- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.921
eşin tamemen uzandığında da oluyor önemli olan senin pozisyonun.10 cmde daha önce rahat mıydın yeni mi geçtin?jeli bolca sür,ben tek hamlede ya da iki nefeste itiyordum tamamı giriyordu.batma gibi bir şey hissedersen yönü yanlıştır ama onun dışında ileri geri yaparakyavaş yavaş ilerlet bu şekilde tamamı giriyor.başka bir alternatif daha 10 cmden önce çalıştığın aparatı içinde beklet sonra 10cmin tamamını dene.artık aparatın p..s boyutuna yaklaştığı için basınç da hissetmeye başlarsınve diğerlerine göre biraz daha zor ilerler.
canım kafan rahat olunca gerçekten nasıl olduğunu anlayamıycaksın.ben eş denemem öncesinde egzersiz falan da yapmamıstım.eş denemesini birkaçgün sonra yapıcaz dıye konusrken gel pozısyon deneyelim dedim öyle miydi böylemiydi derken bir baktım olup bitmiş inanamadım.hiç acı olmadı neden çünkü kafamda eş denemsi yoktu rahattım aniden oldu ve kendimi kasmadım.sonraki denemede haberim olduğu için ilkindeki kadar kolay olmadı.bu da demek ki kendimizi sıkmazsak canımız acımıyor oldu bittiye geliyor
eşin tamemen uzandığında da oluyor önemli olan senin pozisyonun.10 cmde daha önce rahat mıydın yeni mi geçtin?jeli bolca sür,ben tek hamlede ya da iki nefeste itiyordum tamamı giriyordu.batma gibi bir şey hissedersen yönü yanlıştır ama onun dışında ileri geri yaparakyavaş yavaş ilerlet bu şekilde tamamı giriyor.başka bir alternatif daha 10 cmden önce çalıştığın aparatı içinde beklet sonra 10cmin tamamını dene.artık aparatın p..s boyutuna yaklaştığı için basınç da hissetmeye başlarsınve diğerlerine göre biraz daha zor ilerler.
canım kafan rahat olunca gerçekten nasıl olduğunu anlayamıycaksın.ben eş denemem öncesinde egzersiz falan da yapmamıstım.eş denemesini birkaçgün sonra yapıcaz dıye konusrken gel pozısyon deneyelim dedim öyle miydi böylemiydi derken bir baktım olup bitmiş inanamadım.hiç acı olmadı neden çünkü kafamda eş denemsi yoktu rahattım aniden oldu ve kendimi kasmadım.sonraki denemede haberim olduğu için ilkindeki kadar kolay olmadı.bu da demek ki kendimizi sıkmazsak canımız acımıyor oldu bittiye geliyor[/QU
althea aynen öyle kafa rahat olunca olur ama gelde rahatla kafa hep orda ön sevişmeden bile insan zevk alamıyo sonrasını düşünmekten ama inş bu gece yenerimm
elab ben 10 cm deyim yarısına kadar alabildim. buraya kadar edidiğim tecrübe doğrultusunda diye bilirimki hiiiç acımıyo inan bana orta p.la bşladım sonra 7cm, kulakçöpü aparatı aldım sonra kalınlaştırarak 10cm. ortasına kadar burda takılıyorum galiba yön sorum var ya da kasıyorum bilemiyorum arkadaşlardan cvp bekliyorum hala, ama inan bana acımıyo deliği kızların dediği gibi ayna al karşına, yapabilirsen ayaklarınla kaldır aynayı ki o bölgeyi daha net görürsün. sonra ıkkı yada derin nefes al ver mutlaka görürsün.
