bizim yatak baya yüksek birde biz hep jelsiz kremsiz deniyoduk ben sadece emla sürüyorum o kadar ultrasyon jeli aldım bakalım hadi hayırlısı bende bazen eşime sen bilmiyon diyomm o da tabi tabi deyip gülüyo canım ya ne kadar anlayışlı işte bu anlayışa karşılık vermeliyiz hadi HENNA34 bizde eşle başaranlardan olalım çünkü bende senin gibi egzersiz yapamıyorum..
yaaa inşallah biz de eşle deneyerek yapanlar listesi oluştururuz
yenen arkadaşlara bir sorum var.yenmeden önce ıkındığınızda vajide delik görebiliyormuydunuz?ben göremiyorum.netten kızlık zarı görünümünü araştırdım çok farklı yapıda oluyormuş bazılarının jinekolojik muayeneyle açılıyomuş.herhalde benim öyle değildir o kadar şanssız olamam yani olmamalı.
Tatlım şunu düşün. Eğer altta olursan ne kadar penisi yen yönlendirmeye çalışsan da kontrol eşinde olur sende olmazOnun bastırması ve ilerletmesi lazım. O da yönü yanlış ayarlıyor olabilir. Eğer üstte olursan kontrol sende oluyor. Ne kadar ilerleyeceğine, ne kadar bastıracağına sen karar veriyorsun
zaten kontrol onda olunca yanlış yönlere gittiğini anlayabiliyorum bugün bi de üstte deneyelim bakalım bu kadar kişi üst üst diyo umarım etkili olur
bence altta olman daha doğru, bacaklarınıda açabildiğin kadar açmalısın. bu arada makata doğru ilerlemeli eşin.önce parmağıyla bi keşif yolu açsın:)
yaaa doktorda olsa ne kurcalatıyosun kendini. bozdurcan bekaretini. sonra nolcak.
allahkorusun ya eşin yalnış şeyler düşünürse. mesela bozuktunda, ben anlamayım diyemi elletmiosun kendini derse mesela napıcaksın çok merak ediyorum.
o iğneler çok riskli bir güvenmeyin sakın doğru bir anestezistin eline düşmezseniz yalnış bi yere yaparsa iğneyi düşünmek istemiyorum gerisini.
hele oda vermeler felan.:)
yapmayın böle verdiklerimi alın uygulayın vallahi çok kolaymış diceksiniz.hayatınızı riske atmaya değermi ya. bu kadar basit bi uygulama varken
:):) ocean,gülsevdam,çileklipuding,aykurt..... ve tüm yardım eden sevgili arkadaşlar................ cidden buranın sayesinde kurtuldummmmmmmmmm... çok çokkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr darısı tüm vajili kardeşlerimeeeeeee en yakın zamandaaaaaa herkes kurtulsun inşallah
yaaa inşallah biz de eşle deneyerek yapanlar listesi oluştururuz
inşallah canım hadi bakalım hayırlısı
seis e sormak istedim ama pek beceremedim galiba
egzersiz yapamıyorum canım svd85 ark sayesinde kulak çubuğu aldım baska denemedim bekliyoruz bakalım :)
Kızlar ben geldim sorusu olan varsaa sorsun lütfenn yardımcı olurummm
çok hırslandım bugün işte olmasaydık şimdi deneme yapardım hemen eşimle :)) bu gece sonnn olmalı artık ayın 23ünde beş ayım dolacak o güne kadar yapmalıyım yaparken acaba acısada öldürmez bu şarkıyı mı dinlesem belki iyi gelir :)
Tatlım Sihirli Kelimeyi bulmuşsun işte ACISADA ÖLDÜRMEZ !! Bunu düşünerekk herşeyi başarabilirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?