- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.581
ne güzel canım darısı başımıza
İyii canımm. başarılarının devamını bekliyoruzz. Hadi Kasım gelini ol
hazalcım kasılmalar bende de oluyordukas gevşetici hap kullandım ilişkiden en az 45 dkk önce belki sen de de uygun hale gelmene yardımcı olur diye yazıyorum bacım...
ya benim sanki sağ bacagım varya resmen demir kesiliyo cok kötü oluyorum kendim yaparken olmuyo ama ilişk sıarasında bakalım penis denemesinde üstte olucam o seferde olacakmı inşallah olmaz olursa artık doktora gitcem pek istemiyorum ama eccazıda yanlıs veriri baska etki yapar diye korkouyorum
ya benim sanki sağ bacagım varya resmen demir kesiliyo cok kötü oluyorum kendim yaparken olmuyo ama ilişk sıarasında bakalım penis denemesinde üstte olucam o seferde olacakmı inşallah olmaz olursa artık doktora gitcem pek istemiyorum ama eccazıda yanlıs veriri baska etki yapar diye korkouyorum
haklısın çok çok da ilaç kullanmayı tavsiye etmiyorumbitkisel çaylar bile rahatlatabilir.... bu arada inan benimde sağ bacağım kasıktan itibaren demir gibi oluyor ama kasılma rahatla komutumla azcık yenebilsemde hani ilk etaplarda olması normal gibi sonuçta kaslardan kaynaklanan bir rahatsızlık bu durum...
haklısın çok çok da ilaç kullanmayı tavsiye etmiyorumbitkisel çaylar bile rahatlatabilir.... bu arada inan benimde sağ bacağım kasıktan itibaren demir gibi oluyor ama kasılma rahatla komutumla azcık yenebilsemde hani ilk etaplarda olması normal gibi sonuçta kaslardan kaynaklanan bir rahatsızlık bu durum...
sen yenmişdin tanlış hatırlamıyorsam demi sen nasıl yendin hala kasılmalırın varmı istersen mesaj atabilirsin bana
Canım acele etme. 6 cm 'e devam et. Bir süre sonraa zaten sen kendin isticeksin kalınlaştırmayı. Hem merak etme bir yerin yırtılmaz. Yok Öyle bişey..Kanama konusuna gelince herkesin kızlık zarı yapısı farklıdır. İlla kanama olucak diye bişey yok Belki Esnek bir zar yapısına sahipsindir. O yüzden Kanama olmayabilir. Amaa kanaman oladabilir. Belki Penis denemesindee kanaman olur. Yani demem o ki kanamayla ilgili burdan kesin bişey söylemem imkansız. Sen her ikisinede hazırlıklı ol canım..
sen yenmişdin tanlış hatırlamıyorsam demi sen nasıl yendin hala kasılmalırın varmı istersen mesaj atabilirsin bana
günaydın canım,nasıl gidiyor egzersiz?kasılmalardan bahsetmişsin de egzersiz öncesi ılık bir duş almayı dene istersen geveşemene yardımcı olabilir,ben egzersizden önce mümkünse öyle yapıyordum.ayrıca dediğiniz gibi bitki çaylarının da gevşetici özelliği var.
şükür yendim evet...
açıkcası buraya martta üye oldum ve ondan sonra egzersize ye yer başladım aklım mantığımistediğinde hazır olduğunda egzersiz aşamalarımla birlikte yendim şükür... ama pozisyonlara göre yinede sağ bacak kasılmam oluyor ama daha da azaldı gibi... bakalım.... bence cidden buraya giren bu yazıyı okuyan her kes egzersize başlasın ki BEN YENDİYSEM HERKES YENER:)
baya zor şartlardan sınavlardan geçtiğim için yazıyorum bu cümleyi.... ertelemeyin başlayın
hafta içi çalıştığım için egzersizi haftasonu yapabiliyorum zaten bi geçen haftasonu yaptım bide bu haftasonu yapıcam inş. ara vermek pek iyi değil sanırım esnekliği arttırmak açısından ama napimm
kan diyince korkudan ödüm patlıyor ki ben kan aldırırken bile baygınlık geçiren bi insanım bu yüzden vaji oldum ya zatenesnek olsun diye dua ediyorum. ama aparat denemesinde de kanama olabilir mi yani? bunun için egzersizlerde ilaç kullanmak gerekir mi? yani orayı onarıcı bi krem falan
günaydın canım,nasıl gidiyor egzersiz?kasılmalardan bahsetmişsin de egzersiz öncesi ılık bir duş almayı dene istersen geveşemene yardımcı olabilir,ben egzersizden önce mümkünse öyle yapıyordum.ayrıca dediğiniz gibi bitki çaylarının da gevşetici özelliği var.