canım nasıl teşekkr etcem sana bilmiyorum. evet 10cm daha önce baya almıştım yarısından fazla sonra eş denemesi yaptım 2. denemede ucunu alabildim sadecehatta yine senle konuşmuştuk canım tahriş olabilir diye, ondan sonra çekindim biraz başamı döncem diye ama cesaretlendirerek kendimi önce yine 7 cm aparat aldım 45 dk. beklettim sonra 10cm geçtim dediklerini yapa yapa ortasına kadar geldi sonrası içinde uğraştım ama olmadı. çözüm için döndüğünüzde dünyalar benim oluyor eminim diğer arkadaşlar içinde öyledir, çok tşkkrler
evet canım.ben önce üstte denedim ama rahat edemedim öyle.ben yatıyorum yatağın kenarında eşim ayakta oluyo.böyle daha rahat oluyo.bide sonuca ulaşırsak daha rahat olcak tabi:))
canım nasıl teşekkr etcem sana bilmiyorum. evet 10cm daha önce baya almıştım yarısından fazla sonra eş denemesi yaptım 2. denemede ucunu alabildim sadecehatta yine senle konuşmuştuk canım tahriş olabilir diye, ondan sonra çekindim biraz başamı döncem diye ama cesaretlendirerek kendimi önce yine 7 cm aparat aldım 45 dk. beklettim sonra 10cm geçtim dediklerini yapa yapa ortasına kadar geldi sonrası içinde uğraştım ama olmadı. çözüm için döndüğünüzde dünyalar benim oluyor eminim diğer arkadaşlar içinde öyledir, çok tşkkrler
sizler yeter ki kurutulun en güzel teşekkür bu bizler içiniçinde bekleterek ilerlemeye çalış eğer zorlandığın aşama olursa bir önce çalıştığın aparatı beklet.arada bir içinde daireler çiz çıkart tekrar tak ki iyice esnesin.7cm ile git gel yap sonra 10 cmle çalış daha kolay olacak emin ol.eş denemesinde de ucu girdikten sonra gerisi boşluk eter ki yönü doğru olsun,acı falan yok.yanma olabilir ozaman da sakın çıkarma içinden 3e kadar say ıkın ve devam et bu şekilde yavaş yavaş ilerle acele etme kendini sıkma,baktın sıkıyorsun derin nefes al bırak.çok iyi gidiyorsun yakın zamanda kurutulacaksın canım hissediyorum
althea aynen öyle kafa rahat olmalı ama gelde rahatla ya o olacak düşüncesiyle insan ön sevişmeden bile zevk alamıyo aklım hep sonrasına takıldığı için ama inş bu gece yenerim
evet haklısın insan geriliyor gerildiği için de yapamam korkusuyla yapamıyor zaten.ama ne yazdım bak ben yendiğimde ne ön sevişme oldu ne de öncesinde egzersiz yaptım.sadece kafam rahattı pozisyon deneyecektik sadece ve kontrol bendeydi canım acımayacaktı.o duvar dediğimiz yerden nasıl geçti tamamı nasıl oldu hiç birşey hissetmedim sadece çok az bir yanma oldu ve hemen geçti.hepsi bu.sizler de yendiğinizde anlayacaksınız düşündüğünüz kadar zor olmadığını acının olmadığını.bunları moral olsun diye kafamdan atmıyorum.farkettiyseniz yenen herkes olduğuna inanamıyor oldu mu oldu mu diye soruyor.çünkü o kadar kolay oluyor ama kafa acıya odaklı oldugundan inanamıyorsun
kumtanesi09 kullanıcısından alıntı
evet canım.ben önce üstte denedim ama rahat edemedim öyle.ben yatıyorum yatağın kenarında eşim ayakta oluyo.böyle daha rahat oluyo.bide sonuca ulaşırsak daha rahat olcak tabi:))
bu pozisyonda kolay mmı oluyo canım bende deneyeyım bu pozısyonu :)[/QUOT
seiss
bende bunu denyecem gerçi denedim ama ilk zamanlardı bu kadar bilgiye sahip değildim bi arkadaşımda bana bu şekli önermişti deneyelim görelim :))
bu pozisyonda kolay mmı oluyo canım bende deneyeyım bu pozısyonu :)[/QUOT
seiss
bende bunu denyecem gerçi denedim ama ilk zamanlardı bu kadar bilgiye sahip değildim bi arkadaşımda bana bu şekli önermişti deneyelim görelim :))
neyse denemek lazım olabilir daa rahat olur
neyse denemek lazım olabilir daa rahat olur
MRB NASIL GİDİYOR EGZERSİZLER ALIŞTIN MI
MRB NASIL GİDİYOR EGZERSİZLER ALIŞTIN MI
hiç başlamadım ki eşla deniyom ben :)
seis e sormak istedim ama pek beceremedim galiba
bu pozisyonda kolay mmı oluyo canım bende deneyeyım bu pozısyonu :)
bende eşle deniyorum baya ilerledik ama sonuca ulaşamıyoruz ultrason jeli çok kolaylık sağladı
[/QUOTE yazılarını silin, listede aşağılara inip yenileyeceğiniz ismi yenileyin ben geçmişe dönüp kontrol edemiyorum şu anda
bende eşle deniyorum baya ilerledik ama sonuca ulaşamıyoruz ultrason jeli çok kolaylık sağladı
hımm hangi pozisyonda deniyosun sende mi hiç egzersiz yapmıyon
Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, çok hastayım, sürekli uyuduğum için nete giremiyorum pek fazla
Bu ara liste falan da yenileyemedim, sizleri boşlamışım gibi hissediyorum
Zar zor girip halimi haber vereyim dedim. Listeyi benim dışımda başka arkadaşlar da yenileyebilir. Son liste haberime gelin, "alıntı ile cevapla" deyin sonra benim yazımdaki yazılarını silin, listede aşağılara inip yenileyeceğiniz ismi yenileyin ben geçmişe dönüp kontrol edemiyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?