- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.081
arkadaşlar dün gece vajinismusu yendim.:) hadi benim halayımı da çekelim.
dün burda bu gece yenip geleceğimi söylemiştim ama olmadı kızlar ya emla sürdüm sonra ultrasyon jeli sürdüm oda hemen kuruyuveriyor ya bütün pozisyonları denedik olmadııı sadece geleneksel pozisyonda sanki biraz ilerledik gibi geldi ama canım çok yandı bıraktık hepsindede acı vardı yaaa şekilden şekile girdik yinede olmadı olmuyorrrrrrrrrrrrrr bıktım yaaa
Canımm İnan senin bu şekilde yazdığını gördüğümde Bir zamanlar eski beni gördüm. İnan bendee senin gibiydim. Derdim ki Ya bugün yapıcamm bugün bu iş bitecek !! Ama Yenemezdim. Bendee Burayaa bıktımm artık Niyee olmuyorr Diye defalarcaa yazmışlığımı bilirim. Amaa ne yaptımm Egzersizlere daha da yoğunlaştım.Vajinismusun üstünee ben gittim. Parmak egzersizi yapıyodum zaten ben. Sadece parmak egzersizi yaparak yendimm. 3 Parmağımı Bir sokmuştum. Ondan sonra eş egzersizide yaptık. Ve Üst Pozisyondaydımm. Bence En rahat pozisyon diye düşünüyorum. Çünkü Kontrol Bizim Elimizdee olduğu için. Ve İnan yendiğim zamanda öyle dememiştim ben bugün yenicemm filan diye. Herşey Kendi kendinee oldu. Ben Bile İnanamamıştım. Egzersizleree devamm ett. Başarıcaksın İnş..
dün burda bu gece yenip geleceğimi söylemiştim ama olmadı kızlar ya emla sürdüm sonra ultrasyon jeli sürdüm oda hemen kuruyuveriyor ya bütün pozisyonları denedik olmadııı sadece geleneksel pozisyonda sanki biraz ilerledik gibi geldi ama canım çok yandı bıraktık hepsindede acı vardı yaaa şekilden şekile girdik yinede olmadı olmuyorrrrrrrrrrrrrr bıktım yaaa
bilmiyorum ya dün geceden sonra bütün ümitlerim bitti sanki
moralini bozmak yok canım.sen kendini olacak diye şartladığın için sıkmışsın bence,kendini sıkmazsan öyle dayanılmayacak bir acı yok sadece çok hafif bir yanma oluyor o da o sürdüğün emlanın yaktığından çok daha az.genellikle herkes üst pozizyonda yeniyor bunun üstünde dur istersen.bir de egzersiz yapıyor muydun hatırlayamadım kusura bakma ama yapıyorsan egzersiz yapıp hemen ardından eş denemesine geç.yendikten sonra bile zaman gelıyor zorlanıyorsun,o yüzden olmadı diye kendini hırpalama birdahakinde olmayacağı ne malum
Canım Eğer Bu Şekilde konuşursann En başta kaybetmiş olursun zatenn. Varmı Başkaa bir çarenn ?? Napıcaksınn ?? Mutsuzluğuna devam mı ediceksin ?? Mutlu Olmak İçin Hiç Bişey Yapmıcak mısın ?? Eğer sen mutlu olmak için bişeyler yapmassan mutlu olamazsın. Mutluluk Kendiliğinden Gelmiyo. Yapmak Zorundasınn !! Başka Çarenn Yok !! Var mı ??
desteğiniz için teşekkürler tabiki de vazgeçmeyecem hem kendimi hemde eşimi mutsuz ediyorum o ne kadar anlayışlı olsada erkek sonuçta yapmalıyım ve onu mutlu etmeliyim egzersize başlayamıyorum sorunum birde bu sadece dün serçe parmağımı aldım oda denemek için öyle istem dışı yani bi andan baktım oldu artık devamını getirebilir miyim bilmiyom
Getirirsin Tabi ki Niye getiremiyeceksin ki ?? Sendee yapabilirsin. Kimsedenn Bir eksiğin yok. Parmak Egzersizi Yada aparatla Egzersiz yapıcaksınn. Ben Parmak Egzersiziyle Yenmiştim. Ama Tabiki sen serçe parmağını almışsın. O zaman serçe parmağa devam et. Nasıl yapıccaksın ?? Ayna Karşısına Geç. Bacaklarını Ayır, Vajinanı ellerinle aç. Biraz Poponla Beline doğru Yarı Oturur Gibi Otur. Ve Ikınnn delik açılacaktır. Parmağına Bolca Jel Sür. Ve Deliğe doğru İttir. Zaten Başı girdimi Gerisi Cuuuppp kayıveriyor. İçerisi Uzay boşluğu gibi. Bu Şekilde yap. Daha Sonra İşaret parmağa,orta parmağa sonra iki parmağa ve en son da 3 parmağa kadar ilerlicez..
