- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.121
döv beni döv :)) ne yapim heyacanlandım güvenim geldi kendime hemen yapayım bitsin bu iş dedim ama olmadı 3 parmağı birden mi koyuyosunuz amann ne zor işler bunlarr
evdeysen hemen egzersize basla derim ben.parmalar zaten tam girmez ki cunku digerleri engelliyor ,yani bende öyle oluyor yarisindan biraz fazla ama o kadar :)) bidahakine serceden sonra isareti dene sonra orta parmagi dne, sonra isaret ve orta :)
ya eşimin aklına bişey gelir yada o tepki gösterir diye değil o pek önem vermez sonuçta 9 yıldır tanışıyoz ama 5 aylık evliyiz ben takılıyom zara o hiç takılmaz hatta biz bunun için evlenmedik birbirimizi sevdiğimiz için evlendik olmasada olur diyo ama olması lazım böyle anlayışlı bir eşim var bende bunu başarmalıyım
evet gittim baktı bişey yok yani olsaydı söylerdi normal dedi ama bir çubukla vajina boyunu ölçecekti ona izin vermedim korktum :) egzersizde bana çok uzak geldi yapamam diye ama dün serçe parmağımı denedimde sanki yarıya kadar girdi ama devamını yapabilir miyim bilmiyom
görücü usulu ile ilgili yazdığın şeyi yada yeni okudum canım bizde görücü usulu evlenik ve rabbime şükürler olsun ki birbrimizi çok seviyoruz. ilişkiye girmenin köylüyle görücü usuluyle alaksı yok canım psikilojik bişi benim aklıma gelmezdi böyle bişi yaşicağım vajinismus ne ben onu bile bilmiyodum. ilkokul lise ünv mezunu olmayla alakalı değil vajınısmusun herkes yaşıyo ben görücüü evlendim yaşadım rahat olamadığım için değil tamamen psikolojik sen severek isteyerek evlenmişsin neden oldun peki rahat olman lazımdı. psikilojik canım beynimizde bitirmemiz lazım herşeyi..
RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH..
YENEN ARKADAŞLAR DUALARINIZ DA BİZİ DE UNUTMAYIN..
ya inanırmısın sende kendimi görüyorum resmen bu kadar olur yani.biz yenersek aynı anda yencez galiba.banada egzersiz fikri çok uzak geldi ve zarı eşimle denemede aşmak istiyodum.eşimde çok fazla anlayışlı hiç olmasada olur biz birbirimizi sevdiğimiz için evlendik diyor.ama bu anlayışına karşı bile eziliyorum belki biraz üstüme gelse psikolojik baskı yapsa belki kendimi mecbur hissederim diyorum.ama egzersiz olmadan olmayacak bu iş anlaşılan denememiz lazım herkes nasıl yaptıysa bizde yapıcaz kaçarı yok.ben doktora gitmedim hiç en yakın zamanda gitmek istiyorum belki bir sorun olmadığını duyarsam kafamdan atarım bu korkuları yani inşallah....
her neyse kim yazdıysa o anlasın artık iyi ki görücü evlenmişim ALLAH RAZI OLSUN eşimden RABBİM pişmanlık vermesin kimseye..
merhaba kızlar bugün doktora gideceğim eşimle beraber bana şans dileyin ...
merhaba kızlar bugün doktora gideceğim eşimle beraber bana şans dileyin ...
Allah kolaylık versin canım kontrol mu yoksa vajinusmusu yenmek için mi gidiyosun
her neyse kim yazdıysa o anlasın artık iyi ki görücü evlenmişim ALLAH RAZI OLSUN eşimden RABBİM pişmanlık vermesin kimseye..
Vajinismusu yenmek için canım geçen hafta gittim egzersizleri söyledi bu haftada eşimle çağırdı
neyse ben bişi demedim
arkadaşllar burda hepimiz aynı durumdan müzdarip olduğumuz için bulunuyoruz. elbetteki zaman zaman farklı yorumlar yapabiliriz ama üsluba dikkat edersek hiç bi sorun çıkmaz. bi örnek veriyim kız kardeşeim görücü usulü evlendi şimdi 2 çocuğu var ben kocamla evlenmeden önce birlikteydim ama bu durumu yaşıyorum :) ikimizde aynı aile ortamında yaşadık bu bizim psikolojimizle ilgili. hadi bırakalım bunları birbirimize destek olmaya çalışalım çünkü bizim birbirimizden başkamız yok. sevgiler
Kızlar selam.
Görücü usulü evlenme kısmına çok şey yazılmış hemen atlamam lazım
Şimcik aslında arkadaş görücü usulu evlenenler ya da köyden evlenenler nasıl yapıyor bu işi yazmış ya onun lafı görücü usulu evlenenlere değil. Ben hemen onun avukatlığını üstlenmek ve yanlış anlaşılmalara son vermek istiyorum
Eskiden bakın özellikle belirtiyorum eskiden köylerde hep görücü usulu evlenilirdi ve kimse cinsel ilişki ne bilmezdi. Kocasını gerdek gecesinde gören olurdu ama yine de cinsel ilişkiye girebilirdi. Koca bilmiyor, karısı bilmiyor ama ikisi de cinsel ilişkiye girebiliyor. Arkadaşın sorduğu görücü usulü evlenenler nasıl yapmış cümlesi bu tarz görücü usulu evlenenler için söylenmiş bir şey.
Artık günümüzde görücü usulu evlilikler eski görücü usulu evliliklere benzemediğinden, burada görücü usulu evlenen arkadaşlarımız bu konuyu yanlış anlamış ve onu yazan arkidişimize biraz yüklenmişler gibi geldi
Şimdikiyle kıyaslamayın, eskiden bahsetmiş o. Ben de vajinismusu yenmeden önce yahu bu köylerde 17-18 yaşında evlenen bu işi hiç bilmeyenler nasıl yapıyormuş bu işi yazmıştım. Aslında benim de söylemek istediğim yukarıdakine benzer bir şeydi.
Umarım kelamımı anlatabilmişimdir ve bu yanlış anlaşılma bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?