- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.061
Kızlar selam ben bügun katıldım aranıza 6 aylık evlıyım evlendıkden 10 gün kadar sonra birlikde olabildik. Ama şuan hala kasılmalarım devam edıyor.bunun adı vajınusmusmu bılemıyorum. Bacaklarımı acamıyorum ve kendımı kazıyorum bu nedenle canım yanıyor ve gerı cekıyorum. Anlıyacagınız kasılma olayını cozemedım bu durumda olan arkadaşlar varsa yardım rıca edıyorum. Bunu nasıl atlata bılırım. Sımdıden tesekkurler. ıyı aksamlar.
kapalı olsaydı adet göremezdin.mutlaka açıktır ama yapı olarak pek çok çeşit var doktora gidersen için rahat edecek,durumunu belirttiğinde seni çok zorlamazlar sanırım.bu kabus bitince herşey çok güzel olacak birazcık daha sabır
çok sağol desteğin güven veriyor.evet çok çeşitli yapılar varmış bilmiyorum ya bir şeyler yapmam lazım .yarın yine denicem vazgeçmicem ertelemek çözüm değil çok zaman kaybetttim.
Canım gerçekten doktorun "fiziksel bir problemin yok" demesi etkili oluyor. O yüzden mutlaka bir doktora görün. Çok kısa bir muayene zaten
Cadıkediii sanada çok çok geçmiş olsun....en kısa zamanda tamamen düzelirsin inşallah..
İnşallah canım ya... Kocam evde yok... 4 gündür... Annem yeğenlerime bakıyor ona gidemiyorum çocuklara bulaşmasın diye... Ablam şehir dışında... Tek başıma kendime bakmaya çalışıyorum:2::2::2:
İnşallah canım ya... Kocam evde yok... 4 gündür... Annem yeğenlerime bakıyor ona gidemiyorum çocuklara bulaşmasın diye... Ablam şehir dışında... Tek başıma kendime bakmaya çalışıyorum:2::2::2:
arkadaşlar dün gece vajinismusu yendim.:) hadi benim halayımı da çekelim.
dün burda bu gece yenip geleceğimi söylemiştim ama olmadı kızlar ya emla sürdüm sonra ultrasyon jeli sürdüm oda hemen kuruyuveriyor ya bütün pozisyonları denedik olmadııı sadece geleneksel pozisyonda sanki biraz ilerledik gibi geldi ama canım çok yandı bıraktık hepsindede acı vardı yaaa şekilden şekile girdik yinede olmadı olmuyorrrrrrrrrrrrrr bıktım yaaa
Canımm İnan senin bu şekilde yazdığını gördüğümde Bir zamanlar eski beni gördüm. İnan bendee senin gibiydim. Derdim ki Ya bugün yapıcamm bugün bu iş bitecek !! Ama Yenemezdim. Bendee Burayaa bıktımm artık Niyee olmuyorr Diye defalarcaa yazmışlığımı bilirim. Amaa ne yaptımm Egzersizlere daha da yoğunlaştım.Vajinismusun üstünee ben gittim. Parmak egzersizi yapıyodum zaten ben. Sadece parmak egzersizi yaparak yendimm. 3 Parmağımı Bir sokmuştum. Ondan sonra eş egzersizide yaptık. Ve Üst Pozisyondaydımm. Bence En rahat pozisyon diye düşünüyorum. Çünkü Kontrol Bizim Elimizdee olduğu için. Ve İnan yendiğim zamanda öyle dememiştim ben bugün yenicemm filan diye. Herşey Kendi kendinee oldu. Ben Bile İnanamamıştım. Egzersizleree devamm ett. Başarıcaksın İnş..
dün burda bu gece yenip geleceğimi söylemiştim ama olmadı kızlar ya emla sürdüm sonra ultrasyon jeli sürdüm oda hemen kuruyuveriyor ya bütün pozisyonları denedik olmadııı sadece geleneksel pozisyonda sanki biraz ilerledik gibi geldi ama canım çok yandı bıraktık hepsindede acı vardı yaaa şekilden şekile girdik yinede olmadı olmuyorrrrrrrrrrrrrr bıktım yaaa
bilmiyorum ya dün geceden sonra bütün ümitlerim bitti sanki
moralini bozmak yok canım.sen kendini olacak diye şartladığın için sıkmışsın bence,kendini sıkmazsan öyle dayanılmayacak bir acı yok sadece çok hafif bir yanma oluyor o da o sürdüğün emlanın yaktığından çok daha az.genellikle herkes üst pozizyonda yeniyor bunun üstünde dur istersen.bir de egzersiz yapıyor muydun hatırlayamadım kusura bakma ama yapıyorsan egzersiz yapıp hemen ardından eş denemesine geç.yendikten sonra bile zaman gelıyor zorlanıyorsun,o yüzden olmadı diye kendini hırpalama birdahakinde olmayacağı ne malum
Canım Eğer Bu Şekilde konuşursann En başta kaybetmiş olursun zatenn. Varmı Başkaa bir çarenn ?? Napıcaksınn ?? Mutsuzluğuna devam mı ediceksin ?? Mutlu Olmak İçin Hiç Bişey Yapmıcak mısın ?? Eğer sen mutlu olmak için bişeyler yapmassan mutlu olamazsın. Mutluluk Kendiliğinden Gelmiyo. Yapmak Zorundasınn !! Başka Çarenn Yok !! Var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?