inşallah canım sizlerle bende yenerim deneyecem bunları bakalım ama ben ilersinde zarı bozarım diye korkuyom zara bi zarar geliyomu ansıl oluyo gerçi zaten bunlarda hep bu korku yüzünden gelmedimi başımıza
kızlar günaydın dün doğum günüm dü eşim unutmuş ben söleyince hatırladı ben zaten bi umut diye hatırlamasını bekliyodum çünkü ben onun doğum gününü hatırlamıs baya süpriz yapmıştım acıkcası bende bekledim ama işte unutunca canım sıkıldı bide ikimizde calısıyoruz akşamları hiç insan yüzü görmüyoruz hafta sonlarıda bazen evden işe işten eve canım sıkılıyo ister istemez dünde hem unutmaya bağlı hemde canım sıkılınca ister istemez tartısma cıktı ama unutmasıyla fazla alakası yok unusada ben tatısma cıkarmak istemedim istememiştim yani ama ister istemez tartısma oldu sonra ben odaya gittim 5 dk sonra geldim yine ona yanastım her sey düzeldi ama ama sanki o zannediyoki unuttum diye bana bunları yaptı tartısma cıktı diye içim vicdanım rahat değil gibi kaçkere özü diledim ama ben gercekten tartısmak isteedim konuyla alakasız ama yaarsanız seviinrimm çünkü konusmam gerek içime sıkıntı oluyo
Canımm Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsunn
Önceliklee Bu duruma Üzülmen Gayet Normal. Çünkü İnsan Doğum Gününde Önemsenmek istiyo. Farklı duygular Oluyo. Nedendir Bilmem. Böyle Unutuluncada İnsanın zoruna Gidiyo. Benim Değerim Bumuydu ? Diyo.. Amaa Napıcaksın iştee. Sonuçta O senin Eşin.Elinden Bişey Gelmez. Görüyosun Bişey söylediğin zamanda tartışma çıkıyo. En Güzeli Susmak. Çünkü Yapıcak Bişey Yok. Umarım Bir daha aynı şeyleri Yaşamazsınn. Bir Yandan da Eşinin Gözünden bir bak. Belki aklından tamamen çıktı. Belki canı sıkkındı. Belki İşle İlgili problemi vardı vs. vs. Gibii.
Canım Zara zarar gelir mi gelmez mi ? Tam Olarak Bişey söylemek mümkün değil. Herkesin zar yapısı farklı çünkü. Olabilirde olmayadabilir. Amaa Herşey olabilir eşin sorun çıkarmaz heraldee. Bu durumu Bir Konuş istersen eşinle. Egzersiz yapıcağını filan söyle.Onuda Bilgilendir..
Günaydın kızlar dün akşam yazdım ama kimse bana cevap vermedigece oturdum neredeyse bütün yazışmaları okudum. kafama takılan bişi var şimdi ben eşimle ilk birleşmeyi yaşadım ama 6 aydır kasılmalarım devam ediyor. şimdi benim ne yapmam lazım? bunu egzersizlemi yenerim? bacaklarımı açamıyorum. bunun sebebi nedir? tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. teşekkürler.
onun yerinede koydum kendimi sabah gündüz aradı işim yok öyle bugün cok sakin bos bos duruyorum dedi yani sıkıntısı yoktu bu evlendiğimizden beri 3, doğum günü ilkinde unuttu ben diyince hatırladı tarısma cıkmadı gecen sene işle ilgili sıkıntı vardı unutmamsıtı süpriz yapacaktı ama sıkıntı oldugu için yapamadı bu senede tamamen unuttu tamam unutmus olabilir hak veriyorum ama o tamamen bütün canımın sıkkınlığını ona bağladı ona bağlayıncada ben kendimi suclu gibi hissettim ben onu cok seviyorum yaaaa
Merhaba Canımm ❤ Kasılmaların varsaa. Korktuğundan Dolayıdır. Sana Egzersiz Önerrim Ben. Sen zaten İşin zor kısmını atlatmışsın.Penis denemesindee üst pozisyondaa denemeni öneriyorum. Yüzün Eşinee Dönük olsun. Bolcaa Jel sürr hem kendinee hem eşinee. Kaysınn Gitsin diyee. Penisi Vajinana Yerleştir. Ve Yavaş nefes alıp vere vere oturmaya başla canının yandığı yerdee durr beklee çekme kendini geriyee bir kaç saniyee beklee yanması gidicektir. Sonraa devam et oturmaya baktın yinemi ağrınn var dur beklee yinee ağrın geçene kadar geçtimi tekrar devam et. Sonraa Bir bakıcaksınn hepsii cupppppppp diye girivermiş. Yani demem oki canının yandığı yerde pes edip geri çekme kendini beklee o andaa içindee. zaten bir kaç saniye içindee geçicek o. Bu şekilde yaparsann Kolaykıklaa olur. Bide kafana koyman lazımm ben bunu yapıcam diyee anlaştık mı ??
çok teşekkürler cevap için, ama ben üste olduğum zaman çok çabuk pes ediyorum onu daha öncede denedim. ben parmak egzersizlerine başlıyım.. birde ilk doktora gittiğimde vajinamın çok dar olduğunu söylemişti canımın yanmasının sebebi birazda ondan sanırım. hala genişlemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?