evet althea haklısın işte yendik 1 ay olcak alışmaya çalışyoruzdarısı burdaki herkese
şükür yendim evet...
açıkcası buraya martta üye oldum ve ondan sonra egzersize ye yer başladım aklım mantığımistediğinde hazır olduğunda egzersiz aşamalarımla birlikte yendim şükür... ama pozisyonlara göre yinede sağ bacak kasılmam oluyor ama daha da azaldı gibi... bakalım.... bence cidden buraya giren bu yazıyı okuyan her kes egzersize başlasın ki BEN YENDİYSEM HERKES YENER:)
baya zor şartlardan sınavlardan geçtiğim için yazıyorum bu cümleyi.... ertelemeyin başlayın
evet canım normalede benim canım o kadar tatlı değildi evlkendikten sonra böle oldu egzersiz gercekten cok faydalı
bu arada falım da ne cıktı
aranızda olacak bir elektirik
gece gündüz gececek romantik
meyvesinide verecek elbet
bebeklerin ismi lafabetik
fallar bile bişey anlatıyo artıkın
evet canım normalede benim canım o kadar tatlı değildi evlkendikten sonra böle oldu egzersiz gercekten cok faydalı
bu arada falım da ne cıktı
aranızda olacak bir elektirik
gece gündüz gececek romantik
meyvesinide verecek elbet
bebeklerin ismi lafabetik
fallar bile bişey anlatıyo artıkın
vayyy vayyy harika bir falmış:) hadi bakalım en yakın zamanda meyveside olur inşl....
vayyy vayyy harika bir falmış:) hadi bakalım en yakın zamanda meyveside olur inşl....
inşallah canım inşallah
Hayır canım Öyle Bişey Yok. Kanın gelmemesi için ilaç filan yok. Bundan Bu kadar Korkmaa regl olmuyo musun sen ?? Onun gibi bişey budaa. Çok az bişey geliyo. Sonra Kendiliğinden duruyo zatenn. Ve bir daha da o kan gelmiyo. Yani bir kereye mahsus bişey bu. Kanaman olmaz diye kesin bişey söyleyemeyiz. Herşeye hazırlıklı ol derim ben. Belki penis denemesindee gelir. Belki egzersizdee gelir. Bunu görecez bakalım..a
en son 6 cm i alabilmiştim ama git gel yapamadım içimde sıkışıp kaldı sanki aparat ama denemeye devam :) başka çare yok :) içimde bişeyin olması orda hareket etmesi çok rahatsız edici bi his. vajili olmayan kadınlar nesinden zevk alıyorlar anlamıyorum :) birde nasıl rahat ediyorlar gitgellerde benim canım bu kadar yanarken hiiiiç anlamıyorum. acaba onlarda bizim gibi sonradan mı alışıyorlar?
sende durumlar nasıl başladın dimi egzersizlere
Hayır Canım Bu tamamen Psikolojik bişey. Zevk almak isteyen kadın zevk alır. Herşey beyindee başlar bunu unutma. Ve her kadın Vajinismus Olacak diye bişey yok. Olmayanlarda var. Hatta bu sorunu hiç duymayanlar bile vaar. Kişiden Kişeye değişen bişey. Bendee Vajinismustum bundan tam 2 buçuk ay önce ve senin gibi Böyle bişeyden kadınların nasıl zevk aldığını düşünür dururdum. Ne iğrenç bişey derdim kendi kendimee. Ama Yendikten sonraa hiçte öyle değilmiş onu anladım. Ve Hatta zevk diye bişey varmış onu anladım ve gördüm. Benimde Bir gün yeniceğim ve hatta zevk alacağım aklımaa bile gelmezken şuan bunları yaşıyorum. Çok şükürRabbim herkesee yaşatsın bu mutluluğu ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?