Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ohh Ohh Çok sevindim canım. Bak gördünmü ne acı ne bişey. Orası zaten açık. Ne sokarsan sok onun şeklini alır. Penistede aynen böylee acı filan yok yani.❤❤

baya bi açıktaydı yani hiç ıkınmadım bile ama 4 cm alırken az zorlandım hem üşüdüm hemde dedim her gün dört dört iyidir :)

İyii canımm. başarılarının devamını bekliyoruzz. Hadi Kasım gelini ol

inşallah canım burdaki yenenleri gördükçe hem seviniyorum hemde acıkcası kıskanıyorum onlar yapıyoıda ben neden yapamıyorum diye o yüzden kendimi gaza geiriyorum inşallah bu ay olur biter ve benle birlikte ne kadar vajili arkadas varsa onarınkide bu ay son bulur inşallah

hafta içi çalıştığım için egzersizi haftasonu yapabiliyorum zaten bi geçen haftasonu yaptım bide bu haftasonu yapıcam inş. ara vermek pek iyi değil sanırım esnekliği arttırmak açısından ama napimm
kan diyince korkudan ödüm patlıyor ki ben kan aldırırken bile baygınlık geçiren bi insanım bu yüzden vaji oldum ya zaten esnek olsun diye dua ediyorum. ama aparat denemesinde de kanama olabilir mi yani? bunun için egzersizlerde ilaç kullanmak gerekir mi? yani orayı onarıcı bi krem falan

Son düzenleme:

Hayır canım Öyle Bişey Yok. Kanın gelmemesi için ilaç filan yok. Bundan Bu kadar Korkmaa regl olmuyo musun sen ?? Onun gibi bişey budaa. Çok az bişey geliyo. Sonra Kendiliğinden duruyo zatenn. Ve bir daha da o kan gelmiyo. Yani bir kereye mahsus bişey bu. Kanaman olmaz diye kesin bişey söyleyemeyiz. Herşeye hazırlıklı ol derim ben. Belki penis denemesindee gelir. Belki egzersizdee gelir. Bunu görecez bakalım..a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…