Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

althea aynen öyle kafa rahat olmalı ama gelde rahatla ya o olacak düşüncesiyle insan ön sevişmeden bile zevk alamıyo aklım hep sonrasına takıldığı için ama inş bu gece yenerim

onuda deneyecem herşeyi deneyecem şekilden şekile gircem artık ne yapalım

althea aynen öyle kafa rahat olmalı ama gelde rahatla ya o olacak düşüncesiyle insan ön sevişmeden bile zevk alamıyo aklım hep sonrasına takıldığı için ama inş bu gece yenerim

evet haklısın insan geriliyor gerildiği için de yapamam korkusuyla yapamıyor zaten.ama ne yazdım bak ben yendiğimde ne ön sevişme oldu ne de öncesinde egzersiz yaptım.sadece kafam rahattı pozisyon deneyecektik sadece ve kontrol bendeydi canım acımayacaktı.o duvar dediğimiz yerden nasıl geçti tamamı nasıl oldu hiç birşey hissetmedim sadece çok az bir yanma oldu ve hemen geçti.hepsi bu.sizler de yendiğinizde anlayacaksınız düşündüğünüz kadar zor olmadığını acının olmadığını.bunları moral olsun diye kafamdan atmıyorum.farkettiyseniz yenen herkes olduğuna inanamıyor oldu mu oldu mu diye soruyor.çünkü o kadar kolay oluyor ama kafa acıya odaklı oldugundan inanamıyorsun

Son düzenleme:

katılıyom dediklerine herşey kafada bitiyo evet okuduklarımda kimse olduğuna inanamıyo inş bizde yeneriz ve sizin gibi söyleriz bunları dua edin yenemeyenlere

kumtanesi09 kullanıcısından alıntı

evet canım.ben önce üstte denedim ama rahat edemedim öyle.ben yatıyorum yatağın kenarında eşim ayakta oluyo.böyle daha rahat oluyo.bide sonuca ulaşırsak daha rahat olcak tabi:))

bu pozisyonda kolay mmı oluyo canım bende deneyeyım bu pozısyonu :)

bu pozisyon giriş için daha kolay sanırım.diğer pozisyonda hiç ilerleyemiyordum ama böyle daha iyi oldu bende

Kızlar bişey paylaşacağım sizinle geçen hafta kadın doğuma gittim başka bişey için sonra gelmişken bu durumumu da anlatayım dedim beni muayene etti ama sadece eliyle açıp baktı ve sen hiç ellettirmemişsin ki dedi:)sonra bi çubuk aldı eline biraz uzun ama kulap çöpü kalınlığında bişey hiç bişey sürmedi direk onu sokup vajina boyumu ölçecekti tabi ben bırakmadım kastım kendimi açmadım bacaklarımı :) sonra dediki senin bu durumunda bi kaç kişi vardı anestezi doktorumuz var ona başvurdular bir iğne yapıyolarmış belden aşağısı uyuşuyomuş kasma olayı acı olayı olmuyomuş öyle ve bir oda veriyolarmış eşinle bir ki defa ilişkiye giriyomuşsun sonuç gelenlerde olumlu olmuş ama sende de olur demiyom ama bi git dedi bende eşime dedim ama pek yanaşmadı komik geldi galiba :) siz böyle bişey duydunuz mu hiç...

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, çok hastayım, sürekli uyuduğum için nete giremiyorum pek fazla

Bu ara liste falan da yenileyemedim, sizleri boşlamışım gibi hissediyorum

Zar zor girip halimi haber vereyim dedim. Listeyi benim dışımda başka arkadaşlar da yenileyebilir. Son liste haberime gelin, "alıntı ile cevapla" deyin sonra benim yazımdaki
[/QUOTE yazılarını silin, listede aşağılara inip yenileyeceğiniz ismi yenileyin ben geçmişe dönüp kontrol edemiyorum şu anda

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…