- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.121
her neyse kim yazdıysa o anlasın artık iyi ki görücü evlenmişim ALLAH RAZI OLSUN eşimden RABBİM pişmanlık vermesin kimseye..
merhaba kızlar bugün doktora gideceğim eşimle beraber bana şans dileyin ...
merhaba kızlar bugün doktora gideceğim eşimle beraber bana şans dileyin ...
Allah kolaylık versin canım kontrol mu yoksa vajinusmusu yenmek için mi gidiyosun
her neyse kim yazdıysa o anlasın artık iyi ki görücü evlenmişim ALLAH RAZI OLSUN eşimden RABBİM pişmanlık vermesin kimseye..
Vajinismusu yenmek için canım geçen hafta gittim egzersizleri söyledi bu haftada eşimle çağırdı
neyse ben bişi demedim
arkadaşllar burda hepimiz aynı durumdan müzdarip olduğumuz için bulunuyoruz. elbetteki zaman zaman farklı yorumlar yapabiliriz ama üsluba dikkat edersek hiç bi sorun çıkmaz. bi örnek veriyim kız kardeşeim görücü usulü evlendi şimdi 2 çocuğu var ben kocamla evlenmeden önce birlikteydim ama bu durumu yaşıyorum :) ikimizde aynı aile ortamında yaşadık bu bizim psikolojimizle ilgili. hadi bırakalım bunları birbirimize destek olmaya çalışalım çünkü bizim birbirimizden başkamız yok. sevgiler
Kızlar selam.
Görücü usulü evlenme kısmına çok şey yazılmış hemen atlamam lazım
Şimcik aslında arkadaş görücü usulu evlenenler ya da köyden evlenenler nasıl yapıyor bu işi yazmış ya onun lafı görücü usulu evlenenlere değil. Ben hemen onun avukatlığını üstlenmek ve yanlış anlaşılmalara son vermek istiyorum
Eskiden bakın özellikle belirtiyorum eskiden köylerde hep görücü usulu evlenilirdi ve kimse cinsel ilişki ne bilmezdi. Kocasını gerdek gecesinde gören olurdu ama yine de cinsel ilişkiye girebilirdi. Koca bilmiyor, karısı bilmiyor ama ikisi de cinsel ilişkiye girebiliyor. Arkadaşın sorduğu görücü usulü evlenenler nasıl yapmış cümlesi bu tarz görücü usulu evlenenler için söylenmiş bir şey.
Artık günümüzde görücü usulu evlilikler eski görücü usulu evliliklere benzemediğinden, burada görücü usulu evlenen arkadaşlarımız bu konuyu yanlış anlamış ve onu yazan arkidişimize biraz yüklenmişler gibi geldi
Şimdikiyle kıyaslamayın, eskiden bahsetmiş o. Ben de vajinismusu yenmeden önce yahu bu köylerde 17-18 yaşında evlenen bu işi hiç bilmeyenler nasıl yapıyormuş bu işi yazmıştım. Aslında benim de söylemek istediğim yukarıdakine benzer bir şeydi.
Umarım kelamımı anlatabilmişimdir ve bu yanlış anlaşılma bitmiştir
Kızlar selam.
Şimcik aslında arkadaş görücü usulu evlenenler ya da köyden evlenenler nasıl yapıyor bu işi yazmış ya onun lafı görücü usulu evlenenlere değil. Ben hemen onun avukatlığını üstlenmek ve yanlış anlaşılmalara son vermek istiyorum
Eskiden bakın özellikle belirtiyorum eskiden köylerde hep görücü usulu evlenilirdi ve kimse cinsel ilişki ne bilmezdi. Kocasını gerdek gecesinde gören olurdu ama yine de cinsel ilişkiye girebilirdi. Koca bilmiyor, karısı bilmiyor ama ikisi de cinsel ilişkiye girebiliyor. Arkadaşın sorduğu görücü usulü evlenenler nasıl yapmış cümlesi bu tarz görücü usulu evlenenler için söylenmiş bir şey.
Artık günümüzde görücü usulu evlilikler eski görücü usulu evliliklere benzemediğinden, burada görücü usulu evlenen arkadaşlarımız bu konuyu yanlış anlamış ve onu yazan arkidişimize biraz yüklenmişler gibi geldi
Şimdikiyle kıyaslamayın, eskiden bahsetmiş o. Ben de vajinismusu yenmeden önce yahu bu köylerde 17-18 yaşında evlenen bu işi hiç bilmeyenler nasıl yapıyormuş bu işi yazmıştım. Aslında benim de söylemek istediğim yukarıdakine benzer bir şeydi.
[ı]kızlar selam.
şimcik aslında arkadaş görücü usulu evlenenler ya da köyden evlenenler nasıl yapıyor bu işi yazmış ya onun lafı görücü usulu evlenenlere değil. Ben hemen onun avukatlığını üstlenmek ve yanlış anlaşılmalara son vermek istiyorum
şimdikiyle kıyaslamayın, eskiden bahsetmiş o. Ben de vajinismusu yenmeden önce yahu bu köylerde 17-18 yaşında evlenen bu işi hiç bilmeyenler nasıl yapıyormuş bu işi yazmıştım. Aslında benim de söylemek istediğim yukarıdakine benzer bir şeydi.
Umarım kelamımı anlatabilmişimdir ve bu yanlış anlaşılma bitmiştir[/ı]
Kızlar selam.
hay ALLAH razı olsun ya çok güzel anlamış ve açıklamışsın teşekkür ederim.burda her şey çok çabuk yanlış anlaşılıp farklı yorumlanabiliyor.bundan sonra hiç yorum katmamaya karar verdim hiç bir şeye.
eskiden vaji diye de bişi yoktu bende kendi avukatlığımı kendim yapayım
kumtanesi09 bence yanlış düşünüyosun olabilr böyle şeyler ama sen neden artık yorum katmayacam diyosun buradan öğreneceğin çok şey var bence böyle konuşma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?